Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 121 122 123 124 125 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE WrestleMania 37 - לילה 1

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE WrestleMania 37 - לילה 1
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,230
אשכולות: 9
Likes Given: 492
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-11-2021, 12:28 PM
(04-11-2021, 12:24 PM)SwitchBlade כתב:  אגיב בקרוב על שאר הקרבות רק רוצה לומר שמבחינתי לא היה שום קרב נשים במיין איבנט של רסלמניה לפני הקרב הזה.
מבחינתי זה המיין איבנט הראשון של רסלמניה שהנשים לקחו, והן היו נהדרות.

סשה היא כנראה המתאבקת הטובה בהיסטוריה מבחינת קרבות גדולים, היא תמיד, תמיד, מציבה רף גבוה מאוד כשזה קרב PPV או קרב מיוחד וגדול, והמקרה הזה לא היה יוצא דופן. התפקיד שלה פה היה קלאסי - המתאבקת הוותיקה שעומדת מול מתאבקת צעירה ומנסה לעשות כל מה שבכוח שלה כדי לדחות את הניצחון הבלתי נמנע של המתאבקת הצעירה. 

סשה קטעה את המומנטום של ביאנקה עם מהלכים של וותיקים וניצלה רגעים ספציפיים כדי לפצוע את ביאנקה ולבלבל אותה, ביאנקה מנגד הייתה חזקה הרבה יותר, אתלטית בחסד והגיעה מוכנה ב100% לקרב הזה.

ביאנקה, מהצד השני, שיחקה את התפקיד שלה באופן מושלם. WWE צריכים להבין שיש אותנטיות בלראות רגש אמיתי על המסך, ואני בטוח ב100% שהדמעות בהתחלה היו לג'יט, שההתרגשות בסוף הייתה כנה, ושביאנקה שראינו פה היא כמעט נטולת קייפייב ברגעים המכריעים של הקרב. זה הפך את ההופעה שלה לזכורה ביותר, ובאמת הוסיף המון לאמפתיה כלפיה ולתפקיד הפייסית הצעירה שהיא נבחרה לגלם בקרב. 

מבחינת אתלטיות אין מה לומר, מבחינת 'פסיכולוגיה' הקרב היה שלוש רמות מעל לסטנדרט של WWE, אפילו בPPVs, אז גם פה יש 0 תלונות. אפילו השדרנים עשו עבודה טובה מהרגיל. הפרומו היה נפלא ועשה עבודה טובה, בעיקר אהבתי את פיצול שני המסכים - כשאחד הראה את ביאנקה מתאמנת והשני הראה את אותו מהלך עליו היא התאמנה מבוצע בדיוק בזירה. 

רציתי תגובה נפרדת כי אני מאוד מבסוט מהקרב, אני כמובן יכול לחפש דברים שליליים ולמצוא פה ושם הערות קטנות שלא אהבתי, אבל אין לי סיבה לעשות את זה כשהקרב הסוגר באמת סיפק את הסחורה. כל הכבוד להן. 

אם כבר פתחת על הקרב הזה - לסשה בנקס עדיין אין ניצחון ברסלמניה.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Alexis Ren מנותק
Rookie
*
תגובות: 96
אשכולות: 1
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: Apr 2021
04-11-2021, 01:17 PM
דיברו הרבה על הפטמה של דנה ברוק ובכלל לא שמתי לב לזה.
הלכתי להסתכל שוב וגם אז לא ראיתי משהו חריג יעשו מזה יותר ממה שזה היה.
לגבי הקרבות..
מקינטייר-לאשלי היה פיזי מאוד ותיארתי לעצמי שמקינטייר לא יפסיד בהצמדה או בהכנעה אבל לא חשבתי שזה יסתיים ככה.
הייתי בטוח שזה ייגמר בפסילה או "פציעה" בגלל הברוטליות של הקרב אבל סיום טוב כדי לשמור על הכבוד של מקינטייר.

סזארו-רולינס קרב מעולה במיוחד החמש הדקות האחרונות שהיו רמה גבוהה במיוחד מצד סזארו.

זוגות נשים.
למעט הציצים שברחו לדנה ברוק וכרמלה זה לא היה מעניין. סורי.

אומוס נתן שואו אבל רציתי שהוא יהיה יותר קר רוח כמו סטרומן בהופעת הבכורה שלו(אחרי הפרידה מוויאט) אבל ראו שהוא מתרגש מהמעמד. בכל מקרה אני מקווה שפחות נראה ממנו חיוכים והתלהבויות כי זה פחות זורם.
סטיילס אגדה והחיבור שלו עם אומוס זה משהו מיוחד.

ביאנקה-סשה.
ההצלפה שביאנקה הביאה לבשה עם השיער היה הולי שיט.במיוחד עם הסאונד הפסיכי שזה השמיע. וואוו.

היה ארוע מרגש.
אפילו שצפיתי בו דרך הפלאפון התרגשתי מהקהל והאווירה שהייתה.
פתאום זה הרגיש משהו שהוא לא מובן מאליו.
[Image: fb4fd-15925852950386-800.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,379
אשכולות: 92
Likes Given: 1,255
04-11-2021, 01:57 PM
אז אחרי שנהנתי מאוד מטייקאובר, צר לי מאוד להגיד ש..
נהנתי אפילו יותר מרסלמניה. איזה לילה אדיר.

קודם כל, לפני הכל - הקהל. איזה כיף. רגע מרגש ביותר לראות את הרוסטר עומד על הסטייג' מול קהל אמיתי שרק חיכה לרגע הזה.
 ראו על המתאבקים מהרגע הראשון שזה לא רק רסלמניה ואירוע גדול בשבילם, זה גם לתת לקהל את מה שהם לא קיבלו במשך הרבה מאוד זמן.

אופנר מצוין. שתי מפלצות שעל הנייר הקרב שלהם היה מבטיח והם לגמרי עמדו בציפיות. לקבל את הפתעת הערב כבר בתחילת הערב היה הזוי, לא ראיתי שום תסריט שלאשלי באמת מצליח לשמור כאן על האליפות. אני אוהב את מקנטייר, וכמו שכבר אמרתי הוא הרבה יותר אטרקטיבי כשהוא רודף אחרי האליפות ולא מחזיק בה, אבל אני שמח בשביל לאשלי והגיע לו לשמור על התואר.

זוגות נשים - באמת שזה לא עניין אותי, וממה שאני קורא, אני שמח שהרצתי את הקרב הזה.

סזארו-רולינס היה קרב מעולה. חייב להתייחס קודם כל לגיר של שניהם - מדהים.
הקרב היה בקצב גבוה והיו כאן ספוטים גדולים. כולנו ציפינו לקרב מדהים וזה באמת היה אחד כזה, אבל ציפיתי מWWE שהם יתנו לסזארו לצאת מהערב הזה רק עם התואר של "קרב מדהים" ואני שמח שטעיתי. סזארו עם ניצחון גדול, אולי זה לא עד כדי כך מאוחר לחשוב על אליפות ראשית?

זוגות RAW היה בנוי נטו על ההוט טאג לאומוס וזה בוצע מעולה. ההופעה שלו הייתה מרשימה וזאת החלטה נכונה ב100% לשים עליהם את אליפות הזוגות. 

סטרומן-שיין היה מעולה. לא היה כאן יותר מדי בולשיט כמו שלפעמים אוהבים להכניס לקרבות מהסוג הזה. הקטע שסטרומן תלש חתיכה מהכלוב היה גדול, וכמו שכבר כולם הספיקו להגיד - שאפו לשיין על הבאמפ המטורף מהכלוב.

באד באני ודמיאן פריסט-מיז ומוריסון היה בדיוק מה שזה היה צריך להיות. כל הכבוד לבאד באני על הופעה מעולה, מהכניסה המרשימה ועד לזירה.
לגבי דמיאן פריסט - זה נשמע מצחיק, אבל מקווה שהוא לא ילך לאיבוד אחרי הציוות הזה לבאד באני.

המאיין אבנט היה מצוין!
לא באמת אכפת לי אם המאיין אבנט היה לאשלי-מקנטייר או ביאנקה-סשה, אבל זה מה שהוחלט והן לגמרי הצליחו לספק את הסחורה ולעמוד כמו שצריך במעמד גבוה שכזה.
הקרב היה ברמה גבוהה ואמנם זה לא הקרב הכי טוב בקריירה של סשה, אבל זה בהחלט הקרב הכי טוב בקריירה של ביאנקה. זכייה מוצדקת לחלוטין, ביאנקה בלאייר היא מתאבקת מהשורה הראשונה. עוד מהימים שלה בNXT זה היה ברור שהיא תזכה באליפות ראשית והנה הרגע שלה הגיע.

אפשר לסמן V אחד גדול וירוק על הלילה הראשון ולעבור ללילה השני.
[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,379
אשכולות: 92
Likes Given: 1,255
04-11-2021, 02:00 PM
(04-11-2021, 06:57 AM)Didiwe כתב:  מה היה ההכרזה של 2k?

[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,282
אשכולות: 49
Likes Given: 688
04-11-2021, 02:25 PM
תגידו היום זה גם מתחיל באותן שעות?
קיקאוף 2:00 וקארד ב3:00?
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
הגב
GuyN98 מנותק
Day One Ish
תגובות: 202
אשכולות: 1
Likes Given: 87
04-11-2021, 02:34 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-11-2021, 03:10 PM על ידי GuyN98.)
נתחיל קודם כל בזה שזו הייתה הרסלמניה הראשונה שנהניתי ממנה מאז רסלמניה 31, נטו בגלל האורך. אירוע של שלוש שעות ועוד משהו כמו ארבעים דקות של בזבוז זמן עם המזג אוויר, אם זה לא היה מצחיק זה היה די עצוב. אבל באמת היה כיף בסך הכל שזה הרבה זמן לא נאמר על רסלמניה. אה וקהל, איזה כיף זה.

ברסלמניה של שנה שעברה אמרתי שזה מדהים שלאשלי מתאבק משנת 2005 והוא עדיין ירוק. אין ספק שהוא נראה טוב אבל הוא לא מספיק טוב בשביל הספוט הזה, הוא לא קרוב אפילו טיפה ללסנר. ובגלל זה התאכזבתי שמקנטייר הפסיד, כי מקנטייר לעומתו מעולה והגיע לו הזכייה מול קהל ברסלמניה. תוצאה מפתיעה, אחלה של פתיחה לאירוע.

הקרב טורמויל היה סתמי, ספירות מהירות, לא אוהב את זה. הופעה סולידית של הריוט סקוואד, הן היו צריכות לקבל את הניצחון ככורח היותן הטאג טים האמיתי היחידי בקרב וכי זה היה ראוי לניצחון הירואי של בייביפייסיות. בילי קיי זהב.

סזארו ורולינס היה נהדר. רולינס הביא פה כמה דברים חדשים שלא ראיתי לא רק ממנו אלא בכלל. מדהים כמה סזארו טוב, עוד יותר מדהים כמה הוא אובר. צר לי, זה בולשיט שהוא לא קיבל אליפות עולם. הקרב הזה ייזכר כקרב טוב מאוד אבל לא כקלאסיקה כי זה היה קצר מדי ובילד אפ מעפן (כמו רוב הקרבות בשני הערבים).

נהניתי מניו דיי-סטיילס ואומס. התחלה נהדרת של קופי וסטיילס (סטיילס הוא פרה קדושה בקרב האוהדים ולא בצדק, אבל ברור לי שיש בו את היכולת להביא הופעות נהדרות, כנראה שפחות כוח) ניו דיי עם משחקי מוחות כבר מההתחלה, רוצים שסטיילס יתחיל כדי שלא יצטרכו להתמודד עם אומס. הם יודעים שלמרות שסטיילס מתאבק מעולה, הוא לא מתאבק זוגות והם פשוט התעללו בו. הכניסה של אומס הייתה כמובן צפויה, לא הראה משהו מיוחד.

סטראומן-שיין שעמום אחד גדול. סטראומן היה חם ב-2017, פספסו איתו את ההזדמנות. מאז כל דבר שהוא עושה משעמם. שיין מקמהן חייב להפסיק לקחת ספוטים בקארד, הוא כבר מזמן לא מרגש. מצחיק ששיין צחק על סטראומן שהוא טיפש והוא יצא הטיפש הכי גדול כשלא הצליח לברוח מסטראומן כשהוא היה מרחק קפיצה מהריצפה.

אוקיי על זה יש לי הרבה ביקורת. זה נראה שבאד באני אחלה גבר. באמת. הוא לקח ברצינות את ההופעה הזו, התאמן תקופה ב-PC ונתן באמת יופי של הופעה. זה נראה שיש לו המון כבוד לעסק. אבל מכעיס אותי שבאד באני, לא מתאבק, מקבל את הכניסה הכי גרנדיוזית של הערב ושהוא הכי אובר באירוע הזה. כאילו אני בתור אוהד היאבקות אעודד את המתאבקים ואשרוק בוז למי שבא מבחוץ. אני מזמן קיבלתי את זה שרסלמניה זה לא אירוע ההאבקות הגדול ביותר (זה מתקיים ב-4 ומשנה שעברה גם ב-5 בינואר) אלא אירוע שמאוד מזכיר את האוסקר ומלא ספקטקולר, אבל מכעיס אותי שבאד באני בתכלס היה הכוכב של הערב. אמרנו את זה אינספור פעמים, מאז ג'ון סינה, WWE לא בנו כוכב אמיתי וזאת תעודת עניות לארגון שהכוכב הכי גדול של האירוע הוא לא מתאבק.

מה שכן, המאיין איבנט מדהים, הכי טוב מאז המאיין איבנט של מניה 31 וקרב הנשים הטוב ביותר בהיסטוריה של האירוע. למרות הבילד אפ המעפן, הסיפור של הקרב היה טוב והן העבירו אותו יפה. החוזק, אתלטיות ומהירות של ביאנקה מול הניסיון של סשה. ביאנקה הייתה משתמשת בצמה שלה כנשק בתחילת דרכה, אני לא זוכר יריבה של ביאנקה שניצלה את היתרון של הצמה לטובתה, וסשה ניצלה את זה וזה היה מעולה, עד שביאנקה הצליחה להשתמש בנשק שלה ולנצח את הקרב. הופעה טובה של ביאנקה אבל סשה בהופעה של כוכבת בבמה הכי גדולה מוכיחה שהיא אחת הגדולות וההורסוומן הטובה מבין הארבע. ואיזה יופי שהקהל היה ער כדי להריע לזה, לעומת שנתיים קודם לכן, אז הקהל היה שבור והסוף היה נוראי.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,435
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
04-11-2021, 04:40 PM
ההתחלה עם וינס וכל התמאבקים היה מרגש. היה כיף לראות איך המתאבקים התרגשו וחיכו לרגע הזה ועד כמה האוהדים חשובים להם. האנטר עומד שם יכל קצת להדליק את הקהל כמו שהוא יודע אבל בסדר.

דרו מקנטייר- בובי לאלשי: האמת הייתה לי תחושה שלאשלי ינצח בהארט לוק אבל חשבתי שוינס יתן לנבחר את הרגע שלו מול הקהל. הקרב ההי אופנר נהדר היה כיף לראות את הקרב ובמיוחד את מקנטייר. מדהים איך ב2014 הייתי מריץ אותו ולא הזיז לי כשהוא שוחרר ועכשיו ואפילו הייתי צוחק על זה שהוא יהיה אלוף ראשי, כמה שנים קדימה והוא אחד מהמתאבקים האהובים עליי(עוד מTNA), שמחתי שהוא זכה באליפות והייתי מאחוריו היום וכאב לי כשהוא הפסיד.  לא כזה בעד לאשלי אבל נראה הכיוון שלו ויותר חשוב לאן מקנטייר.

קרב זוגות נשים: הרצתי רק לקטעים בסוף, היה מצחיק איך מנדי נפלה. בגלל אל עליון חזרתי לקרב הזה ולדעתי דנה ברוק צריכה לקחת בחשבון את מבנה הגוף שלה והגיר שהיא לובשת, בשבילה ,כי אחרת כולם יחגגו עלייה כמו שהיה היום. ליב מורגן הייתה לוהטת וחבל לי שהיא לא ניצחה את הקרב.
אגב מנדי ודנה ברוק היו נראות ממש דומות.

סזארו- רולינס: השיר החדש זה נראה לי שילוב של 2 השירים שלו. הקרב היה נהדר, ואני נהנתי לראות. רולינס לאחרונה מביא תרגילים חדשים שהוא לא השתמש עד עכשיו בחברה וזה כיף לראות. סזארו מטורף בזירה וסוף סוף אובר עם הקהל ועכשיו ואין לוינס תירוץ לנה לא לתת לו פוש עד הסוף. 

זוגות: ביג אי היה אשש, כמה הוא צועק בלי אוויר זה לא הגיוני. לא חשבתי שיתנו את האליפות לאומוס וסטיילס אבל נראה איך זה יתקדם. הקרב היה נחמד ונבנה בשביל הטאג לאומוס. שיהיה...

סטרומן- שיין: וואלה חשבתי שיין יעשה משהו וינצח אבל יצא דבע. הספוט שסטרומן תולש את הכלוב היה אדיר. הספוט של שיין ואוו שאפווו בן 51 נופל ככה כל הכבוד לו.

באד באני- מיז ומוריסון: חתיכת הופעה של באד באני ואו, פאקינג קאנדיאן דיסטרוייר, והפרצוף של המיז חחח אדיר. מקווה שפריסט לא יהפוך לג'ובר או אחד שרוצה את אליפות 24/7.

המאיין איבנט: סשה באנקס תמיד מפציצה בקרבות גדולים ופה זה לא חדש. בלייר הייתה אדירה גם בNXT ואני שמח שוינס הלך איתה עד הסוף(מקווה שמחר לא יפשו עם ריה ריפלי). הקרב היה טוב ולא היו פשלות כמו לפני שנתיים. הקטע שבלייר כמעט בכתה בהתחלה היה יפה ואז שהיא התעשתה על עצמה תוך שניות ונתנה קרב אדיר. הרעש והחתך שהיה לה הולי שיט.

[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Retired Vincent מנותק
WWE - ארגון ההאבקות הגדול ביותר בעולם
תגובות: 722
אשכולות: 0
Likes Given: 30
הצטרף בתאריך: Feb 2021
04-11-2021, 05:22 PM
זה רק אני או שבאד באני נראה מתאבק יותר מוכשר מאשר אמוס?
Mission Complete
הגב

•
אתר חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
04-11-2021, 06:44 PM
(04-11-2021, 02:34 PM)GuyN98 כתב:  אוקיי על זה יש לי הרבה ביקורת. זה נראה שבאד באני אחלה גבר. באמת. הוא לקח ברצינות את ההופעה הזו, התאמן תקופה ב-PC ונתן באמת יופי של הופעה. זה נראה שיש לו המון כבוד לעסק. אבל מכעיס אותי שבאד באני, לא מתאבק, מקבל את הכניסה הכי גרנדיוזית של הערב ושהוא הכי אובר באירוע הזה. כאילו אני בתור אוהד היאבקות אעודד את המתאבקים ואשרוק בוז למי שבא מבחוץ. אני מזמן קיבלתי את זה שרסלמניה זה לא אירוע ההאבקות הגדול ביותר (זה מתקיים ב-4 ומשנה שעברה גם ב-5 בינואר) אלא אירוע שמאוד מזכיר את האוסקר ומלא ספקטקולר, אבל מכעיס אותי שבאד באני בתכלס היה הכוכב של הערב. אמרנו את זה אינספור פעמים, מאז ג'ון סינה, WWE לא בנו כוכב אמיתי וזאת תעודת עניות לארגון שהכוכב הכי גדול של האירוע הוא לא מתאבק.

התכוונתי לכתוב על זה בנפרד אבל לא יכולתי לנסח יותר טוב. אני פשוט אצטט את התגובה שלך בכל פעם שהדיון סביב באד באני יחזור על עצמו. למה שסלב יקבל את הספוט הזה, מעבר לבינה שלי. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • GuyN98
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
04-11-2021, 09:00 PM
(04-11-2021, 06:44 PM)SwitchBlade כתב:  
(04-11-2021, 02:34 PM)GuyN98 כתב:  אוקיי על זה יש לי הרבה ביקורת. זה נראה שבאד באני אחלה גבר. באמת. הוא לקח ברצינות את ההופעה הזו, התאמן תקופה ב-PC ונתן באמת יופי של הופעה. זה נראה שיש לו המון כבוד לעסק. אבל מכעיס אותי שבאד באני, לא מתאבק, מקבל את הכניסה הכי גרנדיוזית של הערב ושהוא הכי אובר באירוע הזה. כאילו אני בתור אוהד היאבקות אעודד את המתאבקים ואשרוק בוז למי שבא מבחוץ. אני מזמן קיבלתי את זה שרסלמניה זה לא אירוע ההאבקות הגדול ביותר (זה מתקיים ב-4 ומשנה שעברה גם ב-5 בינואר) אלא אירוע שמאוד מזכיר את האוסקר ומלא ספקטקולר, אבל מכעיס אותי שבאד באני בתכלס היה הכוכב של הערב. אמרנו את זה אינספור פעמים, מאז ג'ון סינה, WWE לא בנו כוכב אמיתי וזאת תעודת עניות לארגון שהכוכב הכי גדול של האירוע הוא לא מתאבק.

התכוונתי לכתוב על זה בנפרד אבל לא יכולתי לנסח יותר טוב. אני פשוט אצטט את התגובה שלך בכל פעם שהדיון סביב באד באני יחזור על עצמו. למה שסלב יקבל את הספוט הזה, מעבר לבינה שלי. 
תסכימו אם זה או לא. זה קורה מאז רסלמניה 1, זאת המהות של האירוע.
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-16-2026, 02:38 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר