10-23-2022, 04:14 PM
(10-23-2022, 04:06 PM)lidoradir כתב:
הו שיט זאת המסיכה של טי באר שנשרפה !
דומיניק דייג'אקוביץ' חוזר ! לטס גו בייבי.
כמה שנים יותר מדי.
החלטה מצוינת, טאלנט שחבל לפספס אותו. צריך ריצה ב-NXT לפני הראשי.
![[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]](https://64.media.tumblr.com/0e0e53660d883819c6c8fa42b17fbac8/8e7ae73a9280f2d4-2f/s540x810/302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif)
|
|
|
10-23-2022, 04:14 PM
(10-23-2022, 04:06 PM)lidoradir כתב: כמה שנים יותר מדי. החלטה מצוינת, טאלנט שחבל לפספס אותו. צריך ריצה ב-NXT לפני הראשי. ![]()
10-23-2022, 04:19 PM
(10-23-2022, 04:06 PM)lidoradir כתב: הגיע הזמן, מן הסתם שהוא מעולה ויכול להתאים כביג מאן לראו. ![]()
10-23-2022, 04:47 PM
(10-23-2022, 04:06 PM)lidoradir כתב: שידרו את זה בNXT, אז הוא חוזר לשם?
10-23-2022, 05:01 PM
![]()
10-23-2022, 07:36 PM
אירוע מצוין למרות שהסטיפולציות גרעו יותר מאשר הוסיפו, עדיין עם כמות כזאת של כישרון קשה לפספס.
קרב הסולם היה באנגר כרגיל, ציפיתי לניצחון של ווס לי וכמובן שהייתי מעדיף שזה יגיע אחרי פייאוף ראוי בקרב אחד על אחד מול כרמלו הייז אבל התוכניות השתנו, סיקואה עבר בדרך ובסופו של דבר זה קורה אחרי קרב סולם מצוין, לא מרשה לי לעצמי להתלונן. וולר -קרוז היה מעולה כשהם התרכזו בהיאבקות, זה עדיין קרינג'י בטירוף לראות את אפולו מוקף בדרואידים, לפני שנה הוא היה נסיך ניגרי ועכשיו הוא גוסטבאסטר, המון שטויות ותוצאה שגויה אבל הקרב עצמו היה טוב כי שוב, מדובר בשני מתאבקים כשרוניים. קורה - פרז היה הקרב החלש של הערב, אני מת על קורה אבל היא נמצאת במומנטום של קרבות נוראיים ובעיקר מאז ההיל טרן אני מרגיש שהיא הולכת לאיבוד. רוקסן פרז מתאבקת טובה וזכתה בצדק בטורניר הפריצה אבל עם כמה שנמאס לי מהריין של מנדי היא לא צריכה להיות זאת שמחליפה אותה, אלבה פייר יכלה לעשות את זה אם היו משכילים להשתמש בה נכון. אפרופו אלבה, ההתחלה הסינמטית של הקרב היא רעיון מעולה עם ביצוע קלוקל, יש לWWE נטייה להתמודד עם פינות חשוכות שהן דוחקים את עצמם אליהן באמצעות סצנות קומיות רק שהפעם כל הקרב התנהל כמו סיטקום וברגע שהן נכנסו לזירה הן קיבלו מעט מאד זמן להתאבק וזה נגמר בעוד סיום מלוכלך ומעצבן. ברוטוס - קמפ היה אחלה, חיכיתי לקרב הזה כי אני נהנה משני המתאבקים ובאמת הביצוע היה נחמד מאד רק שזה עוד אחד מהקרבות שהסטיפולציה שלו פגעה בו, יותר מדי התמהמהות סביב האמבולנס במקום בתוך הזירה, כל אחד מנסה בתורו לסגור את הדלת על היריב עד שאחד מהם מצליח. בסופו של דבר המיין אבנט היה שווה את הכל, MOTYC, כשדרגונוב מגיע לקרבות גדולים זה מרגיש כמו רסלמניה, מקדונה היה ההיל האולטימטיבי וברייקר הוא מפלצת בלתי ניתנת לעצירה, כל אחד מילא את התפקיד שלו בשלמות ופתאום הרגשתי כאילו אני בארמגדון 2007 צופה באנדרטייקר - בטיסטה - אדג'. אני יודע שאין פה הרבה צופים של NXT אבל צפו בקרב הזה ואולי זה יגרום לחלקכם לשקול לחזור לעקוב, דברים טובים קורים. ![]()
10-23-2022, 09:10 PM
סיימתי עכשיו, אתן תגובה מורחבת יותר מאוחר כי יש בארסה, רק אגיד שאיליה דרגונוב הוא מתאבק מדהים והיה ההיילייט בקרב הטוב ביותר באירוע. האנטר יצטרך לעבוד קשה כדי להיכשל איתו אם הוא יעלה לרוסטר הראשי, הוא ענק.
10-24-2022, 01:14 AM
אני לא צופה בכלל ב-NXT (קורא תוצאות קבוע) אבל בגלל ההופעות האחרונות של מתאבקים מהרוסטר הראשי ובגלל שהיה לי זמן החלטתי לראות את האירוע, בסה"כ היה אירוע די טוב. לא התחברתי להכל, זה הגיוני כי אני לא מכיר את הסיפורים מאחוריהם לגמרי, ועם זאת היו דברים שנהניתי מהם.
הקרב הפותח היה מצוין. לא ברמה של אותו קרב סולם אגדי, אבל אי אפשר לשים אותו באותה סקאלה עם קרבות רגילים ובסופו של דבר היה קרב טוב מאוד. האמנתי שכרמלו הייז יחזיר לעצמו את התואר והופתעתי כשווסלי דווקא ניצח, אבל הגיע לו אחרי ההופעה הזאת, הוא פייס טוב, מתאבק אתלטי מאוד, לא מפחד לקחת באמפים. לא מכיר אותו מעבר לזירה אבל יצאתי מבסוט מהקרב הזה. קרוז-וולר היה בסדר, הרצתי חלק מהקרב. עוד מהפיוד עם סטיילס לא חיבבתי את וולר, אני חושב שהוא מיד. הרפרנסים לאנדרטייקר היו נחמדים, אבל קרבות ארון קבורה או קבירה בחיים הם קרבות שיעבדו עבורי רק אם טייקר משתתף בהם. כל אחד אחר ירגיש לא קשור לסטיפולציות האלה. רוקסן פרז-קורה ג'ייד היה אחלה קרב. ההופעות בסמאק עשו את שלהן וקראתי על ההיסטוריה ביניהן, פיוד כמו גרגאנו-צ'אמפה בקטן, הדינמיקה בקרב הייתה טובה והן מכרו את הסיפור טוב מאוד. היה בוץ' בנפילה על השולחנות, אבל מחליק להן על זה. ולמרות הכל הדבר שהכי השריט אותי בקרב היה לגלות ששתיהן אשכרה צעירות ממני, אני מזדקן. קריד-קמפ נפגע לי בגלל חוסר צפייה, אבל היה לי ברור שקריד לוקח. צפיתי בפרומו שלהם בתכנית האחרונה, לא היה ספק מי מנצח כאן. מה שהלך עם מנדי ואלבה לפני הקרב היה מבדר, בעיקר לראות את ג'יג'י דולין נכנסת לתוך המקרר ולא מצליחה לצאת. הקרב היה סביר, מנדי היא הרומן ריינס של NXT נשים. היא לא תפסיד את האליפות לעולם, סלביק. ואז הגיע MOTN. איזה קרב. ברייקר הוא מתאבק מעולה ובעיניי הוא היה הכי פחות משמעותי בו. מקדונה עשה את העבודה של ההיל שהשתחל לקרב ואתה מפחד שיגנוב אותו לא בצדק בצורה נהדרת, ומעל כולם בפער עצום, איליה דרגונוב. לזה אני קורא מתאבק. פאקינג מתאבק. אני לא חושב שהוא נח שנייה בקרב הזה, עשה הכל על הצד הטוב ביותר, ואולי הכי חשוב - הוא הרגיש לג'יט לקחת את הקרב, שזה לא משהו שקורה הרבה בקרבות אליפות ראשית ב-WWE בתקופה האחרונה עם הריינים הארוכים של ריינס ומנדי. הייתי מבסוט אם הוא היה מנצח. בינתיים ראיתי שני קרבות שלו, הקרב שהוא ניצח את וולטר והקרב הזה. בשניהם נותן להופעות שלו 5 כוכבי מאסטר. ענק. תודה על התוצאות.
10-26-2022, 03:02 AM
אירוע פשוט מצוין של NXT מההתחלה ועד הסוף, NXT ממשיכים לספק מוצר נהדר. דעות :
- הקרב סולם היה מהיותר משוגעים שראיתי בשנים האחרונות, זה פאקינג קרב סולם. אציין את ואן ואגנר שנתן הופעה מאוד טובה, שעוברים על הממשתפים בקארד ורואים אותו הרוב יגידו שהוא לא מתאים לקרב כזה אבל הוא הוכיח ההפך. היו בקרב הזה ספוטים אדירים, באמת שאפשר להכין איזה 10-20 גיפים ממה שהלך שם, אציין גם את אחד הספוטים הראשונים בקרב שהיה מסוכן שאורו כמעט ולא נפל טוב, היה גם קטע מצחיק שואן ואגנר מתקשה לסדר את הסולם וכמעט פוגע לאישה בשורה הראשונה בראש, היא הצליחה לזוז בזמן. נייתן פרייזר חולה בראש, איזה ספוטים הוא דפק בקרב הזה, מתאבק מדהים שמתחיל לתפוס את המקום שלו ב-NXT. מבחינת מנצחים זה היה בין זכייה חוזרת של כרמלו הייז לזכייה של ווס לי. שמח מאוד שווס לי המצוין זכה באליפות צפון אמריקה, כל הסטוריליין שלו מאז החזרה אחרי הפרידה מנאש קרטר פשוט עבד כמו שצריך והנה הוא סוף סוף מקבל זהב. לגבי כרמלו הייז זה מרגיש שהסוף שלו ב-NXT מתקרב, זה או שיכניסו אותו למיינאיבנט מול ברייקר או שפשוט יעלה לסמאקדאון, הוא סיים את חלקו ב-NXT. הוא מוכן ממזמן. - אפולו קרוז נגד גרייסון וולר היה טוב ומהנה, אני מת על גרייסון וולר וכמובן שהייתי רוצה לראות אותו מנצח אבל אני גם בסדר בהפסד הזה. גרייסון וולר זה מישהו שיכול לצאת מהפסדים בקלות, הדמות שלו פשוט מצוינת. סטיפולציה מעניינת קרב ארון קבורה, הספוט באמצע הקרב שוולר העיף את קרוז דרך הארון קבורה הראשון היה טוב, הרג אותי שהוא ביקש מהשופט שיכריז עליו כמנצח. כל הקטעים הקטנים האלה שהוא מחקה את אנדרטייקר, מנסה טומבסטון וצ'וקסלאם... הכל היה טוב. הפיוד של אפולו קרוז וגרייסון וולר היה סבבה לגמרי מבחינתי, אפולו קרוז נתן הופעה טובה. - רוקסן פרז נגד קורה ג'ייד היה טוב אבל כמו במפגש הקודם שלהם ציפיתי ליותר, אמרתי את זה בעבר ואחזור על זה, רוקסן פרז וקורה ג'ייד מתאבקות מצוינות, הן חייבות להיות העתיד של מחלקת הנשים ב-WWE ובעתיד להכנס לפיודים גדולים אחת נגד השנייה ברוסטר הראשי. ההתחלה של הקרב הייתה טובה כאשר רוקסן פרז מביאה איתה את הסקייטבורד שפירק את החברות שלהן. רוקסן בבירור המתאבקת היותר טובה, במהלך הקרב היו אחלה ספוטים ושימושים בנשקים. הספוט מהרמפה לשולחנות היה חזק ביותר. הסיום של הקרב היה מצוין במשפטים שהשניים אמרו אחת לשנייה. ניצחון מוצדק של רוקסן פרז. - קרב אמבולנס בין ג'וליוס קריד לדמון קמפ היה טוב מאוד, אני מוריד את הכובע בפני דמון קמפ. הבחור כל כך השתפר בזמן קצר שזה מדהים, אני זוכר שהייתי מריץ קטעים שלו ומתבאס שהוא מופיע, דיימונד מיין עשה לו רק טוב, הבחור נותן הופעות טובות שבוע אחרי שבוע. הקרב עצמו היה מה שצריך להיות, אני דווקא אהבתי שהם הלכו הרבה ליד האמבולנס ורבו שם.... כי זאת המטרה של הקרב... להכניס את היריב לאמבולנס. ג'וליוס קריד מוכיח שהוא מעולה גם כמתאבק סינגלס, הסוף היה יפה שהוא מקריב את האצבעות שלו כדי לשרוד בקרב ולהגן על הקריירה של אח שלו, יופי של קרב, סיום טוב. - כל מה שהיה בין מנדי רוז ואלבה פייר היה נהדר, כל הקטע הקולנועי בבית הרדוף היה מצוין. ממש התאים לאלבה פייר הקטע הזה והאיפור שעשו לה ממש התאים. כבר חשבתי שהם יעשו סגירת מעגל ומנדי רוז תפיל את האליפות בהלואין האבוק 2022 אחרי שזכתה באליפות הזאת בהלואין האבוק 2021. אחרי שהם חזרו לזירה זה היה די קצר, ג'יג'י וג'ייסי כמובן חוזרות ועוזרות למנדי שאוספת עוד W גדול. הריין האגדי ממשיך. מנדי הולכת לסגור שנה כאלופת הנשים של NXT, מי היה מאמין... וזה ריין מעולה ומנדי ממש השתפרה. - ברון ברייקר נגד איליה דרגונוב נגד JD מקדונה היה אדיר, MOTN כמובן וכנראה גם MOTYC. כולם פה פשוט נתנו הצגה אחת גדולה, איזה קרב מרכזי אדיר זה היה יאללה. מקדונה באחת ההופעות הכי טובות שלו שראיתי עד היום, איליה דרגונוב תמיד אדיר, תמיד. דרגונוב הזה פשוט מכונה. ברון ברייקר כמו תמיד ביסט ומפגיז, כל הופעה בצבע. 3 מתאבקים נכנסים לקרב ופשוט מפרקים אחד את השני, נותנים הכל, מי שעוד איך שהוא לא ראה את הקרב... לכו להשלים. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|