Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1976): « הקודם 1 ... 450 451 452 453 454 ... 1976 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#4,511
10-18-2022, 10:49 PM
(10-18-2022, 10:37 PM)Rollins כתב:  מה גורם לך לחשוב שרוס וטד אנשים מזוויעים? לכל בן אדם יש פגמים והקטע של הסדרות האלה הוא לצחוק עליהם.
וזה שדמות היא רעה לא אומר שאי אפשר להתחבר אליה, יש הרבה סדרות שהדמות הראשית בהן היא אנטי-הירו ועדיין החוכמה של הכותבים היא לגרום לך לנסות להבין מאיפה הדמות מגיעה ובמקום מסוים להזדהות איתה.

תסתכל על הסדרות שבחרתי, ב4 מתוכן ה"גיבור" של הסדרה הוא איש דפוק (לרוב דפוק ממש) שהולך ומשתפר.
מייקל, ג'ף, ג'ייק וג'יי די. משתמשים הפגמים שלהם לקדם את העלילה לרוב ולהתפתח. טד ורוס הם זוג אנשים נוראיים שלא מתפתחים לשום מקום. אין באמת הרבה הבדל בין טד של עונה 1 לטד שמתחתן עם האמא. גם רוס של עונה 1 לרוס שנהיה ביחד עם רייצ'ל (בכל אחת מהפעמים). הם אותם אנשים בלתי נסבלים בעיניי.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
#4,512
10-18-2022, 10:52 PM
(10-18-2022, 10:49 PM)WheelerYUTA כתב:  גם רוס של עונה 1 לרוס שנהיה ביחד עם רייצ'ל (בכל אחת מהפעמים)

גם היה משהו עם מניפולציות רגשיות, שזה נוגע אליו. 
לא?

אני לא זוכר הרבה מהסדרה.

הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
#4,513
10-18-2022, 10:56 PM
(10-18-2022, 10:52 PM)DarkArts כתב:  גם היה משהו עם מניפולציות רגשיות, שזה נוגע אליו. 
לא?

אני לא זוכר הרבה מהסדרה.

לא הגעתי לניתוח מעמיק כזה על הסדרה, מחיפוש זריז יש לא מעט סרטונים ביוטיוב של כמה רוס וטד נוראיים. יש כמה שראיתי של רוס בלי הLaugh Track מאחורה.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,447
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
#4,514
10-18-2022, 11:00 PM
לגבי טד אני מסכים, אבל רוס היה קורע אותי מצחוק.
ההבדל בניהם שטד היה די משעמם בזמן שרוס כן היה מבדר ולרוב מימנו הייתי צוחק.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
#4,515
10-18-2022, 11:00 PM
(10-18-2022, 10:56 PM)WheelerYUTA כתב:  לא הגעתי לניתוח מעמיק כזה על הסדרה, מחיפוש זריז יש לא מעט סרטונים ביוטיוב של כמה רוס וטד נוראיים. יש כמה שראיתי של רוס בלי הLaugh Track מאחורה.

רוב הדברים שאני יודע על רוס, זה מרדיט (היה שאכול על מי דמות הטלוויזיה הכי מעצבנת, זה היה בין טד, רוס ושלדון מהמפץ הגדול).

הגב

•
חפש
הגב
Rollins מנותק
I want to play a game
תגובות: 442
אשכולות: 1
Likes Given: 183
#4,516
10-18-2022, 11:03 PM
שלדון דמות גאונית שקצת נהרסה בעונות האחרונות
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,447
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
#4,517
10-18-2022, 11:09 PM
(10-18-2022, 11:03 PM)Rollins כתב:  שלדון דמות גאונית שקצת נהרסה בעונות האחרונות

מסכים, בהתחלה הוא היה הסיבה העיקרית שאני המשכתי לראות את הסדרה כי הוא פשוט קרע אותי כל סצינה איתו.
אבל לראות אותו פרק האחרון נואם היה קצת מרגש לראות אותו "חבר אמיתי כמו כולם" כמו שהם רצו שיהיה ולא שלדון.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
#4,518
10-18-2022, 11:23 PM
(10-18-2022, 08:47 PM)WheelerYUTA כתב:  6-100 : כל הסדרות שהן אחלה סהכ אבל לא באמת הביאו אותי לצחוק בקול רם ולהתחבר לדמויות כי תכלס תמיד יש שם דמויות שהן אנשים נוראיים שמציגים אותם כאנשים טובים. שונא את הדמות הגברית הראשית שהיא תמיד אדם מזוויע אבל איכשהו אני אמור להיות בעדו - רוס, טד, צ'ארלי וכדומה. כל אחד ואחד מהם הוא אנטי דראו בשבילי.

אני לא מחבב את נושא הדיון הזה כי הוא מזוהם בbiases שצועקים לשמיים.

לומר שרוס הוא בן אדם נורא ולכן אתה לא מתחבר אליו זה מצחיק אם אתה מסוגל להתחבר לדמויות אחרות כמו וולטר ווייט, ג'ון סנואו או אפילו קפטן מארוול, כולם הוצגו כאנשים שיש בהם טוב וכמובן כגיבורים או כאנשים מיוחדים במובן מסוים. 

זו תקיפה פופולרית נגד דמויות גבריות קלאסיות בסיטקומים כחלק מניסיון לשבור את הטיפוס הזה של הגבר השקרן-רומנטיקן שבעצם עושה לעצמו, אבל זה לא יותר מזה - רק תקיפה. זה לא באמת טיעון רחב או אמיתי שניתן להסתכל איתו על דמויות מגוונות בסדרות ובסרטים, אך ורק על הגבר המניאק בתוך סיטקום.

לדעתי כל דמות שתהיה שווה לכתוב עליה סדרה בסופו של דבר תהיה אישיות יוצאת דופן, והדברים האלה כמעט תמיד באים על חשבון דמויות אחרות בסדרה. אנחנו פורום היאבקות, כולנו יודעים שכדי שדמות תהיה אובר היא צריכה שדמויות אחרות יעשו לה ג'וב, אותו עיקרון תקף גם עבור דמויות כמו ברני, טד, רוס וקפטן מארוול. אם שלדון קופר היה בן אדם נחמד לזולת - המפץ הגדול לא היו מגיעים ל12 עונות. 

אם מרחיבים את הטיעון הזה נקבל בסופו של דבר גיבורים שהם אך ורק פילנתרופים או מחבקי עצים. הרמה המוסרית של הגיבור זה לא מדד לטיב הסדרה. לא הכל צריך לחנך אותנו. 

אגב, רוס לא יותר מזוויע מרייצ'ל, שהתארסה בשביל כסף וברחה מהארוס שלה, ו4 עונות אח"כ החליטה להרוס חתונה נוספת בכך שהיא נסעה עד ללונדון כדי להפריד זוג. איכשהו רוס יצא אשם בכך שאישתו הראשונה בגדה בו. bias. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Jon_M0xley
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
#4,519
10-18-2022, 11:30 PM
אגב, גם טד וגם ברני נשפטו בזמן אמת בתוך הסדרה.
כשטד בגד בויקטוריה - זה עלה לו ביחסים גם עם ויקטוריה וגם עם רובין. 
ההוללות של ברני עברה מהפך לאורך הסדרה וליטרלי כל הארק שלו בעונות האחרונות היה חשבון נפש עם הגרסה המוקדמת שלו. 
הדמות היחידה בסדרה שלא נתנה דין וחשבון זו רובין - היא בגדה בבן הזוג שלה עם ברני, הבטיחה לו שתיפרד מבן הזוג שלה ואז התחרטה והשאירה את ברני לבד. היא שיחקה עם הרגשות של טד למרות שאנשים לאורך הסדרה אמרו לה במדויק שזה פוגע בטד. 

טד הוא לא טלית שכולה תכלת, אבל יש לו מספיק redeeming qualities כדי לכתוב סביבו סדרה. הוא עיקש, חולם בהקיץ, עושה אידיאליזציות לכל מה שזז, לא מסוגל לשלוט על הרגשות שלו, והוא חבר טוב. לרוס אין המון redeeming qualities, מנגד הוא לא הגיבור של הסדרה - רייצ'ל היא הגיבורה. ולרייצ'ל יש בקושי תכונה טובה אחת. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
#4,520
10-19-2022, 12:56 AM
(10-18-2022, 11:23 PM)SwitchBlade כתב:  אני לא מחבב את נושא הדיון הזה כי הוא מזוהם בbiases שצועקים לשמיים.

לומר שרוס הוא בן אדם נורא ולכן אתה לא מתחבר אליו זה מצחיק אם אתה מסוגל להתחבר לדמויות אחרות כמו וולטר ווייט, ג'ון סנואו או אפילו קפטן מארוול, כולם הוצגו כאנשים שיש בהם טוב וכמובן כגיבורים או כאנשים מיוחדים במובן מסוים. 

זו תקיפה פופולרית נגד דמויות גבריות קלאסיות בסיטקומים כחלק מניסיון לשבור את הטיפוס הזה של הגבר השקרן-רומנטיקן שבעצם עושה לעצמו, אבל זה לא יותר מזה - רק תקיפה. זה לא באמת טיעון רחב או אמיתי שניתן להסתכל איתו על דמויות מגוונות בסדרות ובסרטים, אך ורק על הגבר המניאק בתוך סיטקום.

לדעתי כל דמות שתהיה שווה לכתוב עליה סדרה בסופו של דבר תהיה אישיות יוצאת דופן, והדברים האלה כמעט תמיד באים על חשבון דמויות אחרות בסדרה. אנחנו פורום היאבקות, כולנו יודעים שכדי שדמות תהיה אובר היא צריכה שדמויות אחרות יעשו לה ג'וב, אותו עיקרון תקף גם עבור דמויות כמו ברני, טד, רוס וקפטן מארוול. אם שלדון קופר היה בן אדם נחמד לזולת - המפץ הגדול לא היו מגיעים ל12 עונות. 

אם מרחיבים את הטיעון הזה נקבל בסופו של דבר גיבורים שהם אך ורק פילנתרופים או מחבקי עצים. הרמה המוסרית של הגיבור זה לא מדד לטיב הסדרה. לא הכל צריך לחנך אותנו. 

אגב, רוס לא יותר מזוויע מרייצ'ל, שהתארסה בשביל כסף וברחה מהארוס שלה, ו4 עונות אח"כ החליטה להרוס חתונה נוספת בכך שהיא נסעה עד ללונדון כדי להפריד זוג. איכשהו רוס יצא אשם בכך שאישתו הראשונה בגדה בו. bias. 

לא מסכים בכלל עם הכיוון שלקחת את זה אליו. אתה מוזמן לקרוא מה כתבתי עם ביקורת שלדעתי היא לגיטימית ומבוססת על הדמויות האלה לעומת דמויות כמו מייקל או ג'ף ווינגר.
רוס לא עובר תהליך. גם עם המחיר שהוא משלם, הוא לא מתקדם כדמות מהסיפורים האלה. הם רק הופכים לבדיחות צד בהמשך והם סתם מרגישים לי כמו דרמה לשם הדרמה ולא לשם פיתוח הדמות.
זה שלא ביקרתי את רייצ'ל או את רובין זה לא מוריד מהלגיטימיות של הביקורת שלי, בעיקר כי אני מתייחס לmale lead של הסדרות האלה בהתאמה. רייצ'ל ורובין אכן נשים נוראיות וגם דמויות מאוד שטוחות בעיניי, לרובין ניסו לתת מעט עומק אבל דיי בזבזו את זה דיי מהר בשביל עוד פאנצליין.
דרך אגב אני לא מצפה לאיזה כתיבה מופתית אבל לראות את אותן דמויות (רעות) במשך 9-10 עונות רצוף זה אנטי דראו עבורי.

אני חושב שעשית איש קש מהטענה שלי וקצת איתה עשרים צעדים קדימה בכיוון שאני חושב שהוא שגוי לטענה שלי בשורשו.

אני אוהב את האנק מודי, בוג'ק הורסמן, ג'ף ווינגר ועוד גברים מבוגרים ולא מתפקדים שמנסים לפחות להשתפר גם אם האופי/מזל/כתיבה החליטה אחרת. אצל טד אין שיפור. אצל רוס אין שיפור. הם שניהם דמויות שטוחות עם קוורקים שנמאסו עליי תוך 3-4 עונות.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1976): « הקודם 1 ... 450 451 452 453 454 ... 1976 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול:
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-17-2026, 08:12 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר