Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 187 188 189 190 191 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,760
אשכולות: 11
Likes Given: 1,725
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#1,881
09-05-2022, 05:29 PM
(09-05-2022, 05:06 PM)SaHBK כתב:  אני די מסכים עם זה, שחושפים את העסק זה כאילו לירוק
לכולם בפרצוף . אבל מצד שני זה לא משהו חדש, כבר עברו המון שנים מאז..המעריצים "החכמים" לדעתי קמו לקראת סוף שנות ה80 או אולי לפני. היום זה בכלל לא אפשרי עם כל ההדלפות שיש וכל רגע מישהו אחר מדווח משהו, זה חלק מהעסק היום וצריך לדעת לשחק עם זה, כמו שעשו עם MJF לדעתי זה היה ממש משחק חכם, הם הפכו את החיסרון ליתרון.
אגב אין מישהו שיותר יסכים איתך על זה מקורנט.
ההדלפות זה נוראי ולדעתי מי שנתפס מדליף להעיף מכל המדרגות.
דבר שני- MJF יפול ויקום על המצב הגרוע של AEW של 35312513 מתאבקים מקבלים זמן במסך ואז נעלמים לחודש.
במצב הנוכחי צמצום הרוסטר+ פיודים לטווח ארוך יצילו את התקווה לסטוריליין טוב
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#1,882
09-06-2022, 03:41 PM
״לא לחשוף את העסק״ זה נורא תלוי בעיניי,
שמתאבק יתלונן בפרומו ש-X לא מכר לו בקרב זה לחשוף את העסק בצורה המכוערת ופוגעת ביותר.
שמתאבק יגיד שיש לו בעיה מאחורי הקלעים עם X או שנשמע שיש היט בין Y ל-Z זה מבחינתי בגבול הטעם הטוב כי זה ברור שיש לוקר רום ושיש שם מערכות יחסים. אבל כן, יפריע לי לראות תמונה של שני מתאבקים מתחבקים מאחורי הקלעים בזמן שהם בפיוד דמים.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#1,883
09-06-2022, 04:04 PM
החשיפה של העסק בAEW מבחינתי בעיקר נעשית בזירה. הנו-סלים בכל קרב, הזוויות צילום שתמיד איכשהו יושבות בול על איפה שרואים זה מכות מזויפות, הדייבים - יש את זה כל תוכנית כמעט בכל קרב עם כל מתאבק ויש גבול לכמה אפשר לחכות למישהו שיעשה סלטה מכופלת כדי לתפוס אותו. בAEW הרסלינג עצמו והמופעי אוננות של המנהלים זה לגמרי חשיפה של הביזנס. אני לא יכול לראות קרב שלהם יותר מאיזה 2-3 דקות. תמיד אומרים שאתה משהה את האי-אמונה שלך ונסחף לרסלינג ופחות אכפת לך שזה מזויף, אבל שזה ככה בפרצוף בצורה הכי גסה שיש, זה בלתי אפשרי, וזה גם מקרין על שאר התוכנית.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
#1,884
09-06-2022, 04:08 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-06-2022, 04:23 PM על ידי karusi.)
(09-06-2022, 04:04 PM)Roger כתב:  החשיפה של העסק בAEW מבחינתי בעיקר נעשית בזירה. הנו-סלים בכל קרב, הזוויות צילום שתמיד איכשהו יושבות בול על איפה שרואים זה מכות מזויפות, הדייבים - יש את זה כל תוכנית כמעט בכל קרב עם כל מתאבק ויש גבול לכמה אפשר לחכות למישהו שיעשה סלטה מכופלת כדי לתפוס אותו. בAEW הרסלינג עצמו והמופעי אוננות של המנהלים זה לגמרי חשיפה של הביזנס. אני לא יכול לראות קרב שלהם יותר מאיזה 2-3 דקות. תמיד אומרים שאתה משהה את האי-אמונה שלך ונסחף לרסלינג ופחות אכפת לך שזה מזויף, אבל שזה ככה בפרצוף בצורה הכי גסה שיש, זה בלתי אפשרי, וזה גם מקרין על שאר התוכנית.
מסכים איתך עם כל מילה.
אז רציתי להרגיש טוב יותר ולראות רסלינג אמיתי וראיתי את אלייה נגד רקל גונזלס במונדיי נייט ראו.
ואני חייב להגיד לך- וואוו !!! הבאקס ואומגה צריכים ללמוד מהם איך להתאבק

ואז ראיתי את קווין אוונס עושה פרומו של סינה שבו רק הוא מדבר, יורד על תיאורי שהוא קיבל את השם הפרטי שלו סוף סוף וממשיך לקבור אותו במיקרופון. מחזיק המזוודה לא מקבל שניה במיקרופון ומפסיד נקי בזירה. פששש ממש בניית טלנט תקשיב וואוו באמת צריך ללמוד מWWE

ואז ראינו את ג'דג'מנט די מנצחים עם התערבות, בזמן שדומיניק כל כך גרוע שהוא צריך שאישה תדבר במקומו במקרופון, והוא אפילו לא אומר למה הוא פגע באבא שלו. אין AEW צריכים ללמוד מאסטרפיס של סטוריליין איך לגרום להיל להרגיש חזק וגם לבנות סיפור טוב שסוחף אותך.

ואיזה כיף לסגור מיין איוונט שבו מיז מנצח את לאשלי אבל חוזר לכלוב כי דקסטר לומיס נמצא בחוץ? בזמן שיש לו יתרון 2:1 עם צ'אמפה? והוא מחליט לחזור לכלוב שבו לאשלי נמצא- מארינס לשעבר, לוחם MMA לגיטימי ומפלצת אמיתית.
וואו אקסטרווגנזה אני לא מבין איך אפשר שלא להיות מודהמים. זה היה כמעט גרוע כמו הmoney in the bank עם הכניסה של לסנר בזמן שהאחר על הסולם.
הקטע הדפוק פה זה שדקסטר לומיס מעולה אבל סגרו פה את הערב והוא נראה כמו הפרודג'ה של ביל דמוט

ולא לשכוח את סטרומן מנצח את כל מחלקת הזוגות שזה בטוח יעזור ללגיטימיות שלהם בהמשך
ופרומו פתיח של 15דקות שחוץ מפופים לשירי כניסה לא הוציא תגובה
הגב

•
חפש
הגב
Moonboy מנותק
Rookie
*
תגובות: 165
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Dec 2021
#1,885
09-06-2022, 04:48 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-06-2022, 04:54 PM על ידי Moonboy.)
(09-06-2022, 03:41 PM)NovemberMan כתב:  ״לא לחשוף את העסק״ זה נורא תלוי בעיניי,
שמתאבק יתלונן בפרומו ש-X לא מכר לו בקרב זה לחשוף את העסק בצורה המכוערת ופוגעת ביותר.
שמתאבק יגיד שיש לו בעיה מאחורי הקלעים עם X או שנשמע שיש היט בין Y ל-Z זה מבחינתי בגבול הטעם הטוב כי זה ברור שיש לוקר רום ושיש שם מערכות יחסים. אבל כן, יפריע לי לראות תמונה של שני מתאבקים מתחבקים מאחורי הקלעים בזמן שהם בפיוד דמים.
אני מסכים.
אפשר לקחת לדוגמא את הסטורלינים של דניאל בריאן וקופי קינגסטון לכאלו שעובדים טוב, הם set in reality אבל גם עובדים ברמת הסטורלין.
גם הפיוד של MJF ופאנק הוא דוגמא טובה כי גם שהם חותכים פרומואים שמרגישים כמו על הגבול בין work לshot אני יכול להאמין שהם מתכוונים לכל מילה.
לעומת זאת, שבריט ברייקר עשתה רפרנסים ל"שקי חול" כשהיא דיברה על ת'אנדר רוזה זה מטומטם ביותר בעיניי. וגורם לכולם להיראות רע.

(09-06-2022, 04:04 PM)Roger כתב:  החשיפה של העסק בAEW מבחינתי בעיקר נעשית בזירה. הנו-סלים בכל קרב, הזוויות צילום שתמיד איכשהו יושבות בול על איפה שרואים זה מכות מזויפות, הדייבים - יש את זה כל תוכנית כמעט בכל קרב עם כל מתאבק ויש גבול לכמה אפשר לחכות למישהו שיעשה סלטה מכופלת כדי לתפוס אותו. בAEW הרסלינג עצמו והמופעי אוננות של המנהלים זה לגמרי חשיפה של הביזנס. אני לא יכול לראות קרב שלהם יותר מאיזה 2-3 דקות. תמיד אומרים שאתה משהה את האי-אמונה שלך ונסחף לרסלינג ופחות אכפת לך שזה מזויף, אבל שזה ככה בפרצוף בצורה הכי גסה שיש, זה בלתי אפשרי, וזה גם מקרין על שאר התוכנית.

זה לא סטייל של ארגון של סטייל של היאבקות.
היום זה נורא נפוץ עם המתאבקים שפרצו בPWG אבל אני רואה את זה המון גם בWWE ובNXT עם אותם מתאבקים, בדיוק חשבתי על זה כשראיתי את הקרב של כרמלו הייז וריקושט, ריקושט בחור מאוד מוכשר אבל הוא מרגיש כאילו הוא acting pro wrestling ולא מתאבק.
ואני גם לא אוהב את זה, אבל מצדי שני זה לא חדש. זה קיים עוד משנות ה80'. זה פשוט נפוץ ופופולארי יותר.
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#1,886
09-06-2022, 06:07 PM
(09-06-2022, 04:08 PM)karusi כתב:  מסכים איתך עם כל מילה.
אז רציתי להרגיש טוב יותר ולראות רסלינג אמיתי וראיתי את אלייה נגד רקל גונזלס במונדיי נייט ראו.

ואז ראיתי את קווין אוונס עושה פרומו של סינה שבו רק הוא מדבר, יורד על תיאורי שהוא קיבל את השם הפרטי שלו סוף סוף וממשיך לקבור אותו במיקרופון. מחזיק המזוודה לא מקבל שניה במיקרופון ומפסיד נקי בזירה. פששש ממש בניית טלנט תקשיב וואוו באמת צריך ללמוד מWWE

ואז ראינו את ג'דג'מנט די מנצחים עם התערבות, בזמן שדומיניק כל כך גרוע שהוא צריך שאישה תדבר במקומו במקרופון, והוא אפילו לא אומר למה הוא פגע באבא שלו. אין AEW צריכים ללמוד מאסטרפיס של סטוריליין איך לגרום להיל להרגיש חזק וגם לבנות סיפור טוב שסוחף אותך.

ואיזה כיף לסגור מיין איוונט שבו מיז מנצח את לאשלי אבל חוזר לכלוב כי דקסטר לומיס נמצא בחוץ? בזמן שיש לו יתרון 2:1 עם צ'אמפה? והוא מחליט לחזור לכלוב שבו לאשלי נמצא- מארינס לשעבר, לוחם MMA לגיטימי ומפלצת אמיתית.
וואו אקסטרווגנזה אני לא מבין איך אפשר שלא להיות מודהמים. זה היה כמעט גרוע כמו הmoney in the bank עם הכניסה של לסנר בזמן שהאחר על הסולם.
הקטע הדפוק פה זה שדקסטר לומיס מעולה אבל סגרו פה את הערב והוא נראה כמו הפרודג'ה של ביל דמוט

ולא לשכוח את סטרומן מנצח את כל מחלקת הזוגות שזה בטוח יעזור ללגיטימיות שלהם בהמשך

כמה טריגרים............
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
#1,887
09-06-2022, 06:34 PM
אני אומר את זה כבר מעכשיו כי אני מרגיש את המטוטלת נעה לכיוון של פאנק ובהתאם נגד פייג'/אומגה והבאקס.

הבאקס = אחד מהטאגס הכי גדולים אי פעם בהיסטוריה.
אומגה = אחד ממתאבקי הסינגלס הכי גדולים בדור האחרון.
האנגמן פייג' = מתאבק מעולה שהצדיק ב100% אליפות עולם.

לומר על האליט שהם לא טובים בהיאבקות זה לחטוא למציאות, יש סיבה שעשרות אלפי אנשים עקבו אחריהם לארגון חדש שנבנה מאפס. פאנק כנראה מסוגל לדרוס את כולם וורבלית (חוץ מאדי), שווה לשמור על איפוק (אומר את זה גם לעצמי) ולא לשכוח שיש שני צדדים למטבע. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 3 users Like SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow, Mad King, SaHBK
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
#1,888
09-06-2022, 06:37 PM
(09-06-2022, 06:07 PM)NovemberMan כתב:  כמה טריגרים............
*עובדות
הגב
The following 1 user Likes karusi's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
#1,889
09-06-2022, 06:49 PM
(09-06-2022, 06:34 PM)SwitchBlade כתב:  אני אומר את זה כבר מעכשיו כי אני מרגיש את המטוטלת נעה לכיוון של פאנק ובהתאם נגד פייג'/אומגה והבאקס.

הבאקס = אחד מהטאגס הכי גדולים אי פעם בהיסטוריה.
אומגה = אחד ממתאבקי הסינגלס הכי גדולים בדור האחרון.
האנגמן פייג' = מתאבק מעולה שהצדיק ב100% אליפות עולם.

לומר על האליט שהם לא טובים בהיאבקות זה לחטוא למציאות, יש סיבה שעשרות אלפי אנשים עקבו אחריהם לארגון חדש שנבנה מאפס. פאנק כנראה מסוגל לדרוס את כולם וורבלית (חוץ מאדי), שווה לשמור על איפוק (אומר את זה גם לעצמי) ולא לשכוח שיש שני צדדים למטבע. 
פאנק יצא כאן ממש רע. הוא כל כך כועס על קולט שהוא יצא נגד כל מי שקשור אליו.
מכאן פאנק רק מדרדר וMJF הולך לקבל כזאת תנופה עליו מהקהל שהולך להתהפך על פאנק
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#1,890
09-06-2022, 07:07 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-06-2022, 07:08 PM על ידי Roger.)
(09-06-2022, 04:08 PM)karusi כתב:  מסכים איתך עם כל מילה.

אל תגיב לי. אין לי כוח לטריגרים. חלאס.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 187 188 189 190 191 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול:
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-20-2026, 07:29 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר