08-26-2022, 09:56 PM
(08-26-2022, 09:54 PM)master of doom כתב: נשמע כמו אחלה סיפור לרוץ איתו. הקרב בדיינמייט עדיין מיותר
אני לא אומר שאתה טועה, אני כן אומר שאולי כדאי לחכות ולראות לאן הסיפור הולך לפני שנצא בהצהרות כאלה.
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
08-26-2022, 09:56 PM
(08-26-2022, 09:54 PM)master of doom כתב: נשמע כמו אחלה סיפור לרוץ איתו. הקרב בדיינמייט עדיין מיותר אני לא אומר שאתה טועה, אני כן אומר שאולי כדאי לחכות ולראות לאן הסיפור הולך לפני שנצא בהצהרות כאלה. (08-26-2022, 09:41 PM)FTRainmaker כתב: אם טוני היה רוצה למקסם מספרים, פאנק ומוקסלי היו מקבלים חצי שעה. אבל אז הוא נתן את פאנק-מוקסלי המלא בחינם ושורף את הקלף הזה לגמרי. מה הוא היה נותן בAO? מוקסלי-MJF? מוקסלי-*מתאבק שהיה מסכים לעשות איתי ספוט סטרונג-סטייל של נשיקה*? הוא עשה השבוע SWERVE ויצא להם מספרים גבוהים מאוד יחסית. הוא צריך למרוח את הקלפים החזקים כמה שיותר זמן. הרסתם.
![]() הכל.
08-26-2022, 09:57 PM
(08-26-2022, 09:53 PM)Triple T כתב: פאנק עושה היל טרן / פאנק מודיע שנייה לפני תחילת הקרב שהוא עדיין לא כשיר במאה אחוז, אבל יש לו מחליף מושלם בשביל הקרב הזה - MJF אם MJF הוא הנושא אין בעיה עם הקרב בדיינמייט. זה סוגר את העניינים בין פאנק ומוקס. אבל אם מתוכנן רימאץ' באול אאוט זה גורם לקרב בדיינמייט להרגיש מיותר והיה עדיף לשמור את האינטראקציה לאירוע.
08-26-2022, 10:00 PM
(08-26-2022, 09:56 PM)Roger כתב: אבל אז הוא נתן את פאנק מוקסלי המלא בחינם ושורף את הקלף הזה לגמרי. מה הוא היה נותן בAO? מוקסלי-MJF? מוקסלי-*מתאבק שהיה מסכים לעשות איתי ספוט סטרונג-סטייל של נשיקה*? הוא צריך למרוח את הקלפים החזקים כמה שיותר זמן. מוקס-האנגמן, או קרב משולש עם פאנק. פאנק עשה עבודה מעולה בלעשות את האנגמן רלוונטי שוב בשבוע שעבר, גם אם זאת לא הייתה הכוונה. בכל אופן הערך של פאנק-מוקס בPPV ירד אחרי שהם נתנו את זה בTV והם יצטרכו להביא סטוריליין חזק מספיק בשבועיים בשביל שזה ימכור באותה רמה. אז מה עשינו בזה? איבדנו מספרים בPPV וגם לא מיקסמנו מספרים בTV. אני לא מומחה הסטטיסטיקות והאנליטיקות שטוני מתיימר להיות, אבל אפילו אני מזהה את זה.
08-26-2022, 10:11 PM
(08-26-2022, 10:00 PM)FTRainmaker כתב: מוקס-האנגמן, או קרב משולש עם פאנק. בשום צורה הערך של פאנק-מוקסלי לא ירד לרמה שזה אשכרה יפגע להם המספר הזמנות. הרי כל מי שמזמין את האירוע הזה יודע שמה שהיה בדיינמייט זה בולשיט גדול והקרב האמיתי לא באמת נעשה. פאנק-פייג' זה שחזור של מיין-איבנט של אירוע קודם - דבר שטוני גם תמורת שלום לא יעשה. חוץ מזה, אם אתה מסתמך על הביף שיש בין פאנק לפייג' כדי לבנות את הפיוד שלהם אתה יוצא מנקודת הנחה שכולם כולל כולם חיים באינטרנט ובדירט-שיטס. מי שרואה את התוכנית בלי לטבול בחרא הזה לחלוטין לא יבין מה קורה. קרב משולש לא ממש קשור עכשיו ונורא ויוריד ויוזיל את הביפים שיש לפאנק עם פייג' ועם מוקסלי. לפייג' אין הרבה מה לכעוס על מוקסלי, כנ"ל למוקסלי על פייג', זה סתם מרגיש לא קשור. כמו שאמרתי, הוא עשה SWERVE לכולם. מעטים מאוד האנשים שאם יוכרז פאנק-מוקסלי באירוע יוותרו עליו כי זה כבר "קרה". הרסתם.
![]() הכל.
08-26-2022, 10:13 PM
![]() המיסטריוס השתתפו בCelebrity Family Feud נגד מיז והמשפחה שלו משפחת מיסטריו (ריי, דומיניק, אליה (הבת של ריי), אנג'י (אשתו של ריי) ודניאל (חבר של המשפחה) ) משפחת מיז (מיז, ברברה (אמא של מיז), ג'ורג (אבא של המיז), מארג' (אמא של מאריס) ודון (בן דוד של המיז) ) התוכנית תשודר ביום ראשון.
08-26-2022, 10:43 PM
(08-26-2022, 10:13 PM)Triple T כתב: דניאל מסטיריו - חבר של המשפחה... לא יכול לחכות לדניאל ממשפחת מסטיריו מול קורט אנגל מהשילד. ![]() ![]()
08-26-2022, 10:43 PM
ת'אנדר רוזה אמרה שהפציעה שלה יכולה להשאיר אותה החוץ למצשך כמה חודשים, וכשהיא כמעט ולא מרגישה את הרגליים שלה (ברמה שבה היא אפילו לא יכולה ללכת).
08-26-2022, 10:45 PM
(08-26-2022, 10:43 PM)DarkArts כתב: ת'אנדר רוזה אמרה שהפציעה שלה יכולה להשאיר אותה החוץ למצשך כמה חודשים, וכשהיא כמעט ולא מרגישה את הרגליים שלה (ברמה שבה היא אפילו לא יכולה ללכת). אני רוצה להיות אמפתי כלפי הפציעה של רוזה אבל לא יכול להיפטר מהמחשבה המעצבנת שמתגנבת לי מאחורה.. על כך שהרגליים של רוזה עושות לה sand bagging וזה טובע באירוניה. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|