Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1976): « הקודם 1 ... 428 429 430 431 432 ... 1976 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#4,291
09-28-2022, 03:12 PM
(09-28-2022, 03:06 PM)ser duncan the tall כתב:  בהתנהלות כלכלית נכונה ומחשבה לטווח רחוק? כן.
קונים דירה קטנה ולא בהכרח במיקום מרכזי ומשקיעים בה עם משכנתא בתנאים שנכונים לך.

ויש גם פתרון אחר - לא לקנות דירה ולגור בשכירות ארוכת טווח, זה נהוג בכל העולם ורק פה זה לא מתקבל על הדעת שלא להחזיק דירה. זה מבטיח שהשכ"ד לא יזנק וגם נותן לך בית ל20 שנה.

גם להשקיע בדירה ישנה עם פוטנציאל לתמ"א או משהו יותר ישן שאפשר לשפץ והערך שלו ייגדל, יש הרבה אפשרויות. כולם מעדיפים את הדרך הקלה.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,447
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
#4,292
09-28-2022, 04:59 PM
(09-28-2022, 03:47 AM)lidoradir כתב:  

הולי שיט.

חחחחח חלק 2, צחקתי בקול.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • Triple T
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,897
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#4,293
09-29-2022, 12:26 AM
היום הייתי בטורניר הטניס שנערך בתל אביב, זאת החוויה שלי:

אז ככה, הטורניר נערך בגני התערוכה בתוך אולם, בכניסה מקבלים צמידים שאיתם אפשר להיכנס ולצאת מהמתחם. הבידוק הוא די מעפן, כמובן שהכנסתי לשם בקבוק מים והם לא שמו לב. אכיפה של מושבים בקושי הייתה, המקסימום זה מאבטח אחד לפני הכניסה ליציעים שבודק באיזה כניסה אתה אמור להיכנס והוא היה יחיד, לשאר המאבטחים לא היה אכפת. אז כמובן שעברנו מקומות, וזה הגיע למצב שבמשחק של צ'יליץ' נגד ת'ים אף אחד לא ישב במקום שהיה רשום בכרטיס. עוד דבר מובן מאליו הוא המחירים המופקעים. פגעתי בול לגבי הנקניקיה ב-50 שקל (טוב, זה נקניקיה עם צ'יפס ושתייה ב-50), היו שם עוד בייגלה ושתייה אבל לא התעכבנו, אני לא שם 50 שקל על נקניקיה.

המשחק הראשון שראינו היה מנארינו נגד לסטיאן, לסטיאן המדורג הנחות דווקא ניצח את ההתמודדות. מהצפייה שלי מנארינו היה יותר אגרסיבי ושיחק טניס אמיץ ופזיז, מה שגרם לו להפסיד את המשחק אבל לתת לנו שואו מצוין. לסטיאן חיכה להזדמנויות שמנארינו נתן לו והימר הרבה על הסלייסים כדי להוציא את מנארינו מאיזון וזה נתן לו את הניצחון.

מיד אחרי המשחק הראשון החלטנו לוותר על המשחק בין ספיולין לאצ'ברי שבסוף נגמר בסקוואש, והעדפנו לצאת לשבת לאכול. מצאתי חנייה על אפור ברמת אביב ואכלנו ברובן, אחלה סלופי ג'ו, עם תוספת כנפיים בצד ב-10 שקל צ'יפס ושתייה יצא לי 76 שקל בלי טיפ, כמובן שווה את זה. אחר כך חזרנו בדיוק לקרב בין מקסים קרסי, שחקן הסרב אנד וולי הטוב בעולם כיום (ואולי היחיד חחח) לסבסטיאן קורדה, ההבטחה האמריקאית שלא מצליחה להתרומם. קורדה שלט בראלים הארוכים אבל כמו מנארינו שיחק טניס עם הרבה טעויות וקרסי, ששיחק בצורה מאוד סולידית ידע מתי לתת את הפוש כדי לשבור את קורדה פעם אחת בכל סט וזה הספיק לו בשביל הניצחון. זה היה משחק עם המון ראלים קצרים, מעט מאוד נקודות שהשחקן שמגיש מפסיד, ההגשות האדירות של קרסי בתוספת טעויות מכריעות של קורדה הכריעו את המשחק.

אחר כך התכוננו למשחק של ג'וקוביץ' ויוני ארליך, קיווינו לבשורות טובות שלא הגיעו. נפוצה שמועה שג'וקוביץ' ישחק עם שחקן אחר אבל כמובן שזה לא קרה, אז קיבלנו איזה 10 דקות של יוני ארליך וג'וקוביץ' מתראיינים. אני מודה שמאוד התרגשתי. גם אם לא משחק על המגרש זה מדהים לראות אדם שהוא אתלט על, הטניסאי היחיד שזכה בכל תואר אפשרי, בחור שהכי קרוב שהגעתי אליו היה על מסך המחשב. באמת חבל. ניסיתי אחר כך למצוא את ג'וקוביץ' כדי להחליק איתו תמונה, אבל לא מצאתי. שאלתי כמה חבר'ה שעובדים בטורניר אבל הם אמרו שחבל לי על הזמן והוא גם ככה ילווה במאבטחים ויצא ביציאה צדדית, אז אחרי כמה דקות של חיפושים ויתרתי.

ואז הגיע ה-משחק של היום. צ'יליץ' נגד ת'ים, שני זוכי גראנד סלאם, שני זוכי מאסטרס 1000, שני טניסאים אדירים, אחד שומר על רמה גבוהה והשני מנסה להתאושש. הקהל היה יחסית חם, גם צ'יליץ' בסיום התלהב מכמות הקהל שהגיעה למשחק בסיבוב השני. ת'ים נראה חלוד יחסית לימיו הגדולים אבל הטריידמארק שלו, הבקהאנד האדיר לאורך הקו, עדיין מופיע מדי פעם. צ'יליץ' היה מאוד סולידי, טניס ברמה גבוהה עם הגשות נהדרות, ממעט לטעות כשת'ים לא גרם לו, הוא השחקן הטוב יותר כרגע והוא גם זה שניצח. קיוויתי שת'ים דווקא ינצח כי אני מחכה מאוד לחזרה שלו לקדמת הבמה, הוא הטניסאי היחיד שעשה בעיות באחד על אחד מול הביג 3 (מפגר בראש בראש 7-5 מול ג'וקוביץ' ו9-6 מול נדאל, ומוביל 5-2 על פדרר. מכובד בהחלט), הוא מהנה לצפייה ונראה כמו בחור לעניין (כשעודדנו אותו הוא מחא לנו כפיים עם המחבט, זה היה רגע נחמד). צ'יליץ' בכל אופן חגג יום הולדת 34 עם הניצחון הזה, כמובן שרנו לו שיהיה מבסוט אחרי המשחק, מגיע לו.

וככה הסתיימו להן 10 שעות בערך. היו דברים טובים ביום הזה, היו דברים מאכזבים, אבל בסה"כ נהניתי. אם הגעתם עד לכאן, תודה שקראתם.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 9 users Like master of doom's post:
  • Breakker, KillSwitch, lidoradir, Mad King, NoamRR, RoeeHardy, SaHBK, SwitchBlade, Triple T
חפש
הגב
Retired Vincent מנותק
WWE - ארגון ההאבקות הגדול ביותר בעולם
תגובות: 722
אשכולות: 0
Likes Given: 30
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#4,294
09-29-2022, 06:33 PM
(09-29-2022, 12:26 AM)master of doom כתב:  היום הייתי בטורניר הטניס שנערך בתל אביב, זאת החוויה שלי:

אז ככה, הטורניר נערך בגני התערוכה בתוך אולם, בכניסה מקבלים צמידים שאיתם אפשר להיכנס ולצאת מהמתחם. הבידוק הוא די מעפן, כמובן שהכנסתי לשם בקבוק מים והם לא שמו לב. אכיפה של מושבים בקושי הייתה, המקסימום זה מאבטח אחד לפני הכניסה ליציעים שבודק באיזה כניסה אתה אמור להיכנס והוא היה יחיד, לשאר המאבטחים לא היה אכפת. אז כמובן שעברנו מקומות, וזה הגיע למצב שבמשחק של צ'יליץ' נגד ת'ים אף אחד לא ישב במקום שהיה רשום בכרטיס. עוד דבר מובן מאליו הוא המחירים המופקעים. פגעתי בול לגבי הנקניקיה ב-50 שקל (טוב, זה נקניקיה עם צ'יפס ושתייה ב-50), היו שם עוד בייגלה ושתייה אבל לא התעכבנו, אני לא שם 50 שקל על נקניקיה.

המשחק הראשון שראינו היה מנארינו נגד לסטיאן, לסטיאן המדורג הנחות דווקא ניצח את ההתמודדות. מהצפייה שלי מנארינו היה יותר אגרסיבי ושיחק טניס אמיץ ופזיז, מה שגרם לו להפסיד את המשחק אבל לתת לנו שואו מצוין. לסטיאן חיכה להזדמנויות שמנארינו נתן לו והימר הרבה על הסלייסים כדי להוציא את מנארינו מאיזון וזה נתן לו את הניצחון.

מיד אחרי המשחק הראשון החלטנו לוותר על המשחק בין ספיולין לאצ'ברי שבסוף נגמר בסקוואש, והעדפנו לצאת לשבת לאכול. מצאתי חנייה על אפור ברמת אביב ואכלנו ברובן, אחלה סלופי ג'ו, עם תוספת כנפיים בצד ב-10 שקל צ'יפס ושתייה יצא לי 76 שקל בלי טיפ, כמובן שווה את זה. אחר כך חזרנו בדיוק לקרב בין מקסים קרסי, שחקן הסרב אנד וולי הטוב בעולם כיום (ואולי היחיד חחח) לסבסטיאן קורדה, ההבטחה האמריקאית שלא מצליחה להתרומם. קורדה שלט בראלים הארוכים אבל כמו מנארינו שיחק טניס עם הרבה טעויות וקרסי, ששיחק בצורה מאוד סולידית ידע מתי לתת את הפוש כדי לשבור את קורדה פעם אחת בכל סט וזה הספיק לו בשביל הניצחון. זה היה משחק עם המון ראלים קצרים, מעט מאוד נקודות שהשחקן שמגיש מפסיד, ההגשות האדירות של קרסי בתוספת טעויות מכריעות של קורדה הכריעו את המשחק.

אחר כך התכוננו למשחק של ג'וקוביץ' ויוני ארליך, קיווינו לבשורות טובות שלא הגיעו. נפוצה שמועה שג'וקוביץ' ישחק עם שחקן אחר אבל כמובן שזה לא קרה, אז קיבלנו איזה 10 דקות של יוני ארליך וג'וקוביץ' מתראיינים. אני מודה שמאוד התרגשתי. גם אם לא משחק על המגרש זה מדהים לראות אדם שהוא אתלט על, הטניסאי היחיד שזכה בכל תואר אפשרי, בחור שהכי קרוב שהגעתי אליו היה על מסך המחשב. באמת חבל. ניסיתי אחר כך למצוא את ג'וקוביץ' כדי להחליק איתו תמונה, אבל לא מצאתי. שאלתי כמה חבר'ה שעובדים בטורניר אבל הם אמרו שחבל לי על הזמן והוא גם ככה ילווה במאבטחים ויצא ביציאה צדדית, אז אחרי כמה דקות של חיפושים ויתרתי.

ואז הגיע ה-משחק של היום. צ'יליץ' נגד ת'ים, שני זוכי גראנד סלאם, שני זוכי מאסטרס 1000, שני טניסאים אדירים, אחד שומר על רמה גבוהה והשני מנסה להתאושש. הקהל היה יחסית חם, גם צ'יליץ' בסיום התלהב מכמות הקהל שהגיעה למשחק בסיבוב השני. ת'ים נראה חלוד יחסית לימיו הגדולים אבל הטריידמארק שלו, הבקהאנד האדיר לאורך הקו, עדיין מופיע מדי פעם. צ'יליץ' היה מאוד סולידי, טניס ברמה גבוהה עם הגשות נהדרות, ממעט לטעות כשת'ים לא גרם לו, הוא השחקן הטוב יותר כרגע והוא גם זה שניצח. קיוויתי שת'ים דווקא ינצח כי אני מחכה מאוד לחזרה שלו לקדמת הבמה, הוא הטניסאי היחיד שעשה בעיות באחד על אחד מול הביג 3 (מפגר בראש בראש 7-5 מול ג'וקוביץ' ו9-6 מול נדאל, ומוביל 5-2 על פדרר. מכובד בהחלט), הוא מהנה לצפייה ונראה כמו בחור לעניין (כשעודדנו אותו הוא מחא לנו כפיים עם המחבט, זה היה רגע נחמד). צ'יליץ' בכל אופן חגג יום הולדת 34 עם הניצחון הזה, כמובן שרנו לו שיהיה מבסוט אחרי המשחק, מגיע לו.

וככה הסתיימו להן 10 שעות בערך. היו דברים טובים ביום הזה, היו דברים מאכזבים, אבל בסה"כ נהניתי. אם הגעתם עד לכאן, תודה שקראתם.

אז ג'וקוביץ לא שיחק בכלל?

אם הוא לא שיחק, הוא עוד ישחק בישראל?
Mission Complete
הגב

•
אתר חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
#4,295
09-29-2022, 06:39 PM
(09-29-2022, 06:33 PM)Retired Vincent כתב:  אז ג'וקוביץ לא שיחק בכלל?

אם הוא לא שיחק, הוא עוד ישחק בישראל?

הוא לא שיחק בטורניר הזוגות, הוא עולה עוד רגע לשחק בטורניר היחידים (המרכזי) במשחק הראשון שלו.
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
#4,296
09-29-2022, 08:00 PM
נובאק מתעלל באנדוחר רגשית.
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#4,297
09-29-2022, 09:09 PM
(09-29-2022, 12:26 AM)master of doom כתב:  היום הייתי בטורניר הטניס שנערך בתל אביב, זאת החוויה שלי:

אחלה רז, אני בכלל לא אוהב טניס אבל נהנתי לקרוא את החוויה שלך בתור אחד שכן אוהב את הספורט. הכי חשוב שחווית משהו שרצית ותסתכל על הדברים הטובים שחווית מזה.
[Image: finn-balor.gif]
הגב
The following 1 user Likes SaHBK's post:
  • master of doom
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,897
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#4,298
09-30-2022, 02:51 AM
(09-29-2022, 09:09 PM)SaHBK כתב:  אחלה רז, אני בכלל לא אוהב טניס אבל נהנתי לקרוא את החוויה שלך בתור אחד שכן אוהב את הספורט. הכי חשוב שחווית משהו שרצית ותסתכל על הדברים הטובים שחווית מזה.

תודה יא אח
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • SaHBK
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,082
אשכולות: 1,862
Likes Given: 5,123
#4,299
09-30-2022, 05:33 PM
מישהו ראה טד לאסו ?
ראיתי פרק ראשון אתמול וזה נראה מצוין, אדפוק לזה בינג' קליל.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#4,300
09-30-2022, 06:21 PM
(09-30-2022, 05:33 PM)lidoradir כתב:  מישהו ראה טד לאסו ?
ראיתי פרק ראשון אתמול וזה נראה מצוין, אדפוק לזה בינג' קליל.
אני רוצה האמת, אבל כרגע רואה את הסופרנוס.
למה פתאום התחלת לראות את זה?
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1976): « הקודם 1 ... 428 429 430 431 432 ... 1976 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-18-2026, 07:25 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר