Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 221 222 223 224 225 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#2,221
11-16-2022, 07:15 PM
(11-16-2022, 05:24 PM)NovemberMan כתב:  זה לא נכון בכלל שמעתי את כריס ג׳ריקו הספורטס אנטרטיינר קורא לעצמו סופרסטאר
ככה הם קוראים לעצמם, למה זה מטריג?

אתה משאבת אנרגיה.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#2,222
11-16-2022, 07:41 PM
(11-16-2022, 07:15 PM)Roger כתב:  אתה משאבת אנרגיה.

הוא מחבב אותך
[Image: finn-balor.gif]
הגב
The following 3 users Like SaHBK's post:
  • Bam Bam Bigelow, NovemberMan, SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#2,223
11-16-2022, 08:53 PM
(11-15-2022, 10:03 AM)Penta כתב:  אני מניח שדיברתם פה על השיט בין CM פאנק והאליט.
לי אישית CM פאנק הרבה יותר חסר מהאליט(אני כן חושב ששלושתם יותר טובים ממנו בזירה),
אותי אישית הוא הרבה יותר מעניין מהאליט,
גם במיק׳ וגם כדמות. בסופו של דבר זה עניין סובייקטיבי ואישי ומה כל אחד מחפש לראות ברסלינג. זה כל היופי ברסלינג: מגון סוגים שונים של דמויות ואנשים על המסך, מגוון סגנונות בקרבות בזירה. אם הם לא היו מכות בין פאנק לאליט אז הייתי אומר שזה טוב ששני הצדדים בארגון.
כל אחד מהם הביא/מביאים משהו שונה לשולחן:
פאנק זה מישהו שאנשים רצו שהוא יחזור,
סמל ההתנגדות הגדול ביותר ל-WWE(במציאות) בזמן שהותו בארגון.
הוא מעולה על המיק׳, הוא יודע לעבוד בזירה(בוצ׳ים יש כמעט לכל אחד, אני יודע שהוא פקשקש בבאקשוט לריאט להאנגמן השנה ב-DON).
הוא סמל ההתנגדות הגדול ביותר ל-WWE בזמן שהוא היה בארגון הכי גדול(לא בהכרח הכי טוב) ברסלינג. פאנק-MJF היה הפיוד הכי טוב ב-AEW השנה, לפי דעתי גם בכל שנות הארגון.
גם לפאנק יש חלק בזה(וגם ל-MJF).
האליט בסיפור עלייתו של האנגמן לטופ הרגישו לי יותר כמו שחקני משנה(כי זו הייתה מטרתם בסיפור הזה), יאמר לזכותם(אומגה והבאקס)
שהם ידעו לא לשאוב את כל הפוקוס מהאנגמן.
הריצה שלהם כאלופים ב-AEW,
זה כן נתן גיוון מסויים ליאנג באקס,
אבל קני כאלוף ראשי התנהג מגוחך(אני מניח שזה מכוון). כל שיירת האליט והג׳וברים שלהם בתור הסטייבל הראשי והבכיר יותר בארגון?
לא אכלתי את זה בזמנו.
אומגה הוא אמנם הראשון שניצח את מוקסלי נקי ועוד על האליפות אבל בלי כל הסיפור של האנגמן והאליט והדביוטים של אדם קול ובריאן ב-All Out בשנה שעברה(והקרב של אומגה נגד בריאן בדינמייט כמה שבועות אחרי) זה ריין מאכזב.
יכול להיות שקני שיחק על העובדה שהוא כבר
לא קני אומגה בשיאו, לא קני אומגה של NJPW.

עכשיו עם הויינטים שמכוונים לחזרה של האליט והמחיקה האיטית של הסמל של AEW בווינייטים
זה נראה כיוון מעניין עבורם, אני חושב שדון קאליס יוכל להוסיף לשלושתם. יהיה מעניין אם הם יצליחו להיות אמינים כאקט מאוד רציני(מחוץ לזירה) אחרי האימג׳ שלהם והשטויות ב-Being The Elite.
אני לא חסיד של BTE אבל הם צברו פופולאריות מהתוכנית הזו, הם נתנו קרבות מאוד טובים,
אומגה בכלל נתן קרבות מעולים ב-NJPW,
עזר לארגון להתרחב למערב, כן אהבתי את הדרמה של הבולט קלאב והאליט ב-2018 ואת הסיפור עם ה-Golden Lovers, אלו דווקא יריבויות שלקחתי ברצינות והאליט(אומגה והבאקס) התנהגו בהם רציני גם בקייפייב מחוץ לזירה.
בסופו של דבר אני מקווה שהאליט יוכלו להוציא עלילות רציניות ועמוקות גם מחוץ למעגל הפנימי שלהם. לא חשבתי שהאליט אשכרה יצליחו להקים ארגון בסדר גודל כזה(וגם הכסף של טוני קאהן ואבא שלו עזר בזה).

האליט הם סמל ההתנגדות הכי גדול ל-WWE,
מחוץ ל-WWE. פאנק והאליט מייצגים שני צדדים שונים על אותו מטבע.
האליט גם מביאים קרבות רסלינג ברמה גבוהה,
קומדיה ושטויות לפעמים(בעיקר ב-BTE) שזה פחות לטעמי האישי אבל הם כן הבסיס והעמוד השדרה של הארגון, להעיף אותם זה יהיה יותר בעייתי מלהעיף את פאנק כי הארגון נבנה עליהם(בהתחלה שלו).
אני כן חושב ש-AEW לא צריכים להיות רק על פי חזונם הפרטי של האליט, צריכים גם אנשים שונים מהם מהותית: מוקסלי, MJF, אדי קינגסטון, בריאן,
האוס אוף בלאק(ובפרט מלקאי בלאק), דארבי אלין, דת׳ טריאנגל, FTR, לוצ׳הזורס,,הובס, רוש ואני מניח שיש עוד. חשוב מאוד שהרוסטר יהיה מגוון,
לא רק האליט, בסט פרינדס, דארק אורדר
ולעיתים רחוקות שם כלשהו מ-NJPW.
לא אמרתי שאין לאקטים האלו מקום בארגון,
אני כן חושב שאם הארגון היה רק עם האקטים האלו שלא בטוח בכלל שהארגון היה מחזיק לאורך זמן,
בטח לא בתור ארגון שרוצה להוות אלרנטיבה ל-WWE ולהיות בראש ההר של התעשייה הזו.
האליט נגד הדארק אורדר(בתור כת אפלה עם
ברודי לי בתור המנהיג שלהם) יכל להיות סטוריליין מאוד מעניין כי הדארק אורדר בזמנו
באמת הרגישו לי ההיפך הגמור והמוחלט מהאליט.
בסופו של דבר עדיין צריכים עוד מתאבקים ברוסטר,
שיאיישו עמדות שונות בקארד ובדבר הזה שנקרא AEW. זה גם יכול לעניין עליתית לראות את האליט נגד אנשים ששונים מהם מהותית.
בסופו של דבר זו לא תכנית שלמה של
Being The Elite במשך שעתיים ב-TV,
זה ארגון רסלינג לכל דבר ועניין.
אומגה תרם לחשיפה של אנשים ל-NJPW אני מניח וגם להתחרות שלהם במערב.
בלעדיו לא היה AEW. אין לי יותר מדי ערעורים על זה .

זה ללא ספק מרשים שהיאנג באקס היו ובטח עדיין מאוד אובר ומכרו המון מרצ׳נדיינז׳ כטאג טים(דבר שולי ב-WWE של וינס) והראו את הפוטנציאל שקיים
בטאג טים רסלינג. באמת כל הכבוד להם על זה.
לא היה להם קרב אחד שראיתי שיצאתי ממנו בהרגשה שהוא גרוע או מבאס.
בזירה הם בהחלט יודעים את העבודה ומשכמם ומעלה. מצד שני, מאז שהם לא במחלקת הזוגות המחלקה לא מרגישה מספיק חשובה.
האקלמייד אלופים והם באמת מוציאים תגובות מהקהל והם מאוד אובר אבל אני לא יודע אם יש
תכנון למחלקה בטווח הארוך(נניח ארבעה חודשים קדימה או חצי שנה קדימה או אפילו שנה קדימה).
סוורב וקית׳ לי על זמן שאול(אני גם מעדיף שסוורב יהיה מתאבק יחידים),לא נראלי שהגאנז/אס בויז יקבלו ריצה כאלופי זוגות, לוצ׳ה ברוס כבר צריכים להיות מתאבקי יחידים, נשארו כרגע רק FTR.
עושה רושם שבאמת אכפת להם מהיאבקות זוגות,
גם אם הם לא בטופ של המחלקה(למרות שהם צריכים להיות שם כרגע),
אולי אפילו להחתים טאג טים או שתיים מהאינדיז.
צריכים עוד טאג טימס רלוונטיים חוץ מ-FTR,
הבאקס ולוצ׳ה ברוס ושכמובן תהיה אישיות לכל
טאג טים: שלא כל טאג טים ירגיש אותו בן אדם.

הריצה של פאנק בארגון הייתה מעולה(עד השיט במסיבת עיתונאים אחרי All Out, אירוני שזה קרה אחרי אירוע בשם הזה).
נכון, AEW הם ארגון שצריך להיות גדול
מ-CM Punk, גם מהאליט וגם מכל מתאבק או מתאבקת, ללא ספק.
כן חבל לי שנגמרה לו הריצה בארגון(באשמתו).
האישיות הרעילה שלו הרסה לעצמו.
זכית באליפות ראשות באירוע הכי גדול בארגון רציני ובתור הפנים של החברה, חלום חייך התגשם,
למה שתתעסק בריב ישן יחסית עם ה-BFF שלך לשעבר ותדבר בעיקר על זה? בוא נגיד שאם יש מאבקים פוליטיים בארגון ואתה עושה את זה על מישהו שרוב חדר ההלבשה שם אוהב ומכבד שזה
לא צעד יעיל פוליטית ואפילו יכול לסכן ולערער את המעמד שלך בארגון ואפילו להוציא אותך ממנו.
לא נראלי שיש צד טוב בסיפור הזה,
פאנק צמא ורעב לכח ומעמד,
גם האליט. סה״כ טבעו הטיפוסי של האדם.
אני לא לוקח צד כי אני לא תומך באף צד.
אני מניח שגם אם טוני היה מעיף את שני הצדדים שהארגון היה מצליח להתאושש,
יש להם מספיק טאלנטים בשביל זה.

בנוגע לשוטה אומינו שרוצה להיות חיקוי
של הירושי טנאהאשי:
לפי דעתי כל בן אדם(וגם כל מתאבק מקצועי) צריך לשאוף להיות הגרסא הראשונה והכי טובה של עצמו,
לא חיקוי של מישהו אחר.
זה לא סותר שאפשר לשאוב השראה ממישהו מסויים או מאנשים מסויימים, פשוט לא להיות העתק זול שלהם. בן אדם שמנסה להיות מישהו אחר זה מראש דבר שיהיה נידון לכישלון, זו גם שאיפה לא מציאותית.
בסופו של דבר בשביל להיות זכור,
על אחת כמה וכמה בתחום כמו פרו רסלינג אתה חייב להיות כמה שיותר ייחודי ושונה ממתאבקים מקצועיים/אנשים אחרים כי אחרת הקריירה שלך מראש תהיה נידונה לכישלון, על אחת כמה וכמה אם אתה מנסה לחקות את האגדה הכי גדולה בארגון בו אתה נמצא. שוטה עוד צעיר, יש לי עוד כברת דרך לעבור, עלילתית אני דווקא חושב שזה יכול להיות סיפור מעניין: מתאבק שמנסה לחקות את הפנים של הארגון ללא הצלחה, משם הוא מתחיל לערער בעצמו,
גם מנטלית וגם במהלך הקרבות עצמם,
להבין שכל המסע הזה שהוא עבר כיאנג ליון הוא
שקר וכזב עבורו, שבסופו של דבר הוא אותו יאנג
ליון קטן וחסר ביטחון עצמי שאין לו מושג מי הוא באמת. הוא כן יצטרך לגלות את עצמו(גם בקרבות כמובן), זה צריך להיות תהליך ממושך.
לא ראיתי הרבה משוטה וגם לא קרבות שלו,
אם הוא ירשים ב-NJPW בזירה ובפורומואים אולי הם באמת יוכלו לבנות מישהו שיהיה בטופ של ארגון או לפחות שחקן משמעותי בארגון בעתיד.
NJPW צריכים ויצטרכו אנשים שיחזיקו להם את הארגון גם אחרי טנאהאשי ואוקדה,
עם כל הכבוד לטאלנטים מהמערב.

בנוגע לרוסטר של AEW ומה שהולך באפרקארד
לא מספיק: אם לא יתייחסו לאפרקארד כדבר חשוב,
הוא לא יהיה דבר חשוב.
לא חסרים להם טאלנטים ברוסטר: דארבי, סוורב,
אדי קינגסטון, פאק, פנטה, פניקס, בלאק,
באדי מאתיוז׳, סטארקס, הובס, לוצ׳הזורס, רוש ועוד.
עם רובם לא עושים משהו משמעותי כרגע ולא בטוח שבאמת יש להם כיוון. זה כן קשה מאוד
לנהל ארגון רסלינג ולדעת לתת בוקינג מתאים לרוב הטאלנטים שיש שם אבל מי שלוקח על עצמו את האחריות לנהל ארגון רסלינג בסדר גודל כזה צריך לדעת לעשות את זה.
דווקא בגלל שעכשיו אין להם טאלנטים למקומות הגדולים מבחינת בנייה אולי עכשיו הם ייכנסו ללחץ ויתעוררו על החיים שלהם, אני מניח שזה שיש את WWE של טריפל H ייתן ל-AEW תמריץ.
בסופו של דבר זה עניין של בנייה אמינה למעמד או אליפות מסויימת בארגון, יכולותיו האישיות של המתאבק והתגובות של הקהל אליו.

1. אליט ופאנק:
מסכים עם הסנטימנט. הבעיה בלאבד את פאנק היא בעיקר, בעיניי, העובדה שהוא קונטרה יצירתית חזקה לג'ריקו. הדברים הטובים ביותר שקרו בAEW היו כשג'ריקו היה חלש ושלט פחות בקריאטיב, לכן אין ספק שקשה לאבד את פאנק ושזה פוגע יצירתית בארגון. הרגשתי כאילו התקופה של ספטמבר 21 - מאי 22 הייתה התקופה הרצינית ביותר של AEW. פאנק ודניאלסון יצרו וייב ורצון להיות ארגון רציני. אבל פאנק נפל, ג'ריקו התחיל להשתולל מבחינה יצירתית, וקיבלנו מה שקיבלנו. החזון של האליט זה hit/miss גדול שיכול להביא לך מצד אחד את העלייה של האנגמן פייג' ומצד שני באטל רויאל גורים. לא סומך עליהם ב100%. הארגון היה טוב יותר יצירתית כשפאנק שם, אבל פאנק זה אגו.

2. מה שאתה מתאר לשוטה אומינו זה בתכלס מה שנאיטו עבר. אף אחד אף פעם לא מצליח להיות חיקוי טוב של אף אחד. אומינו עושה טעות, השאלה היא אם NJPW של 2022 יוכלו לתת לו את העלילה שתאפשר לו לצמוח מהטעות הזאת. לא בטוח שכן. NJPW של 2022 הם הצל העלוב של NJPW של 2018.
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
#2,224
11-16-2022, 08:55 PM

Better love story than twilight
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • SaHBK
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
#2,225
11-16-2022, 09:27 PM
(11-15-2022, 10:03 AM)Penta כתב:  אומגה הוא אמנם הראשון שניצח את מוקסלי נקי ועוד על האליפות

קני ניצח את מוקסלי אחרי הפרעה של דון קאליס ומיקרופון לראש שגרם למוקסלי לדמם.
היחיד שניצח את מוקסלי נקי זה פאנק.
[Image: bnGtV.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
#2,226
11-16-2022, 10:40 PM
(11-16-2022, 08:53 PM)SwitchBlade כתב:  2. מה שאתה מתאר לשוטה אומינו זה בתכלס מה שנאיטו עבר. אף אחד אף פעם לא מצליח להיות חיקוי טוב של אף אחד. אומינו עושה טעות, השאלה היא אם NJPW של 2022 יוכלו לתת לו את העלילה שתאפשר לו לצמוח מהטעות הזאת. לא בטוח שכן. NJPW של 2022 הם הצל העלוב של NJPW של 2018.

אני רוצה לראות עוד קצת משוטה לפני שאני פוסל אותו.
הוא תמיד אמר שהיו שני מנטורים שעיצבו אותו בתור יאנג ליון - הירושי טנהאשי וג'ון מוקסלי. המחווה לטנהאשי מאוד בולטת עכשיו, אבל אני חושב שבאיזשהו רגע המוקסלי ייצא החוצה. זה מה שיהפוך את שוטה לדמות שלמה ומעניינת.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#2,227
11-17-2022, 11:57 AM

עמרי אמר להרים ידיים

[Image: goku-spirit-bomb-1136352.jpg]
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב
The following 1 user Likes NovemberMan's post:
  • SaHBK
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
#2,228
11-17-2022, 12:23 PM
טוני קהאן במקום להחתים 20 אנשים מיותרים מהאינדי יכל להחתים את סטרואמן ובריי וואיט.
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#2,229
11-17-2022, 12:37 PM
(11-17-2022, 12:23 PM)karusi כתב:  טוני קהאן במקום להחתים 20 אנשים מיותרים מהאינדי יכל להחתים את סטרואמן ובריי וואיט.

עם סטרומן אני לא יודע כמה זה היה שווה. בWWE הוא עושה צחוק ממתאבקי פליפי-פלופי, אז אם הוא היה חתום בחברה שמבססת את עצמה על קרבות פליפי-פלופי אז מהר מאוד הוא היה עושה נזק מאחורי הקלעים והיינו שומעים על עוד מכות ומריבות ושיט של ילדים קטנים מאחורי הקלעים.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#2,230
11-17-2022, 01:08 PM
(11-17-2022, 12:23 PM)karusi כתב:  טוני קהאן במקום להחתים 20 אנשים מיותרים מהאינדי יכל להחתים את סטרואמן ובריי וואיט.

אחד הדברים שאני הכי פחות רוצה לראות.
בריי יצירתי ויש לו ערך אבל ראינו מתאבקים בגימיקים דומים ב-AEW, עוד לא היה אחד כזה שבאמת היה מוצלח. לדעתי יגמור כמו בלאק.
סטרומן נראה גדול וחזק וזה הערך היחיד שיש לו בעיניי, זה לא משתלב ב-DNA של AEW לטעמי בשום צורה.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב
The following 1 user Likes NovemberMan's post:
  • The Tribal FISH
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 221 222 223 224 225 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-14-2026, 12:04 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר