10-09-2022, 10:01 PM
- לפי רינגסייד ניוז, מנהל הקריאטיב לטווח ארוך החדש של WWE, רוב פי, נכח באופן אישי באקסטרים רולז בשביל לוודא שהחשיפה של הארנב הלבן תתבצע כמו שצריך. רוב פי היה מעורב מאוד בסטוריליין הארנב הלבן ואישר ברדיט שהוא היה אחראי לשתילה של חלק מהרמזים החבויים שאנשים מצאו בשבועות האחרונים.
- לפי בריאן אלברז, בעקבות חזרתו של בריי וויאט, בו דלאס, אחיו הצעיר של וויאט, גם צפוי לעשות את חזרתו לWWE בקרוב מאוד.
בו דלאס לא היה פעיל ברסלינג מאז ששוחרר מWWE באפריל 2021. כרגע לא ידוע מה יהיה תפקידו של בו בחזרה בWWE ואם הוא יתאבק או יקבל תפקיד כלשהו מאחורי הקלעים.
למרות שהוא מעולם לא קיבל פוש משמעותי ברוסטר הראשי תחת וינס מקמה'ן, בו דלאס כן החזיק באליפות NXT תחת טריפל H בשנת 2013.
- רשימת האייג'נטס מאקסטרים רולז:
ברולינג ברוטס נגד אימפריום - כריס "אביס" פארק
ליב מורגן נגד רונדה ראוזי - טייסון קיד
דרו מקנטייר נגד קאריון קרוס - מייקל הייז
ביאנקה בלאייר נגד ביילי - פיטי וויליאמס
אדג' נגד פין באלור - ג'יימי נובל
מאט רידל נגד סת' רולינס - אדם פירס
- לפי שון רוס סאפ, WWE התלבטו בין קרב הסולם לבין הפייט פיט בתור המאין אבנט של אקסטרים רולז, והתוכניות השתנו מספר פעמים בשבוע האחרון לפני שהוחלט סופית לסגור את האירוע עם הקרב של מאט רידל נגד סת' רולינס.
- לפני אקסטרים רולז, WWE חשפו באולם את הלוגו של רסלמניה 40, שתערך בפילדלפיה בשנת 2024:
לראשונה מאז רסלמניה 30, הלוגו מכיל את המספר של האירוע. וינס מקמה'ן קבע שהוא לא רוצה שהמספר יוצג על הלוגו מכיוון שהוא הרגיש שזה גורם לרסלמניה להרגיש "אירוע זקן", אך יכול להיות שזו עוד הנחיה שמבוטלת עם הפרישה שלו.
- במהלך סטרים בטוויץ', שריה הסבירה שמעולם לא היו לה דיונים עם WWE בנוגע לחזרה לזירה תחתם:
Saraya כתב:"לא ניהלנו את הדיון הזה. מעולם לא ניהלתי את הדיון הזה מול WWE כי הם נתנו לי ללכת. עבדתי על עצמי במשך שנים בשביל להיות בריאה וחזקה יותר. מעולם לא העלתי את זה כי היה לי איזשהו מחסום מנטלי. אני רוצה להיות הכי בטוחה שאפשר. אני יודעת למה הגוף שלי מסוגל. לא היה לי דיון עם WWE על קרב נוסף, מעולם לא העלתי מולם שאתאבק פוטנציאלית. אם הייתי מדברת איתם על זה, אני בטוחה שהם היו עושים את המחקר. לא הייתי מוכנה מנטלית. זה עדיין מלחיץ אותי, אבל אני חכמה יותר לגבי זה. אני יודעת מה אני יכולה ומה אני לא יכולה לעשות. אני לא מצפה לעשות שישה ג'רמן סופלקסים מהחבל העליון, אני לא מתאבקת כזאת בכל מקרה. אני לא מתכוונת לקחת באמפים כמו מטורפת כמו שעשיתי בעבר. אני צריכה לעשות שינויים ולהיות חכמה לגבי זה. אני מודעת היטב למה אני מסוגלת ומה לא."במהלך הסטרים, שריה התייחסה למעורבות של WWE בסרט Fighting With My Family עליה ועל משפחתה:
Saraya כתב:"אני אוהבת את WWE, אני פשוט אוהבת גם את ההזדמנות שאני מקבלת עם AEW. הדבר האחד שאני לא אוהבת זה כשאומרים 'WWE סידרו לך את הסרט הזה'. לא הם לא. אתם יודעים מי השיג לי את הסרט? הרוק. הוא גרם לזה לקרות. הוא אמר לWWE 'אתם יכולים להיות חלק מזה, אבל אני מתכוון לעשות את זה בכל אופן', וWWE החליטו שהם יכולים להרוויח מזה כסף ושמו על זה את השם שלהם. הרוק צריך לקבל את כל הקרדיט. בלעדיו לא היה שום סרט. WWE היו נפלאים, הם נתנו לי המון הזדמנויות ואני לנצח מודה להם על כך. החיסרון היחיד שגרם לי לבחור בAEW על פני WWE הוא שאני לא אוהבת לשבת על התחת ולא לדעת מה אני עושה, או אם מותר לי לעשות דברים מסויימים. אני פרו WWE, אבל אני אוהבת את AEW, רציתי לנסות משהו חדש ורציתי חופש. זה היה נורא חשוב."במהלך הסטרים, שריה חשפה שהיא סגרה על תנאים עם AEW שבועיים לפני הדביוט שלה בגראנד סלאם לאחר שיחות עם טוני קהאן, ג'ון מוקסלי וכריס ג'ריקו. היא חתמה על החוזה באופן רשמי ביום הדביוט שלה.
- לפי האינסיידר, חברי הונור נו מור - וינסנט, מריה קנליס, מייק בנט ומאט טייבן - כולם סיימו עם אימפקט רסלינג לאחר סט הקלטות הTV ביום שבת.
כרגע לא ידוע מה יהיה היעד הבא של כל אחד מהרביעיה. מריה דיברה לאחרונה על כך שהיא הייתה בתקשורת עם WWE, AEW ו-WOW, כך שכל אחד מהארגונים יכול להיות יעד פוטנציאלי עבורה.
- בראיון לרינגר, שיימוס דיבר על כך שהשילוב של הברולינג ברוטס הצית מחדש את התשוקה שלו לרסלינג, והסיבה שלדעתו הקהל מגיב להם:
Sheamus כתב:"הייתי כאן ברוסטר הראשי 13 וחצי שנים, ושני החבר'ה האלה לגמרי הציתו אותי מחדש בביזנס והביאו את התשוקה שלי לרמה 10. אני לא יכול לתאר לכם כמה זה מיוחד להיות שם איתם. שניהם רעבים, שניהם מלאי תשוקה ואנחנו דוחפים אחד את השני ודואגים אחד לשני. זאת קבוצה. אנחנו קבוצה. שיימוס, רידג' ובוץ'. אנחנו שלושה חברים שידממו וימותו אחד בשביל השני שם בחוץ, וזה מיוחד. אני מרגיש שזאת הסיבה שהקהל ממש נמשך לשלושתינו, כי אין שם אגו. כולנו ביחד בזה, אנחנו נחיה ונמות למען הקבוצה. כשאנחנו יוצאים החוצה אנחנו שמים את הגוף שלנו על הכף, אנחנו עוברים מלחמות כי אנחנו יודעים שזה מה שאנחנו חייבים לעשות. אנחנו רוצים לתת לכל הצופים תמורה לכסף שלהם, ואנחנו לא מוכנים להתפשר על פחות מזה. ב2011-2012 התחלתי כהיל ואז הייתי בייביפייס. המכונה הייתה מאחוריי והאנשים ידעו שהמכונה עומדת מאחוריי, וזה הרגיש כמו ללכת בבוץ. זה היה כמו ללכת בחול טובעני. הכל הרגיש מאולץ, שום דבר לא הרגיש טבעי. ה8-10 חודשים האחרונים עם החבר'ה האלה היו אדירים, וזה אורגני, זה מה שחשוב, זה מה שהיה חסר בביזנס הזה."
- במקום אחר בעולם הרסלינג - ניק גייג' זכה באליפות GCW בפעם השלישית לאחר שהביס את ג'ון מוקסלי בקרב אליפות נגד קריירה.
לקראת סיום הקרב, W מוריסי עם סטוקלי האת'וואי לצידו התערב ותקף את ג'ון מוקסלי, ככל הנראה בשם MJF, מה שעלה למוקס בקרב ובאליפות.
ההפסד מסמל ככל הנראה את הסוף של ג'ון מוקסלי בGCW, מכיוון שזה נראה שהוא לא יעבוד יותר באינדיז (או לפחות יקח פחות תאריכים) כחלק מהחוזה החדש שלו. לפי דייב מלצר, מוקסלי רצה לצמצם את הלו''ז שלו והזמן שהוא מעביר בדרכים כחלק מהדיל החדש, בשביל להעביר יותר זמן בבית עם הבת שלו.
- בידיעה הרנדומלית לחלוטין של היום, הבלייד מAEW התחיל פודקאסט על קולנוע שבו הוא מדבר בעיקר על סרטי פעולה משנות ה80-90:
A Slice of Cinema with The Blade (google.com)

![[Image: afseByC.gif]](https://i.imgur.com/afseByC.gif)
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
![[Image: TMGhSUu.jpg]](https://i.imgur.com/TMGhSUu.jpg)