09-07-2022, 09:47 PM
עוד חדשות:
AEW כנראה הולכים להכריז שפאנק נפצע באולם אאוט וייתכן והם יורידו ממנו את האליפות מחר בדינמייט
AEW כנראה הולכים להכריז שפאנק נפצע באולם אאוט וייתכן והם יורידו ממנו את האליפות מחר בדינמייט
![[Image: bnGtV.gif]](https://s13.gifyu.com/images/bnGtV.gif)
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
09-07-2022, 09:47 PM
עוד חדשות:
AEW כנראה הולכים להכריז שפאנק נפצע באולם אאוט וייתכן והם יורידו ממנו את האליפות מחר בדינמייט ![]()
09-08-2022, 01:25 AM
09-08-2022, 01:27 AM
(09-08-2022, 01:25 AM)SwitchBlade כתב: הייפ לא נורמלי לת'אנדר רוזה. זה למה שאלתי, אמרו שם שהיא ביקשה את השחרור שלה.
09-08-2022, 01:45 AM
(09-08-2022, 01:38 AM)Adam Cole כתב: אוי איך מתאים לי אשכול ״גל שחרורים בAEW”. יצחיק אותי אם ישחררו על הדרך גם את ג'ייק הייגר לא בגלל שהוא התערב או משהו סתם כי הוא חרא מתאבק.
09-08-2022, 01:46 AM
באקלים הנוכחי בחדר ההלבשה של AEW מציע להם להביא את אנזו אמורה כדי להיות הקול השפוי בחדר ולהרגיע את הרוחות.
09-08-2022, 04:30 AM
אני מקווה שדברים יסתדרו בAEW.
אולי זה יהיה מה שיגרום לטוני לקחת את עצמו בידיים, אולי באמת להעיף כמה ראשים ולעשות סדר בחדר ההלבשה שלו. צריך ארגון שני גדול ורלוונטי ברסלינג. אסור שיהיה לWWE מונופול, לא תחת וינס ולא תחת טריפל H ולא תחת אף אחד. זה רע. תמיד יהיה רע. אם הברירה היא בין CM פאנק לבין האליט - אני אישית חושב שזו בחירה מאוד קלה. פאנק צריך ללכת. הוא אולי דראו גדול יותר, אבל זה נראה שהוא נוכחות רעילה, ובסופו של דבר - האליט היו אלה שעשו את העבודה בשביל לאפשר את הקיום של האלטרנטיבה, ובואו לא נשכח את זה. הארגון הזה בנוי על גב העבודה שהאליט עשו ב2014-2018.
09-08-2022, 04:07 PM
הרבה פעמים דיברו בפורום על משתמשים כאלה ואחרים שרוצים לפרוץ קדימה לעבר המיין-קארד, משתמשים שאולי רוצים להרגיש את טעם האלים ולהיות בסצנה המרכזית. דיבורים לחוד ומעשים לחוד. אל עליון בהעדרות נדירה בחופשה גדולה של שבוע, הייתי בטוח שהפורום יראה אחרת, שמשתמשים שונים יפתחו אשכולות/תוצאות/דיונים וכו'.
בפועל ? - לא נפתח אשכול לאירוע הבא. - אשכול לקראת ראו לא התעדכן כמו שצריך. - לא נפתח אשכול לקראת סמאקדאון. - לא נפתח תוצאות לאירוע של NXT. - לא נפתח תוצאות לפרק השבועי של NXT. - תוצאות לראו נפתחו כמעט באיחור של יום. האנטרטיימנטס גאייס איכזבו אותי בשבוע הזה, אני לא אציין שמות אבל אותם אנשים יודעים שהם אכזבו את כולם. הדינמייטס חגגו השבוע(לא מהסיבות הנכונות), אבל זה נגמר.
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|