04-18-2021, 07:14 PM
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
04-18-2021, 07:14 PM
![]()
04-18-2021, 08:02 PM
(04-18-2021, 06:55 PM)Cen כתב: מילה על ההפסד של בן אסקרן לגי׳ק פול הדעה האישית שלי היא שהוא היה מכור. דקה על השעון, אסקרן קם אחרי 3 שניות כאילו כלום, אפשר אשכרה לראות אותו עומד ואומר לשופט שהוא בסדר, השופט לקח לעצמו כמה שניות ואז החליט משום מה לעצור את הקרב.. לא יפתיע אותי: ג'ייק אמר שהוא מתחיל לסבול מבעיות בעקבות 'קריירת' האגרוף שלו, הגיוני שירצה קרב קצר עם מינימום נזק. אסקרן ידוע בעיקר בתור הבחור שהפסיד את ההפסד המשפיל ביותר אי פעם למסבידל, לא יפתיע אותי אם הוא גם מעורב בזה (אבל זה סתם ספקולציה). ג'ייק ממשיך לבחור בחוכמה את היריבים שלו, כדי חס וחלילה לא לפגוש מתאגרף אמיתי שנמצא בשיאו כרגע.
04-18-2021, 10:04 PM
נכון חוסר התחרותיות לאורך השנים וחוסר העניין הליגה הישראלית בכדורסל בגלל היורוליג? אז אותו דבר עם הסופרליג שיקום. ואבוי לנו אם זה קורה, רק יהרוס את הכדורגל כמו שזה הורס את הכדורסל.
![]()
04-18-2021, 11:51 PM
(04-18-2021, 10:04 PM)Ori כתב: נכון חוסר התחרותיות לאורך השנים וחוסר העניין הליגה הישראלית בכדורסל בגלל היורוליג? אז אותו דבר עם הסופרליג שיקום. ואבוי לנו אם זה קורה, רק יהרוס את הכדורגל כמו שזה הורס את הכדורסל. מסכים. אני נגד הרעיון הזה. כמובן שזה יהיה מטורף וכל משחק יהיה שווה צפייה, הקבוצות יכניסו מיליוני דולרים, אבל מתי שהוא זה יאבד את הקסם שאתה יודע שכל מחזור יהיה לך משחק ענק, זה משהו ששייך לליגת אלופות, כולנו אוהבים גם לראות את הסינדרלות שמצליות להגיע לשלבים הרחוקים ואפילו מידי פעם לזכות. ![]()
04-19-2021, 06:08 AM
(04-18-2021, 11:51 PM)lidoradir כתב:(04-18-2021, 10:04 PM)Ori כתב: נכון חוסר התחרותיות לאורך השנים וחוסר העניין הליגה הישראלית בכדורסל בגלל היורוליג? אז אותו דבר עם הסופרליג שיקום. ואבוי לנו אם זה קורה, רק יהרוס את הכדורגל כמו שזה הורס את הכדורסל. כל הרגש מהמשחקים היותר גדולים ייאבד, זה כמו שאומרים פה "אה עוד פעם משחק מול צסק"א?", אז תחשוב שיהיה לך איזה 8 ריאל-בארסה בשנה אז המשחק יאבד מהערך שלו. מה שכן, אני מבין את ההתנגדות שלהם לשינוי הפורמט והוספת המשחקים לקבוצות, אבל מה שהם עושים יגרום ליותר נזק. ![]()
04-19-2021, 07:57 AM
באנגליה מתכננים סנקציות חריפות נגד הטופ 6, תחשבו פרשת השחיתות באיטליה ב-2006 רק פי 5 יותר גרוע.
הכדורגל בדרך ליום שחור ביותר. הדיבורים על ביטול יתר העונה באלופות ובאירופית, על ביטול היורו, אתם מדמיינים איך ייראה מונדיאל בלי מסי ורונאלדו? איך אופציות הקבוצות לשחקנים הגדולים תצטמצם משמעותית? שחקן נוער מצליח לא יוכל יותר להמשיך להיות אגדה במועדון נעוריו כי הוא לא יוכל להתמודד על התארים הגדולים ביותר. פערי הרמות בין הקבוצות הגדולות ייגדלו. תחשבו עונה רעה של ריאל או בארסה, בליגה כזו אין משחק חלש שאפשר לתת לשחקנים מנוחה בו והם יימצאו את עצמם במקום שהם לא ראו מעולם, תחתית הטבלה. והכי נורא זה כל עניין ליגת האלופות. 11 תארים של ריאל כרגע הולכים בדרך המהירה למזבלה, כל הספירה תתחיל מחדש, מועדון צעיר ורענן כמו סיטי הולך להיות שווה ערך למועדון עם היסטוריה וגדולה כמו ליברפול יונייטד ברצלונה ריאל ומילאן. היום הזה ייזכר בתור היום בו הכדורגל מת. ואני מקווה שפלורנטינו פרז לא ייתעקש וילך ראש בקיר נגד כל האזהרות שאומרות לו שזו טעות. מתלבט מה תהיה עמדת האוהדים והשחקנים בנושא, והאם יהיו מחאות נגד האקט הביזיוני הזה.
04-19-2021, 08:59 AM
חייב לומר שקצת מצחיקה אותי ההיסטריה שאני קורא בכל רחבי הרשת.
הכל בסדר, הכדורגל לא מת. זה בסך הכל מאבק על כוח וכסף בין שני ארגונים דיקטטורים ל-12 קבוצות שמחזיקות בנתח משמעותי מהקהל והכסף בשוק, ועכשיו מנסות לייצר מציאות חדשה. כל האיומים על סנקציות והשמועות שעפות באוויר עכשיו הן חלק מזה. גם אם בטווח הקצר יהיה בלאגן והרבה ניסיונות לכיפופי ידיים, בטווח הרחוק הכל יתייצב בצורה כזו או אחרת. יש יותר מדי כוחות חיצוניים (קהל וכסף) כדי שלכל צד יהיה אינטרס לכך. האמת, כאוהד, אני בכלל לא בטוח לטובת מי אני. אמנם הצעד של הקבוצות הוא די חזירי ויהפוך אותן למעין מונופול, אבל בואו, דה פקטו זה המצב כבר עכשיו. ![]()
04-19-2021, 06:14 PM
(04-19-2021, 08:59 AM)RoeeHardy כתב: חייב לומר שקצת מצחיקה אותי ההיסטריה שאני קורא בכל רחבי הרשת. בינתיים נראה שארגוני האוהדים הגדולים בעיקר לא מרוצים. אם תהיה השפעה, זה משם.
04-19-2021, 06:39 PM
אני מאוד נסער כמובן מהחדשות על הסופרליג.
לכל אחד כמובן שיש צד בסיפור, הצד האישי שלי, בתור אנטי-אוהד, הוא שכדורגל יגווע והעניין בו יסתיים, דבר שהיה צריך לקרות כבר לפני שנים. גם בלי קבוצות עשירות (מידי) שמתנהלות בצורה חזירית (וצפויה מאוד): אין הצדקה לשלם למישהו שמגלגל כדור מעל לשכר מינימום, גם אם מיליון אנשים צופים בו. הגיע הזמן לעבור להתעניין בדברים אחרים. תודה לכן ריאל, ברצלונה, מילאן, יובנטוס ועוד קבוצות נוספות. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|