09-09-2022, 06:30 PM
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
09-09-2022, 06:30 PM
![]()
09-09-2022, 06:31 PM
(09-09-2022, 05:05 PM)KillSwitch כתב: אני מתאר לעצמי שאנשים באו בשביל הדרמה ונטשו ברגע שהם הבינו שזו תהיה פשוט תוכנית רסלינג. יש סיבה לירידה ההדרגתית בכל תכנית בארבעת השבועות האחרונים?
09-09-2022, 06:46 PM
(09-09-2022, 06:26 PM)Roger כתב: אני לא מסכים איתך כי יש הבדל מאוד גדול כאן. זה מצחיק, כי רואים מההודעה שלך שאתה לא באמת עמוק בתחום של סרטים או משחקי וידאו, ולכן לא באמת אכפת לך ממה שקורה בכל תעשיה מעבר לדברים שטחיים כמו תאריכי יציאה וליהוקים. סתם לצורך העניין - יש המון פוליטיקות בהוליווד, ואנשים שמתעמקים בזה יותר ורוצים לדעת מה מניע את מקבלי ההחלטות בתעשיה גם נכנסים לזה לעומק. ברור שיש רוב מכריע של אנשים שלא אכפת להם למה סרט X בוטל, למה במאי Y פוטר ולמה היה קיצוץ בתקציב של סדרה Z. "הצופים הקז'ואליים" שרק באים לכבות את המוח וליהנות. זה לא אומר שאין ביקוש ואין צורך בסקירה מעמיקה יותר. "זה לא סוף העולם" אתה אומר, וברור שלא. אלה תעשיות בידור. יש תחום אפור גדול שהוא לא בהכרח דברים שהם "סוף העולם", אבל כן מעניינים קהל מסויים וכן כדאי לספר עליהם. עיתונות רסלינג, ולצורך עניין בתחומים אחרים, צריכה להיות שם. כן, ברט הארט כנראה יכול ללכת לאיזו תוכנית רדיו מאין סטרימית ולספר את הסיפור שלו. הסיפור הזה לא יעניין את מרבית המאזינים, אבל הוא יקבל במה כי הוא כוכב גדול. מה אמור לעשות מידקארדר שהבוס דפק אותו ומפיץ עליו בולשיט? פשוט לשבת בשקט? הרי אף אחד לא יתן לו במה בתוכנית רדיו במאין סטרים. זה טוב שיש במה. יש גם דברים שאנשים רוצים להוציא החוצה באילום שם, בכל תחום. זה קורה גם בפוליטיקה, שם הדברים האלה באמת משני חיים. עיתונות זה חשוב.
09-09-2022, 06:47 PM
(09-09-2022, 06:27 PM)Roger כתב: העיתונאים של הסרטים לא נחשבים לחכמים העליונים של מעריצי נישה אינטרנטיים. יש טיפה הבדל. בחייאת רוג'ר, תעשה שניה גוגל על רוג'ר איברט.
09-09-2022, 07:04 PM
![]() ?Do You Smell It
(09-09-2022, 06:46 PM)KillSwitch כתב: זה מצחיק, כי רואים מההודעה שלך שאתה לא באמת עמוק בתחום של סרטים או משחקי וידאו, ולכן לא באמת אכפת לך ממה שקורה בכל תעשיה מעבר לדברים שטחיים כמו תאריכי יציאה וליהוקים. אני מסכים שיש קהל (ובפרו-רסלינג זה נקרא "מארקים", לא במובן הרע) שצורך את הפוליטיקות הפנימיות ופסיכולוגיה של הביזנס וכו', ומלצר, למרות שלא היה בביזנס, טכנית יכול להיות אחד כזה כמו שקורנט כזה או כל אחד עם פודקאסט. שיעשה את זה, פשוט שלא יהיה ספוילר ולא יהרוס את התוכניות של החברות ושל המתאבקים ושלא יכתיב למתאבקים מה הם צריכים לעשות בזירה כדי להיות אובר (הוא לא עושה את זה אקטיבית, אבל הוא לגמרי חי בראש של כל כך הרבה מתאבקים). שוב, 2022. אם מיד-קארדר בWWE או בAEW ויש לו מידע על וינס/האנטר/טוני שמפיצים עליו בולשיט ודפקו אותו, הוא עולה ללייב בטוויטר או בפודקאסט נידח עם שוט-וידאו ארוך שמספר את הגרסא שלו ואז גם מלצר וגם אולי עיתונות אמיתית תוכל לסקר את זה. זה לא תקין אם מתאבקים, שעובדים בחברה פרטית אבל אנשים פרטיים, יוציאו החוצה דברים למישהו שיפיץ אותם באינטרנט. בפוליטיקה זה שונה כי אתה (יעני) עובד בשביל הציבור, בפרו-רסלינג אתה עובד אצל אנשים פרטיים שתלויים בזה שדברים מסוימים ישמרו בסוד. הרסתם.
![]() הכל.
09-09-2022, 07:14 PM
(09-09-2022, 06:47 PM)KillSwitch כתב: בחייאת רוג'ר, תעשה שניה גוגל על רוג'ר איברט. רציתי לעשות את הבדיחה הזאת אבל ההשוואה בין איברט למלצר לא הסתדרה לי בראש.
09-09-2022, 07:16 PM
אגב אנשים כמו מלצר הם נורא נורא נפוצים בכל ספורט אחר, הם פשוט חלק מהתעשייה.
אני חושב שפשוט מפריע לרוג'ר שמלצר מוביל דעה עם הביקורות והדירוגים שלו, ופחות עניין העיתונאות. (09-09-2022, 07:16 PM)Kamigoye כתב: אגב אנשים כמו מלצר הם נורא נורא נפוצים בכל ספורט אחר, הם פשוט חלק מהתעשייה. שיהיו נפוצים עד מחר. הם הרפש של אותה תעשייה. זה מה שאמרתי. ברור שמפריע לי שהוא מוביל דעה עם הביקורות והדירוגים שלו. אני כמעט לגמרי הפוך מדעתו לאיך רסלינג צריך להראות ולי כמעריץ זה חרא. זה כמו שאתה לא תאהב שוינס מקמהן הוא ראש הארגון כי מה שאתה חושב שטוב זה לא מה שהוא חושב שטוב, וזה יפריע לך. מלצר עושה את זה במסווה של עיתונאות. זה שאצלו יש את כל הרכילויות העסיסיות לא אומר שהוא מבין כזה גדול וממש לא אכפת לי כמה הוא ראה רסלינג, הוא מאוד איטי. ולא לא פחות עניין העיתונאות. אמרתי שזה שהוא ליטרלי ספוילר זה דבר שהורס לחברות ולמתאבקים ובעיקר למעריצים. אז כן העיתונאות מפריעה לי גם. הרסתם.
![]() הכל.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|