10-10-2022, 04:40 PM
(10-10-2022, 04:34 PM)Mad King כתב: הנקודה של בריי מקבל קרב חוזר אחרי שהפסיד לריינס את האליפות היא נהדרת, אבל לא בטווח הקרוב כשבריי צריך לבסס את הדמות החדשה שלו.
"אתה צודק, גיא"
|
|
|
10-10-2022, 04:40 PM
(10-10-2022, 04:34 PM)Mad King כתב: הנקודה של בריי מקבל קרב חוזר אחרי שהפסיד לריינס את האליפות היא נהדרת, אבל לא בטווח הקרוב כשבריי צריך לבסס את הדמות החדשה שלו. "אתה צודק, גיא"
10-10-2022, 05:01 PM
![]()
10-10-2022, 05:09 PM
(10-10-2022, 04:15 PM)SwitchBlade כתב: כשהפינד זכה באליפות האוניברסלית - 99% מהעולם אמרו שזה צעד רע כי הפינד זו לא דמות שבנויה לאליפות. Anyone but you Roman. מי אמר עכשיו? אני רוצה שזה יהיה הפיוד לרסלמניה. רולינס סגור על פיוד מול קודי. ומבין שניהם אם כבר זה יהיה קודי. שיימוס לא האדם לכוון את הספינה. דרו מושלם, אבל לצערי ההזדמנות שלו לזמן הקרוב נגוזה (למרות שאני לחלוטין אזרום על זכייה שלו). וולטר לא צריך להיות שם, שיישאר עם ה-IC עד רסלמניה מצידי, הוא עושה חסד עם האליפות והוא לא האדם המתאים להוריד את הראשית מריינס בעיניי. מה הקשר פיט דאן. ![]() Let The Games Begin
10-10-2022, 05:17 PM
אם זה לא דוויין ברסלמניה, זה צריך להיות קודי.
קודי הצהיר מייד כשהוא חזר לWWE שהוא מכוון על האליפות הראשית. קודי ששיר הכניסה שלו נפתח עם המילים "לרסלינג יש יותר ממשפחת מלוכה אחת", שאפשר לפרש את זה בתור תגובה מאוד ישירה לבלאדליין. קודי, שאשכרה ייתן קרב רסלינג טוב נגד ריינס.
10-10-2022, 05:19 PM
(10-10-2022, 05:09 PM)aharon1994 כתב: Anyone but you Roman. אתה חלוד בפורומים אני רואה. רולינס-קודי לרסלמניה? מאוד far fetched. אם קודי זוכה באליפות בראמבל אז... אולי.... רומן-בריי וויאט לרסלמניה אומר שאתה מוריד מהפרק את רומן-רוק, רומן-קודי, רומן-רולינס והלאה. אפילו רומן-סאמי גבוה יותר בסדר העדיפויות. פיט דאן קשור בכל מקום.
10-10-2022, 05:31 PM
אני מדבר על מה אני רוצה, לא על מה אני חושב שיהיה.
אם קודי לא נלחם בריינס על האליפות, כרגע האופציה הכי בכירה בעיניי מולו זה רולינס. כן, הכל מכוון לריינס-רוק. אבל לא רואה את רוק מוריד ממנו את האליפויות. אולי הן ירדו לפני - והאופציות העיקריות הריאליות בעיניי כרגע במידה וזה יקרה, זה בריי, קודי ות'אורי. רומן-רולינס הרבה פחות מעניין היום מרומן-בריי. רומן-מחבל זה לא פיוד לרסלמניה בעיניי. רומן-קודי זאת אופציה טובה ולגיטימית, ולמרות זאת, אני מעדיף בריי-ריינס. וממתי בדיוק נקבעה התודעה שבריי לא יודע להתאבק? מאיפה השקר הזה צץ? הוא לא מתאבק הזירה המושלם, נכון. אבל הוא רחוק מאוד מלהיות גרוע. ![]() Let The Games Begin
10-10-2022, 05:42 PM
(10-10-2022, 05:31 PM)aharon1994 כתב: אני מדבר על מה אני רוצה, לא על מה אני חושב שיהיה. רוק לא מוריד ממנו אליפויות, אבל חד משמעית תופס לו את הRTWM. איך בריי נכנס שם בדיוק? רומן-רולינס הרבה *יותר* מעניין מרומן-בריי. בוא נעשה תרגיל מנטלי - תסתכל על הקרב האחרון שרומן ובריי חלקו ביחד, עכשיו תסתכל על הקרב האחרון של רומן וסת', ואז תחזור להסתכל על הקרב האחרון של רומן ובריי. תאמר לי אתה - לאיזה צמד יש היסטוריה יותר מעניינת? כימיה יותר טובה? עלילה יותר טבעית? אם התשובה שלך היא "בריי", הרי לך bias שירשים גם את הbias של דייב מלצר לטובת יפן. רומן-קודי נבנה כל כך הרבה זמן, בפרופיל כל כך גבוה, ולמרות זאת אתה מעדיף את בריי-ריינס? אתה מבקש לומר: יש את האופציה הנכונה, ולמרות זאת אני מעדיף לטעות. רומן-סאמי זו יריבות למיין איבנט של רסלמניה. אם לא ראית רסלינג שנה ו5 חודשים, אני ממליץ לך לראות את העבודה המדהימה שסאמי עשה בתקופה הזאת. האימג' שבריי הוא לא מעולה בזירה נובע מהתרשמות אובייקטיבית עליו מאז 2014.
10-10-2022, 05:51 PM
בריי וואייט הוא גאון יצירתי.
אבל הגאונות שלו לאו דווקא מתאימה לסצנת המייאנבנט. כמו שאנשים פה אמרו, בזירה הוא לוקה מאוד בחסר. לפיודים בסגנון קצת שונה הוא האדם המושלם. אין לי בעיה עם בריי ואם יפרידו את האליפויות אז אין בעיה שהוא ייכנס גם לפעמים לתמונת האליפות אבל הוא לא האיש להיות מול רומן ריינס ברסלמניה. קודי, סת' ואפילו שיימוס וסמי יתאימו לספוט הזה לפניו.
10-10-2022, 06:01 PM
(10-10-2022, 05:42 PM)SwitchBlade כתב: רוק לא מוריד ממנו אליפויות, אבל חד משמעית תופס לו את הRTWM. איך בריי נכנס שם בדיוק? לא הבנת את כוונתי, אם רוק יהיה מול ריינס, אפחד לא יהיה מולו ברסלמניה מלבדו ככל הנראה. אם אבל יהיה רוק-ריינס, יש סיכוי שאולי יורידו לפני זה את האליפויות מריינס באחד מהאירועים (ראמבל למשל). ואז המועמדים העיקריים בעיניי זה מי שציינתי. חד משמעית בריי ריינס. וזה מצחיק שאתה אומר שיש לי bias בזמן שרולינס הוא המתאבק האהוב עלייך ביותר, לפחות ב-WWE. רומן קודי לא נבנה ממש, ואם אתה רוצה לדבר על זמן, ההיסטוריה של בריי-ריינס הרבה יותר ארוכה. אני מבקש לומר: יש 2 אופציות מצוינות ואני בוחר בזאת שיותר מדברת לליבי. אהה רגע רגע רגע, שמתי לב למה שאמרת. "אתה צודק, אהרון". לא טענתי שבריי מעולה בזירה, אבל כמובן שאני צודק בזה שהוא גם לא עגלה כמו הדיבור שהיה פה לפני רגע. ![]() Let The Games Begin
10-10-2022, 06:24 PM
(10-10-2022, 06:01 PM)aharon1994 כתב: לא הבנת את כוונתי, אם רוק יהיה מול ריינס, אפחד לא יהיה מולו ברסלמניה מלבדו ככל הנראה. כשהפיץ' שלך הוא בריי-ריינס, יריבות שמגיעה ממש עכשיו משום מקום, חובת ההוכחה באשר לטיב הרעיון היא עליך. המסלול הטבעי של ריינס הוא ריינס-רוק עם קריצה גדולה מאוד לריינס-קודי, זה מגובה בבוקינג בשנה האחרונה, בראיונות, בחדשות מאחורי הקלעים, בהכנה של קודי כדמות למעמד של מיין איבנט, בהצהרות שלו בפרומואים ובכל דבר שהוא עשה בזמן שבריי וויאט ישב בבית ואכל. אני לעולם לא התכחשתי לבייס שלי לטובת סת'. אבל אני אפילו לא צריך לתרץ את ריינס-סת', כי זה כל כך הרבה יותר נכון וראוי ומתאים וצודק מאשר ריינס-בריי. בראיון האחרון של סת' עם הלוואני, הוא אשכרה דיבר על העובדה שהוא מרגיש כינור שני לריינס במהלך הקריירה, ושהוא וריינס מתחרים זה בזה בנוגע למי יהיה מס' 1. זו עלילה שכותבת את עצמה. הקרב הטוב ביותר של ריינס בשנה האחרונה היה בראמבל מול סת'. בפער משוגע על השאר. הקרב האחרון בו ריינס ובריי חלקו זירה היה סאמרסלאם 2020, שזכור כקרב מעייף, מתיש ומיותר. שוב, חובת ההוכחה היא עליך. מי רוצה עוד קרב כזה? אתה צריך להסביר למה זה טוב. אני בקושי צריך להסביר למה סת'-ריינס זה טוב, הרזומה מדבר בעד עצמו. "רומן קודי לא נבנה ממש" זה כפועל יוצא מהמשפט הבא: "לא ראיתי רסלינג שנה וחצי". ובכן, רומן-קודי נבנה, ממש. גם סת' וגם קודי מתאבקים שיכולים לספק את זה בזירה, וגם עשו את זה בשנתיים האחרונות. בריי לא, והוא גם לא נראה בכושר טוב. חובת ההוכחה היא עליו. אחרי הכל, מדובר פה על אליפות ראשית, מיין איבנט, לא משהו שסתם זורקים על מתאבק. גם קודי בעצמו היה צריך להוכיח שהוא אובר במשך מספר חודשים אחרי שהגיע לWWE - כשהוא היה הרכש הגדול ביותר שלהם מהמתחרים, יש לציין. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|