10-31-2022, 03:25 PM
עצם זה שמנסים להשוות את מיז למג׳ף, ריינס ורולינס מראה את הגדולה של מיז.
|
תגיד את האמת
|
|
10-31-2022, 03:50 PM
(10-31-2022, 02:34 PM)Roger כתב: לידור אני חייב שלא להסכים אח וזה שובר את ליבי, אבל MJF יותר טוב ממיז בכל אספקט אפשרי. הוא אחד שמבין בצורה עמוקה ונכונה רסלינג ביקום ובחברה מארקית אינטרנטית של מיליארדר בן 40 עם מנטליות של בן 4 שרוצה לעשות פאנטזי בוקינג במציאות והוא יכול כי יש לו כסף. ![]() MJF אדיר, שלא יחשבו שאני חושב אחרת. הוא הסיבה היחידה נכון להיום להוריד פרק של AEW, לראות את הסגמנט שלו ולמחוק את החרא הזה. אני פשוט חושב שבנקודה הזאת אני אפילו לא יכול לעשות את ההשוואה הזאת, עד שהוא לא יגיע לליגה של הגדולים, הוא חייב להגיע לשם. מיז פשוט עשה(ועדיין עושה) קרייה אדירה ברמה שמתאבקים יכולים רק לחלום על דבר כזה, MJF עוד צעיר ואני מקווה שהזמן שלו יגיע. הוא יותר גדול מ-AEW, אין לו מה לחפש שם. רוצה לראות אותו במים העמוקים נגד רנדי אורטון, רומן ריינס, סת' רולינס, ברוק לסנר וכו'. (10-31-2022, 02:47 PM)KB24 כתב: הפורום כבר הכריע את הקרב הזה: תעשה מאצ'אפ בין קופי קינגסטון לרומן ריינס וברוק לסנר, מלך הפנקייקים ינצח בפער. # רסלינג IL. (10-31-2022, 03:04 PM)Shalev_the rock כתב: אגב מיז, מהגדולים בהיסטוריה בלגרום לאחרים לצאת אובר וגדולים, רב אמן היסטורי בתחום. שליו דה גואט. ![]()
10-31-2022, 04:56 PM
(09-11-2022, 03:04 PM)DarkArts כתב: לא תודה, מעדיף להישאר להיות עצבני. (10-31-2022, 12:28 PM)KillSwitch כתב: לMJF היו יותר פרומואים זכורים השנה ממה שהיה לריינס ורולינס בכל הקריירה. למה ככה? אני זוכר יותר פרומואים של ריינס: saqutech, ג׳ייק והאפונים, part timer and… fake ass bitch אמרת זכורים. לא אמרת אהובים
10-31-2022, 05:35 PM
(10-31-2022, 04:56 PM)ParadigmShift כתב: למה ככה? אני זוכר יותר פרומואים של ריינס: saqutech, ג׳ייק והאפונים, דווקא פארט טיימר לדוגמא? הפארט טיימר הייתה קבירה של סינה ואחד הפרומואים הכי טובים שלו אי פעם. ![]()
10-31-2022, 06:53 PM
(10-31-2022, 03:50 PM)lidoradir כתב: אני חייב להסכים איתך על זה. עם כמה שאני אוהב את MJF מיז הרבה יותר טוב ממנו לבינתיים. ![]()
מיז טוב אבל הוא לא סיבה להוריד פרק ולראות אותו. מתי לאחרונה קרה לכם שחבר אמר לכם או שקראתם "יואו אתה חייב לראות את הקטע של מיז!!"
הוא סוס עבודה טוב שמבין היאבקות. אבל הוא ממש לא ברמה של needle mover כמו מקסוול ----- זה לא למה נכנסתי לאשכול. רציתי להגיד שWWE צריכים לזרוק את המתאבקים שלהם באיזה מחסן נטוש להתאמן על הPPV. למה סטרומן מנצח את אומס בהאוס שואוס וזה נראה שהוא מתאמן לPPV לא שמישהו מהמר על אומס, אבל לדעתי לתת לכולם לראות את הקרב של הPPV קצת מוריד מערכו אבל שוב... זה אומס וסטרואמן וזה לתת שואו לקהל אז הם מקבלים פה הנחה... וגם באופן כללי לתת לPPV להרגיש מיוחד. לפעמים אני רואה בPPV קרב שראיתי כבר בטלויזיה פעמיים באותו חודש.
11-03-2022, 06:00 PM
אל עליון משבח את מיז - מיז מקבל סגמנט מול רומן ריינס בראו האחרון.
אל עליון רושם 'המספרים לא משקרים' - מנדי רוז נותנת פרומו בתוכנית האחרונה של NXT ואומרת שהמספרים לא משקרים.
![]()
11-03-2022, 07:04 PM
(11-03-2022, 06:00 PM)lidoradir כתב: אל עליון משבח את מיז - מיז מקבל סגמנט מול רומן ריינס בראו האחרון.סתם מתוך סקרנות, אם המספרים לא משקרים ואתה נהנה מהפרקים של nxt כל שבוע בזמן שaew עם רייטינג יותר גבוה, מה זה אומר בעצם? ![]() The impossible is possible, all you gotta do is make it so |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|