Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (710): « הקודם 1 ... 194 195 196 197 198 ... 710 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Rollins מנותק
I want to play a game
תגובות: 431
אשכולות: 1
Likes Given: 177
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#1,951
09-18-2022, 02:53 PM
(09-18-2022, 01:21 PM)ser duncan the tall כתב:  "לא צריכים לקבל ספוט שמיועד לקרבות הרציניים" - אבל הוא לא קיבל ספוט כזה. קראון ג'ול זה האוס שואו, לא מעבר. העובדה שהוא נערך בסעודיה ומצולם לא משנה את העובדה שמדובר בהאוס שואו. סטרומן זכה שם לפני שנים בחגורת "הרויאל ראמבל", מישהו זוכר? זה קיבל התייחסות בסטוריליין מעבר לאותו ערב? הם ליטרלי משתמשים בתירוץ "מה שקורה בסעודיה נשאר בסעודיה".

אז לוגאן פול זה בחירה מצוינת לזה. גם יודעים שהוא לא ינצח את ריינס, גם השם שלו יקפיץ אולי קצת את המכירות לצפייה באירוע בפיקוק הזה שלהם, גם מתאבקים רציניים יוכלו לקבל ספוט בסטוריליין אמיתי.

אני לא חושב שאפשר לומר שזה האוס שואו ולא מעבר. פעמיים ממה שאני זוכר היה שם שינוי של אליפות ראשית(גולדברג מהפינד, והפינד מרולינס, וזה רק מה שאני זוכר). ושנה שעברה הם סיימו שם את היריבות הכי בולטת מאותה תקופה, רולינס נגד אדג' בHIAC. אז לא הייתי קורא לזה האוס שואו.
כן, לאליפות הרויאל ראמבל של סטרומן אין שום ערך מוסף, אבל זה סתם בגלל שהם ניסו להיות חדשניים וליצור ריגוש מסוים מהאירוע.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,202
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,966
#1,952
09-18-2022, 03:20 PM
(09-18-2022, 02:53 PM)Rollins כתב:  אני לא חושב שאפשר לומר שזה האוס שואו ולא מעבר. פעמיים ממה שאני זוכר היה שם שינוי של אליפות ראשית(גולדברג מהפינד, והפינד מרולינס, וזה רק מה שאני זוכר). ושנה שעברה הם סיימו שם את היריבות הכי בולטת מאותה תקופה, רולינס נגד אדג' בHIAC. אז לא הייתי קורא לזה האוס שואו.
כן, לאליפות הרויאל ראמבל של סטרומן אין שום ערך מוסף, אבל זה סתם בגלל שהם ניסו להיות חדשניים וליצור ריגוש מסוים מהאירוע.

חילופי אליפויות בערב הסעודית :

- בריי וייאט ומאט הארדי זכו באליפות הזוגות של ראו.
- ברוק לסנר זכה באליפות האוניברסאלית.
- הפינד זכה באליפות האוניברסאלית.
- מיז ומוריסון זכו באליפות הזוגות של סמאקדאון.
- גולדברג זכה באליפות האוניברסאלית.
- ברוק לסנר זכה באליפות ה-WWE.

להוסיף לזה עוד הרבה קרבות מעולים ורגעים גדולים, האירועים בערב הסעודית הפכו להיות אירועים רגילים, ממש לא האוס שואו.
גם הקהל בערב הסעודית בשנים האחרונות ממש פעיל וחזק ומוסיף לאווירה, אני לא יכול לחכות לאירועים שם.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,648
אשכולות: 19
Likes Given: 1,256
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#1,953
09-18-2022, 03:49 PM
(09-18-2022, 01:21 PM)ser duncan the tall כתב:  "לא צריכים לקבל ספוט שמיועד לקרבות הרציניים" - אבל הוא לא קיבל ספוט כזה. קראון ג'ול זה האוס שואו, לא מעבר. העובדה שהוא נערך בסעודיה ומצולם לא משנה את העובדה שמדובר בהאוס שואו. סטרומן זכה שם לפני שנים בחגורת "הרויאל ראמבל", מישהו זוכר? זה קיבל התייחסות בסטוריליין מעבר לאותו ערב? הם ליטרלי משתמשים בתירוץ "מה שקורה בסעודיה נשאר בסעודיה".

אז לוגאן פול זה בחירה מצוינת לזה. גם יודעים שהוא לא ינצח את ריינס, גם השם שלו יקפיץ אולי קצת את המכירות לצפייה באירוע בפיקוק הזה שלהם, גם מתאבקים רציניים יוכלו לקבל ספוט בסטוריליין אמיתי.

צריך להסתכל על זה מנקודת מבט של קייפייב, האירועים בסעודיה משווקים כאירועים לגיטימיים לכל דבר, היו בהם חילופי אליפויות. אני מסכים שהם שונים ויש בהם הרבה קרבות נטו כדי להאכיל פיות כמו גולדברג-טייקר בזמנו אבל שאר הקארד מתחבר לסטוריליין שיש על המסך. הספוט של קרב על אליפות ראשית נכנס למקום של קרב רציני שסלב לא אמור להיות בו, ההשוואה עם חגורת הרויאל ראמבל לא נכונה כי האליפות תמיד רלוונטית על המסך.
אני תמיד אחשוב שאלה שראויים לטייטל שוט זה אלה שעובדים כל השנה ובונים את עצמם, הם היחידים שנמצאים בכושר מספיק טוב כדי לאתגר את האלוף.

על זה שלוגאן פול בחירה טובה אנחנו מסכימים. ריינס במצב שהוא עצמו נראה טוב, אבל אלה שהוא מתאבק מולם לא מתקדמים כי אתה יודע שהם לא מנצחים. צריך ספק קטן שלא קיים בקרבות שלו כרגע. לכן במקום לזרוק עוד מתאבק לראונד 2 מול ריינס כשברור שהוא מפסיד או להעלות מידקארדר כמו ריקושט, עדיף לבזבז את הזמן על פול, שלא מושפע מאמינות, לא אכפת לי ממנו בתור טאלנט ובנוסף הוא מתאבק טוב.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Moonboy מנותק
Rookie
*
תגובות: 165
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Dec 2021
#1,954
09-18-2022, 04:26 PM
הבעיה שלי עם הדבר הזה שלוגאן פול פשוט אתגר אותו ורומן ריינס הסכים.
אני חושב שלמרות שהקהל מכיר את פול זה לא אומר שהוא מושקע בו, וזה בטח לא אומר שהם יעודדו אותו מול רומן.
אני חושב שהם היו צריכים לעשות בסמאקדאון באטל רויאל N1C שלוגאן פול יקח על תקן אנדרדוג.
ככה הוא לכאורה "מרוויח" את השוט שלו ולא נשמע כמו בחור שמדבר מהתחת כשהוא אומר שהוא ינצח את רומן.
הגב
The following 1 user Likes Moonboy's post:
  • Breakker
חפש
הגב
Rollins מנותק
I want to play a game
תגובות: 431
Likes Given: 177
#1,955
09-19-2022, 11:27 AM
https://www.youtube.com/watch?v=HpqHxoYJ-sQ&ab_channel=WWE

היריבות בין ריינס לסטורמן ב2017 הייתה אחד הדברים הכי טובים בקריירה של ריינס. בלי צורך בתרגילים מרשימים, כל קרב ביניהם היה פיזי מאוד והרגיש כמו מלחמה.
הגב
The following 2 users Like Rollins's post:
  • lidoradir, SaHBK
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
#1,956
09-20-2022, 11:37 PM
מתבשלת במוחי ההבנה שטירפל H צדק. (תנשמו)

פאנק הוא לא פתית שלג מיוחד וקסום כמו שהוא חושב שהוא, הוא עוד אגומניאק שיודע כמה הוא טוב ורוצה להיות מוביל לא משנה מה. אממה, הוא עוטף את זה ב"אידיאולוגיה" שעושה ממנו אנדרדוג ולוחם צדק נצחי, מסתמן שמה שקרה לאחרונה שבר גם את זה. פאנק היקר, אתה דראו ענק ואתה מתאבק של פעם בדור. אתה באמת ראוי להיות מספר אחת, אבל אתה חלק מהגלגל והגלגל ימשיך להסתובב, איתך או בלעדייך. מעדיף בשבילנו שתמשיך להתאבק לעוד 2-3 שנים, תבקש סליחה, תן לנו עוד 2-3 פיודים אגדיים ותרכב לשקיעה.

(מארק של פאנק)
(פאנק עדיין עדיף מבחינתי על הבאקס וקני אומגה מבחינת התנהגות ובכלל)
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב
The following 1 user Likes Shalev_the rock's post:
  • SaHBK
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,406
אשכולות: 20
Likes Given: 332
#1,957
09-20-2022, 11:45 PM
מתגעגע לאומגה - דניאלסון. אצפה בזה בפעם הבאה שתהיה לי שעה פנויה
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 1 user Likes Coquina Clutch's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,648
אשכולות: 19
Likes Given: 1,256
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#1,958
09-21-2022, 12:42 AM
(09-20-2022, 11:37 PM)Shalev_the rock כתב:  מתבשלת במוחי ההבנה שטריפל H צדק. (תנשמו)

גמרתי.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • Shalev_the rock
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,814
אשכולות: 59
Likes Given: 4,461
#1,959
09-21-2022, 01:39 AM
(09-20-2022, 11:45 PM)WheelerYUTA כתב:  מתגעגע לאומגה - דניאלסון. אצפה בזה בפעם הבאה שתהיה לי שעה פנויה

קרב מיוחד.

יהיה מעניין לחזור על הקרב הזה כשדניאלסון אלוף ואומגה מאתגר, למרות שזה לא יקרה בקרוב..

באופן כללי עם דניאלסון, אני מחכה לראות אותו היל שוב. 
בריאן ההיל של 2019 היה כזה טוב.. אפילו כשהיה היל לחודשיים ב2022 הוא היה פנטסטי. דניאלסון של BCC הוא גרסה קצת משעממת בעיניי, אני רוצה לראות אותו סולו לגמרי ואת הBCC מתפרקים למוקס/יוטה, דניאלסון לבד, גרסיה בתור פרוספקט עם 2.0, וכמובן קלאודיו סקלטוני שיהיה המלך של ROH (ארגון שאני כמובן רואה).

מניח שה-שאלה הגדולה היא אם דניאלסון יזכה בתור היל או בתור פייס..
אני באופן אישי מצדד בהיל טרן. מצד שני, MJF-בריאן, אם בריאן היל, יהיה קצת מפוספס. אז אין לי דרך לפתור את זה בלי לקחת הפסד כלשהו. 

אומגה יותר חסר לי מפאנק כרגע. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,814
אשכולות: 59
Likes Given: 4,461
#1,960
09-21-2022, 01:48 AM
(09-20-2022, 11:37 PM)Shalev_the rock כתב:  מתבשלת במוחי ההבנה שטירפל H צדק. (תנשמו)

פאנק הוא לא פתית שלג מיוחד וקסום כמו שהוא חושב שהוא, הוא עוד אגומניאק שיודע כמה הוא טוב ורוצה להיות מוביל לא משנה מה. אממה, הוא עוטף את זה ב"אידיאולוגיה" שעושה ממנו אנדרדוג ולוחם צדק נצחי, מסתמן שמה שקרה לאחרונה שבר גם את זה. פאנק היקר, אתה דראו ענק ואתה מתאבק של פעם בדור. אתה באמת ראוי להיות מספר אחת, אבל אתה חלק מהגלגל והגלגל ימשיך להסתובב, איתך או בלעדייך. מעדיף בשבילנו שתמשיך להתאבק לעוד 2-3 שנים, תבקש סליחה, תן לנו עוד 2-3 פיודים אגדיים ותרכב לשקיעה.

(מארק של פאנק)
(פאנק עדיין עדיף מבחינתי על הבאקס וקני אומגה מבחינת התנהגות ובכלל)

אם יש משהו שהתקרית אחרי AO עשתה זה להביא להתפכחות בנוגע לפאנק. 
אחרי פעם או פעמיים או שלוש תקריות, אנשים מצליחים להבין את המכנה המשותף, וזה יוצר תמונה מאוד לא מחמיאה לפאנק כרגע.
באופן אישי אני חושב שפאנק הוא לא מתאבק של פעם בדור, אלא יש לו פה של פעם בדור.

התחושה שלי היא שפאנק של 2022 פשוט לא מסוגל לסחוב בראנד. הגוף שלו בוגד בו והאופי שלו יוצר לו בעיות. הבאקס ואומגה הם לא טלית שכולה תכלת, אבל הם היו חכמים יותר מפאנק שכנראה לא הצליח להיות מתוחכם בסיטואציה, ואני מבין למה הם לאט לאט יוצאים עם ידם על העליונה. 'פאסיב-אגרסיב', כפי שסלביק כתב בחדשות שלו כתיאור לבאקס, זו שיטה טובה להיות אגרסיבי בעולם בו אסור לך להיות אגרסיבי. 

אומגה הוא סופר מגניב אבל אם שמים לב יש בו ניצוצות של אדם נורא בעייתי. יצא לי לפני כמה שנים לראות ראיונות מלאים שלו, הוא לרוב מתראיין מעולה אבל לפעמים בורח לו איזה רגע בו הוא קצת שונה ומוזר, אני מניח שיש צדדים יותר מכוערים לאליט שהם יודעים להסתיר מעולה. אחרי הכל, קודי/האליט כנראה היה קרע לא קטן, ושום דירט על האליט לא יצא מכל זה. הישג בפני עצמו. 

אני חושב שפאנק הוציא דברים מדהימים ב2021, הוא הדראו הגדול ביותר בארגון בפער. אבל הוא לא מסוגל לסחוב בראנד.
אומגה מסוגל..
מקווה ששניהם ימצאו את מקומם שוב בAEW ואולי אפילו יצליחו להעלות חלק מהעניין הזה על המסך. למרות שאני בספק. כך או כך אני חושב שאומגה הוא יותר קריטי בlong run. ואני לא מוכן לקבל את זה שפאנק יסיים את הקריירה בלי סגירה מסוימת לפאנק/ג'ף. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (710): « הקודם 1 ... 194 195 196 197 198 ... 710 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 02:08 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר