Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 34 35 36 37 38

תוצאות| AEW Dynamite 20.1.21

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW Dynamite 20.1.21
King Kenny מנותק
God of Wrestling
תגובות: 241
אשכולות: 4
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-22-2021, 12:24 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-22-2021, 12:25 PM על ידי King Kenny.)
(01-22-2021, 12:10 PM)SwitchBlade כתב:  
(01-22-2021, 11:57 AM)King Kenny כתב:  
(01-22-2021, 11:49 AM)SwitchBlade כתב:  הבאקס/קאליס היה פשוט זהב.
מעבר לזה שיש להם שם דקויות קורעות מצחוק ("קני לא יכל לנכוח בפגישה", "בבית שלו?") ודיג קטן על אימפקט, כל העלילה בה קאליס למעשה משתלט על אומגה ומשחית אותו היא נהדרת. אומגה לא הצליח לחזור לימי התהילה שלו, אז הוא היה צריך מישהו כמו קאליס, שמהצד השני רוצה את אומגה כדי להישאר רלוונטי וכדי לנפח את אימפקט. בעיניי זה כרגע העניין השני הכי מעניין ברסלינג, אחרי סוויצ'בלייד ג'יי ווייט, ואני מבסוט מכל מה שהולך סביב הבאקס וקני כרגע. מעל כל ביקורת.

איך מארבז הצליח לצאת מהדאנג'ן? חור בעלילה. 

בעת הקמה, AEW רכשו שלושה מארבזים. חלק מהמלחמה השקטה בין קאליס לבין טוני הוא שקאליס גונב לאט לאט את כל המארבזים של AEW. 

אני חושב שאתה צודק, מעניין מה קרה למארבז השדרן... מישהו צריך להיכנס לעומק של זה.

[Image: jr-don.jpg]
[Image: giphy.gif]
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,868
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
01-22-2021, 12:29 PM
(01-22-2021, 12:24 PM)King Kenny כתב:  

אני חושב שאתה צודק, מעניין מה קרה למארבז השדרן... מישהו צריך להיכנס לעומק של זה.

[Image: jr-don.jpg]

לא רוצה ללכלך אבל רק רומז שמאז שקאליס הפך לדמות מפתח בAEW - מארבז השדרן נוכח פחות.
מארבז-גייט יהיה דבר שידברו עליו עוד כמה שנים ברסלינג. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
King Kenny מנותק
God of Wrestling
01-22-2021, 12:38 PM
(01-22-2021, 11:57 AM)King Kenny כתב:  
(01-22-2021, 11:49 AM)SwitchBlade כתב:  הבאקס/קאליס היה פשוט זהב.
מעבר לזה שיש להם שם דקויות קורעות מצחוק ("קני לא יכל לנכוח בפגישה", "בבית שלו?") ודיג קטן על אימפקט, כל העלילה בה קאליס למעשה משתלט על אומגה ומשחית אותו היא נהדרת. אומגה לא הצליח לחזור לימי התהילה שלו, אז הוא היה צריך מישהו כמו קאליס, שמהצד השני רוצה את אומגה כדי להישאר רלוונטי וכדי לנפח את אימפקט. בעיניי זה כרגע העניין השני הכי מעניין ברסלינג, אחרי סוויצ'בלייד ג'יי ווייט, ואני מבסוט מכל מה שהולך סביב הבאקס וקני כרגע. מעל כל ביקורת.

איך מארבז הצליח לצאת מהדאנג'ן? חור בעלילה. 

בעת הקמה, AEW רכשו שלושה מארבזים. חלק מהמלחמה השקטה בין קאליס לבין טוני הוא שקאליס גונב לאט לאט את כל המארבזים של AEW. 

אגב, בתור הכתב שלנו לענייני דארק, מה אתה חושב על ההופעות של שניים מהמובחרים שיש לדארק להציע, ניק קמורוטו ופיטר אבאלון היפייפה מול מגה סטארים בדמות מוקס וקודי? 
הרבה אנשים שלא אהבו את אבאלון-קודי ממה שראיתי, חשבו שאבאלון לא צריך לקבל קרב מאוזן של 10 דקות עם קודי, אבל אני זוכר שאתה דווקא רצית משהו בסגנון וקיוות שקודי, או כמו שאתה רואה את קודי, מר.מגהאגומרוכזבעצמוסוציופת קודי רודס, לא ימחץ את אבאלון בשניות אחדות.
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
01-22-2021, 12:48 PM
(01-22-2021, 12:38 PM)King Kenny כתב:  

אגב, בתור הכתב שלנו לענייני דארק, מה אתה חושב על ההופעות של שניים מהמובחרים שיש לדארק להציע, ניק קמורוטו ופיטר אבאלון היפייפה מול מגה סטארים בדמות מוקס וקודי? 
הרבה אנשים שלא אהבו את אבאלון-קודי ממה שראיתי, חשבו שאבאלון לא צריך לקבל קרב מאוזן של 10 דקות עם קודי, אבל אני זוכר שאתה דווקא רצית משהו בסגנון וקיוות שקודי, או כמו שאתה רואה את קודי, מר.מגהאגומרוכזבעצמוסוציופת קודי רודס, לא ימחץ את אבאלון בשניות אחדות.

אני לא מחבב במיוחד את ניק, לא אוהב את הלוק ואת הגודל, לדעתי הקרב היה סביר והיה לי מוזר שלא היה סקוואש.

בנוגע לאבאלון אני אכן מהצד השני, אבל.. חח, לא אהבתי גם את אבאלון-קודי מסיבות אחרות.
הרבה לא יסכימו, לדעתי אתה כנראה תזרום, אבל היה אפשר לעשות קרב מאוזן, כמובן עם ניצחון מעלה דמעות של קודי אין ספק, ללא השטיקים והטריקים בהם "קודי היה אמור לנצח מיד אבל הפריעו לו". לדעתי זו לא דרך להציג שום מתאבק. אני מחבב את אבאלון וחבל לי שקודי טרח להדגיש בקרב הזה שהוא בקלילות היה יכול לסיים אותו, ואז גם להכניע אותו. אני אסייג את זה בכך שמבחינתי הופעה של קודי זה כמו שדה מוקשים - כל טעות או אקט של אגו שהוא יעשה אני אאשים אותו בזה שהוא אגואיסט, שווה לקחת גם את זה בחשבון. 
הגב

•
חפש
הגב
King Kenny מנותק
God of Wrestling
01-22-2021, 01:01 PM
(01-22-2021, 12:48 PM)SwitchBlade כתב:  
(01-22-2021, 12:38 PM)King Kenny כתב:  

אני לא מחבב במיוחד את ניק, לא אוהב את הלוק ואת הגודל, לדעתי הקרב היה סביר והיה לי מוזר שלא היה סקוואש.

בנוגע לאבאלון אני אכן מהצד השני, אבל.. חח, לא אהבתי גם את אבאלון-קודי מסיבות אחרות.
הרבה לא יסכימו, לדעתי אתה כנראה תזרום, אבל היה אפשר לעשות קרב מאוזן, כמובן עם ניצחון מעלה דמעות של קודי אין ספק, ללא השטיקים והטריקים בהם "קודי היה אמור לנצח מיד אבל הפריעו לו". לדעתי זו לא דרך להציג שום מתאבק. אני מחבב את אבאלון וחבל לי שקודי טרח להדגיש בקרב הזה שהוא בקלילות היה יכול לסיים אותו, ואז גם להכניע אותו. אני אסייג את זה בכך שמבחינתי הופעה של קודי זה כמו שדה מוקשים - כל טעות או אקט של אגו שהוא יעשה אני אאשים אותו בזה שהוא אגואיסט, שווה לקחת גם את זה בחשבון. 

עדיין לא ברור לי מאיפה אתה מייחס לקודי את כל מה שאתה מייחס לו, ברצינות. אני לא אומר שהוא טהור ו100 אחוז בשביל אנשים אחרים ולא רוצה לקדם את עצמו בכלל, כי הוא לא כזה ואין שום סיבה שהוא יהיה כזה, הקריירה שלו היא עדיין הקריירה שלו והיא עדיין צריכה פוש כי הוא מעולה בזכות עצמו. אבל אנחנו באמת הולכים להעמיד פנים שקודי הוא אגואיסט שקובר אנשים כשכל הראן שלו כאלוף הTNT היה בשביל מתאבקים אחרים? שעל בסיס שבועי הוא היה מתאבק קרבות ארוכים, בפרופיל גבוה ונותן מלא מהקרב מול אנשים לא מבוססים כמו ג'אנגל בוי ומארק קוון ומול אנשים שלא היו (אז לפחות) תחת חוזה בארגון בכלל כמו ווארהורס וריקי סטארקס? אנחנו עומדים להעמיד פנים שזה לא היה רעיון שלו להפיל את האליפות לברודי לי בסקוואש של 3 דקות כשהוא הבין שהוא הולך להיעלם מהTV ל5 שבועות כשהוא יכל פשוט להשאיר את האליפות על עצמו ולחזור לעניינים כרגיל? כמובן שהוא החזיר לעצמו את האליפות אחר כך, רק כדי שמי שייקח אותה ממנו יהיה הנו-באדי מהאינדיז שבקרב הראשון שלו בAEW קודי הלך איתו לטיים לימיט של 20 דקות והפך אותו לכוכב? כאילו, בחייאת, אני יודע שיש דברים שהם מוקצנים בציניות שלהם בגלל שזה מצחיק והכל, אבל למה שאתה חושב על קודי אין שמץ של ביסוס לדעתי. 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
01-22-2021, 04:13 PM
(01-22-2021, 01:01 PM)King Kenny כתב:  

עדיין לא ברור לי מאיפה אתה מייחס לקודי את כל מה שאתה מייחס לו, ברצינות. אני לא אומר שהוא טהור ו100 אחוז בשביל אנשים אחרים ולא רוצה לקדם את עצמו בכלל, כי הוא לא כזה ואין שום סיבה שהוא יהיה כזה, הקריירה שלו היא עדיין הקריירה שלו והיא עדיין צריכה פוש כי הוא מעולה בזכות עצמו. אבל אנחנו באמת הולכים להעמיד פנים שקודי הוא אגואיסט שקובר אנשים כשכל הראן שלו כאלוף הTNT היה בשביל מתאבקים אחרים? שעל בסיס שבועי הוא היה מתאבק קרבות ארוכים, בפרופיל גבוה ונותן מלא מהקרב מול אנשים לא מבוססים כמו ג'אנגל בוי ומארק קוון ומול אנשים שלא היו (אז לפחות) תחת חוזה בארגון בכלל כמו ווארהורס וריקי סטארקס? אנחנו עומדים להעמיד פנים שזה לא היה רעיון שלו להפיל את האליפות לברודי לי בסקוואש של 3 דקות כשהוא הבין שהוא הולך להיעלם מהTV ל5 שבועות כשהוא יכל פשוט להשאיר את האליפות על עצמו ולחזור לעניינים כרגיל? כמובן שהוא החזיר לעצמו את האליפות אחר כך, רק כדי שמי שייקח אותה ממנו יהיה הנו-באדי מהאינדיז שבקרב הראשון שלו בAEW קודי הלך איתו לטיים לימיט של 20 דקות והפך אותו לכוכב? כאילו, בחייאת, אני יודע שיש דברים שהם מוקצנים בציניות שלהם בגלל שזה מצחיק והכל, אבל למה שאתה חושב על קודי אין שמץ של ביסוס לדעתי. 

האמת שדווקא העניין עם קודי הוא לא מוקצן בכלל, אני באמת חושב ככה.
אין סיבה להעמיד פנים בשום דבר, תיכנסו בי אם צריך, אני בטוח שאני בדעת מיעוט פה בנוגע לגישה שלי לקודי. קודי הוא אקט נהדר ותמיד היה, הוא תרם ונתן מעצמו הכל בצורה טוטאלית לרסלינג ולמפעל חייו בAEW.

מנגד - בעיניי יש הבדל בין איך שקודי מוצג ומטופל מבחינת בוקינג לבין איך שמתאבקים אחרים (שאני תופס כשווים לו) נתפסים ומטופלים מבחינת בוקינג. וזה מציק לי. אני באמת מתעצבן לראות מישהו כמו פאק בעמדה כזאת מוזרה, לאנס ארצ'ר שלא עושה כלום, והלאה והלאה. מנגד - קודי הוא כנראה האדם שקיבל את הבוקינג הכי מושקע ומרכזי לאורך הכהונה של AEW מההתחלה ועד עכשיו, משהו עם זה לא מתיישב אצלי טוב כשאני לוקח בחשבון שהוא by far לא הטאלנט הכי גדול ומרכזי ומוכשר שלהם. וכן אני חושב שהוא סוחט רגשות יותר מידי לפעמים ואני לא מחבב את זה בכלל. 
הגב

•
חפש
הגב
King Kenny מנותק
God of Wrestling
01-22-2021, 04:26 PM
(01-22-2021, 04:13 PM)SwitchBlade כתב:  
(01-22-2021, 01:01 PM)King Kenny כתב:  

האמת שדווקא העניין עם קודי הוא לא מוקצן בכלל, אני באמת חושב ככה.
אין סיבה להעמיד פנים בשום דבר, תיכנסו בי אם צריך, אני בטוח שאני בדעת מיעוט פה בנוגע לגישה שלי לקודי. קודי הוא אקט נהדר ותמיד היה, הוא תרם ונתן מעצמו הכל בצורה טוטאלית לרסלינג ולמפעל חייו בAEW.

מנגד - בעיניי יש הבדל בין איך שקודי מוצג ומטופל מבחינת בוקינג לבין איך שמתאבקים אחרים (שאני תופס כשווים לו) נתפסים ומטופלים מבחינת בוקינג. וזה מציק לי. אני באמת מתעצבן לראות מישהו כמו פאק בעמדה כזאת מוזרה, לאנס ארצ'ר שלא עושה כלום, והלאה והלאה. מנגד - קודי הוא כנראה האדם שקיבל את הבוקינג הכי מושקע ומרכזי לאורך הכהונה של AEW מההתחלה ועד עכשיו, משהו עם זה לא מתיישב אצלי טוב כשאני לוקח בחשבון שהוא by far לא הטאלנט הכי גדול ומרכזי ומוכשר שלהם. וכן אני חושב שהוא סוחט רגשות יותר מידי לפעמים ואני לא מחבב את זה בכלל. 

אז אני חושב שאתה טועה, ובגדול. קודי הוא הפנים של AEW בזכות, הוא AEW. הוא חי ונושם את הארגון הזה, בין אם בתור EVP ובין אם בתור מתאבק. הוא נתן מעצמו מלא בשביל שהארגון יצליח ושם אותו על הגב שלו בכוונת תחילה כשהוא יודע שאם הוא ייפול איתו זה יהיה עליו. כבר דיברתי רבות על זה שמתאבקים יכולים לקבל בוקינג מסוים, אבל זה לאו דווקא אומר שהם יצליחו בעקבות הבוקינג הזה כדמות רומן ריינס ברוב שנות הקריירה שלו כסינגלס אקט שניסו להפוך אותו בכוח למשהו שהוא לא וזה פשוט לא עבד. קודי אכן קיבל בוקינג טופ טיר מאז שAEW קמה, ויש מצב שהוא גם נתן את זה לעצמו, אבל זה עבד. הוא אחד האנשים הכי אוברים בארגון אם לא הכי אובר, הוא תמיד דראו גדול וחלק אינטגרלי בהצלחה של הארגון. אז הדעה שלך היא שלך כמובן, אבל אני חושב שהיא מבוססת על דברים שאתה חושב מסיבה לא ברורה ולא באמת קורים בשטח.
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
01-22-2021, 07:12 PM
דעות:
חייב להגיד שזה הרגיש לי קצת כמו פרק מורחב של דארק. לטוב ולרע. ניק קומורוטו, פיטר אבאלון, ליילה הירש, כאוס פרוג'קט...

אני מאוד אוהב את הכיוון שהם הלכו אליו עם האנגמן. חששתי שהם ישלבו את ברודי ג'וניור באנגל הזה ושהאנגמן יסכים אחרי שהוא יבקש ממנו, שזה יכל להיות חמוד, אבל אני מאוד שמח שלא עשו דבר כזה. 
האנדגיים חייב להיות הצטרפות של האנגמן ופיוד של הדארק אורדר נגד הבולט קלאב/האליט. יכול להיות אחלה קרב בלאד & גאטס לדעתי. לא יפתיע אותי אם נתחיל לראות את הבניה בכיוון כבר עם קרב הרביעיות שנקבע.

ההתקדמות בסטוריליין של קני והבאקס מעולה. קאליס היל מלוכלך מצויין ומוסיף רובד נוסף לסטוריליין. נראה שקני לקח כמה טיפים ממוס בנוגע ללבוש שלו, הוא נראה ממש אובר דה טופ עם החולצה הזאת. 

פרייבט פארטי מתחילים להרוויח באמת מהאנגל של מאט הארדי והשילוב שלהם באימפקט, כבר מרגישים כמו כוכבים גדולים יותר.
חוסר הניסיון שלהם ושל טופ פלייט היה נורא מורגש בקרב השלשות לצערי, אבל זאת הסיבה שזה מאוד חכם לתת להם לעבוד עם מתאבקים ותיקים ומנוסים כמו הארדי וסיידל. פיוד קצר של פרייט פארטי נגד טופ פלייט יהיה כיף.
ג'ים רוס היה בשיא המרמור שלו בקרב הזה. כן, היו בוצ'ים והקרב לא הכי זרם, אבל התפקיד שלך כשדרן הוא בין השאר לכסות על הדברים האלה. שובאני ניסה, JR משך לזה יותר תשומת לב.

סטינג ודארבי נגד טים טאז בקרב סינמטי נשמע כמו רעיון מגניב. הם כן ציננו את סטינג מאז הדביוט שלו לדעתי, אבל משהו כזה לגמרי יעלה את ההייפ שלו בחזרה.

קודי-אבאלון היה עוף מוזר של קרב. 
אני חושב שזה היה המקום לפאק פיניש וניצחון של אבאלון. הוא יכול להמשיך להיות ג'ובר, אבל יהיה לו את הניצחון האחד הזה על קודי רודס שהוא יוכל להזכיר שוב ושוב. זה היה עוזר יותר לאנגל של קודי עם שאק. 

אני אוהב את ניק קומורוטו. יש לו לוק ייחודי והוא מעניין בזירה. הוא גם צעיר יחסית, רק 29, יש לו לאן לצמוח. מקווה שהוא חתום, או בדרך לחתום. מניח שהוא לא היה מקבל את הספוט הזה עם מוקס אם הם לא היו מרוצים ממנו.

פורד והירש שתיהן מתאבקות עם פוטנציאל, אבל לא מלוטשות וזה מורגש. 
מה שמוזר לי לגבי האנגל עם טיילור ומירו הוא שזה לא הולך להמשך מספיק זמן לדעתי. יש עוד תוכנית אחת של דיינמייט לפני החתונה. סטוריליין כזה צריך להיות משהו שנמשך, לראות את המשבר של צ'אק נבנה. 3 שבועות זה לא מספיק לדעתי. 

האנגל של האינר סירקל מסקרן ואני אוהב את הסדקים שMJF יוצר בין כולם לבין ג'ריקו. הקרב היה ממש מהנה, למרות חיסרון של מחסור בפייס לתמוך בו. הליונסולט היה מכוער, אבל בוצ'ים קורים. כל עוד זה לא משהו שקורה לג'ריקו באופן קבוע, אין מה להתרגש מזה (ואם הוא יפקשש בליונסולט שוב, אין שום בושה בלהוציא מהלך כזה מהמובסט בגיל 50). 
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
DGRI96 מנותק
דראגי
תגובות: 585
אשכולות: 1
Likes Given: 171
01-23-2021, 02:51 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-23-2021, 03:06 PM על ידי DGRI96.)
דעות תוך כדי צפייה:
  • איך לות'ר מעז להפריע לחגיגות לכבודו של ברודי ג'וניור??? הבנתי בעקבות הראיון של אנה ג'יי שהדארק אורדר הולכים לתפקד יותר כמו פייסים בזמן הקרוב, ותכלס זה די מתבקש בהתחשב באירועים שקרו לאחרונה.  אחלה אופנר. אהבתי שלות'ר לא הסתפק בלהשתמש בסרפנטיקו בתור נשק, אלא הוא גם השתמש בג'ק אוונס ובאנהליקו בצורה דומה. הספוט עם הדאבל שק- קמח של האנגמן גם היה יצירתי ונחמד. הוא אומנם רק בן 8, אבל כבר עכשיו יש לברודי גוניור יכולות מיק יותר טובות משל חצי מהרוסטר Cool . אי אפשר שלא לחוש אמפתיה עם הדמות של פייג', הוא בסה"כ מנסה למצוא את עצמו בארגון. כשהוא יזכה באליפות בעתיד (והוא יזכה אתם עוד תראו) זה יהיה כל כך מארק אאוט מומנט בשבילי.
  • סטינג יוצא כשהוא לובש את החולצה של ברודי- ריספקט. מקווה שקרב הסטרייט פייט יהיה יותר סינימטי בסגנון ה-stadium stampede, ופחות קרב אינטנסיבי בטייק אחד סטייל ה-parking lot brawl. בקרב סינמטי יהיה ניתן להסתיר איטיות/חלודה שתהיה לסטינג במהלך הקרב (וסביר להניח שזה מה שיהיה לו)
  • הסגמנט ב"בית של קני" (אני לא בטוח אם זה באמת הבית שלו) קידם את העלילה בצורה מצויינת והציג את דון קאליס בתור היל אפילו עוד יותר גדול, אשר מנסה לפרק חברות של מעל עשור. יש מצב שעכשיו האליט יתפרקו באופן סופי. בתחילת ההקמה של הארגון, האליט מנו 5 חברים (אז הם גם כללו את קודי והאנגמן), ועכשיו יכול להיות שאפילו שלישיית הבסיס מתפרקת.
  • קרב סביר + בין קודי לפיטר אבאלון. אני עדיין לא הבנתי מה הכיוון בשביל קודי... שאק אמור להתעמת איתו? הוא ימשיך להיות מעורב בפיוד של דארבי וסטינג נגד טים טאז? מרגיש לי שכרגע קודי די מרחף בלי סטורליין ברור, וחבל כי מדובר באחד הטאלנטים הכי גדולים של החברה.
  • אני מעדיף יותר לראות את קאש ווילר שבוע הבא נגד ג'אנגל בוי מאשר דאקס האורווד (לדעתי קאש מתאבק קצת יותר טוב וורסטילי בזירה), אך גם זה יהיה קרב מעניין.
  • יפה לראות את ניק קומורוטו עושה את הבכורה שלו בדיינמיט. הוא היה די מרשים בקרבות שלו בדארק. קרב די טוב. קומורוטו ממשיך להרשים ומוקסלי מעולה כהרגלו. גם הפרומו של מוקסלי אחרי הקרב היה מעולה. איך בא לי שהוא כבר יבצע פלישה אל אימפקט.
  • החליפה של קני מזעזעת  (לטעמי), וגם בצבעי סגול שחור?  קני אומגה לדארק אורדר confirmed!
  • קרב השלשות היה סביר. אז פרייבט פארטי עכשיו הילים? שיהנו... ושיעשו טרור באימפקט שמעזים לקרוא תיגר על הארגון הטוב בעולם!!!  #best in the world
  • MJF האגו-מניאק מודה בכך שג'ריקו הוא המנהיג? What?
  • מסכן צ'רלס טיילור Big Grin  הקרב עצמו היה מאוד בינוני. ליילה הירש אומנם הייתה טובה, אבל פנלופי פורד הייתה די חלשה. החיוך המאולץ של צ'אק... סליחה, צ'ארלס, הרג אותי.
  • כל המעורבות של אומגה עם אימפקט והגוד בראדרס יכולה להוביל (קייפיב) לכאוס גם ברמה ההנהלתית של AEW. אסור לשכוח שאומגה מתפקד גם בתור EVP בחברה, וחוסר תפקוד מבחינתו, או תפקוד שנובע מניגוד אינטרסים יוכל מבחינת סטורליין אפילו "לסכן" את כל החברה, מה שיגמור לסטורליין הפלישה להיות אפילו יותר epic.
  • הרמיקס בין שירי הכניסה של MJF  וג'ריקו דיי חמוד למען האמת. אחלה מאיין אבנט. סאמי גווארה פשוט כוכב. אהבתי שגם כאשר ג'ריקו וMJF ניסו לרמות, הייגר מכיר אותם יותר מידי טוב ופשוט מונע מהם לעשות זאת.
[Image: images?q=tbn:ANd9GcTyo9PAoJxhwQmRxQZKwR8...p;usqp=CAU]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 10:07 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר