Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (711): « הקודם 1 ... 182 183 184 185 186 ... 711 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#1,831
08-13-2022, 04:59 PM
(08-13-2022, 04:17 PM)FTRainmaker כתב:  פאנטזי בוקינג מכאן לרסלמניה - 
בשבועות הבאים מכאן ועד CATC אוסטין ת'אורי ממשיך את רצף ההפסדים שלו. מפסיד לדולף זיגלר וAJ סטיילס בראו, ואז צץ בסמאקדאון לעשות פוזות וחוטף מקאריון קרוס (מנסה לעשות איתו סלפי, אבל אז קרוס תופס אותו בחניקה).
לעומת מה שהיה עד עכשיו, נראה שזה מתחיל להשפיע עליו. הוא אמור להיות הדבר הגדול הבא, אבל שום דבר לא הולך לו.
בוויילס מקנטייר זוכה באחת האליפויות של רומן או שתיהן ות'אורי מנסה לפדות עליו את המזוודה, אבל חוטף קליימור ומושפל עוד פעם.
בראו אחרי, נראה שת'אורי הגיע לתחתית הבור, אבל מי שמגיע לעזור לו ולהושיט לו יד הוא מישהו שהיה לצידו בעבר - סת' רולינס. רולינס מזכיר לת'אורי שהוא יודע מה זה להיות מר MITB, הוא אומר שהייתה לו את הפדיה הכי טובה בכל הזמנים ובגדול חוזר להיות המנטור שלו, כמו שהוא כבר היה בעבר. רולינס לוקח כמובן קרדיט ואומר שהוא תמך בת'אורי לפני כולם.

בינתיים, ג'וני גרגאנו חזר וDIY התאחדו במחלקת הזוגות. בתוכנית כלשהי של ראו גרגאנו מנסה לדבר עם ת'אורי ולשכנע אותו שרולינס הוא השפעה רעה ורק מנצל אותו, וזה מוביל לקרב PPV של רולינס ות'אורי נגד DIY.
DIY מנצחים אחרי שברגע האמת רולינס נוטש את ת'אורי. בראו ת'אורי דורש תשובות מרולינס, אבל סת' מתחמק מזה ואומר שהוא בסך הכל רצה לתת לת'אורי את הצ'אנס להוכיח את עצמו. מפה לשם, רולינס אומר שאם ת'אורי באמת רוצה להוכיח את עצמו הוא צריך לנצח אותו, ובגלל שת'אורי טיפש הוא מסכים ורולינס אפילו גורם לו לשים את המזוודה על הכף בקרב אחד על אחד ברויאל ראמבל.
הקרב מגיע, ורולינס יודע שהוא הולך להתהפך על ת'אורי, לרמות ולקחת לו את המזוודה, אבל ת'אורי מוכן אליו ונותן לו פייט שרולינס לא ציפה אליו. בכל זאת, רולינס מצליח לנצח - אבל רק בקושי. אחרי הקרב רולינס מחסל את ת'אורי עם קורב סטומפ על המזוודה.
בכל מקרה - סת' רולינס הוא מר MITB שוב. מאוחר יותר באותו ערב הוא גם פודה את המזוודה בהצלחה על דרו מקנטייר. קודי רודס חוזר וזוכה ברויאל ראמבל ויש לנו מאין אבנט לרסלמניה - סת' רולינס נגד קודי רודס על אליפות הWWE.
זה גם נותן לנו הזדמנות להתחיל מחדש עם ת'אורי ולבנות אותו להר שהוא יצטרך לכבוש לפני שהוא הופך למאין אבנטר - סת' רולינס. 
גאוני
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
#1,832
08-13-2022, 05:08 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-13-2022, 05:09 PM על ידי Mad King.)
(08-13-2022, 04:17 PM)FTRainmaker כתב:  פאנטזי בוקינג מכאן לרסלמניה - 
בשבועות הבאים מכאן ועד CATC אוסטין ת'אורי ממשיך את רצף ההפסדים שלו. מפסיד לדולף זיגלר וAJ סטיילס בראו, ואז צץ בסמאקדאון לעשות פוזות וחוטף מקאריון קרוס (מנסה לעשות איתו סלפי, אבל אז קרוס תופס אותו בחניקה).
לעומת מה שהיה עד עכשיו, נראה שזה מתחיל להשפיע עליו. הוא אמור להיות הדבר הגדול הבא, אבל שום דבר לא הולך לו.
בוויילס מקנטייר זוכה באחת האליפויות של רומן או שתיהן ות'אורי מנסה לפדות עליו את המזוודה, אבל חוטף קליימור ומושפל עוד פעם.
בראו אחרי, נראה שת'אורי הגיע לתחתית הבור, אבל מי שמגיע לעזור לו ולהושיט לו יד הוא מישהו שהיה לצידו בעבר - סת' רולינס. רולינס מזכיר לת'אורי שהוא יודע מה זה להיות מר MITB, הוא אומר שהייתה לו את הפדיה הכי טובה בכל הזמנים ובגדול חוזר להיות המנטור שלו, כמו שהוא כבר היה בעבר. רולינס לוקח כמובן קרדיט ואומר שהוא תמך בת'אורי לפני כולם.

בינתיים, ג'וני גרגאנו חזר וDIY התאחדו במחלקת הזוגות. בתוכנית כלשהי של ראו גרגאנו מנסה לדבר עם ת'אורי ולשכנע אותו שרולינס הוא השפעה רעה ורק מנצל אותו, וזה מוביל לקרב PPV של רולינס ות'אורי נגד DIY.
DIY מנצחים אחרי שברגע האמת רולינס נוטש את ת'אורי. בראו ת'אורי דורש תשובות מרולינס, אבל סת' מתחמק מזה ואומר שהוא בסך הכל רצה לתת לת'אורי את הצ'אנס להוכיח את עצמו. מפה לשם, רולינס אומר שאם ת'אורי באמת רוצה להוכיח את עצמו הוא צריך לנצח אותו, ובגלל שת'אורי טיפש הוא מסכים ורולינס אפילו גורם לו לשים את המזוודה על הכף בקרב אחד על אחד ברויאל ראמבל.
הקרב מגיע, ורולינס יודע שהוא הולך להתהפך על ת'אורי, לרמות ולקחת לו את המזוודה, אבל ת'אורי מוכן אליו ונותן לו פייט שרולינס לא ציפה אליו. בכל זאת, רולינס מצליח לנצח - אבל רק בקושי. אחרי הקרב רולינס מחסל את ת'אורי עם קורב סטומפ על המזוודה.
בכל מקרה - סת' רולינס הוא מר MITB שוב. מאוחר יותר באותו ערב הוא גם פודה את המזוודה בהצלחה על דרו מקנטייר. קודי רודס חוזר וזוכה ברויאל ראמבל ויש לנו מאין אבנט לרסלמניה - סת' רולינס נגד קודי רודס על אליפות הWWE.
זה גם נותן לנו הזדמנות להתחיל מחדש עם ת'אורי ולבנות אותו להר שהוא יצטרך לכבוש לפני שהוא הופך למאין אבנטר - סת' רולינס. 

גאוני, ואם וינס היה בתפקיד הייתי אומר שלא אפשרי, אבל זה נראה הגיוני איך שהוא עכשיו.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,826
אשכולות: 59
Likes Given: 4,471
#1,833
08-13-2022, 06:06 PM
(08-13-2022, 04:17 PM)FTRainmaker כתב:  פאנטזי בוקינג מכאן לרסלמניה

לייק לפני שקראתי קל. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,706
אשכולות: 19
Likes Given: 1,263
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#1,834
08-21-2022, 01:40 AM
הערבוב של הרוסטר של AEW עם הרוסטר של ניו ג'פן ו-ROH על בסיס קבוע פוגע ב-AEW. אין בעיה עם גיחות של מתאבקים לארגונים השונים, אני לא אתנגד להופעות של איבושי או ג'יי וויט ב-AEW, אבל אי אפשר לעקוב כשמתאבקים מכל הארגונים מגיעים לעבוד ב-AEW, חלק מהמתאבקים של AEW מחזיקים בחגורות של ארגונים אחרים וכשאני רואה יותר מדי חגורות זה מוריד את הערך שלהן באופן אוטומטי. אם לכולם יש חגורה אולי לא כל כך קשה להשיג אחת.

דבר שני - אני מייחס חשיבות להבעות הפנים של מתאבק כשחותכים פרומו מולו. זה לא הדבר הכי משמעותי אבל אני נותן לזה משקל. מצד אחד אתה צריך לתת משמעות בהבעות שלך כדי למילים של היריב יהיה אימפקט, ומצד שני לא להיראות יותר מדי דרמטי כדי שזה ייראה כמו פרומו אמין ואותנטי. קייל אוריילי לדוגמה עשה את זה גרוע בפרומו שאדם קול קבר אותו ב-NXT. ברגע שהוא הוריד את הג'קט וקול ירד עליו הבור נסגר עליו הרמטית. הפרומו של פאנק ואדי קינגסטון הוא אומנות לאיך חותכים פרומו ואיך מתנהלים בתוכו. זה היה נראה שלכל מילה יש משקל, חודרת לתוך היריב ובונה את המשפט הבא שלו. זה פרומו שבנה תוך שבוע קרב לגיטימי ואיכותי באירוע, וזאת הוכחה לכמה קינגסטון ופאנק גאוני מיק בעיניי.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • ParadigmShift
חפש
הגב
MoonMAN מנותק
Rookie
*
תגובות: 80
אשכולות: 2
Likes Given: 3
הצטרף בתאריך: Oct 2021
#1,835
08-21-2022, 01:56 PM
(08-21-2022, 01:40 AM)master of doom כתב:  הערבוב של הרוסטר של AEW עם הרוסטר של ניו ג'פן ו-ROH על בסיס קבוע פוגע ב-AEW. אין בעיה עם גיחות של מתאבקים לארגונים השונים, אני לא אתנגד להופעות של איבושי או ג'יי וויט ב-AEW, אבל אי אפשר לעקוב כשמתאבקים מכל הארגונים מגיעים לעבוד ב-AEW, חלק מהמתאבקים של AEW מחזיקים בחגורות של ארגונים אחרים וכשאני רואה יותר מדי חגורות זה מוריד את הערך שלהן באופן אוטומטי. אם לכולם יש חגורה אולי לא כל כך קשה להשיג אחת.

דבר שני - אני מייחס חשיבות להבעות הפנים של מתאבק כשחותכים פרומו מולו. זה לא הדבר הכי משמעותי אבל אני נותן לזה משקל. מצד אחד אתה צריך לתת משמעות בהבעות שלך כדי למילים של היריב יהיה אימפקט, ומצד שני לא להיראות יותר מדי דרמטי כדי שזה ייראה כמו פרומו אמין ואותנטי. קייל אוריילי לדוגמה עשה את זה גרוע בפרומו שאדם קול קבר אותו ב-NXT. ברגע שהוא הוריד את הג'קט וקול ירד עליו הבור נסגר עליו הרמטית. הפרומו של פאנק ואדי קינגסטון הוא אומנות לאיך חותכים פרומו ואיך מתנהלים בתוכו. זה היה נראה שלכל מילה יש משקל, חודרת לתוך היריב ובונה את המשפט הבא שלו. זה פרומו שבנה תוך שבוע קרב לגיטימי ואיכותי באירוע, וזאת הוכחה לכמה קינגסטון ופאנק גאוני מיק בעיניי.
אני מסכים עם העניין בAEW.
אחת הבעיות שלי בצפייה רציפה בAEW זה שאני לא יודע מי הולך להופיע שבוע הבא בדינימייט אלא אם כן הוא מוכרז, זה שהם מביאים מתאבקים מארגונים אחרים להופעה אחת זה גם כן לא עוזר, הרוסטר שלהם גם ככה מפוצץ וקשה לעקוב אחריו. אחת הסיבות למה תמיד אהבתי את תקופת הRA זה שהרוסטרים היו מצומצמים וטובים וכל אקט הייתה המשכיות. זה משהו שאי אפשר לעשות בAEW כרגע.

גם כן לגבי ההבעות פנים בפרומואים.
אני חושב ששון מייקלס(כשהוא לא מנסה לקבור את היריב שלו)טריפל H והאלק הוגאן(אני באמת צריך לומר?) היו הכי טובים בזה.

מישהו שהיה גרוע בזה במיוחד ביחס לכמה שהוא טוב במיק' זה ג'ון סינה.
לא משנה מה היו אומרים לו הוא היה מגחך או עונה "fine speech" ועובר לפרומו משלו.
הגב
The following 1 user Likes MoonMAN's post:
  • master of doom
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
#1,836
08-22-2022, 10:24 PM
מבחינת כמות טאלנט ברוסטר והיכולת למלא זמן מסך, ראו צריכה להיות שעתיים ודינמייט צריכה להיות 3 שעות. זה יהיה מעולה לטובת 2 התוכניות.
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
#1,837
08-22-2022, 10:25 PM
שום תוכנית רסלינג לא צריכה להיות 3 שעות. אף פעם.

שעה זה הסוויט ספוט בשבילי, אבל שעתיים זה בסדר לתוכניות הגדולות. 3 שעות זה טו מאץ'.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • SaHBK
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
#1,838
08-22-2022, 10:29 PM
(08-22-2022, 10:25 PM)FTRainmaker כתב:  שום תוכנית רסלינג לא צריכה להיות 3 שעות. אף פעם.

שעה זה הסוויט ספוט בשבילי, אבל שעתיים זה בסדר לתוכניות הגדולות. 3 שעות זה טו מאץ'.

דיברתי על השוואה אם אפשר להחליף, אבל אם היה אפשר להוסיף עוד שעה לראמפייג' (ושתהיה לייב קבוע) זה עדיף מ3 שעות דינמייט.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,264
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
#1,839
08-23-2022, 06:28 AM
(08-22-2022, 10:24 PM)Mad King כתב:  מבחינת כמות טאלנט ברוסטר והיכולת למלא זמן מסך, ראו צריכה להיות שעתיים ודינמייט צריכה להיות 3 שעות. זה יהיה מעולה לטובת 2 התוכניות.

בקושי הם מצליחים לגרום לי לראות שעה וחצי- שעתיים, אתה רוצה הם יעשו 3?
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#1,840
08-23-2022, 11:00 AM
אם AEW היו מחזיקים סטוריליינים מעניינים כמו בתקופות הטובות שלהם ביחד עם כל הטאלנט שיש להם בצורה יעילה לא הייתה לי בעיה גם לראות 3 שעות של דינמייט.
כנראה שלא ברצף אבל לגמרי אפשרי.
והאידיאל שלי תמיד היה שעה וחצי.
שימוש נכון של טאלנטים עם סטוריליינים טובים - האפשרויות אין סופיות.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (711): « הקודם 1 ... 182 183 184 185 186 ... 711 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-04-2026, 03:13 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר