Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 70 71 72 73 74 ... 131 הבא »

האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2023

עמודים (67): « הקודם 1 ... 8 9 10 11 12 ... 67 הבא »

אשכול נעול 
מצבי תצוגת אשכול
האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2023
Bam Bam Bigelow
אורח

01-01-2023, 07:10 AM
הלוואי והראמבל יהיה כמו האשכול הזה!
הגב
The following 1 user Likes אורח's post:
  • SwitchBlade
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,110
אשכולות: 223
Likes Given: 1,414
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-01-2023, 10:37 AM
השנקל שלי על ראמבל הנשים:
אני חושב שהפייבוריטית השנה היא ריה ריפלי ואין לי בעיה עם זה, הרוויחה את זה ביושר עם שנה עמוסה ונהדרת גם מבלי להיות בתמונת האליפות.
הייתי רוצה לראות את ביאנקה נכנסת לראמבל בלי האליפות, מחר יש צ'אנס נהדר להסיר אותה ממנה עם אלכסה בליס ואם לא היא אז אז דמג' קונטרול או ניקי קרוס הן קונטנדריות טובות.
ביאנקה מתאבקת מצוינת, אולי הכי טובה בעולם אבל כבר שנתיים שהיא זוכה באליפות ברסלמניה ועל הדרך מספקת אולי את הקרבות הכי טובים של שני האירועים ועכשיו הגיע הזמן לתת לה להוכיח את עצמה מוציאה פיוד טוב שאינו סובב סביב האליפות בדיוק כמו שריפלי עושה השנה.
מה שאני מציע הוא שראוזי תחזיר לעצמה את האליפות לפני הצ'יימבר, שם בייזלר תיכנס לתמונה בדרך לקרב ביניהן ברסלמניה וזכייה של שיינה, שארלוט מנגד יכולה להיות אותה יריבה שביאנקה צריכה לרסלמניה.
הגב

•
חפש
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,341
אשכולות: 1,869
Likes Given: 5,164
01-01-2023, 12:23 PM
(01-01-2023, 03:27 AM)Cenation כתב:  מישהו יכול לסכם את התרחישים ההגיוניים לראמבל הקרוב? או לפחות את העדכונים הבולטים והמעניינים ביותר עד עכשיו?

בנוסף מתי כבר אמור להתחיל גל ההכרזות וההייפ הרציני לאירוע?
עוד שבוע-שבוע וחצי?

חיכו לשנה החדשה, כל הבלאגן וההכרזות אני מניח יתחילו השבוע, נראה שהשנה אנחנו גם מקבלים קרבות ההעפלה לרויאל ראמבל שזה תמיד נהדר.

קארד לפי מה שהוכרז ושמועות :
- קרב על אליפות ה-WWE האוניברסאלית המאוחדת : רומן ריינס נגד קווין אואנס.
- קרב HIAC : אדג' נגד הדימון פין באלור.
- קרב פיץ' בלאק : בריי וייאט נגד אל איי נייט.
- ברוק לסנר נגד בובי לאשלי. * לא ידוע מתי זה יקרה, יכול להיות שמישהו ידיח את השני בראמבל והקרב יעבור לאלימיניישן צ'יימבר.
- רויאל ראמבל גברים.
- רויאל ראמבל נשים.

נכון לעכשיו יש שמועות שרוק או קודי רודס ינצחו את הראמבל, סביר להניח שנקבל יותר בשר ככל שנתקרב לאירוע.
מבחינת הפתעות בראמבל(לפי דעתי האישית, לא שמועות) : הופעה של כרמלו הייז/ברון ברייקר/איליה דרגונוב, מאט קארדונה, לוגאן פול, פט מקאפי/וייד בארט, גייבל סטיבסון, ריק בוגס ותומאסו צ'אמפה.
הלם מוחלט יהיה לראות את רנדי אורטון/ביג אי שמחלימים כל אחד מפציעה קשה. גם מאט רידל יכול להופיע והכל תלוי במצב שלו וההשעיה.
מרגיש לי שטריפל הולך לתכנן כמה הפתעות ואני מקווה שזה לא ידלוף החוצה.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Shalev_the rock
חפש
NoamRR
אורח

01-01-2023, 12:40 PM
במידה ולא מפצלים את האליפויות ואנחנו מקבלים רוק-ריינס במניה, אתם רואים אותם הולכים על רולינס-רודס על אליפות ארה"ב?
הגב

•
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,762
אשכולות: 11
Likes Given: 1,732
01-01-2023, 01:28 PM
(01-01-2023, 12:23 PM)lidoradir כתב:  הלם מוחלט יהיה לראות את רנדי אורטון/ביג אי שמחלימים כל אחד מפציעה קשה. גם מאט רידל יכול להופיע והכל תלוי במצב שלו וההשעיה.
אבל בדר"כ עונת ההדלפות זה בשבוע-שבועיים לפני האירוע אז יש עוד זמן
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
KB24
אורח

01-01-2023, 02:36 PM
בגלל שזה הראמבל הראשון של טריפל H אני חושב שהוא ישמור שלא יהיו הדלפות ושהראמבל השנה יפצה על הראמבל של שנה שעברה.

אפשר לראות שבין קווין אוונס לבין רומן ריינס יש דם רע ואני מקווה שהם יהיו מספיק מקצוענים בשביל לסיים את הקרב בלי עוד מקרים כמו בסורבייבר סירייס וסמקדאון האחרון.

לגבי הזוכה בראמבל אני ממש מקווה שזה סת' רולינס, קודי רודס מבחינתי עדיין לא במשבצת של מיין אבנט ולא הייתי רוצה שהוא זה שייקח מריינס את האליפות.
אם יש משהו שיכול לנצח את ריינס נקי זה רולינס. 
הגב

•
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
01-01-2023, 06:31 PM
(01-01-2023, 12:40 PM)NaRRative כתב:  במידה ולא מפצלים את האליפויות ואנחנו מקבלים רוק-ריינס במניה, אתם רואים אותם הולכים על רולינס-רודס על אליפות ארה"ב?

אני מקווה שכן.
לא בגלל שזה טוב, מיוחד או מאצ'אפ מעניין כרגע - אלא בגלל שיהיה מצחיק מאוד לראות את קודי מתפשר על הספוט הזה בקארד, כשהוא התחיל את השנה כפרוספקט מובהק ומוצהר למיין איבנט של רסלמניה (או לפחות לאליפות הWWE).

אני חושב שרוק פשוט לא יופיע מלכתחילה. 
זה היופי בראמבל - הבוקינג של הראמבל יחשוף הכל.
אם רוק יופיע ברסלמניה, זה ייחשף בהכרח בבוקינג של הראמבל ובזהות המנצח. וגם ההיפך.

אם קודי מנצח בראמבל אני מניח שהם לא משיגים את רוק. אם סאמי מנצח אני אניח שהם כן השיגו את רוק וסאמי יקבל את הקרב שלו בצורה אחרת. והלאה והלאה. 

אם רוק/ריינס יהיה על שתי האליפויות במניה, אני כן חושב שסת'-קודי על אליפות ארה"ב זה מאצ'אפ מאוד סביר שיקרה. כמובן עם הפסד נוסף של סת' לקודי. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
01-01-2023, 07:11 PM
(12-31-2022, 07:44 PM)dgeneration X כתב:  שאלה
אתה חושב שדה רוק יותר גדול מסטון קולד?

תשובה
אני אוהב יותר את דה רוק אין ספק.
חושב שהיסטורית קשה להגיד שהוא בגדולה של אוסטין. הוא מאוד קרוב לשם. בסופו של דבר זה תמיד יהיה אוסטין-הוגאן בראש, כנראה גם סינה יהיה שם בהמשך, הנרטיב כבר מוטבע.

אני כמובן לא מסתכל מראייה אישית אלא מראייה שמנסה להיות יותר רחבה. הר ראשמור של אנשים "צריך" להיות הוגאן-פלייר-אוסטין קודם כל. אחר כך המועמד הרביעי פתוח לדיון.
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
01-01-2023, 07:16 PM
(01-01-2023, 12:23 PM)lidoradir כתב:  חיכו לשנה החדשה, כל הבלאגן וההכרזות אני מניח יתחילו השבוע, נראה שהשנה אנחנו גם מקבלים קרבות ההעפלה לרויאל ראמבל שזה תמיד נהדר.

קארד לפי מה שהוכרז ושמועות :
- קרב על אליפות ה-WWE האוניברסאלית המאוחדת : רומן ריינס נגד קווין אואנס.
- קרב HIAC : אדג' נגד הדימון פין באלור.
- קרב פיץ' בלאק : בריי וייאט נגד אל איי נייט.
- ברוק לסנר נגד בובי לאשלי. * לא ידוע מתי זה יקרה, יכול להיות שמישהו ידיח את השני בראמבל והקרב יעבור לאלימיניישן צ'יימבר.
- רויאל ראמבל גברים.
- רויאל ראמבל נשים.

נכון לעכשיו יש שמועות שרוק או קודי רודס ינצחו את הראמבל, סביר להניח שנקבל יותר בשר ככל שנתקרב לאירוע.
מבחינת הפתעות בראמבל(לפי דעתי האישית, לא שמועות) : הופעה של כרמלו הייז/ברון ברייקר/איליה דרגונוב, מאט קארדונה, לוגאן פול, פט מקאפי/וייד בארט, גייבל סטיבסון, ריק בוגס ותומאסו צ'אמפה.
הלם מוחלט יהיה לראות את רנדי אורטון/ביג אי שמחלימים כל אחד מפציעה קשה. גם מאט רידל יכול להופיע והכל תלוי במצב שלו וההשעיה.

עדיפות שלי לקרבות שנכתבו פה:

-לא רוצה לראות שוב אואנס-ריינס. מעדיף קרב אחר של ריינס או בכלל שלא יופיע כי זה מעל לרמתו. שיבוא לכבד אותנו בסגמנטים מאחורי הקלעים מקסימום.
-קרב טוב כי אדג' ינצל את הגימיק עד הסוף.
-לא התהלבתי אבל ניתן צ'אנס.
-מעדיף שידחו את זה אחרי שלאשלי מעיף את לסנר מהראמבל דווקא. כן, אני רוצה את לסנר פייס בפיוד בצורה חד משמעית, שיכנס גם לרסלמניה פייס.
-מזל טוב קודי רודס.
-מזל טוב את הולכת להפסיד לשארלוט\יאללה ריה ריפלי.

מבחינת הפתעות אין באמת סיכוי שהמצב של ביג E יהיה בסדר. מילא אורטון, אבל גם פה אני בספק. אפשר להעלות כמה שמות כמו שכתבת, סך הכל יש רוסטר מאוד מוכשר והסדר והבוקינג הם מה שחשובים. לא צריך להכריח חזרה בכוח אם היא לא גדולה. יש עקביות מסוימת בבוקינג של האנטר, הוא הרבה פעמים אולד-סקול וזה דבר שאני מאוד מעריך. ראמבל פשוט וטוב עם בוקינג הגיוני, 2-3 סטורליינים, 2-3 הדחות מפתיעות, מנצח טוב, לא צריך יותר. כמובן עדיף שפאנק יחזור (בטח אם רוקי לא מגיע) וידפוק את עכברי האינטרנט (ועל הדרך את קודי רודס).
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב
The following 1 user Likes Shalev_the rock's post:
  • lidoradir
חפש
Moonboy מנותק
Rookie
*
תגובות: 165
אשכולות: 1
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Dec 2021
01-01-2023, 08:54 PM
אני זורק הימור לא סביר, אבל מה אם רומן ריינס יכנס לראמבל כאלוף וגם יקח אותו(כי למה לא בשלב הזה).
רומן יקבל את האפשרות לבחור את היריב שלו לרסלמניה והוא יבחר בדה רוק(ככה רוק לא יצטרך לקחת את הראמבל ולהופיע לאורך כל הRTW אלא רק לצוץ כשהוא יסכים לקבל את האתגר).
במידה ורוק יחליט לא להופיע ברסלמניה, הם יכולים לעשות משהו אחר.
הם יכולים להחליט שרומן ריינס יבחר שהיריב שלו ברסלמניה יהיה סמי זיין בשביל ניצחון קליל.
אבל ההנהלה תקדים את הקרב לEC(שאמור להיות במונטריאול) ותקבע קרב EC על הN1C ברסלמניה.
מפה הם יכולים ללכת על רומן-קודי או משולש עם זיין ואואנס.
הגב
The following 1 user Likes Moonboy's post:
  •
חפש
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (67): « הקודם 1 ... 8 9 10 11 12 ... 67 הבא »

אשכול נעול 

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 10-06-2026, 08:41 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר