10-18-2022, 05:01 PM
אם אתם שואלים אותי סאות פארק זה הגואט
![[Image: finn-balor.gif]](https://media.tenor.com/5tkYZ03S7LIAAAAM/finn-balor.gif)
| האזהרות הבאות התרחשו: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined variable $settings - Line: 32 - File: inc/plugins/avatarep.php PHP 8.2.33 (Linux)
|
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
10-18-2022, 05:11 PM
(10-18-2022, 05:01 PM)SaHBK כתב: אם אתם שואלים אותי סאות פארק זה הגואט סדרה פצצה, השארתי את האנימציות בחוץ משום מה אבל: 1)איש משפחה 2)בובספוג 3)ריק ומורטי 4)וואן פאנץ' מאן 5)סאות'פארק 6)סנטאורוורלד 7)מצויירים יחד 8)הארלי קווין 9)בוג'אק 10)האפי טרי פרינדס 11)דריה 12)קליבלנד 13)המופע של קאפהד ברור שהסימפסונים מעולה אבל אני מדרג רק סדרות שסיימתי לצפות בהן, פיו'צרמה פחות אהבתי, כרגע צופה בהפכים סולאריים שגם מצוין ![]()
10-18-2022, 05:34 PM
סאות'פארק יותר עקביים מבחינת כמה הם מצחיקים. בפמילי גאי יש קטעים מאוד מצחיקים שמלווים בהרבה פרקים משעממים.
10-18-2022, 05:54 PM
איש משפחה כבר נהיה ממש מגעיל וסוג של מימ, הם זומבי בשלב הזה כבר.
מה שכן הם אלופים בסצינות קצרות שיצחקו אותך ותזכר בהם. ![]()
10-18-2022, 06:06 PM
הייתי צריך היום להתפרץ לדירה של השכנה כי הגרוש שלה התפרץ לבית שלה ונתן לה מכות
מצאתי אותו בMMA מאונט עליה והפרדתי. אני חייב להגיד לכם- WWE וגם MMA זה לגמרי שונה ממציאות. הייתי בקרב מגע הרבה וכל הזמן עשינו קרבות שם, ראיתי היאבקות, רואה WWE וגם UFC.... אבל לראות במציאות מכות זה ממש מזעזע ודי מפחיד וממש לא נעים. אף אחד מהשכנים לא טרח אפילו לפתוח את הדלת ולצאת למרות הצעקות -_- וואטפאק מה נסגר עם אנשים.
The following 7 users Like karusi's post:
• Jon_M0xley, Mad King, master of doom, orgibor, SaHBK, SwitchBlade, The Tribal FISH
10-18-2022, 06:09 PM
(10-18-2022, 05:54 PM)SaHBK כתב: איש משפחה כבר נהיה ממש מגעיל וסוג של מימ, הם זומבי בשלב הזה כבר. בול ![]()
10-18-2022, 06:12 PM
(10-18-2022, 06:06 PM)karusi כתב: הייתי צריך היום להתפרץ לדירה של השכנה כי הגרוש שלה התפרץ לבית שלה ונתן לה מכות מקווה שיצאת בסדר וגם השכנה. מדהים איך מנישואים, שאמורים להיות הדבר שמקרב הכי הרבה אנשים, יוצאת כל כך הרבה אלימות.
10-18-2022, 06:12 PM
(10-18-2022, 06:06 PM)karusi כתב: הייתי צריך היום להתפרץ לדירה של השכנה כי הגרוש שלה התפרץ לבית שלה ונתן לה מכות כל הכבוד אחי, יכול להיות שהצלת לה את החיים. וואלה כן ללכת מכות בחיים האמיתיים זה מפחיד כי אתה לא יודע כמה פסיכופת מי שמולך והאם הוא חמוש(סכין, אקדח וכו). ![]()
10-18-2022, 06:42 PM
(10-18-2022, 06:12 PM)Jon_M0xley כתב: כל הכבוד אחי, יכול להיות שהצלת לה את החיים. האמת שהיום אנשים יכולים לרצוח על פאקינג חנייה, זה באמת מפחיד שאתה לא יודע איך בשנייה הבן אדם יכול להתחרפן ולא תהיה לו בעיה גם לשבת בכלא. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|