Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (710): « הקודם 1 ... 209 210 211 212 213 ... 710 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
aharon1994 מנותק
Joober
**
תגובות: 524
אשכולות: 5
Likes Given: 89
הצטרף בתאריך: Oct 2022
#2,101
10-30-2022, 09:04 PM
המחבל זאת הוכחה שהסיפור והבידור יותר חשובים לאנשים מאשר הזירה, המחבל לא נתן קרב גדול במשך חודשים ולמרות זאת האנשים מהללים אותו על עבודתו ונהנים ממה שהוא עושה.
ומה המחבל עושה? מבדר אותם בכל המסביב, בהתנהלות, ביחס שלו עם המתאבקים האחרים, בשטוניקיות, ההערצה שלו לריינס וכו'.

אני לא טוען שהוא לא מתאבק זירה לא טוב, אני בהחלט חושב שהוא עושה עבודה טובה בצד הזה. אבל זה לא מפתיע שבתחילת דרכו כשהוא הסתמך בעיקר על זה הוא היה מתאבק בינוני בארגון עם הבלחות ולא מישו שבאמת יכול לסחוב תוכנית או סיפור גדול.
ברגע שהמחבל שינה פאזה, והתחיל להתמקד יותר על הצד הבידורי לאט לאט הוא הגיע למקומות שהוא בחיים לא הגיע אליהם לפני זה בארגון. התקופה הנוכחית שלו היא התקופה הכי מוצלחת שלו בדיוק מהסיבה הזאת.

אפשר להעביר סיפור שמתמקד בעיקר על הזירה, סטיילס וסינה עשו את זה נפלא. אבל הדבר הזה הרבה יותר קשה ומצריך את זה שכבר מההתחלה יהיה לך בסיס להאחז בו.

אגב, חשוב לציין שללא הדמות הדומיננטית והרצינית של ריינס והדמות החסרת סובלנות ועצבנית של ג'יי הרבה מאוד מהדברים שהמחבל היה עושה לא היו מוצלחים כל כך, והם לצערי לא מקבלים על זה מספיק קרדיט.
השטותניקיות שלו באה לידי ביטוי בדיוק בגלל ההבדלים הגדולים ביניהם.
[Image: TMGhSUu.jpg]
Let The Games Begin
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,254
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#2,102
10-30-2022, 09:11 PM
(10-30-2022, 09:04 PM)aharon1994 כתב:  המחבל זאת הוכחה שהסיפור והבידור יותר חשובים לאנשים מאשר הזירה, המחבל לא נתן קרב גדול במשך חודשים ולמרות זאת האנשים מהללים אותו על עבודתו ונהנים ממה שהוא עושה.
ומה המחבל עושה? מבדר אותם בכל המסביב, בהתנהלות, ביחס שלו עם המתאבקים האחרים, בשטוניקיות, ההערצה שלו לריינס וכו'.

אני לא טוען שהוא לא מתאבק זירה לא טוב, אני בהחלט חושב שהוא עושה עבודה טובה בצד הזה. אבל זה לא מפתיע שבתחילת דרכו כשהוא הסתמך בעיקר על זה הוא היה מתאבק בינוני בארגון עם הבלחות ולא מישו שבאמת יכול לסחוב תוכנית או סיפור גדול.
ברגע שהמחבל שינה פאזה, והתחיל להתמקד יותר על הצד הבידורי לאט לאט הוא הגיע למקומות שהוא בחיים לא הגיע אליהם לפני זה בארגון. התקופה הנוכחית שלו היא התקופה הכי מוצלחת שלו בדיוק מהסיבה הזאת.

אפשר להעביר סיפור שמתמקד בעיקר על הזירה, סטיילס וסינה עשו את זה נפלא. אבל הדבר הזה הרבה יותר קשה ומצריך את זה שכבר מההתחלה יהיה לך בסיס להאחז בו.

אגב, חשוב לציין שללא הדמות הדומיננטית והרצינית של ריינס והדמות החסרת סובלנות ועצבנית של ג'יי הרבה מאוד מהדברים שהמחבל היה עושה לא היו מוצלחים כל כך, והם לצערי לא מקבלים על זה מספיק קרדיט.

יש דמויות שאם הם בידוריות מספיק אז זה מכפר על הזירה. נגיד בריי וייאט הוא דוגמא מושלמת, גם כפינד והפאן האוס וגם עכשיו(בנתיים) הוא מספיק מבדר כדי לגרום לי לרצות לראות אותו למרות שהוא לא משהו בזירה.

רולינס ואואנס זה סוג של מתאבקים שהם גם בידוריים מספיק וגם בעלי יכולות זירה גבוהות.
סמי יכול להיכנס גם לקטגוריה הזאת רק אם יוכיח שאחרי הבלאדליין הוא עדיין יהיה מבדר כמו שהוא עכשיו.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
aharon1994 מנותק
Joober
**
#2,103
10-30-2022, 09:14 PM
(10-30-2022, 09:11 PM)Jon_M0xley כתב:  יש דמויות שאם הם בידוריות מספיק אז זה מכפר על הזירה. נגיד בריי וייאט הוא דוגמא מושלמת, גם כפינד והפאן האוס וגם עכשיו(בנתיים) הוא מספיק מבדר כדי לגרום לי לרצות לראות אותו למרות שהוא לא משהו בזירה.

רולינס ואואנס זה סוג של מתאבקים שהם גם בידוריים מספיק וגם בעלי יכולות זירה גבוהות.
סמי יכול להיכנס גם לקטגוריה הזאת רק אם יוכיח שאחרי הבלאדליין הוא עדיין יהיה מבדר כמו שהוא עכשיו.

זה מעבר לזה, אני בכל יום אקח בריי אחד על פני 100 אנדראדה, ריקושט, בלאק וכו'.

רוב המתאבקים הגדולים הם שילוב של השניים, יש מעטים מאוד שהם רק אחד מהשניים ברמה קיצונית.
Let The Games Begin
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
#2,104
10-30-2022, 09:19 PM
(10-30-2022, 09:04 PM)aharon1994 כתב:  המחבל זאת הוכחה שהסיפור והבידור יותר חשובים לאנשים מאשר הזירה, המחבל לא נתן קרב גדול במשך חודשים ולמרות זאת האנשים מהללים אותו על עבודתו ונהנים ממה שהוא עושה.

ג'יז אהרון, רואים שלא היית פה שנתיים.
"המחבל" זה כל כך 2019.

לסמי זיין היו קרבות TV טובים מאוד נגד ריקושט, AJ סטיילס ומאט רידל בחודשים האחרונים.
שום דבר שגורם לי להגיד "וואו, אני אצפה בזה שוב", אבל מספיק טובים בשביל שאוכל להאמין שהוא יכול להחזיק קרב PPV ברמה גבוהה במידת הצורך.
אם היית כאן מוקדם יותר השנה, היית רואה אגב שגם אני אמרתי שזיין לא טוב בזירה לפני כמה חודשים. הוא פשוט הוכיח לי אחרת.

סטוריליין זה כלי חשוב, אבל הנקודה היא שבסופו של דבר הסטוריליין צריך למכור לי את הרסלינג. אני אמור לרצות לראות שני מתאבקים נלחמים, או לראות את הבייביפייס מצליח ומנצח בפיוד וזוכה בוואטבר שהפיוד היה סביבו, או לראות את ההיל חוטף מכות. 
זה הבייסיק. אתה יכול לעשות את זה נטו בזירה, אתה יכול לעשות את זה בשילוב של פרומואים, אתה יכול לעשות את זה עם שיט סינמטי - אבל זו צריכה להיות הנקודה בסוף. הפעמון צריך לצלצל מתישהו.

סשה בנקס עדיין יותר טובה מהמתאבקת האהובה עליך, אגב.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
aharon1994 מנותק
Joober
**
#2,105
10-30-2022, 09:38 PM
(10-30-2022, 09:19 PM)KillSwitch כתב:  ג'יז אהרון, רואים שלא היית פה שנתיים.
"המחבל" זה כל כך 2019.

לסמי זיין היו קרבות TV טובים מאוד נגד ריקושט, AJ סטיילס ומאט רידל בחודשים האחרונים.
שום דבר שגורם לי להגיד "וואו, אני אצפה בזה שוב", אבל מספיק טובים בשביל שאוכל להאמין שהוא יכול להחזיק קרב PPV ברמה גבוהה במידת הצורך.
אם היית כאן מוקדם יותר השנה, היית רואה אגב שגם אני אמרתי שזיין לא טוב בזירה לפני כמה חודשים. הוא פשוט הוכיח לי אחרת.

סטוריליין זה כלי חשוב, אבל הנקודה היא שבסופו של דבר הסטוריליין צריך למכור לי את הרסלינג. אני אמור לרצות לראות שני מתאבקים נלחמים, או לראות את הבייביפייס מצליח ומנצח בפיוד וזוכה בוואטבר שהפיוד היה סביבו, או לראות את ההיל חוטף מכות. 
זה הבייסיק. אתה יכול לעשות את זה נטו בזירה, אתה יכול לעשות את זה בשילוב של פרומואים, אתה יכול לעשות את זה עם שיט סינמטי - אבל זו צריכה להיות הנקודה בסוף. הפעמון צריך לצלצל מתישהו.

סשה בנקס עדיין יותר טובה מהמתאבקת האהובה עליך, אגב.

אני אצליח להחזיר את זה.
ואם לא, לפחות אנשים לא ישכחו מזה.

שוב, אני לא טוען שהוא לא מתאבק זירה טוב. אני טוען שההצלחה שלו לא נובעת משם.
וכן, ברור שהוא מסוגל לתת קרב גדול. אבל יש לא מעט מתאבקים שמסוגלים ורק על סמך זה הוא לא הצליח כמו שהוא מצליח היום.

סשה מזעזעת ולא מעניינת ואני מאחל לה הצלחה רבה ב-AEW, שם שנינו נהנה.
אסקה טובה ממנה בפער, מעטות המתאבקות שמסוגלות למה שאסקה מסוגלת.

רסלינג שלא נשען על סיפור טוב, כמעט תמיד ייכשל.
וכן, ברור שאנחנו רוצים לראות קרבות טובים, אבל זה לא שמדובר באיזה חלק שמוסיף ולא הכרחי לרסלינג עצמו.
זה כמו לקנות פרארי בלי מנוע, זה יכול להיות מאוד יפה, אבל זה לא יוביל אותך לשום מקום.
וכן, אתה אומר את זה גם במילותיך, אבל ההבדל העיקרי בינינו אני מניח זה כמה חשיבות כל אחד מייחס לזה, אתה מין הסתם מייחס חשיבות הרבה יותר גדולה ממני ליכולות הזירה והאתלטיות ודברים בסגנון הזה, בעוד שאני יותר מייחס חשיבות לסיפור שמועבר, גם אם זה לא בהכרח הכי מוצלח מבחינת זירה.

הדיון הזה מזכיר לי אגב אקט מאוד מוצלח מלפני כמה שנים שנכשל בגלל מה שאתה מציין שבסופו של דבר הפעמון מצלצל בסוף - הפאשן פוליס של בריזנגו. מאוד נהניתי מזה בזמנו, אבל לצערי בשום שלב לא בנו אותם מספיק טוב שיהיו אמינים גם בזירה עצמם.
אנזו הוא דוגמה נוספת לעניין הזה, היה מבדר בטירוף, אבל בזירה היה בעייתי.
אני כן מסכים איתך שאי אפשר להסתמך רק רק על הבידור וכן צריך מידה מינימלית של יכולות זירה, כי בכל זאת - היאבקות. אך בו זמנית אני גם לא חושב שכל מיין איבנט בהכרח צריך להיות דניאלסון, בנואה, סינה או לסנר בזירה. יש מספיק ביקוש גם לאלופים שהזירה שלהם היא לא הדבר המושלם, אך הם מעבירים סיפור נפלא וייחודי בכל המסביב.
Let The Games Begin
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
#2,106
10-30-2022, 09:41 PM

כריס ג'ריקו קורא לזה "ספורטס אנטרטיינר", והוא צודק. סמי זיין הוא מבדר, וזה בדיוק מה שמצופה ממנו. זה שהוא לא בקרבות לעיתים תכופות לא אומר שהיכולת שלו נפגעה, אלא הוא ממש אחלה וסיפק קרבות טובים בחודשים האחרונים.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,505
אשכולות: 72
Likes Given: 2,467
#2,107
10-30-2022, 09:44 PM
(10-30-2022, 09:38 PM)aharon1994 כתב:  הדיון הזה מזכיר לי אגב אקט מאוד מוצלח מלפני כמה שנים שנכשל בגלל מה שאתה מציין שבסופו של דבר הפעמון מצלצל בסוף - הפאשן פוליס של בריזנגו. מאוד נהניתי מזה בזמנו, אבל לצערי בשום שלב לא בנו אותם מספיק טוב שיהיו אמינים גם בזירה עצמם.
אנזו הוא דוגמה נוספת לעניין הזה, היה מבדר בטירוף, אבל בזירה היה בעייתי.
אני כן מסכים איתך שאי אפשר להסתמך רק רק על הבידור וכן צריך מידה מינימלית של יכולות זירה, כי בכל זאת - היאבקות. אך בו זמנית אני גם לא חושב שכל מיין איבנט בהכרח צריך להיות דניאלסון, בנואה, סינה או לסנר בזירה. יש מספיק ביקוש גם לאלופים שהזירה שלהם היא לא הדבר המושלם, אך הם מעבירים סיפור נפלא וייחודי בכל המסביב.

בריזנגו מזכירים לי את האקליימד, הם לא המתאבקים הכי מוכשרים בזירה אבל הם מספיק מבדרים ומעניינים בשביל להחזיק את האליפות.
ההבדל ביניהם זה ש-AEW הלכו עם האקליימד ו-WWE בחרו לתת לבריזנגו להפסיד לאוסוס ומשם הם פשוט איבדו עניין.
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,406
אשכולות: 20
Likes Given: 332
#2,108
10-30-2022, 09:51 PM
אתם מתעלמים לגמרי מבוקינג בדיון הזה. הוא קיבל בוקינג של מידקארדר ולכן הוא נראה לך מידקארדר גם. אני משוכנע שאם תיתן בוקינג טוב לריקושט הוא יהיה כוכב ענק גם בלי להיות האיש הכי מבדר בתוכנית.
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,406
אשכולות: 20
Likes Given: 332
#2,109
10-30-2022, 09:53 PM
לא שאני טוען שכל אחד יכול להיות כוכב עם בוקינג טוב, אבל זיין וריקושט היו כל כך מוכשרים בזירה שהם היו מצליחים לדעתי.
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
#2,110
10-30-2022, 09:55 PM
(10-30-2022, 09:51 PM)WheelerYUTA כתב:  אתם מתעלמים לגמרי מבוקינג בדיון הזה. הוא קיבל בוקינג של מידקארדר ולכן הוא נראה לך מידקארדר גם. אני משוכנע שאם תיתן בוקינג טוב לריקושט הוא יהיה כוכב ענק גם בלי להיות האיש הכי מבדר בתוכנית.

אבל להאשים את הבוקינג זה קל מדי וקורה לחצי מהרוסטר.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (710): « הקודם 1 ... 209 210 211 212 213 ... 710 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: matan55, 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 09:09 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר