01-12-2023, 06:23 PM
מדיח את שליו
|
|
|
01-12-2023, 06:23 PM
מדיח את שליו
קאובוי ברוק נותן לשליו דה רוק סופלקסים ושליו עלהרצפה.
ברוק מסמן שזה הסוף ומכין אותו לF5 ואני מתחיל לחשוב על הסיטואציה. אני בעד שליו או נגדו? האם הוא באותו מחנה פוליטי כמו שלי? אוהב את הסדרות שאני אוהב? האם קודם כל הוא שם חלב ואז קורנפלס או קורנפלס ואז חלב? ופתאום אני מבין שזה לא חשוב ולראמבל יש חוקים משלו, ואחרי שליו יגיעו לסוויצ'בלייד ואז אלי. תוך כדי שברוק מתקרב לשליו, אני נותן לו דרופ קיק שמעיף אותו לחבלים ומשם נותן לו 619 ומדיח אותו בעזרת שליו
01-12-2023, 07:26 PM
שליו נמצא בזירה, מנחית מספר פינישרים על מי שנשאר בזירה, בזמן שהוא צופה באדם קול צועד לעבר הזירה.
לפתע אני מגיח דרך הקהל מהצד השני של הזירה, ונעמד מחוץ לזירה. אני מטפס את הקצה של הזירה, מסיח את דעתו של שליו שמנסה להפיל אותי לקרקע, אך מתחמק ממנו בזמן. אדם קול מנצל את זה ונותן לשליו סופרקיק שמעיף אותו מעל החבלים היישר אל מחוץ לזירה. מדיח את שליו
01-12-2023, 09:38 PM
יאאלה מה נזכרתם בשליו אחרי שהוא העיף אותי, בוא תגן על עצמך יא אפס, הדחת את אורגיבור וזהו עשית את שלך חזרת להוליווד?
קארוסי נתן 3 קולות להדיח את ברוק, אני נותן גם את הקול שלי ולך יש עוד 3 לנסות להציל את עצמך, אתה תודח כשאני אומר שאתה מודח. ![]()
נכנס 30 - wwehof
wwehof הולך באיטיות לכיוון הזירה. מסתכל ימינה, מסתכל שמאלה. רואה את הטרקטור ומחליט ליצור סיום הוליוודי לקרב האדיר שנמשך 17 יום. wwehof הולך לטרקטור ומתחיל להרים את הזירה מצידה. המתאבקים מסתכלים אחד על השני ובראשם מחשבה אחת. רעידת אדמה פקדה את האולם. wwehof מרים את הזירה גבוה יותר וכל המתאבקים עפים לחלק הנגדי של הזירה. wwehof מרים את הזירה גבוה עוד יותר וכל המתאבקים נופלים החוצה אחד על השני. wwehof מוכרז כמנצח של הראמבל. הוא מוריד את הזירה חזרה, נכנס לתוכה, עולה על החבל העליון ומניף את ידו לאות ניצחון. שניה אחר כך הוא מחייך חיוך לא נעים וקופץ על ערימת המתאבקים מחוץ לזירה ב-six star frog splash הקהל יוצא מגדרו. לידור מהשורה הראשונה צועק: "תודה שזכינו".
01-13-2023, 12:28 AM
מצביע לברוק מתוך נאמנות לאור גיבור שניסה לעזור לי סיבובים קודמים
![]() KEEP CHASING YOUR DREAMS
01-13-2023, 03:51 AM
קאובוי ברוק הביתה קדימה. חברים אני באמצע תואר ההגדרה שלכם ללא פעיל מוגזמת
![]() ?Do You Smell It
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|