Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 67 68 69 70 71 ... 130 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1401): « הקודם 1 ... 1266 1267 1268 1269 1270 ... 1401 הבא »

אשכול נעול 
מצבי תצוגת אשכול
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,387
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#12,671
11-12-2022, 03:26 PM

משחק נחמד למי שרוצן לבחון את הזיכרון שלו - צריך למנות מהיום אחורה את כל אלופי ה-WWE לפי הסדר, ויש 3 פסילות.

התוצאה שלי בלבן:
פסילה ראשונה - שכחתי שריינס זכה באליפות הספציפית הזאת מלסנר ברסלמניה, משום מה הדבר הראשון שחשבתי עליו זה הפינד בסאמרסלאם 2020 (זו הייתה האליפות האוניברסלית, לא אליפות ה-WWE). כן, זה ממש מטומטם ובזבוז מיותר לגמרי של פסילה.
פסילה שנייה - אחרי הנפילה המביכה הזו המשכתי ברצף יפה עד 2011. זכרתי שפאנק זכה באליפות ב-SVS מדל ריו, זכרתי שדל ריו פדה את ה-MITB על פאנק בסאמרסלאם, אבל שכחתי שבין שני אלו היה גם ריין של שבועיים של סינה שזכה מדל ריו ואז איבד לו אותה בחזרה ב-HIAC. חשבתי שזה היה ריין רציף של דל ריו.
פסילה שלישית - את התפוח אדמה של שיימוס, בטיסטה, רנדי וסינה ב-2010-2009 זכרתי להפתעתי למרות שחלק לא קטן מזה בכלל לא ראיתי, אבל שכחתי שביוני 2009 היו יומיים של ריין של בטיסטה שזכה בתואר ואז מיד פינה אותו בגלל פציעה. 

בעיקרון זו התוצאה הסופית שלי לפי החוקים, אבל החלטתי בשביל הספורט לא להחשיב את השטות עם האליפות האוניברסלית בהתחלה ולהמשיך. הגעתי עד ברוק לסנר שזכה באליפות מקורט אנגל ברסלמניה 19, אבל לא זכרתי שאנגל זכה בתואר מביג שואו.

אם סלביק לא מגיע עד איזור הפדרו מוראלס אני מתאכזב.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
#12,672
11-12-2022, 04:08 PM
(11-12-2022, 03:26 PM)RM Punk כתב:  

משחק נחמד למי שרוצן לבחון את הזיכרון שלו - צריך למנות מהיום אחורה את כל אלופי ה-WWE לפי הסדר, ויש 3 פסילות.

התוצאה שלי בלבן:
פסילה ראשונה - שכחתי שריינס זכה באליפות הספציפית הזאת מלסנר ברסלמניה, משום מה הדבר הראשון שחשבתי עליו זה הפינד בסאמרסלאם 2020 (זו הייתה האליפות האוניברסלית, לא אליפות ה-WWE). כן, זה ממש מטומטם ובזבוז מיותר לגמרי של פסילה.
פסילה שנייה - אחרי הנפילה המביכה הזו המשכתי ברצף יפה עד 2011. זכרתי שפאנק זכה באליפות ב-SVS מדל ריו, זכרתי שדל ריו פדה את ה-MITB על פאנק בסאמרסלאם, אבל שכחתי שבין שני אלו היה גם ריין של שבועיים של סינה שזכה מדל ריו ואז איבד לו אותה בחזרה ב-HIAC. חשבתי שזה היה ריין רציף של דל ריו.
פסילה שלישית - את התפוח אדמה של שיימוס, בטיסטה, רנדי וסינה ב-2010-2009 זכרתי להפתעתי למרות שחלק לא קטן מזה בכלל לא ראיתי, אבל שכחתי שביוני 2009 היו יומיים של ריין של בטיסטה שזכה בתואר ואז מיד פינה אותו בגלל פציעה. 

בעיקרון זו התוצאה הסופית שלי לפי החוקים, אבל החלטתי בשביל הספורט לא להחשיב את השטות עם האליפות האוניברסלית בהתחלה ולהמשיך. הגעתי עד ברוק לסנר שזכה באליפות מקורט אנגל ברסלמניה 19, אבל לא זכרתי שאנגל זכה בתואר מביג שואו.

פסילה ראשונה - שכחתי שלאשלי היה אלוף לחודש השנה. משום מה הייתי בטוח שלסנר זכה באליפות בדיי 1 והחזיק בה עד רסלמניה.
פסילה שניה - בטיסטה היה אלוף הWWE ב2009?
פסילה שלישית - ריין של ביג שואו ב2002. זכרתי שהוא לקח את זה מלסנר, אבל משום מה חשבתי שלסנר החזיר את האליפות ואז הפיל אותה לקורט אנגל. 

הגעתי ל2002. מרחק של איזה 20 שנה מפדרו מוראלס.

[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
Rollins מנותק
I want to play a game
תגובות: 442
אשכולות: 1
Likes Given: 183
#12,673
11-12-2022, 04:14 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-12-2022, 04:14 PM על ידי Rollins.)
(11-12-2022, 03:26 PM)RM Punk כתב:  

התוצאה שלי בלבן:

פסילה ראשונה - שכחתי שבובי לאשלי לקח את האליפות מהמיז ולא ממקנטייר, אחרי שהמיז פדה על מקנטייר.
פסילה שנייה - התבלבלתי בחילופי האליפויות ב2013 בין אורטון לדניאלסון.
פסילה שלישית - טעיתי במי פאנק ניצח כדי לזכות באליפות, שכחתי שזה היה מדל ריו.

טוב, לא המשכתי הרבה, אבל אתן לעצמי את ההנחה שלא הייתי צופה קבוע בתקופה הזאת.
הגב

•
חפש
ParadigmShift מנותק
ממליך המלכים
תגובות: 620
אשכולות: 4
Likes Given: 230
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#12,674
11-12-2022, 07:38 PM
(11-11-2022, 07:14 PM)lidoradir כתב:  מתאבקים שלוגאן פול יותר טוב/גדול מהם מ-AEW אחרי 3 קרבות בלבד :

- אהרון סולו
- אדם קול(כואב לי לרשום את זה)
- אלכס ריינולדס
- אנדראדה אל אידולו
- אנהליקו
- אנג'לו פרקר
- אנת'וני אגוגו
- אוסטין גאן
- ברנדון קאטלר
- בריאן קייג'
- בריאן פילמן ג'וניור
- ברוק אנדרסון
- ברודי קינג
- באדי מתיוז
- כריסטיאן קייג'
- כריסטופר דניאלס
- צ'אק טיילור
- קלאודיו קאסטניולי
- קולט קבאנה
- קולטן גאן
- דאנהאוזן
- דניאל גריסה
- דאנטה מרטין
- דארבי אלן
- דאריוס מרטין
- דאסטי רודס
- אדי קינגסטון
- איתן פייג'
- אוויל אונו
- צייד האליט פרנקי קאזריאן
- פואגו דל סול
- גריף גאריסון
- הוק
- אייזה קאסידי
- ג'ק הייגר
- ג'יי ליטל
- ג'ף ג'רט
- ג'ון סילבר
- ג'וש וודס
- ג'אנגל בוי
- קית' לי
- קיפ סביאן
- קייל אוריילי
- לארנס ארצ'ר
- לי ג'ונסון
- לי מוריאטי
- לוצ'אזורוס
- לות'ר
- מארק קוון
- מאט הארדי
- מאט מנארד
- מאט סיידל
- נאקאזואה
- מירו
- ברודי לי ג'וניור
- מאלכי בלאק
- ניק קומורטו
- אורנג' קאסידי
- אורטיז
- פרקר בורדו
- פנטה
- הובס
- 10
- פיטר אבאלון
- QT מרשל
- רוש
- ריקי סטארקס
- סמי גווארה
- סמואה ג'ו
- סאנטנה
- סינג
- סקורפיו סקיי
- סרפנטיקו
- שון דין
- שון ספירס
- סאנג'יי דאט
- סוני קיס
- סוורב
- בלייד
- בוצ'ר
- טוני ניס
- טרנט בארטה
- וילר יוטה
- האקלמייד

מתאבקים מ-AEW שיותר טובים/גדולים מלוגאן פול נכון לעכשיו :

- האנגמן אדם פייג'
- בריאן דניאלסון
- כריס ג'ריקו
- CM פאנק
- FTR
- ג'ון מוקסלי
- ג'ף הארדי
- קני אומגה
- MJF
- פאק
- ריי פיניקס
- סטינג
- וורדלו

טוב אז עשיתי מחקר קטן משלי והנה הרשימה של מתאבקים שלוגאן פול יותר טוב/גדול מהם מ-WWE אחרי 3 קרבות בלבד :

-אקירה טוזאווה
-אנג׳לו דוקינס
-אוסטין ת׳יאורי
-סדריק אלכסנדר
-צ׳אד גייבל
-דמיאן פריסט
-דקסטר לומיס
-דומיניק מיסטריו
-אליאס
-קרל אנדרסון
-לוק גאלוס
-מונטז פורד
-מוסטפא עלי
-MVP
אומוס
-אוטיס
-R טרות׳
-שלטון בנג׳מין
-אנג׳ל גארזה
-אשאנטה אדוניס
-ביג E
-בוטץ׳ (חבל עליו)
-קרוז דל טורו
-דרו גולאק
-אריק
-ג׳ובאני וינצ׳י
-רוברט רוד
-הומברטו קאריו
-האוסוס (כיחידים)
-ג׳ינדר מהאל
-חואקין וויילד
-קאריון קרוס
-LA נייט
-לודוויג קייזר
-מייס
-מנסור
-ריק בוגס
-ריקושט
-אסקובר
-שאנקי
-סולו סיקואה
-טופ דולה
-אקסבייר וודס
-כל nxt חוץ מברון ברייקר

מתאבקים מ-WWE שיותר טובים/גדולים מלוגאן פול נכון לעכשיו :

- AJ סטיילס
- בארון קורבין
- בובי לאשלי
- ברוק לסנר
- קודי רודס
- אדג׳
- פין באלור
- דולף זיגלר
- קודי רודס
- ג׳וני גרגאנו
- קווין אוונס
- המיז
- רנדי אורטון
-רומן ריינס
-יש פה עוד לפחות 10 שמות

מה דעתך על הרשימה שלי? כי דעתי היא שזאת חרא רשימה. היא לא אומרת כלום.
אי אפשר להגיד שאדי קינגסטון פחות טוב מלוגאן פול כי הוא לא, ואפשר להגיד שהוא פחות ״גדול״ מלוגאן פול כי הוא מתאבק אינדי עד לא מזמן ולוגאן פול הוא היוטיובר שהחזיק בערוץ עם הכי הרבה סאבים בזמנו. אי אפשר להגיד שהמיז יותר טוב בזירה מלוגאן פול כי הם בערך אותה רמה, אבל אפשר להגיד על המיז שהוא יותר גדול מלוגאן פול כי הוא כמעט 20 שנה בביזנס.
מה אתה מנסה להגיד פה? שלוגאן פול יותר גדול מכל הרוסטר של AEW? כן, לצורך העניין. אני מסכים עם מה שאתה מנסה להעביר ש-AEW מבזבזים זמן מסך יקר על ג׳וקים, מקקים וחרקים אחרים. אני מסכים איתך עם הנקודה שלמשל כריסטיאן כל החיים שלו בביזנס ולא דיברו עליו מעולם כמו שמדברים על לוגאן פול אחרי שהוא לא קרע זוג נעלי היאבקות, ולא נופל ממנו בזירה בימים מסויימים.
אבל הרוב ג׳וברים (הפאקטורי, ברנדון קאטלר), הרוב מופיעים בדארק והם לא יותר מהמעמד שלהם, יש פה חלק שהם אגדות בביזנס נישתי ולא אחד האנשים הכי מפורסמים בעולם (סמואה ג׳ו, אדם קול). המילה ״גדול״ קצת ״גדולה״ על השיחה הזה. זה עניין של מי דראו יותר גדול, וכן. של מי יותר טוב בזירה. עובדה שרוב הרוסטר של AEW ושל WWE מתחת ללוגאן פול, כי לוגאן פול משהו מיוחד ודראו יותר גדול מכולם, לכן הוא סוג של טופ גאי. אין מקום בפסגה לכולם, ולכן הוא מקבל מיין איבנטים, ולא אקירה טוזאווה למשל.
אני לא בא בקטע של איזה היט על WWE כקונטרה על מה שכתבת על AEW, אני בא להגיד שלעשות רשימה של כמה כל הטאלנט ברוסטר נופל מבחור ממש מוכשר שהוא דראו עוד מקודם, זה קצת דמגוגיה ופופוליזם זול.
[Image: ezgif-1-fff9582af0.gif]
הגב
The following 2 users Like ParadigmShift's post:
  • KillSwitch, SaHBK
חפש
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#12,675
11-12-2022, 07:45 PM
חחחח
הרבה זמן לא צחקתי ככה. אנחנו מדברים על לוגאן "יש לי יותר פציעות מקרבות" פול?
אם כן, הוא בכלל מסוגל להתאבק כרגע?
הגב
The following 2 users Like wwehof's post:
  • NoamRR, SwitchBlade
חפש
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,034
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,111
#12,676
11-12-2022, 08:04 PM
(11-12-2022, 07:38 PM)ParadigmShift כתב:  טוב אז עשיתי מחקר קטן משלי והנה הרשימה של מתאבקים שלוגאן פול יותר טוב/גדול מהם מ-WWE אחרי 3 קרבות בלבד :

-אקירה טוזאווה
-אנג׳לו דוקינס
-אוסטין ת׳יאורי
-סדריק אלכסנדר
-צ׳אד גייבל
-דמיאן פריסט
-דקסטר לומיס
-דומיניק מיסטריו
-אליאס
-קרל אנדרסון
-לוק גאלוס
-מונטז פורד
-מוסטפא עלי
-MVP
אומוס
-אוטיס
-R טרות׳
-שלטון בנג׳מין
-אנג׳ל גארזה
-אשאנטה אדוניס
-ביג E
-בוטץ׳ (חבל עליו)
-קרוז דל טורו
-דרו גולאק
-אריק
-ג׳ובאני וינצ׳י
-רוברט רוד
-הומברטו קאריו
-האוסוס (כיחידים)
-ג׳ינדר מהאל
-חואקין וויילד
-קאריון קרוס
-LA נייט
-לודוויג קייזר
-מייס
-מנסור
-ריק בוגס
-ריקושט
-אסקובר
-שאנקי
-סולו סיקואה
-טופ דולה
-אקסבייר וודס
-כל nxt חוץ מברון ברייקר

מתאבקים מ-WWE שיותר טובים/גדולים מלוגאן פול נכון לעכשיו :

- AJ סטיילס
- בארון קורבין
- בובי לאשלי
- ברוק לסנר
- קודי רודס
- אדג׳
- פין באלור
- דולף זיגלר
- קודי רודס
- ג׳וני גרגאנו
- קווין אוונס
- המיז
- רנדי אורטון
-רומן ריינס
-יש פה עוד לפחות 10 שמות

מה דעתך על הרשימה שלי? כי דעתי היא שזאת חרא רשימה. היא לא אומרת כלום.
אי אפשר להגיד שאדי קינגסטון פחות טוב מלוגאן פול כי הוא לא, ואפשר להגיד שהוא פחות ״גדול״ מלוגאן פול כי הוא מתאבק אינדי עד לא מזמן ולוגאן פול הוא היוטיובר שהחזיק בערוץ עם הכי הרבה סאבים בזמנו. אי אפשר להגיד שהמיז יותר טוב בזירה מלוגאן פול כי הם בערך אותה רמה, אבל אפשר להגיד על המיז שהוא יותר גדול מלוגאן פול כי הוא כמעט 20 שנה בביזנס.
מה אתה מנסה להגיד פה? שלוגאן פול יותר גדול מכל הרוסטר של AEW? כן, לצורך העניין. אני מסכים עם מה שאתה מנסה להעביר ש-AEW מבזבזים זמן מסך יקר על ג׳וקים, מקקים וחרקים אחרים. אני מסכים איתך עם הנקודה שלמשל כריסטיאן כל החיים שלו בביזנס ולא דיברו עליו מעולם כמו שמדברים על לוגאן פול אחרי שהוא לא קרע זוג נעלי היאבקות, ולא נופל ממנו בזירה בימים מסויימים.
אבל הרוב ג׳וברים (הפאקטורי, ברנדון קאטלר), הרוב מופיעים בדארק והם לא יותר מהמעמד שלהם, יש פה חלק שהם אגדות בביזנס נישתי ולא אחד האנשים הכי מפורסמים בעולם (סמואה ג׳ו, אדם קול). המילה ״גדול״ קצת ״גדולה״ על השיחה הזה. זה עניין של מי דראו יותר גדול, וכן. של מי יותר טוב בזירה. עובדה שרוב הרוסטר של AEW ושל WWE מתחת ללוגאן פול, כי לוגאן פול משהו מיוחד ודראו יותר גדול מכולם, לכן הוא סוג של טופ גאי. אין מקום בפסגה לכולם, ולכן הוא מקבל מיין איבנטים, ולא אקירה טוזאווה למשל.
אני לא בא בקטע של איזה היט על WWE כקונטרה על מה שכתבת על AEW, אני בא להגיד שלעשות רשימה של כמה כל הטאלנט ברוסטר נופל מבחור ממש מוכשר שהוא דראו עוד מקודם, זה קצת דמגוגיה ופופוליזם זול.

רשימה טובה סך הכל, יש מספר שמות שאני לא מסכים עליהם ואם תרצה ארחיב.
אדי קינגסטון פחות טוב מלוגאן פול, לא יודע למה אתה מתכוון שהוא היה באינדיז עד לא מזמן, אדי קינגסטון עדיין מתאבק באינדיז. הוא עדיין מתאבק מול 2500-3000 צופים מדי שבוע, אם הוא היה כזה מתאבק גדול הוא היה נמצא במקום אחר... ושאני מתכוון למקום אחר אני מתכוון לארגון ההאבקות הגדול והחשוב יותר בעולם. הבמות הגדולות.
מיז יותר גדול מלוגאן פול כמובן, מיז גם יותר גדול ב-MJF בפער עצום. כמו שאלוף AEW הבלתי מעורער CM פאנק אמר :
[Image: giphy.gif?cid=790b761191dede86e750a2a922...p;amp;ct=g]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,034
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,111
#12,677
11-12-2022, 08:06 PM
(11-12-2022, 07:45 PM)wwehof כתב:  חחחח

בוודאי שהוא מסוגל.
ולפי לוח הזמנים שלו הוא יהיה מוכן לקרב הבא שלו, ספויילר : הוא שוב יגנוב את ההצגה וידפוק הופעה אדירה.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
ParadigmShift מנותק
ממליך המלכים
תגובות: 620
אשכולות: 4
Likes Given: 230
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#12,678
11-12-2022, 08:19 PM
(11-12-2022, 08:04 PM)lidoradir כתב:  רשימה טובה סך הכל, יש מספר שמות שאני לא מסכים עליהם ואם תרצה ארחיב.
אדי קינגסטון פחות טוב מלוגאן פול, לא יודע למה אתה מתכוון שהוא היה באינדיז עד לא מזמן, אדי קינגסטון עדיין מתאבק באינדיז. הוא עדיין מתאבק מול 2500-3000 צופים מדי שבוע, אם הוא היה כזה מתאבק גדול הוא היה נמצא במקום אחר... ושאני מתכוון למקום אחר אני מתכוון לארגון ההאבקות הגדול והחשוב יותר בעולם. הבמות הגדולות.
מיז יותר גדול מלוגאן פול כמובן, מיז גם יותר גדול ב-MJF בפער עצום. כמו שאלוף AEW הבלתי מעורער CM פאנק אמר :
[Image: giphy.gif?cid=790b761191dede86e750a2a922...p;amp;ct=g]

אדי קינגסטון לא למעלה כי איך נאמר? כמו הסיבה שסמואה ג׳ו לא לקח אליפות ראשית ב-WWE. כי הוא שמן. ובניגוד לסמואה ג׳ו, הוא שמן, לא גבוה וגם שעיר. לא מישהו שיימרח על עמוד השער. מיז גדול מלוגאן פול, זה כתבתי. וגם מ-MJF כי הוא סהכ בן 26 (תקנו אותי אם אני טועה).
אני לא רוצה שתרחיב כי זה עניין עקרוני. גם אדם קול לדעתי בשום ספרה לא מתחת ללוגאן פול. אבל מה שניסיתי להביע פה זה עיקרון: כשרוב הרוסטר אמור להיות פילר לאפר קארד, כמו כל מבנה היררכי, אז לוגאן פול גדול מכולם. לעשות רשימה של מכמה הוא יותר גדול זה בזבוז זמן, כי הוא בא כבר עם הייפ והוא תוכנן להיות אפר קארדר מלכתחילה, כך שהם לא באותה קאסטה וזה לא באמת בר השוואה.
[Image: ezgif-1-fff9582af0.gif]
הגב

•
חפש
Triple T מנותק
Acknowledge Me
תגובות: 4,042
אשכולות: 14
Likes Given: 1,298
#12,679
11-12-2022, 08:36 PM
אם אני יצרן של משקאות מיצים בארה"ב, אני סוגר עם הWWE חוזה שהבלודליין יפרסמו על חולצות ובפרסומות

יש לי גם משפט בשביל הפרסומת:

Drink juicey, Feel Usey
הגב
The following 2 users Like Triple T's post:
  • Jon_M0xley, NoamRR
חפש
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,869
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
#12,680
11-12-2022, 09:17 PM
(11-12-2022, 07:45 PM)wwehof כתב:  חחחח

wwehof > לידור 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • wwehof
חפש
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1401): « הקודם 1 ... 1266 1267 1268 1269 1270 ... 1401 הבא »

אשכול נעול 

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 01:05 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר