Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 131 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1984): « הקודם 1 ... 451 452 453 454 455 ... 1984 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#4,521
10-19-2022, 01:25 AM
(10-19-2022, 12:56 AM)WheelerYUTA כתב:  לא מסכים בכלל עם הכיוון שלקחת את זה אליו. אתה מוזמן לקרוא מה כתבתי עם ביקורת שלדעתי היא לגיטימית ומבוססת על הדמויות האלה לעומת דמויות כמו מייקל או ג'ף ווינגר.
רוס לא עובר תהליך. גם עם המחיר שהוא משלם, הוא לא מתקדם כדמות מהסיפורים האלה. הם רק הופכים לבדיחות צד בהמשך והם סתם מרגישים לי כמו דרמה לשם הדרמה ולא לשם פיתוח הדמות.
זה שלא ביקרתי את רייצ'ל או את רובין זה לא מוריד מהלגיטימיות של הביקורת שלי, בעיקר כי אני מתייחס לmale lead של הסדרות האלה בהתאמה. רייצ'ל ורובין אכן נשים נוראיות וגם דמויות מאוד שטוחות בעיניי, לרובין ניסו לתת מעט עומק אבל דיי בזבזו את זה דיי מהר בשביל עוד פאנצליין.
דרך אגב אני לא מצפה לאיזה כתיבה מופתית אבל לראות את אותן דמויות (רעות) במשך 9-10 עונות רצוף זה אנטי דראו עבורי.

אני חושב שעשית איש קש מהטענה שלי וקצת איתה עשרים צעדים קדימה בכיוון שאני חושב שהוא שגוי לטענה שלי בשורשו.

אני אוהב את האנק מודי, בוג'ק הורסמן, ג'ף ווינגר ועוד גברים מבוגרים ולא מתפקדים שמנסים לפחות להשתפר גם אם האופי/מזל/כתיבה החליטה אחרת. אצל טד אין שיפור. אצל רוס אין שיפור. הם שניהם דמויות שטוחות עם קוורקים שנמאסו עליי תוך 3-4 עונות.

הכיוון אליו לקחתי את זה הוא שורש הטענה והבטן הרעה נגד דמויות שבסופו של דבר הן לא יוצאות דופן בנוראיות שלהן. אתה לא ציינת סתם את רוד, טד וצ'ארלי (אותו אני לא מכיר), זו טענה מוכנה וידועה שקראתי המון פעמים. 

אני רוצה להפריד בין השיפור המוסרי של הדמות לבין היכולת שלה לבדר אותך - אתה משלב בין שני דברים נפרדים לגמרי בלי שום סיבה. רוב הדמויות הופכות להיות גרסה מוקצנת ורדודה של עצמן לאורך סדרות ארוכות - גם המשרד (שציינת במקום הראשון) נפלו עמוק לתוך הבור הזה. סיטקום זו לא סדרה עמוקה, היא באה לבדר אותך, על כן אני לא מבין כיצד הרמה המוסרית של רוס גלר אמורה לשנות משהו, או השיפור שלו כדמות. מה שאמור להיות חשוב הוא האם רוס מצליח להיות מצחיק גם בעונה 5. בעיניי, אגב, גם ברני, גם טד וגם רוס עומדים במשימה הזאת לאורך רוב הסדרות בהן הם מופיעים. 

אני לא מבין אם כך למה רוס, טד וברני וחוסר השיפור שלהם הוא בעיה. 
אתה יכול לומר שהם לא מצחיקים, פייר. 
אבל אמרת שהם אנשים מזוויעים, ואז אמרת שיש אנשים בסדרות האלה שהם מזוויעים לא פחות, שזה סותר את הסיבה המקורית שציינת ללמה אתה לא אוהב את הסדרות האלה. אם רייצ'ל מזוויעה לא פחות מרוס, למה רוס וחוסר השיפור שלו הוא הסיבה לאיכות הירודה של הסדרה? אותו דבר עם טד ורובין. 

רוס הוא לרוב הbutt of the joke, הוא לרוב מפסיד בתקריות אליהן הוא נקלע, הוא לא באמת מוצג כגיבור. האספקט היחיד בו הוא חזק זה הסיפור עם רייצ'ל - ובעניין הזה בעיניי הוא הוכיח שהוא טוב יותר ממנה. אני לא מחשיב אותו בכלל בתור male lead, כי הוא אובייקטיבית לא אובר כמעט בשום אספקט. 

בסופו של דבר, הציון של הדמות הגברית הוא לא מקרי. מצטער. 
אני רואה פה שילוב של המון סיבות שסותרות אחת את השנייה - חוסר בשיפור, לא מצחיק, רמה מוסרית נמוכה. 

רמה מוסרית נמוכה פסלנו כבר בתגובה הקודמת - היית מעדיף להיות שכן של רוס גלר מאשר של וולטר ווייט.
לא מצחיק - זו טענה לגיטימית.
חוסר בשיפור - לא קשור לסיטקום. הטענה הזאת תקפה גם לרייצ'ל ולרובין. 

איש קש - הפעם זה לא המצב. הטענה פשוט ממוקדת ללא הצדקה, ולא חזקה. כפי שאמרתי, לא ציינת סתם את רוס ואת טד ולא את רובין ואת רייצ'ל. זו אחת הטענות הפופולריות ביותר על הסיטקומים האלה ואני מבין את ההשפעה החיצונית, זו לא טענה מקורית והכל בסדר, היא פשוט לא טענה או זווית שצריך לאמץ בעיניי. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#4,522
10-19-2022, 01:29 AM
(10-18-2022, 11:30 PM)SwitchBlade כתב:  הדמות היחידה בסדרה שלא נתנה דין וחשבון זו רובין - היא בגדה בבן הזוג שלה עם ברני, הבטיחה לו שתיפרד מבן הזוג שלה ואז התחרטה והשאירה את ברני לבד. היא שיחקה עם הרגשות של טד למרות שאנשים לאורך הסדרה אמרו לה במדויק שזה פוגע בטד. 

גם לילי די כזאת.
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
#4,523
10-19-2022, 01:45 AM
(10-19-2022, 01:25 AM)SwitchBlade כתב:  הכיוון אליו לקחתי את זה הוא שורש הטענה והבטן הרעה נגד דמויות שבסופו של דבר הן לא יוצאות דופן בנוראיות שלהן. אתה לא ציינת סתם את רוד, טד וצ'ארלי (אותו אני לא מכיר), זו טענה מוכנה וידועה שקראתי המון פעמים. 

אני רוצה להפריד בין השיפור המוסרי של הדמות לבין היכולת שלה לבדר אותך - אתה משלב בין שני דברים נפרדים לגמרי בלי שום סיבה. רוב הדמויות הופכות להיות גרסה מוקצנת ורדודה של עצמן לאורך סדרות ארוכות - גם המשרד (שציינת במקום הראשון) נפלו עמוק לתוך הבור הזה. סיטקום זו לא סדרה עמוקה, היא באה לבדר אותך, על כן אני לא מבין כיצד הרמה המוסרית של רוס גלר אמורה לשנות משהו, או השיפור שלו כדמות. מה שאמור להיות חשוב הוא האם רוס מצליח להיות מצחיק גם בעונה 5. בעיניי, אגב, גם ברני, גם טד וגם רוס עומדים במשימה הזאת לאורך רוב הסדרות בהן הם מופיעים. 

אני לא מבין אם כך למה רוס, טד וברני וחוסר השיפור שלהם הוא בעיה. 
אתה יכול לומר שהם לא מצחיקים, פייר. 
אבל אמרת שהם אנשים מזוויעים, ואז אמרת שיש אנשים בסדרות האלה שהם מזוויעים לא פחות, שזה סותר את הסיבה המקורית שציינת ללמה אתה לא אוהב את הסדרות האלה. אם רייצ'ל מזוויעה לא פחות מרוס, למה רוס וחוסר השיפור שלו הוא הסיבה לאיכות הירודה של הסדרה? אותו דבר עם טד ורובין. 

רוס הוא לרוב הbutt of the joke, הוא לרוב מפסיד בתקריות אליהן הוא נקלע, הוא לא באמת מוצג כגיבור. האספקט היחיד בו הוא חזק זה הסיפור עם רייצ'ל - ובעניין הזה בעיניי הוא הוכיח שהוא טוב יותר ממנה. אני לא מחשיב אותו בכלל בתור male lead, כי הוא אובייקטיבית לא אובר כמעט בשום אספקט. 

בסופו של דבר, הציון של הדמות הגברית הוא לא מקרי. מצטער. 
אני רואה פה שילוב של המון סיבות שסותרות אחת את השנייה - חוסר בשיפור, לא מצחיק, רמה מוסרית נמוכה. 

רמה מוסרית נמוכה פסלנו כבר בתגובה הקודמת - היית מעדיף להיות שכן של רוס גלר מאשר של וולטר ווייט.
לא מצחיק - זו טענה לגיטימית.
חוסר בשיפור - לא קשור לסיטקום. הטענה הזאת תקפה גם לרייצ'ל ולרובין. 

איש קש - הפעם זה לא המצב. הטענה פשוט ממוקדת ללא הצדקה, ולא חזקה. כפי שאמרתי, לא ציינת סתם את רוס ואת טד ולא את רובין ואת רייצ'ל. זו אחת הטענות הפופולריות ביותר על הסיטקומים האלה ואני מבין את ההשפעה החיצונית, זו לא טענה מקורית והכל בסדר, היא פשוט לא טענה או זווית שצריך לאמץ בעיניי. 

רגע רגע רגע. אני מרגיש דווקא שהתגובה שלך היא המבולגנת ובעיקר מניחה הנחות שלא טענתי.
דבר ראשון, אני מחפש יותר את הmale leads וכן, רוס הוא המייל ליד של חברים. זה לא ג'ואי או צ'נדלר. אני מחפש יותר את הmale leads כי איתם אני מחפש הכי להזדהות. פחות חשוב לי שדמויות כמו רובין או אפילו רייצ'ל יהיו רילייטבל מרוס וטד. אתה צודק שיש לי bias אבל הוא קיים רק כי אלה הדמויות שהכי חשובות לי, לא כי אני שונא גברים כי הטענה הזאת היא משהו מוכן וידוע מראש כי אני לעולם לא התעמקתי בטענות האלה באינטרנט, הכי רחוק שהגעתי זה לדבר על זה עם החברים שלי, אז תהיה בטוח שהבטן שלי היא משהו שמגיע מתוך חוויה אישית ולא מתוך טענה מוכנה וידועה מראש.

דבר נוסף, אני לא ניסיתי לגעת בביטוי עומק בכוונה תחילה. זה לא עומק שאני מחפש בהכרח ובמיוחד לא בסיטקומים. אני מחפש לצחוק ושיבדרו אותי אבל בשביל הטעם האישי שלי, יש תקרה מאוד נמוכה לכמה בידור אני יכול להשיג מדמות שלא עוברת כמעט שום מסע. כמו שאמרתי, אחרי 3-4 עונות הבידור דועך ללא המסע וכל מה שנשאר לי זה דמויות של אנשים רעים ולא מצחיקים שאין שום סיבה שארצה בטובתם. ופה הכל מתחבר. שיפור/צחוק/רמה מוסרית נמוכה.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#4,524
10-19-2022, 01:50 AM
(10-19-2022, 01:29 AM)The Tribal FISH כתב:  גם לילי די כזאת.

אתה צודק, אבל לילי כן נתנה דין וחשבון במידה מסוימת.

אגב, לדעתי היא בפער הדמות הכי פחות מצחיקה בסדרה. מארשל בעיניי הוא הכי מצחיק ומגניב, אני חושב שרובין יותר מצחיקה מברני, טד וברני נמצאים איפשהו אחר כך ואז פער ענק ואז לילי.
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
#4,525
10-19-2022, 01:53 AM
(10-19-2022, 01:50 AM)SwitchBlade כתב:  אתה צודק, אבל לילי כן נתנה דין וחשבון במידה מסוימת.

אגב, לדעתי היא בפער הדמות הכי פחות מצחיקה בסדרה. מארשל בעיניי הוא הכי מצחיק ומגניב, אני חושב שרובין יותר מצחיקה מברני, טד וברני נמצאים איפשהו אחר כך ואז פער ענק ואז לילי.

טים מארשל אול דה וויי
הגב
The following 1 user Likes Coquina Clutch's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#4,526
10-19-2022, 02:06 AM
(10-19-2022, 01:45 AM)WheelerYUTA כתב:  רגע רגע רגע. אני מרגיש דווקא שהתגובה שלך היא המבולגנת ובעיקר מניחה הנחות שלא טענתי.
דבר ראשון, אני מחפש יותר את הmale leads וכן, רוס הוא המייל ליד של חברים. זה לא ג'ואי או צ'נדלר. אני מחפש יותר את הmale leads כי איתם אני מחפש הכי להזדהות. פחות חשוב לי שדמויות כמו רובין או אפילו רייצ'ל יהיו רילייטבל מרוס וטד. אתה צודק שיש לי bias אבל הוא קיים רק כי אלה הדמויות שהכי חשובות לי, לא כי אני שונא גברים כי הטענה הזאת היא משהו מוכן וידוע מראש כי אני לעולם לא התעמקתי בטענות האלה באינטרנט, הכי רחוק שהגעתי זה לדבר על זה עם החברים שלי, אז תהיה בטוח שהבטן שלי היא משהו שמגיע מתוך חוויה אישית ולא מתוך טענה מוכנה וידועה מראש.

דבר נוסף, אני לא ניסיתי לגעת בביטוי עומק בכוונה תחילה. זה לא עומק שאני מחפש בהכרח ובמיוחד לא בסיטקומים. אני מחפש לצחוק ושיבדרו אותי אבל בשביל הטעם האישי שלי, יש תקרה מאוד נמוכה לכמה בידור אני יכול להשיג מדמות שלא עוברת כמעט שום מסע. כמו שאמרתי, אחרי 3-4 עונות הבידור דועך ללא המסע וכל מה שנשאר לי זה דמויות של אנשים רעים ולא מצחיקים שאין שום סיבה שארצה בטובתם. ופה הכל מתחבר. שיפור/צחוק/רמה מוסרית נמוכה.

אני לא חושב שאתה שונא גברים, אני חושב שהטענה המקורית שלך לא קשורה לרמה הבידורית של הסדרה. 

אני לא מקבל את הטענה שרוס הוא הmale lead. דה יורה הוא מקבל יותר זמן מסך, אבל בפועל הוא לוזר מובהק, הוא לא מתקדם בקריירה שלו (רק בסוף הסדרה), הוא מתואר כאבא גרוע, הוא לא נחמד או בעל קסם אישי, הסדרה לא מחביאה את זה. זו סדרה שהיא יותר הרכב של 4-6 דמויות (תלוי כמה אתה מתחשב בפיבי וג'ואי). לפעמים לא צריך להיות גיבור גברי מובהק בכל הסדרות, ובעיניי 'חברים' זו אחת מהסדרות האלה. אני אטען שהסדרה עשתה הרבה יותר חסד עם ג'ואי וצ'נדלר מאשר עם רוס, אפילו שג'ואי הוא גרוע לא פחות ממנו. 
בעיניי רייצ'ל היא הדמות מס' 1 בסדרה, שכן מתוארת בצורה מחמיאה, למרות שלדעתי זה לא באמת עובד אם בודקים לעומק. מוניקה וצ'נדלר קיבלו יותר נפח ככל שהעונות התקדמו ורוס לא באמת הוצג כגיבור אף פעם, חוץ מהאספקט עם רייצ'ל. בקצרה, הם לא מנסים בכלל שתתחבר לרוס. רוב הגברים דווקא יזדהו עם מישהו כמו צ'נדלר, שמקבל עלילה יותר מהותית ומעניינת מרוס וגם מתפתח עם השנים. 

אכן, בידור דועך והדמות הופכת להיות שבלונית, אבל אתה מצפה ממני להיתמם באשר לציון הספציפי של רוס וטד. אני יודע טוב מאוד למה אנשים מציינים את טד, ואני לא התרשמתי שהסיבה שלך היא שונה. אני מכבד את הדעה, אבל עם כל הכבוד ההנחה שלי נשארת - כנראה הדעה הזאת נספגה מאיזשהו גורם, בין אם זה חבר או פוסט באינטרנט, והחיבור של כל זה לדרך שהדמות עוברת הוא אד-הוק ולא באמת התקיים לפני הדיון. 

אחרי הכל, רוב הדמויות של המשרד הפכו להיות שבלוניות חוץ ממייקל סקוט ודווייט. 
אני מצפה ממי שאוהד את ג'ים הלפרט לפחות לאהוד את טד מוסבי, שמכיל הרבה יותר תכונות מיוחדות ומעניינות והרבה פחות אגו ונטייה לפגוע באחרים בכוונת תחילה. 
הגב

•
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
#4,527
10-19-2022, 02:12 AM
ההבדל בין טד לבין ברני הוא שברני מוצג כדמות מופרעת וקיצונית באופן די אירוני אפילו ודי מודע לעצמו. הוא איש לא שלם והוא איש לא מוסרי. בגלל זה הדמות שלו לא עומדת במבחן הזמן אבל היא הרבה פחות גרועה מטד. טד הוא כביכול הבחור הטוב אבל בעצם הוא דורס (א)נשים בשביל האידיאליזציה הרומנטית שלו (ויקטוריה, רובין) ולא מפסיק לשחק בחיים של כולם בערך. הוא יצא עם חצי ניו יורק והוא בקושי זוכר את השם של הבנות, הוא השתתף בהמון דברים של ברני למרות שהוא הדמות הלכאורה הגיונית בצמד הזה, הרבה מהדברים מן הסתם מטורללים. טד נוראי, בשם הרומנטיקה ומציאת האחת הוא עשה מעשים שלא מייצגים אותו כדמות עגולה אלא סתם בחור חרא שמחפש ריגוש בדמות אידיאל קסום ועל הדרך דורס כל מה שזז תוך כדי הצדקה עצמית מבלי להסתכל על הקורבנות שהוא משאיר בדרך.

תהיו מרשל.
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
#4,528
10-19-2022, 02:16 AM
(10-19-2022, 02:06 AM)SwitchBlade כתב:  אני לא חושב שאתה שונא גברים, אני חושב שהטענה המקורית שלך לא קשורה לרמה הבידורית של הסדרה. 

אני לא מקבל את הטענה שרוס הוא הmale lead. דה יורה הוא מקבל יותר זמן מסך, אבל בפועל הוא לוזר מובהק, הוא לא מתקדם בקריירה שלו (רק בסוף הסדרה), הוא מתואר כאבא גרוע, הוא לא נחמד או בעל קסם אישי, הסדרה לא מחביאה את זה. זו סדרה שהיא יותר הרכב של 4-6 דמויות (תלוי כמה אתה מתחשב בפיבי וג'ואי). לפעמים לא צריך להיות גיבור גברי מובהק בכל הסדרות, ובעיניי 'חברים' זו אחת מהסדרות האלה. אני אטען שהסדרה עשתה הרבה יותר חסד עם ג'ואי וצ'נדלר מאשר עם רוס, אפילו שג'ואי הוא גרוע לא פחות ממנו. 
בעיניי רייצ'ל היא הדמות מס' 1 בסדרה, שכן מתוארת בצורה מחמיאה, למרות שלדעתי זה לא באמת עובד אם בודקים לעומק. מוניקה וצ'נדלר קיבלו יותר נפח ככל שהעונות התקדמו ורוס לא באמת הוצג כגיבור אף פעם, חוץ מהאספקט עם רייצ'ל. בקצרה, הם לא מנסים בכלל שתתחבר לרוס. רוב הגברים דווקא יזדהו עם מישהו כמו צ'נדלר, שמקבל עלילה יותר מהותית ומעניינת מרוס וגם מתפתח עם השנים. 

אכן, בידור דועך והדמות הופכת להיות שבלונית, אבל אתה מצפה ממני להיתמם באשר לציון הספציפי של רוס וטד. אני יודע טוב מאוד למה אנשים מציינים את טד, ואני לא התרשמתי שהסיבה שלך היא שונה. אני מכבד את הדעה, אבל עם כל הכבוד ההנחה שלי נשארת - כנראה הדעה הזאת נספגה מאיזשהו גורם, בין אם זה חבר או פוסט באינטרנט, והחיבור של כל זה לדרך שהדמות עוברת הוא אד-הוק ולא באמת התקיים לפני הדיון. 

אחרי הכל, רוב הדמויות של המשרד הפכו להיות שבלוניות חוץ ממייקל סקוט ודווייט. 
אני מצפה ממי שאוהד את ג'ים הלפרט לפחות לאהוד את טד מוסבי, שמכיל הרבה יותר תכונות מיוחדות ומעניינות והרבה פחות אגו ונטייה לפגוע באחרים בכוונת תחילה. 

אתה מוזמן לא להשתכנע, אני לא קראתי ביקורות באינטרנט בתקופה שראיתי את הסדרה לראשונה וגיבשתי את דעתי וגם בצפייה חוזרת לא התרשמתי לטובה מחברים שלי שאמרו לי שטד לא כזה נורא.
לטעון שיש "רמה בידורית" לסדרה כאילו זה מושג אובייקטיבי זה משונה. כל אחד אוכל את זה כמו שהוא אוכל את זה.
את רוס אני לא אוכל. את טד אני לא אוכל. הם ממצים את עצמם מהר מאוד בעיניי וזה נובע כמו שאמרתי - ממחסור במסע הדמות עוברת כדי שאוכל להיקשר אליה.
את ג'ים אני מצליח לאכול. הוא ממצה את הגימיק שלו כשהוא ופאם נהיים ביחד ואז עובר מסע בתור הורה, בתור עובד שמחפש לפרנס את המשפחה, בתור יזם, בתור אחד שבוחר את המשפחה על פני ההגשמה הקרייריסטית שלו. הוא מאוד לא שטוח.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#4,529
10-19-2022, 02:23 AM
(10-19-2022, 02:12 AM)Shalev_the rock כתב:  ההבדל בין טד לבין ברני הוא שברני מוצג כדמות מופרעת וקיצונית באופן די אירוני אפילו ודי מודע לעצמו. הוא איש לא שלם והוא איש לא מוסרי. בגלל זה הדמות שלו לא עומדת במבחן הזמן אבל היא הרבה פחות גרועה מטד. טד הוא כביכול הבחור הטוב אבל בעצם הוא דורס (א)נשים בשביל האידיאליזציה הרומנטית שלו (ויקטוריה, רובין) ולא מפסיק לשחק בחיים של כולם בערך. הוא יצא עם חצי ניו יורק והוא בקושי זוכר את השם של הבנות, הוא השתתף בהמון דברים של ברני למרות שהוא הדמות הלכאורה הגיונית בצמד הזה, הרבה מהדברים מן הסתם מטורללים. טד נוראי, בשם הרומנטיקה ומציאת האחת הוא עשה מעשים שלא מייצגים אותו כדמות עגולה אלא סתם בחור חרא שמחפש ריגוש בדמות אידיאל קסום ועל הדרך דורס כל מה שזז תוך כדי הצדקה עצמית מבלי להסתכל על הקורבנות שהוא משאיר בדרך.

תהיו מרשל.

אני מסכים עם התיאור וכמובן עם המסקנה, אני פשוט חושב שהאשמה הכי גדולה של טד הייתה חוסר המודעות כפי שציינת. אני לא חושב שהוא בן אדם רע. 
אני לא מבין למה לשים פחות אשמה על ברני שעושה דברים רעים במודע, מאשר על טד שכל השטיק שלו הוא שהוא עיקש וטיפש ומנסה להשיג משהו לא מציאותי מבלי להבין את זה בכלל. 
זה בדיוק למה אני חושב שרובין היא דמות גרועה יותר מטד - היא יודעת בדיוק איך הוא מרגיש אליה, היא מכירה אותו ומלכתחילה התרשמה ממנו כאדם לא רציונלי שנשלט ע"י האידאל הרומנטי שלו, למרות זאת היא בוחרת לשחק בו במודע. 

מה שמצחיק הוא שניל פטריק האריס אשכרה עשה מעין סדרת תיקון לברני - הסדרה שיצאה השנה בנטפליקס בכיכובו. מה שיותר מצחיק הוא שמייקל, הדמות שהוא משחק, היא לא פחות רעה מברני, במודע, אבל מנגד אין לה את הקסם של ברני. בסופו של דבר מצאתי את עצמי יותר מחבב את הדמות שצריך לתקן (ברני) מאשר את הדמות המתקנת (מייקל).
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#4,530
10-19-2022, 02:31 AM
(10-19-2022, 02:16 AM)WheelerYUTA כתב:  אתה מוזמן לא להשתכנע, אני לא קראתי ביקורות באינטרנט בתקופה שראיתי את הסדרה לראשונה וגיבשתי את דעתי וגם בצפייה חוזרת לא התרשמתי לטובה מחברים שלי שאמרו לי שטד לא כזה נורא.
לטעון שיש "רמה בידורית" לסדרה כאילו זה מושג אובייקטיבי זה משונה. כל אחד אוכל את זה כמו שהוא אוכל את זה.
את רוס אני לא אוכל. את טד אני לא אוכל. הם ממצים את עצמם מהר מאוד בעיניי וזה נובע כמו שאמרתי - ממחסור במסע הדמות עוברת כדי שאוכל להיקשר אליה.
את ג'ים אני מצליח לאכול. הוא ממצה את הגימיק שלו כשהוא ופאם נהיים ביחד ואז עובר מסע בתור הורה, בתור עובד שמחפש לפרנס את המשפחה, בתור יזם, בתור אחד שבוחר את המשפחה על פני ההגשמה הקרייריסטית שלו. הוא מאוד לא שטוח.

ג'ים מעולם לא החזיק בשאיפות קרייריסטיות, מעונה 1 כל מה שהיה חשוב לו הוא פאם, אפילו הצעד הגדול שלו בעונה 3 של מעבר לענף אחר היה נטו בגלל פאם, עוד בעונה 4 הוא סירב לקידום בגלל פאם. זה איפה שאני רואה את הbias עליו דיברתי - טד ורוס הם רעים ולא מעניינים, אבל ג'ים, שהעיף לעזאזל את קרן מיד כשהוא גילה שפאם לא התגברה עליו, עובר איכשהו מסך. כשקלי מדברת עם ג'ים בעונה 9, הוא יגיב בדיוק כפי שהגיב בעונה 1 - חוסר עניין מוחלט, כי היא לא פאם. הכל זה פאם. 

אני חושב שאנשים בוחרים משום מה להדגיש את הצדדים הרעים בטד וברוס ובברני ובדומיהם, בצורה שמעלה אצלי חשד. כפי שאמרתי, הם לא הדמויות הגרועות ביותר בסדרות שלהם, ובכל זאת טד עובר דמונזציה מוחלטת, לדעתי, בגלל האוריינטציה הרומטנית/דושית של הדמות שלו, וגם רוס. הכי מעניין מבחינתי הוא שג'ואי לא מקבל שום היט על זה, יש סיבה מסוימת שהוא כן עובר מסך, וזה מאוד מבלבל בעיניי. ההנחה שלי, אגב, היא כי לג'ואי יש יותר קסם אישי. מה לעשות, קסם אישי מאפשר לך להיות בן אדם יותר מגעיל ועדיין לעבור מסך.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1984): « הקודם 1 ... 451 452 453 454 455 ... 1984 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 10-05-2026, 06:03 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר