Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 128 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (710): « הקודם 1 ... 195 196 197 198 199 ... 710 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,254
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#1,961
09-22-2022, 01:34 PM
במידה ובריי וואיט באמת חוזר אז הייתי נותן לו לנצח את בוץ', ואחרי שמנצח הוא מעלים אותו או משהו. בוץ' נעלם לזמן מה וחוזר כפיט דאן.
אותו דבר עם טי באר שיחזור כדומיניק דייג'אקוביץ'.

ככה ממשיכים את האפקט של הפינד(שכמעט כל מי שהיה מולו עשה טרן אחרי הקרב).
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • karusi
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
#1,962
09-22-2022, 02:46 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-22-2022, 02:48 PM על ידי karusi.)
(09-21-2022, 01:48 AM)SwitchBlade כתב:  באופן אישי אני חושב שפאנק הוא לא מתאבק של פעם בדור, אלא יש לו פה של פעם בדור.
כל התקופה האחרונה עם פאנק הייתה כמו המשפט הזה NEVER MEET YOUR HEROES -_-
אגומניאק שנושא על דגלו את voice of the voiceless

(09-22-2022, 01:34 PM)Jon_M0xley כתב:  במידה ובריי וואיט באמת חוזר אז הייתי נותן לו לנצח את בוץ', ואחרי שמנצח הוא מעלים אותו או משהו. בוץ' נעלם לזמן מה וחוזר כפיט דאן.
אותו דבר עם טי באר שיחזור כדומיניק דייג'אקוביץ'.
ככה ממשיכים את האפקט של הפינד(שכמעט כל מי שהיה מולו עשה טרן אחרי הקרב).
היה מצחיק אם אנשים היו עושים קרב עם הפינד ולאחר מכן היו מקבלים את השם המלא שלהם בחזרה, כמו תיאורי-אוסטין תיאורי וכאלו.
ד"א אם הפינד מנצח את סטרואומן האם הוא יקים את המשפחה מחדש, זה יהיה מעניין
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
#1,963
09-24-2022, 02:25 AM
הדבר שWWE הכי טובים בו, יותר מכל דבר, זה לגרום למעריצים שלהם פשוט לקבל דברים שהם מוכרים להם כעובדה.
אם מייקל קול חוזר על משהו מספיק פעמים, אנשים פשוט מקבלים את זה בתור עובדה ומתחילים לחזור על זה כמו תוכים. זה מאוד מרשים.

עכשיו הם מנסים לדחוף את השקר של רומן ריינס בדיון הGOAT, ואת השקר של "הריין האגדי ההיסטורי של רומן ריינס" שהם חוזרים עליו שוב ושוב.
מה באמת עושה את הריין הזה להיסטורי ומדהים כל כך חוץ מהאורך שלו?

אמא שלי לא הייתה בחיים בכלל בזמן הריין הראשון של ברונו סמארטינו, אבל אני יודע בדיוק איך הריין הזה התחיל, אני יודע שברונו ביסס את הפורמולה של קרב כלוב בWWE במהלכו, אני יודע שהוא מילא את MSG כל חודש בערך מיליון פעם ואני יודע איך הריין הזה נגמר. זה שנות ה60, זה עדיין זכור וידוע עד היום.
הריין הראשון של הוגאן? שנים לפני הזמן שלי, אבל אני יודע להגיד שהוא לקח את האליפות מאיירון שיק בMSG, החזיק בתואר ברסלמניה 1, רסלמניה 2 ורסלמניה 3, הסלאם על אנדרה זה עדיין אחד הרגעים הכי גדולים בהיסטוריה של החברה הזאת, והפסיד את התואר בפאק פיניש עם שני ההבנרים. עברו כמעט 40 שנה מאז, ואנשים עדיין מכירים את האלקמניה כתופעה. זה ריין אגדי.
אם נצא מחוץ לWWE לרגע, ואני יודע שמעריצים של WWE לא אוהבים לצאת מאזור הנוחות שלהם, אבל עולם הרסלינג הוא גדול ורחב והיה קיים לפני וינס מקמה'ן ג'וניור - הריין של אוקדה הוא ריין אגדי, גם אם נטו בזכות כמות הקלאסיקות שלו - הטרילוגיה נגד אומגה, שיבאטה בסקורה ג'נסיס, נאיטו בWK, טנהאשי בדונטאקו. לרומן ריינס היו קרבות טובים, אבל שום דבר שמתקרב לסדרה של אוקדה ואומגה. מבחינת ביזנס, הריין של אוקדה היה התקופה הכי מצליחה כלכלית בהיסטוריה של NJPW, ואנחנו מדברים כאן על ארגון שקיים מאז 1972.

כמה רגעים גדולים באמת היו בריין של רומן?
הטרקטור בסאמרסלאם והחזרה של ג'ון סינה בMITB 21 הם השניים היחידים שעולים לי מייד לראש. "פעימות הלב" של פין באלור זה רגע שזכור לרעה. 
מישהו זוכר באיזה קרב ריינס זכה בתואר והתחיל את הריין האגדי וההיסטורי לכאורה שלו? אני בטוח שיש כאן אנשים שצריכים ללכת לבדוק, וזה היה כולה לפני שנתיים.
היו לו קרבות טובים. נגד סינה, נגד מקנטייר, נגד סזארו, נגד רידל, נגד מסטריו... אבל לא היה לו איזה קרב שאפשר להגדיר בתור קלאסיקה. משהו שאנשים יחזרו אליו במשך שנים מעכשיו. לא קרבות שאנשים מדברים עליהם ברצינות בתור "קרב השנה" לצורך העניין. 
הקרב המשולש שלו נגד דניאל בריאן ואדג' ברסלמניה היה טוב, אבל לא ברמה שהוא יעלה בדיון של הקרבות הכי טובים ברסלמניה. הקרב שלו נגד לסנר השנה נבלע ונשכח לחלוטין בתוך האירוע, למרות שלכאורה זה אמור להיות הקרב הכי חשוב וריינס הוא לכאורה אלוף אגדי והיסטורי. 

אבל הוא דראו ענק, נכון?
נחזור לMSG - רק השנה, ריינס נגד רולינס במאין אבנט - 6,800 איש באולם שיכול להכיל 18,000 לרסלינג. MSG חצי ריק.
"אבל זה האוס שואו"
סמאקדאון בMSG בספטמבר 21? 7,000 כרטיסים נמכרו. WWE התחילו לפרסם את רומן ריינס ותוך 5 ימים הוא מכר... עוד 400 כרטיסים. מזל שג'ון סינה היה זמין לבוא ולהזיז את המחט, וWWE עיגלו את המספר למעלה כמובן והכריזו על 14 אלף באולם.
כן, WWE הם חברה סופר רווחית כרגע בזכות הדילים עם USA ופוקס ובזכות הסעודים, אבל זאת לא הצלחה כלכלית שהייתי מייחס לרומן ריינס. זאת הפופולריות של הבראנד.

אבל הנה הבעיה - זה לא משנה שזה לא באמת ריין אגדי והיסטורי.
WWE ימשיכו לפמפם את זה בתוכניות שלהם, המעריצים שלהם ימשיכו לחזור על זה כמו תוכים עד שזה פשוט יהפוך להיות משהו מקובל. אני רק מקווה שאני אהיה כאן מספיק זמן בשביל להזכיר את העובדות.

זהו, פרקתי.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 8 users Like KillSwitch's post:
  • Asaf, DarkArts, DeandreTheGiant, Kamigoye, KB24, NoamRR, SaHBK, SwitchBlade
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,642
אשכולות: 19
Likes Given: 1,254
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#1,964
09-24-2022, 02:54 AM
(09-24-2022, 02:25 AM)KillSwitch כתב:  הדבר שWWE הכי טובים בו, יותר מכל דבר, זה לגרום למעריצים שלהם פשוט לקבל דברים שהם מוכרים להם כעובדה.
אם מייקל קול חוזר על משהו מספיק פעמים, אנשים פשוט מקבלים את זה בתור עובדה ומתחילים לחזור על זה כמו תוכים. זה מאוד מרשים.

עכשיו הם מנסים לדחוף את השקר של רומן ריינס בדיון הGOAT, ואת השקר של "הריין האגדי ההיסטורי של רומן ריינס" שהם חוזרים עליו שוב ושוב.
מה באמת עושה את הריין הזה להיסטורי ומדהים כל כך חוץ מהאורך שלו?

אמא שלי לא הייתה בחיים בכלל בזמן הריין הראשון של ברונו סמארטינו, אבל אני יודע בדיוק איך הריין הזה התחיל, אני יודע שברונו ביסס את הפורמולה של קרב כלוב בWWE במהלכו, אני יודע שהוא מילא את MSG כל חודש בערך מיליון פעם ואני יודע איך הריין הזה נגמר. זה שנות ה60, זה עדיין זכור וידוע עד היום.
הריין הראשון של הוגאן? שנים לפני הזמן שלי, אבל אני יודע להגיד שהוא לקח את האליפות מאיירון שיק בMSG, החזיק בתואר ברסלמניה 1, רסלמניה 2 ורסלמניה 3, הסלאם על אנדרה זה עדיין אחד הרגעים הכי גדולים בהיסטוריה של החברה הזאת, והפסיד את התואר בפאק פיניש עם שני ההבנרים. עברו כמעט 40 שנה מאז, ואנשים עדיין מכירים את האלקמניה כתופעה. זה ריין אגדי.
אם נצא מחוץ לWWE לרגע, ואני יודע שמעריצים של WWE לא אוהבים לצאת מאזור הנוחות שלהם, אבל עולם הרסלינג הוא גדול ורחב והיה קיים לפני וינס מקמה'ן ג'וניור - הריין של אוקדה הוא ריין אגדי, גם אם נטו בזכות כמות הקלאסיקות שלו - הטרילוגיה נגד אומגה, שיבאטה בסקורה ג'נסיס, נאיטו בWK, טנהאשי בדונטאקו. לרומן ריינס היו קרבות טובים, אבל שום דבר שמתקרב לסדרה של אוקדה ואומגה. מבחינת ביזנס, הריין של אוקדה היה התקופה הכי מצליחה כלכלית בהיסטוריה של NJPW, ואנחנו מדברים כאן על ארגון שקיים מאז 1972.

כמה רגעים גדולים באמת היו בריין של רומן?
הטרקטור בסאמרסלאם והחזרה של ג'ון סינה בMITB 21 הם השניים היחידים שעולים לי מייד לראש. "פעימות הלב" של פין באלור זה רגע שזכור לרעה. 
מישהו זוכר באיזה קרב ריינס זכה בתואר והתחיל את הריין האגדי וההיסטורי לכאורה שלו? אני בטוח שיש כאן אנשים שצריכים ללכת לבדוק, וזה היה כולה לפני שנתיים.
היו לו קרבות טובים. נגד סינה, נגד מקנטייר, נגד סזארו, נגד רידל, נגד מסטריו... אבל לא היה לו איזה קרב שאפשר להגדיר בתור קלאסיקה. משהו שאנשים יחזרו אליו במשך שנים מעכשיו. לא קרבות שאנשים מדברים עליהם ברצינות בתור "קרב השנה" לצורך העניין. 
הקרב המשולש שלו נגד דניאל בריאן ואדג' ברסלמניה היה טוב, אבל לא ברמה שהוא יעלה בדיון של הקרבות הכי טובים ברסלמניה. הקרב שלו נגד לסנר השנה נבלע ונשכח לחלוטין בתוך האירוע, למרות שלכאורה זה אמור להיות הקרב הכי חשוב וריינס הוא לכאורה אלוף אגדי והיסטורי. 

אבל הוא דראו ענק, נכון?
נחזור לMSG - רק השנה, ריינס נגד רולינס במאין אבנט - 6,800 איש באולם שיכול להכיל 18,000 לרסלינג. MSG חצי ריק.
"אבל זה האוס שואו"
סמאקדאון בMSG בספטמבר 21? 7,000 כרטיסים נמכרו. WWE התחילו לפרסם את רומן ריינס ותוך 5 ימים הוא מכר... עוד 400 כרטיסים. מזל שג'ון סינה היה זמין לבוא ולהזיז את המחט, וWWE עיגלו את המספר למעלה כמובן והכריזו על 14 אלף באולם.
כן, WWE הם חברה סופר רווחית כרגע בזכות הדילים עם USA ופוקס ובזכות הסעודים, אבל זאת לא הצלחה כלכלית שהייתי מייחס לרומן ריינס. זאת הפופולריות של הבראנד.

אבל הנה הבעיה - זה לא משנה שזה לא באמת ריין אגדי והיסטורי.
WWE ימשיכו לפמפם את זה בתוכניות שלהם, המעריצים שלהם ימשיכו לחזור על זה כמו תוכים עד שזה פשוט יהפוך להיות משהו מקובל. אני רק מקווה שאני אהיה כאן מספיק זמן בשביל להזכיר את העובדות.

זהו, פרקתי.

הם מפמפמים דברים כאלה המון ולא רק בהקשר של הריין של ריינס, אבל לא ראיתי אנשים שמדברים על רומן ריינס כ-GOAT או על הריין שלו בתור אולטרה ריין חוץ מלידור ומיסטר קרוס. אני בטוח שזה קונצנזוס שמדובר בהגזמה חסרת בסיס.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • Asaf
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
#1,965
09-24-2022, 11:51 AM
אני חושב שאם הוא היה מנצח נקי במקום כל ההסחות דעת והעזרה של האוסוס, היינו מסתכלים על הריין שלו אחרת.

אני למשל בהתחלה של הריין אמרתי שמצידי יחיזק באליפות שנתיים, אבל כל קרב יש הסחות של האוסוס ומבחינתי זה מוריד מריין ומריינס(מבין שיש מקרים שצריך לרמות כדי לשמור על היריב וזה). נגיד ריינס נגד קינג וודס, למה לעזעזל הוא היה צריך את העזרה של האוסוס במקום לחסל אותו בזירה? הרי מבחינת מעמד זה יכל להיות סקוואש קליל ומהנה.
זה מצחיק כי זה אותו ריינס מ" ריינס מנצח lol" ומסופריינס, אז למה עכשיו הוא צריך עזרה נגד מתאבקים שהוא כבר ניצח כמו לסנר, סינה, מקנטייר. הרי אם נחזור לתקוםה שלו כפייס הוא ניצח אותם בלי עזרה אז למה עכשיו? הוא היה בגוד מוד הוא ראש השבט...
את העזרה של האוסוס יכלו לשמור למקרים מיוחדים שזה היה מרגיש שזה מוסיף לקרב ולא מוריד כמו נגד הדימון באלור או נגד רולינס.
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • SaHBK
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,642
אשכולות: 19
Likes Given: 1,254
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#1,966
09-24-2022, 01:16 PM
לא יודע מה נכנס בג'יי אוסו עם הרעיון המפגר שלו לעבור לחולצת בטן. הוא נראה כמו ילדה שעושה טקטוק.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,810
אשכולות: 59
Likes Given: 4,454
#1,967
09-24-2022, 04:01 PM
(09-24-2022, 01:16 PM)master of doom כתב:  לא יודע מה נכנס בג'יי אוסו עם הרעיון המפגר שלו לעבור לחולצת בטן. הוא נראה כמו ילדה שעושה טקטוק.

הוא חייב להבדיל את עצמו כמה שיותר מג'ימי.

אם הברירה שלי הייתה ללבוש חולצת בטן או להיות *קצת* יותר דומה לאוסו הכי גרוע אי פעם, ג'ימי אוסו, הייתי לובש שתי חולצות בטן אחת על השנייה. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
#1,968
09-24-2022, 09:41 PM
מבאס אותי שאם פייג' תקבל אישור להתאבק שוב זה יהיה בAEW ולא בWWE.
תמיד דמיינתי אותה חוזרת בראמבל כמספר 30, לוקחת את הראמבל ואז את אליפות הנשים שהיא בוחרת במניה.

פייג' אחת מהמתאבקות שהתחילה את הוומנס בולבולושן והיה מגיע לה ראן על אליפות הנשים ולא שנזכור אותה כאלופת הדיוות. פאק יו באנקס.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,810
אשכולות: 59
Likes Given: 4,454
#1,969
09-24-2022, 09:57 PM
WWE לא יתנו לפייג' להתאבק, וגם בצדק. 
AEW מוכרים הבטחות ריקות של חזרה לזירה, בעוד שהרבה מהמתאבקים שלא מקבלים אישור בWWE - לא מקבלים אותו מסיבה מאוד מאוד טובה.

לAEW אין רקורד מוצלח עם פציעות, הדבר האחרון שבחורה בריאה יחסית בת 30 עם היסטוריה של פציעות צוואר קשות צריכה עכשיו זו חזרה מוקדמת מידי לזירה, אם בכלל. 
ראיתי איך פייג' נפלה כמו שק תפוחי אדמה כשבנקס בעטה בה, זו לא מישהי שצריכה לחזור לזירה. כמו שאני מכיר את טוני קאהן - בקרב השני שלה הוא יאשר לה לקפוץ מסולם לתוך שולחן בוער עם נעצים, היא תיפצע שוב, וזו תהיה טרגדיה עצומה. מספיק לי לראות מה טוני נתן לג'ף הארדי ולבריאן דניאלסון לעשות בהתחשב בהיסטוריה שלהם, כדי לדעת שזה לא ארגון שאני רוצה לשים בו את הבטיחות שלי כמתאבק עם היסטוריה של פציעות. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
#1,970
09-24-2022, 10:27 PM
אדג' קפץ מסולם בקרב הראשון שלו בחזרה אחרי 9 שנים בחוץ, ואז נפצע שוב אחרי כמה חודשים. זה לא שWWE עוטפים אנשים בצמר גפן ומגנים עליהם במאה אחוז.
שלא נדבר על זה שכל אותם אנשים עם היסטוריה של פציעות, ברוב המקרים ספגו את הפציעות האלה בWWE. 

השאלה היא האם יש במחלקת הנשים של AEW מישהי מספיק אמינה ובטוחה שאפשר לסמוך עליה שתוכל לעבוד עם מישהי שלא התאבקה 7 שנים. אולי טוני סטורם או את'נה. 
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (710): « הקודם 1 ... 195 196 197 198 199 ... 710 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 07:35 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר