Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 77 78 79 80 81 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE Extreme Rules 2022

עמודים (10): « הקודם 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
lidoradirתוצאות | WWE Extreme Rules 2022
KillSwitch מנותק
Main-Event
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,314
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-10-2022, 12:10 AM
חשבתי שהיה אירוע בינוני עם קרב פותח חזק וסיום זכור, ובסופו של דבר אף אחד לא יזכור את כל האמצע - כולם פשוט יזכרו את זה בתור האירוע שבו בריי וויאט חזר. בעתיד נדע להגיד אם זה יהיה לטוב או לרע.

האופנר היה מצויין כמובן. ברול מעולה. אימפריום היו הילים מצויינים, הקאמבק של שיימוס בוצע בצורה מצויינת. אפילו רידג' הולנד שהוא חד משמעית החוליה החלשה מבין השישה היה מצויין כאן. וולטר ושיימוס הם הדבר הכי טוב ברסלינג בחודש וחצי האחרונים. כל דבר שהם נוגעים בו פשוט זהב.
שיימוס יותר אובר מתמיד. אני חושב שאפשר להזיז אותו לדברים גדולים יותר גם אחרי ההפסדים, במיוחד עכשיו כשהברוטס ניצחו את המפגש בPPV. 
שיימוס-ריינס זה קרב שלא ראינו כבר כמה שנים טובות, ושניהם במקום שונה לגמרי עכשיו. אני אשמח לראות את זה באיזה PPV, חבל רק שריינס לא מועיל בטובו להופיע ברובם.

ואז אחרי האופנר שהציב רף גבוה, האירוע פשוט לא הצליח לעמוד בו.
ראוזי-מורגן נע בין בינוני לרע. סלופי, מבלבל מבחינת הסטוריליין שהן ניסו להעביר ופשוט לא ברמה ראויה לקרב אליפות בPPV. השיא היה כשהן תכננו ספוט עם כסא בפינה, אבל הכסא נפל והן פשוט עשו את הספוט בכל מקרה למרות שהן היו מודעות היטב שהכסא לא שם. 
ראוזי לא ראויה בעיניי לבוקינג שהיא מקבלת. היא מאוד מוגנת, אבל ההילה כבר לא שם. אם בקי לינץ' הייתה יוצאת לסטיירדאון אחרי הקרב הזה, היא הייתה אוכלת את ראוזי. 
הריין של ליב מורגן היה נורא בינוני, אבל מה שיקבע אם אפשר להגדיר אותו ככישלון או לא יהיה הכיוון שלה מכאן. כרגע הדמות שלה תקועה לחלוטין. היא בת 28 עם 5 שנים ברוסטר הראשי שעדיין מתנהגת כמו רוקי צעירה ששמחה להיות שם. זה לא הולך לעבוד יותר.
מסתבר גם שהקרב התחרה ישירות עם מוקסלי-גייג', ואם הייתי יודע את זה בלייב הייתי מעביר לסטרים של GCW ולא טורח עם זה בכלל.

מקנטייר-קרוס היה אפילו יותר גרוע בעיניי - זה לא היה קרב רע, זה פשוט היה קרב משעמם למוות. 
אני חושב שאם יש מישהו שנפגע מההצלחה של וולטר ושיימוס לאחרונה זה קאריון קרוס. השניים האלה הציבו סטנדרט לאיך קרב פיזי בין שני מתאבקים גדולים צריך להיראות בWWE. סטנדרט שקרוס לא מסוגל לעמוד בו. 
אני מרחם על מקנטייר. כל הזמן הוא צריך להוציא את המקסימום מיריבים פחות טובים. בין אם זה ג'ינדר מהאל בסאמרסלאם שנה שעברה, או קורבין במניה השנה, או קאריון קרוס עכשיו. למרות הכל, נטו בגלל שהוא ממש טוב, הם הצליחו לגרום לו להרגיש לוהט נגד רומן ריינס... ואז הוא הפסיד ושר שירים עם טייסון פיורי.
הסיום היה מסריח, אבל אני מניח שהם עשו את זה בשביל לחזור למקום שהם רצו להיות בו אחרי הספוט עם האש לפני שבועיים שהתפקשש להם. אני מניח שמקנטייר היה אמור למכור איזו פציעת עין עכשיו מהאש, אבל בגלל שזה לא עבד הוא פשוט ימכור פציעה מהספריי של סקרלט. זה גם אומר שמקנטייר המסכן יצטרך לנסות לסחוב את קרוס לקרב סביר שוב באירוע הבא. לא מקנא בו.

בלאייר-ביילי היה בעיניי סתם קרב. זה לא היה קרב רע, אבל זה פשוט לא קרב שאיי פעם אחשוב עליו שוב. ביילי לא עצמה מאז החזרה - יש ירידה על המיק' ובזירה. אני לא חושב שזה עניין של מישהי שלא רוצה להשקיע, אין לה באמת סיבה לא להשקיע דווקא עכשיו כשטריפל H הוא הבוקר. לדעתי זו פשוט חלודה, ולשים מישהי חלודה שרק לפני חודש וחצי חזרה מפציעת ברך קשה בקרב סולם זו החלטה מאוד מוזרה. 
אחרי החזרה של ביילי יש מצב שהייתי אומר שאפשר לשקול לשים עליה את האליפות, אבל בעיניי דמג' קונטרול זה דיי פלופ בינתיים. דקוטה ואיו מעולות, אבל הן לא אובר כטריו, ועדיין אין לי שמץ של מושג מה המטרה שלהן כסטייבל. אני רואה בהן שלוש מתאבקות שעדיפות בנפרד מאשר ביחד. 
ביאנקה בלאייר תותחית, אבל הריין שלה נכנס לשלבי דעיכה. אני מסכים עם גיא - ריה ריפלי היא האחת והיחידה שצריכה לקחת את האליפות ממנה. אף אחת אחרת ובמיוחד לא שארלוט פלייר.

ידעתי איך אדג'-באלור יסתיים מאז הפרומו של אדג' בראו. ברגע שהוא אמר שאין שום דבר פיזי שיכול לגרום לו להגיד "אני פורש", ידעתי שיהיה משהו אחר בסיום והדבר הברור היה משהו עם ריפלי ובת' פיניקס בשביל לבנות לקרב בניהן (אחרי ליטה, הדלת פתוחה גם לנשים לעשות כסף סעודי).
הקרב עצמו היה נורא משעמם עד שהם נכנסו לטריטוריית האוברבוקינג, ההתערבויות ושאר ירקות. אני חושב שזאת הסטיפולציה היחידה שבה זה עובד ככה, ברוב המקרים זה החלק שבו אני מאבד עניין בקרב. השדרנים גם עשו עבודה מעולה בלהעצים את הקרב, שזה מקרה דיי נדיר בWWE. בלי מייקל קול הקרב הזה היה כנראה בלתי נסבל.
וזה נמשך משהו כמו חצי שעה... אין שום סיבה שזה היה צריך להיות חצי שעה. אדג' בשנת 2022 לא בנוי לקרבות דרמטיים של חצי שעה, הוא בנוי להיות אקט נוסטלגיה של 10 דקות. זה מה שהוא עשה בקארדיף וזה היה טוב. 

רולינס-רידל היה פחות טוב מהקרב הקודם שלהם ופחות טוב משני הפייט פיטס שהיו בNXT. 
אני חושב שרולינס פשוט לא מתאים לסטיפולציה הזאת. הוא התאבק פחות או יותר כאילו זה קרב כלוב רגיל והוא בא לתת מחווה לRVD, כי... זה פילי? אני לא רואה סיבה אחרת למחווה הרנדומלית הזאת. ניצחון של רידל בהכנעה זה סיום טוב לפיוד הזה. 
DC הוסיף סטאר פאוור ושום דבר חוץ מזה. רק מלראות אותו זה ברור שהוא כנראה לא מתכוון להתאבק בזמן הקרוב, יש לו חתיכת כרס. הוא תמיד היה שמנמן, אבל אף פעם לא ככה.

מצטער שאני פחות חולק את ההתלהבות מבריי וויאט.
הבעיה שלי היא שאני אוהב רסלינג, ובאיזשהו רגע בריי וויאט יכנס לזירה והפעמון יצלצל. מפעמון לפעמון - היה רק מתאבק אחד שהוציא משהו טוב מבריי וויאט. השם שלו הוא בריאן דניאלסון והוא לא בWWE יותר. 
אולי זו הזווית שהם צילמו אותו, אבל הוא גם נראה מאוד שמן. יותר שמן ממה שהוא איי פעם היה. זה לא שלא היה לו זמן להכנס קצת לכושר מאז שהתחיל העניין של הארנב הלבן. 
זה היה מגניב מבחינת ביצוע והקהל אכל את זה. אחלה רגע, אבל מה הלאה?
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • HeartBreakKid
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
10-10-2022, 01:11 AM
(10-10-2022, 12:10 AM)KillSwitch כתב:  מצטער שאני פחות חולק את ההתלהבות מבריי וויאט.
הבעיה שלי היא שאני אוהב רסלינג, ובאיזשהו רגע בריי וויאט יכנס לזירה והפעמון יצלצל. מפעמון לפעמון - היה רק מתאבק אחד שהוציא משהו טוב מבריי וויאט. השם שלו הוא בריאן דניאלסון והוא לא בWWE יותר. 
אולי זו הזווית שהם צילמו אותו, אבל הוא גם נראה מאוד שמן. יותר שמן ממה שהוא איי פעם היה. זה לא שלא היה לו זמן להכנס קצת לכושר מאז שהתחיל העניין של הארנב הלבן. 
זה היה מגניב מבחינת ביצוע והקהל אכל את זה. אחלה רגע, אבל מה הלאה?

כל פעם בשנה+ האחרונות כשדלפו תמונות שלו הנחתי שנראה אותו בכושר טוב יותר.
נראה שהמצב ההפוך קרה. 

מרגיש לי ש"בריי וויאט" זה לא מתאבק בשלב הזה, אלא יותר קונספט. 
כשאתה אומר "בריי וויאט" זו בעצם דרך לבטא כמיהה לאספקט יצירתי, מחושב, מורכב ועמוק ברסלינג, שאין יותר מידי - במיוחד בWWE. אם הייתה אלטרנטיבה לבריי וויאט שגם יודעת לעבוד בזירה - בריי לא היה אובר כפי שהוא היום.

קשה לי לזכור קרב קלאסיקה של בריי וויאט חוץ מEC2014 וגם אז הוא היה שישית מהטאלנט בקרב הזה. גם סאמרסלאם 2019 הוא יותר כניסה מאשר קרב. 

היתרון של בריי הוא שהוא קיבל הזדמנויות יצירתיות שאנשים אחרים לא קיבלו. וגם אם אני טועה, והוא כן המוח הטוב ביותר ברסלינג, אני מעדיף שהוא יחשוב על דברים מאשר יבצע אותם. בדומה למאט הארדי, שזה היה המכנה המקשר בניהם מלכתחילה כשהם היו טאג. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,468
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
10-10-2022, 01:24 AM
הקטע שהתחילו לצאת סרטונים של בריי מתאמן נראה לי לפני שבועיים בערך, עכשיו לא יודע אם הוא התחיל להתאמן לפני שבועיים או לפני אבל לדעתי הוא היה צריך להתחיל כמה חודשים לפני. אני כרגע גם מקווה שנראה יותר סגמנטים שלו כדי להבין יותר את הדמות שלו וככה גם יהיה לו עוד זמן להכנס לכושר.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
Main-Event
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,314
10-10-2022, 01:57 AM
(10-10-2022, 01:11 AM)SwitchBlade כתב:  כל פעם בשנה+ האחרונות כשדלפו תמונות שלו הנחתי שנראה אותו בכושר טוב יותר.
נראה שהמצב ההפוך קרה. 

מרגיש לי ש"בריי וויאט" זה לא מתאבק בשלב הזה, אלא יותר קונספט. 
כשאתה אומר "בריי וויאט" זו בעצם דרך לבטא כמיהה לאספקט יצירתי, מחושב, מורכב ועמוק ברסלינג, שאין יותר מידי - במיוחד בWWE. אם הייתה אלטרנטיבה לבריי וויאט שגם יודעת לעבוד בזירה - בריי לא היה אובר כפי שהוא היום.

קשה לי לזכור קרב קלאסיקה של בריי וויאט חוץ מEC2014 וגם אז הוא היה שישית מהטאלנט בקרב הזה. גם סאמרסלאם 2019 הוא יותר כניסה מאשר קרב. 

היתרון של בריי הוא שהוא קיבל הזדמנויות יצירתיות שאנשים אחרים לא קיבלו. וגם אם אני טועה, והוא כן המוח הטוב ביותר ברסלינג, אני מעדיף שהוא יחשוב על דברים מאשר יבצע אותם. בדומה למאט הארדי, שזה היה המכנה המקשר בניהם מלכתחילה כשהם היו טאג. 

כל הבניה של הארנב הלבן הרגישה לי כאילו בריי נכנס לשלב האמן היומרני של הקריירה שלו.
רפרנסים לפרומואים מלפני שנים, רפרנסים לציוצים של עצמו... זה מגניב למי שנכנס לזה, אבל אנחנו אמורים לבנות לקרבות רסלינג בסוף, נכון? 
אני אוהב סטוריליין עמוק בדיוק כמו כולם, אבל אני גם רוצה להבין את העומק של הסטוריליין בלי שאצטרך לקרוא את הקומדיה האלוהית של דנטה בשביל לפרש ציוץ של בריי וויאט מלפני 7 שנים.
יש גבול דק בין סטוריליין עמוק ומורכב לסטוריליין מסובך, ואני חושב שוויאט עומד לחצות אותו.

חוץ מזה - המטרה של סטוריליין ברסלינג היא להעצים את הקרב. כל המטרה של הפרומואים, הסרטונים עם המוזיקה ברקע ושאר המסביב היא לגרום לצופה להתעניין יותר בקרב רסלינג בסופו של דבר. ככה לפחות זה אמור לעבוד.
אני חושב שעם בריי וויאט אנחנו מאבדים את הנקודה הזאת עם כל שינוי שהוא עובר. 
אני לא חושב שמישהו כאן באמת מצפה לראות את בריי וויאט מתאבק. אנשים רוצים לראות את הפרומואים, אולי את הכניסה שלו. אפשר להריץ את מה שקורה מפעמון לפעמון. כל ניסיון להביא אלמנטים מהדמות של בריי וויאט שאנשים אוהבים לתוך הקרבות שלו היו ממש מטומטמים - בין אם זה כשהם הקרינו ג'וקים על הזירה ובין אם זה כשרנדי אורטון "הרג" אותו. 
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • RoeeHardy
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,548
אשכולות: 75
Likes Given: 2,513
10-10-2022, 07:07 AM
[Image: b57455d5f8d3469fe51d04b1111925c4409ddf7d.jpg]

[Image: feeed3577de471580f8231666a44923e119ddacd.jpg]
[Image: bnGtV.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,143
אשכולות: 1,863
Likes Given: 5,130
10-10-2022, 02:14 PM
אירוע סביר + ולא יותר מזה וחבל, דעות :

- על הנייר האירוע הזה היה צריך להיות הרבה יותר טוב וחזק, גיוון בסטיפולציות היה... מסתבר שלא הנכונות.

- קרב שלשות דוניבורק היה MOTN כמובן בפער גדול ולא היה שום קרב בקארד שאפילו התקרב לזה, הקרב הזה היה פשוט חזק, עוצמתי ופיזי, הפיוד של אימפיריום נגד הברולינג ברוטס, שיימוס נגד גונת'ר, כל מה שהולך פה זהב. הם פירקו אחד את השני והקהל אכל כל רגע בקרב הזה ובצדק. אני אתן את המילה הטובה דווקא לרידג' הולנד הפעם, אהבתי אותו ב-NXT והייתה לו פציעה נוראית, ההתחלה שלו בסמאקדאון לא הייתה טובה ואז הגיעה הפציעה המזעזעת שהוא גרם לביג אי, הייתי בטוח שהוא גמור ולא יצא מזה אבל מאז הוא עובד מצוין, יותר נקי בזירה והרוויח שוב את המקום שלו, אני מקווה שהוא ימשיך ככה. הניצחון של הברולינג ברוטס כאן היה די ברור אחרי ההפסדים של שיימוס לגונת'ר, שאפו לכולם שממשיכים להיות אחד הדברים הכי טובים היום ב-WWE, פשוט כיף לראות אותם.

- ליב מורגן נגד רונדה ראוזי היה נחמד, אחת ההופעות הכי גרועות של ליב מורגן וכל כך חבל שזה מגיע אחרי שבשבועות האחרונים היא הייתה טובה מאוד, כמעט את כל האשמה בקרב אני אתן לליב מורגן, הזרימה של הקרב לא הרגישה חלקה וזה הרס מאוד, ליב התקשתה בכל מיני דברים קטנים, ספוטים קטנים וזה פשוט היה מסורבל וחבל. רונדה ראוזי שוב אלופת הנשים של סמאקדאון וזה הדבר החיובי שאני לוקח מכאן, הגיע הפאקינג הזמן וחבל שזה לא קרה מוקדם יותר, רונדה ראוזי עדיין ביסט, דומיננטית, שם גדול ומצוינת. אני מניח שמכאן רונדה הולכת להחזיק כל הדרך ולהפיל ברסלמניה ואופתע במידה וזה יקרה מוקדם יותר, אפשר להתחיל לבנות את הפיוד מול שיינה בייזלר ולהחזיר את הגדולות בקי לינץ' והגדולה מכולם שארלוט פלייר.

- דרו מקנטייר נגד קאריון קרוס היה לא טוב וזה הקרב הכי חלש של הערב אצלי, הבנייה לקרב הייתה טובה אבל פה זה נגמר. הסטיפולציה לא עבדה בכלל, הקרב לא זרם בכלל וכמעט לאורך כל הקרב הוא היה משעמם. התאכזבתי מקאריון קרוס, הופעה לא טובה שלו... קאריון קרוס של NXT בפער היה יותר טוב ממה שראיתי בקרב הזה. סקארלט ממשיכה להיות אדירה. דרו מקנטייר היה טוב, גם פה הניצחון של קרוס היה ברור לי, אין מצב שהיו נותנים לו להפסיד באירוע הראשון הגדול שלו.

- ביאנקה בלאייר נגד ביילי היה טוב, כאילו זה היה קרב טוב בסיסי אבל לא משהו מעבר, לא היה פה איזה קרב סולם גדול או משהו מיוחד שנזכור, ביאנקה בלאייר היה סוס עבודה וכל קרב רואים שהיא נותנת הכל, אני שמח שהיא שמרה ולא הפילה את האליפות, אני מחבב את ביילי אבל נכון לעכשיו זה לא הזמן שלה, היא לא זאת שצריכה להפיל את ביאנקה.

- אדג' נגד פין באלור גם היה טוב, אבל מצטרף למה שרשמו פה על הסטיפולציה של הקרב, היא מאוד משעממת והורסת. אין באמת רצף לקרב שכל שנייה השופט מגיע ושואל את היריב אם הוא פורש שזה ברור לכולם שהוא לא יפרוש אחרי מכה כזאת ואחרת שקיבל. הייתי מעדיף לראות קרב רגיל של אדג'-באלור ולתת להם 15-20 דקות מאשר את הסטיפולציה הזאת וחצי שעה. מה שכן הסיום של הקרב היה חזק, היה ברור לכולם שיהיו פה הפרעות, הפייסאוף של ריה ריפלי ובת' פיניקס היה אדיר וגם הקהל באולם אהב את זה, מאוד אשמח לראות קרב של השניים בערב הסעודית, אדג' פורש רק אחרי שמאיימים לתת קונצ'רטו לבת' פיניקס היה חזק... ובסוף ריפלי מפציצה לה את הראש, דאמ.

- למי שרוצה להנות מקרב הפייט פיט אני ממליץ להשלים את 2 קרבות הפייט פיט שהיו ב-NXT כי הם בפער גדול יותר טובה ממה שרידל ורולינס נתנו לנו, דניאל קורמייה לא באמת הוסיף לקרב כזה משהו. הקרב של רידל ורולינס בקארדיף בפער היה יותר חזק ומעניין מהקרב הזה, הסטיפולציה הזאת פחות התאימה לרולינס שעדיין נתן אחלה של הופעה. רידל היה נהדר, 2 ה-RKO שנתן יצאו מעולה, תוצאה נכונה ורידל מנצח במגרש הביתי שלו. הקרב השלישי שלהם במידה ויקרה יהיה בהרבה יותר מזה, אני בטוח.

- החזרה של בריי וייאט הייתה מושלמת ואדירה, זאת אחת החזרות שבוצעו הכי טוב אי פעם בהיסטוריה של עולם ההאבקות. הקהל התפוצץ פה ונתן את אחד הפופים הכי חזקים ששמעתי בשנים האחרונות, זה באמת היה מדהים. בריי וייאט חזר ואני מרוצה מזה, שיהיה לו בהצלחה.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
10-10-2022, 02:44 PM
לא קורה הרבה שאני מסכים לידור כמעט ב100% על ביקורת כלשהי, אבל הפעם הוא דייק. היה הייפ רציני וקארד מעולה שהם בנו טוב לאירוע, בפועל הוא איכזב.

קודוס לשלשות ואין מה להרחיב, הפציצו.

על מה שאמרת על רונדה אתעכב כי זאת גם לא הופעה טובה שלה, היא עדיין לא מספיק משופשפת בשביל הופעות טובות מול יריבות סבירות, ועם ליב שהייתה לא טובה הפעם, זה גם נקודות לרעתה.

מסכים שהייתה צריכה להיות סטיפולציה אחרת לבאלור-אדג', ברור שזה היה בשביל הסיבה הזאת של לאיים על חבר מהסטייבל או בת זוג. בדיעבד לא הסתכלתי על כך טוב בהימורים.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
aharon1994 מנותק
Joober
**
תגובות: 524
אשכולות: 5
Likes Given: 89
הצטרף בתאריך: Oct 2022
10-10-2022, 03:08 PM
אין חדש, שיימוס וגונת'ר נתנו שוב פעם את קרב הערב. כנראה הפיוד הכי מוצלח בחודשים האחרונים.
מה שמבאס אותי זה שהזוגות בקבוצות לא מקבלים הזדמנות אמיתית על האליפות. תקבעו משולש אימפריום-ברוטס-האוסוס על האליפות ותנו לנו קלאסיקה. אפשר להוסיף את דומיניק ופריסט בשביל הצחוקים.

זה מדהים אותי כמה ליב היא מתאבקת ממוצעת. אין בה שום דבר מיוחד מלבד זה שהיא יפה. אני חש ממנה שהיא מנסה להשתפר ולהצליח, אבל בו זמנית זה מרגיש שהיא לא יודעת איך. היא יחסית צעירה, אז אולי עוד בעתיד.
עם כל הכבוד לראוזי, המרחק בינה לבין ברוק עצום. אצל לסנר אפשר לקנות שהוא יביס בערך כל אחד בגלל מה שהוא מציג בכח המתפרץ, הזריזות, המהירות והנזק שהוא עושה לאנשים מולו. אצל ראוזי זה בגדול נעלם אחרי שראינו את זה ממנה בהתחלה, היא לא מצליחה לשמור על ההילה שלה.

לא הקרב הכי טוב בין קרוס לדרו, אבל זה לא כזה משנה. קרוס צריך לקחת את הניצחון ולהמשיך הלאה לפיוד מול גונת'ר או ריינס. מצידי שדרו יתערב בקרב, אבל אין ממש סיבה טובה לעוד קרב ביניהם כרגע. קרוס צריך להוכיח את עצמו, וזה לא יעבוד אם הם ימשיכו בפיוד מול דרו, כי אין שום סיכוי ואין כל היגיון בזה שהוא ינצח אותו נקי. למקרה שאני לא הכי מובן, הכוונה שלי זה שגם אם הפיוד ביניהם לא יסתיים כרגע, שיעשו פאוזה. דרו יילך לטפל בפציעות שלו וינוח קצת וקרוס יעבור לדברים אחרים. יהיה אפשר להמשיך את הפיוד הזה לקראת SVS או אחד מהאירועים שאחריו.

אני בדר"כ אוהב את הדברים עם המיז, והוא באמת עושה כמיטב יכולתו, אבל באמת לא ברור מה הקטע עם לומיס וזה הגיע לשלב המריחה, הם חייבים להתקדם ולהסביר למה לומיס עושה את זה או פשוט לעשות משו אחר כי חלאס זה חלאס.

הספוט של הסולם עם ה-KOD בסוף היה כל כך מטומטם, החל מהרגע שביאנקה שעה מתעסקת עם סולם אחר לא רלוונטי ועד הרגע שביילי מחזיקה שעה את הסולם עליה בלי סיבה הגיונית. ביאנקה לא אלופה מעניינת, אבל ביילי גרועה.

אני באמת לא מבין איך הם פספסו בסוף. למה אדג' לא מבקש שהם יבטיחו לו שאם הוא ייכנע הם לא יפגעו בבת'? לא היה שום כלום שמנע מריה לעשות את הקונצ'רטו אחרי שהוא נכנע. פיוד מאוס, סטייבל מאוס ובזבוז של אדג'.

לא התלהבתי ממש מהפייט פיט, לא היה קרב רע, אבל זה לא הרגיש כמו סטיפולציה שמתאימה לרולינס.

איזה חזרה נהדרת של בריי, האחד שצריך לקחת מריינס את האליפות חזר. יש כל כך הרבה מה לעשות איתו.
מעניין מה יהיה הפיוד הראשון שלו.
[Image: TMGhSUu.jpg]
Let The Games Begin
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
10-10-2022, 04:15 PM
(10-10-2022, 03:08 PM)aharon1994 כתב:  איזה חזרה נהדרת של בריי, האחד שצריך לקחת מריינס את האליפות חזר. יש כל כך הרבה מה לעשות איתו.
מעניין מה יהיה הפיוד הראשון שלו.

כשהפינד זכה באליפות האוניברסלית - 99% מהעולם אמרו שזה צעד רע כי הפינד זו לא דמות שבנויה לאליפות.

הוא רק עכשיו חזר, ואתה כבר רוצה לתת לו ריין? 
על מה ולמה.

בריי וויאט צריך להוכיח את עצמו בכמה יריבויות איכותיות לפני שהוא ממקם את עצמו כמועמד לאליפות, אם בכלל. יש דמויות שלא יושב עליהן טוב להחזיק בראנד שלם. רולינס, שיימוס, וולטר, מקנטייר ופיט דאן המלך עומדים הרבה לפני בריי וויאט בתור לאליפות. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
10-10-2022, 04:34 PM
(10-10-2022, 04:15 PM)SwitchBlade כתב:  כשהפינד זכה באליפות האוניברסלית - 99% מהעולם אמרו שזה צעד רע כי הפינד זו לא דמות שבנויה לאליפות.

הוא רק עכשיו חזר, ואתה כבר רוצה לתת לו ריין? 
על מה ולמה.

בריי וויאט צריך להוכיח את עצמו בכמה יריבויות איכותיות לפני שהוא ממקם את עצמו כמועמד לאליפות, אם בכלל. יש דמויות שלא יושב עליהן טוב להחזיק בראנד שלם. רולינס, שיימוס, וולטר, מקנטייר ופיט דאן המלך עומדים הרבה לפני בריי וויאט בתור לאליפות. 

הנקודה של בריי מקבל קרב חוזר אחרי שהפסיד לריינס את האליפות היא נהדרת, אבל לא בטווח הקרוב כשבריי צריך לבסס את הדמות החדשה שלו.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (10): « הקודם 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-23-2026, 01:47 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר