Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 34 35 36 37 38

תוצאות| AEW Dynamite 20.1.21

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW Dynamite 20.1.21
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-21-2021, 05:02 AM
[Image: bzRZIxj.png]

דארק אורדר פותחים את התוכנית ביחד עם ברודי לי ג'וניור. ג'וני סילבר אומר שהערב זה ערב מיוחד, כי הולך להיות לדארק אורדר חבר חדש בדמותו של האנגמן פייג', וזה גם יום ההולדת של ברודי ג'וניור. ג'ון סילבר שר את שיר היום הולדת למינוס 1. 
כאוס פרוג'קט יוצאים החוצה. לות'ר אומר שAEW הפכה לגנון. הוא וסרפנטיקו לא אוהבים ילדים והולכים להרוס את המסיבה.

קרב 1:
האנגמן פייג' ודארק אורדר (קולט קבאנה, ג'ון סילבר ואלכס ריינולדס) נגד TH2 ו-כאוס פרוג'קט

במהלך הקרב, מינוס 1 מציל את קולט קבאנה מפאוורבומב דרך שולחן מלות'ר. לות'ר חוטף עוגת יום הולדת לפרצוף.
מנצחים: האמגמן פייג' ודארק אורדר אחרי מהלך טריפל טים של פייג', סילבר וריינולדס על סרפנטיקו.
אחרי הקרב, איוול אונו וסטו גרייסון מחזיקים את סרפנטיקו ומינוס 1 תוקף אותו עם קנדו סטיק. 
ג'ון סילבר מפזר מחמאות להאנגמן פייג' ושואל אם הוא יהיה מוכן להצטרף לדארק אורדר. לפני שפייג' מספיק לענות, נשמעת מוזיקה חגיגית, יוצאים רקדנים ועל המסך מופיעות המילים "הוא אמר כן". דארק אורדר סוגרים את החגיגה המוקדמת. פייג' אומר שהיה לו כיף עם דארק אורדר בתקופה האחרונה, אבל הוא היה חלק מקבוצה בעבר וזה לא הסתדר. הוא מצטער, אבל התשובה היא לא. פייג' עוזב, ולוקח את בקבוק השמפניה מידיו של סטו גרייסון בדרך החוצה.

מאחורי הקלעים, אלכס מארבז מראיין את MJF וכריס ג'ריקו לקראת קרב הזוגות הערב. MJF מודאג שהקרב הערב עלול לפלג את האינר סירקל, אבל כריס ג'ריקו חושב שאין שום סיכוי שזה יקרה ובטוח שאחרי הקרב הם יהיו מגובשים מתמיד וימשיכו כיחידה אחת כמו שהם סיכמו בשבוע שעבר. ג'ריקו בטוח שהוא וMJF ייצאו מנצחים הערב, ופרידמן מסכים איתו.

בזירה, טוני שובאני מציג את סטינג שיוצא החוצה לפרומו, ואז את אלוף TNT, דארבי אלן.
סטינג אומר שיש בדארבי משהו שמזכיר לו את עצמו. הוא רוצה להיות הראשון לברך את דארבי על כך ששמר על אליפות TNT בשבוע שעבר. סטינג מתחיל להגיד שהוא לא רצה להתערב בשבוע שעבר, אבל הוא נקטע ע''י טים טאז שמופיעים על המסך.
טאז מתלונן שסטינג התערב בקרב בשבוע שעבר ודארבי אלן השתמש בחגורה שלו בשביל לקשור את בריאן קייג'. טאז אומר שסטינג ודארבי נלחמים כאילו הם ברחוב, אבל הוא גדל ברחובות. ריקי סטארקס מציע שהם יקחו את העניינים בניהם לרחוב וטאז אומר שההחלטה בידיים של דארבי וסטינג.
סטינג לוחש משהו באוזן של דארבי, שאומר לטים טאז להזהר עם הבקשות שלהם, כי הם עלולים לקבל את זה. סטינג ודארבי עוזבים את הזירה ביחד.

מראים קטע שהוקלט מוקדם יותר השבוע. היאנג באקס מגיעים לבית של קני אומגה בשביל להפגש איתו. אלכס מארבז מצפה להם שם. הבאקס לא מבינים איך הוא הגיע לשם, אבל מזמינים אותו להכנס אם הוא כבר שם. 
מייקל נקאזווה מקבל את פניהם של הבאקס ומלווה אותם לחדר שבו הבאקס רואים תמונה של קני אומגה ודון קאליס, בלי חולצות ועם שרירים מוגזמים. קאליס מגיע ואומר שהתמונה הייתה מתנת יום הולדת שלו לקני. הבאקס מזכירים שיום ההולדת של קני הוא באוקטובר, אבל דון אומר שזו הייתה מתנה מוקדמת. 
הבאקס רוצים מקאליס תשובות בנוגע לשבוע שעבר וקאליס מתחיל להמציא תירוצים. מאט שואל איפה קני, וקאליס אומר שהוא עסוק ולא יכול להיפגש איתם. קאליס אומר שהוא רוצה להבהיר את העניינים, כי שלושתם הם האנשים שהכי אוהבים את קני. קאליס רוצה שמארבז והצלם יעזבו ומורה לנקזאווה לקחת אותם ל"צינוק", שלטענתו של קאליס זה חדר האימונים של קני. המצלמה נשארת על הרצפה וממשיכה לצלם. 
קאליס שואל את הבאקס כמה זמן הם מכירים את אומגה והם עונים שהם מכירים אותו 12 שנים. קאליס אומר שזו השקעה גדולה ורושם לבאקס צ'ק בשביל "לפצות" אותם על הזמן הזה. מאט נעלב ואומר לקאליס שהם עושים את הסכום בצ'ק בשבוע. קאליס מבין שהם מוכרים המון מרצ'נדייז ומוציא צ'ק נוסף. הבאקס נעלבים מכך שקאליס מנסה לשחד אותם. קאליס מסביר שהבאקס מעכבים את קני, אבל הוא אדם נחמד מידי ולא מוכן להתנתק מהם, אז הוא עושה את זה במקומו. הבאקס כועסים ומאט אומר שהם עבדו בחברה שקאליס מנהל ויודעים שהצ'קים האלה לא יעברו בכל אופן. הבאקס קורעים את הצ'קים ומתקדמים לעבר קאליס שמתחנן שלא יפגעו בו כשהם יוצאים מהפריים.

קרב 2:
קודי רודס (ע' ארן אנדרסון) נגד פיטר אבאלון

מייד עם תחילת הקרב, קודי מוריד את אבאלון עם קרוס רודס, אבל לפני שהוא מספיק להצמיד ג'ייד קארדגיל יוצאת החוצה ומסיחה את דעתו של קודי, מה שמאפשר לפיטר אבאלון להתאושש, לפגוע בו עם לואו בלואו ולהשתלט על הקרב.
מנצח: קודי רודס בהכנעה עם פיגר פור.

בפרומו מאחורי הקלעים, FTR וטולי בלנצ'ארד מדברים על כך שהם במקום הראשון בדירוגים השבוע, מה שאומר שהם צריכים להיות האלופים. ג'וראסיק אקספרס נכנסים לתמונה וג'אנגל בוי אומר שFTR הם אולי הטאג הכי טוב בעולם, אבל הוא בטוח שהוא יכול לנצח כל אחד מהם בקרב יחידים. דאקס הארווד מסכים לאתגר ואומר שהוא יכול לנצח את ג'אנגל בוי בקלות בלי ווילר או טולי. לוצ'זאורוס מזהיר אותו שהוא יהיה לצד הזירה בשבוע הבא בשביל לוודא שאף אחד לא יתערב בקרב.

קרב 3:
ג'ון מוקסלי נגד ניק קומורוטו
מנצח: 
ג'ון מוקסלי בהכנעה עם סליפר הולד.
אחרי הקרב, ג'ון מוקסלי חותך פרומו. מוקס אומר שדברים נהיו מטורפים בדיינמייט לאחרונה וכבר קשה לו לעקוב. הוא לא יודע מי חלק מהבולט קלאב, האליט ומי בא מאימפקט, אבל לא אכפת לו. מוקס אומר שקני הביא את גאלוס ואנדרסון בשביל שיעזרו לו, אבל זה רק עושה את זה יותר כיף בשבילו. ברולים גדולים ואלימים יותר, יותר דם, יותר עצמות לשבור. מוקס אומר שככל שההר גבוה יותר, ככה זה יותר מספק להגיע לפסגה - והוא יגיע לפסגה פעם נוספת. מוקס אומר שקני יכול להביא אנשים מכל העולם, אבל כל הדרכים ברסלינג עוברות דרכו.

מאחורי הקלעים, דאשה גונזלס מראיינת את אדי קינגסטון לקראת הקרב שלו נגד לאנס ארצ'ר בשבוע הבא. היא שואלת אותו איך הוא יתכונן ליריב שהוא לא פגש בעבר. קינגסטון אומר שהוא לא מתכונן, הוא פשוט יוצא החוצה ונלחם. לאנס ארצ'ר קוטע את קינגסטון והשניים מחליפים מילים. ג'ייק רוברטס אומר לקינגסטון שהוא רוצה לראות איך הוא יתמודד מול ארצ'ר בלי בוצ'ר ובלייד לצידו. קינגסטון מסכים. ארצ'ר ורוברטס עוזבים ורוברטס אומר לקינגסטון שיקפוץ לו.

אלכס מארבז תופס את קני אומגה לראיון בחדר ההלבשה בנוגע למה שקרה בבית שלו, אבל בכלל לא מודע לזה ולא מבין מה מארבז עשה שם. דון קאליס נכנס לדבר עם קני, כשיש לו פנס בעין. קני מנסה להבין מה קרה וקאליס עושה את עצמו מתחמק מתשובות, עד שהוא זורק שמאט וניק עשו את זה. קני וקאליס מגרשים את מארבז מחדר ההלבשה לסיום הסגמנט.

קרב 4:
מאט סיידל וטופ פלייט נגד מאט הארדי ופרייבט פארטי
מנצחים: 
מאט הארדי ופרייבט פארטי. מארק קוון הצמיד את דנטה מרטין אחרי שוטינג סטאר פרס, לאחר שאייזיה קאסדי תקף את מרטין עם כסא מאחורי גבו של השופט.
אחרי הקרב, מאט סיידל ודריוס מרטין מתעמטים עם פרייבט פארטי שתוקפים אותם בתגובה. הארדי מעודד את האגרסיביות. הארדי מוריד את דריוס מרטין ולאחר מכן את מאט סיידל עם טוויסט אוף פייט.

בחדר ההלבשה של האינר סירקל, MJF מדבר עם היריבים שלו ושל כריס ג'ריקו במאין אבנט. פרידמן אומר שאם זה היה תלוי בו, קרב הזוגות הזה לא היה מתקיים בכלל, אבל כריס ג'ריקו הוא המנהיג והוא מכבד את המילה שלו. סמי גווארה נעמד מול MJF ואומר שאם זה היה תלוי בו, המון דברים היו שונים. MJF אומר שכולם צריכים להיות משפחה ומוסיף שהוא מכבד את סמי על כך שהוא לא מהסס להביע את דעתו, ורק רוצה שהוא יבין שהוא בא עם כוונות טובות. פרידמן אומר שהם צריכים להוציא את הקרב הזה מהדרך ומציע לכולם פיסט באמפ. סמי היחיד שלא מסכים ואומר שהם עדיין לא שם.

קרב 5:
ליילה הירש נגד פנלופה פורד (ע' קיפ סביאן, מירו וצ'ארלס טיילור)
מנצחת:
פנלופה פורד אחרי ביג בוט. סביאן מחזיק ברגליים של הירש מבחוץ ועוזר לפורד להצמיד אותה.
אחרי הקרב, מירו מגרש את הירש מהזירה ומזמין את צ'אק טיילור להכנס פנימה כי הוא חייב לאנשים עדכון. מירו מזהיר את צ'אק שהוא יכול להיות מאוד רע כשהוא רוצה, אבל הוא יכול גם לעזור לצ'אק. מירו פוקד על צ'אק לקחת את המיקרופון, לגשת לאורנג' קאסדי שנמצא בקהל ולהגיד לו שמירו הוא החבר הכי טוב שלו עכשיו. צ'אק מהסס ועושה את מה שמירו מבקש בחוסר רצון. קאסדי מסתובב ועוזב.

המצלמה עוברת אל מאחורי הקלעים ורואים את הגוד בראדרס תוקפים את פנטגון ג'וניור. קני אומגה מצטרף אליהם. קארל אנדרסון חונק את פנטגון עם כבל וקני מוריד את אחת הנעליים המחודדות שלו ודוחף אותה לעין של פנטה.

בשבוע הבא:
אדי קינגסטון נגד לאנס ארצ'ר
קודי רודס מגיב לשאקיל אוניל
ג'אנגל בוי נגד דאקס הארווד
היאנג באקס והגוד בראדרס נגד דארק אורדר (איוול אונו, סטו גרייסון, ג'ון סילבר ואלכס ריינולדס)

בעוד שבועיים - ביץ' ברייק:
החתונה של פנלופה פורד וקיפ סביאן
ת'אנדר רוסה נגד בריט בייקר
באטל רויאל זוגות - המנצחים יתמודדו על אליפות הזוגות ברבולושן

בקרוב: טורניר N1C לאליפות הנשים

קרב 6:
המנצחים יהיו הטאג הרשמי של האינר סירקל
כריס ג'ריקו וMJF (ע' וורדלו) נגד סמי גווארה וג'ייק הייגר נגד סנטנה ואורטיז

לכריס ג'ריקו יש שיר כניסה חדש (משאפ של השירים שלהם). במהלך הכניסה של סמי והייגר, מראים קטע מוקלט של סמי הייגר (הגיטריסט של ואן היילן) שמביע את תמיכתו בטאג שלהם.
במהלך הקרב, טוני שובאני מכריז על המאין אבנט לביץ' ברייק: ג'ון מוקסלי, פאק ופיניקס נגד קני אומגה והגוד בראדרס.
מנצחים: כריס ג'ריקו וMJF. פרידמן הצמיד את גווארה ברול אפ עם משיכה בטייטס.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
Agent O22 מנותק
Day One Ish
תגובות: 887
אשכולות: 1
Likes Given: 110
01-21-2021, 12:45 PM
האקט של דארק אורדר שובר אותי. נגטיב 1 עם הופעה לא רעה בכלל, מן הסתם כתבו את זה בשבילו אבל רואים שהוא רוצה עתיד בעסק הזה. טוויסט צפוי של הנגמן, נהננו, עכשיו הזמן לראן סינגלס.

הפיוד המוזר הזה של טים טאז-סטינג ודארבי כבר נמרח מלא זמן ואני לא אוהב את זה שזה ממשיך. לדעתי הפייאוף יהיה קשור דווקא  לסטארקס אבל בסדר נשרוד.

הבאקס בפרק האחרון של BTE זרקו בסוף את המשפט "Never mind were just stupid baby faces right now" וזה מתאר אותם בצורה מושלמת, הם חושבים שהם עדיין חברים של קני למרות שבבירור הוא כבר השלים את ההיל טרן ולא מחכה להם, לא נראה לי שיתנגד כל כך שיחברו אליו בצד האפל אבל בינתיים הוא מריץ תוכניות, הקטע לקראת הסוף שתקפו את פנטה לא ברור, מחכה לפייאוף.

קודי ואבאלון לא ברור לי מה ניסו להשיג שם. העשר שניות שהתבזבזו בקרב בהתחלה היו טעות, כבר עשית קרוס רודס לך לקאבר אל תהיה טיפש. כמובן, בייביפייס טיפש. אין לי כוח כבר לפיודי מעבר של קודי, שיאתגר איכשהו שוב על האליפות הראשית ושיעזבו אותנו בשקט מהבולשיט הזה.

הייפ לג'ק פרי בסינגלס, כנראה שלא ינצח אבל אני אוהב אותו ורוצה כבר שיקבל פוש.

מוקס כרגע באוויר, שמירה על רלוונטיות ופתיחה של מאזן חדש ל-2021 ביצוע טוב אויב שנראה מצויין נגדו, מחכה להתפתחות של הסיפור שלו.

ממש נהנה מקינגסטון, מחכה לקרב עם ארצ'ר התגעגעתי לפירוקים שלו

קרב שלשות- פרייבט פארטי היל טרן קומפליט. ביצוע נהדר, נהניתי מהארדי אני חושב שהוא משפיע עליהם לטובה, מהפייסים הגנריים שהם היו הם לאט לאט צוברים לעצמם דמות ואני מצפה להתפתחויות בגזרתם. לדעתי לא נתנו מספיק דגש לעובדה שהם N1C באימפקט אבל אני בטוח שזה מכוון, כרגע AEW זוכה להרבה זמן מסך באימפקט ולהפך לא קורה הרבה. אני מחכה גם ממש להתפתחות בפלישה.

MJF מרסק את האינר סירקל מבפנים. בסדר, סאמי בשל, אני מצפה לראות אותו בהמשך. הציוות עם הייגר מרגיש נורא כמו MJF ווורדלו מאלי אקספרס, אני רוצה לראות אותו לבד, הוא היל נהדר אבל הוציאו אותו נורא פחדן ולכן מצמידים לו מישהו גדול. LAX היו לוהטים בטירוף באימפקט, כאן הם נורא קרים. מצפה לראות אותם עושים קמאו באימפקט בקרוב ולהחזיר להם רלוונטיות. ג'ריקו ו-MJF תמיד זהב, הקרב זוגות משולש מעט איטי אבל העביר את הסיפור כמו שצריך. תוצאה נורא צפויה.

ליילה הירש לא רעה בזירה, מעניין אותי אם היא מסוגלת להראות גם אופי פה ושם. מירו לא טוב ב-AEW, לא מצליח להתחבר ואהבתי מאוד את רוסב. קיפ יכול לרוץ לבד, יש תחושה שלא מאמינים בו מספיק, בדומה לשון ספירס.

אני מקווה שהקרב רביעיות בשבוע הבא לא יהיה לרעתם של הדארק אורדר, הם אקס נורא חם וזה שמנסים לדחוף את הגוד בראדרס לדיינמייט בכוח זה לא מוצא חן בעיניי. זה זמנם של הבאקס להיכנס לפיוד איתם.

הם כבר באמת חייבים לטפל בבעיות תזמון של הפרק ובעיות סאונד. הם כבר שנתיים עובדים בדור בו הטכנולוגיה נורא מתקדמת וזה מביך שהם לא מצליחים לפקס מיקרופון כמו שצריך או להשתיק סאונד מהאולם בזמן פרומו מאחורי הקלעים.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,026
אשכולות: 1,860
Likes Given: 5,110
01-21-2021, 09:30 PM
כריס ג'ריקו - 2021

[Image: giphy.gif]

Sad
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
01-21-2021, 11:10 PM
שמחתי לראות שנתנו לגווארה להיות הכוכב של הקרב ושנתנו לו כל כך הרבה אופנס, הוא אפילו גרם להייגר להיראות מצוין ונהנתי מהטאג שלהם יותר מהצמדים שג'ריקו עבד איתם בIC, כנראה שאני פשוט אוהב טאגים של ביג גאי- סמול גאי כמו ג'וראסיק אקספרס אבל בAEW יש כל כך הרבה יוצאים מן הכלל שאני כבר לא באמת יודע.
לא אהבתי ככ את הסיום של הקרב, אני בסדר עם התוצאה(למרות שהייתי מעדיף את סנטנה ואורטיז), אבל קיוויתי לסיום נקי, כל אחד מהארבעה יכול היה להיות מוצמד נקי מבלי באמת להיפגע, זה היתרון הגדול של קרב משולש וחבל שלא ניצלו אותו כדי לספק עוד קרב לפנתיאון.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,428
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
01-21-2021, 11:14 PM
(01-21-2021, 09:30 PM)lidoradir כתב:  כריס ג'ריקו - 2021

Sad

באמת שראיתי את זה וזה עשה אותי עצוב
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,428
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
01-21-2021, 11:24 PM
ברודי ג'וניור בנתיים סבבה, נותן פרומואים לא כאלה רעים יש להם קטע שהוא מדבר והם מפעילים את המיקרופון שלו כמה שיות אחרי שהוא מתחיל לדבר.
הקרב היה סבבה הקומבו בסוף היה אדיר. היה מצחיק עם הדארק אורדר ופייג', מעניין לאן הוא הולך כרגע והאם יש חשיבות שהוא יצא מהמנהרה של ההילים.

קודי רודס נגד ההוא WHAT, לא הבנתי מה הקטע של הקרב הזה. אגב לא אהבתי את השינוי של השיר שיחזיר את הקודם.

הקטע עם מירו והמשרת מזכיר לי את JBL ושון מייקלס, בנתיים זה מעניין נראה איך זה יתפתח.

האינר סירקלס: שמח שנתנו פה לגאוורה את הספוט הזה וממש נהנתי לראות אוו בקרב. לעומתו היה לי עצוב לראות את ג'ריקו ומקווה שזה היה חד פעמי ושהכושר שלו לא יתחיל להתדרדר יותר. 
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
King Kenny מנותק
God of Wrestling
תגובות: 241
אשכולות: 4
Likes Given: 0
01-22-2021, 06:47 AM
(01-21-2021, 09:30 PM)lidoradir כתב:  כריס ג'ריקו - 2021

Sad

אוי איזה בולשיט, ג׳ריקו בכל התקופה שלו שהוא ״לא בכושר״ עשה את הליאונסולט ללא פגם, גם בשנות ה90 היה לו בוץ׳ פעם בליאונסולט, זה אומר שגם אז הוא היה לא טוב?
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,868
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
01-22-2021, 11:49 AM
הבאקס/קאליס היה פשוט זהב.
מעבר לזה שיש להם שם דקויות קורעות מצחוק ("קני לא יכל לנכוח בפגישה", "בבית שלו?") ודיג קטן על אימפקט, כל העלילה בה קאליס למעשה משתלט על אומגה ומשחית אותו היא נהדרת. אומגה לא הצליח לחזור לימי התהילה שלו, אז הוא היה צריך מישהו כמו קאליס, שמהצד השני רוצה את אומגה כדי להישאר רלוונטי וכדי לנפח את אימפקט. בעיניי זה כרגע העניין השני הכי מעניין ברסלינג, אחרי סוויצ'בלייד ג'יי ווייט, ואני מבסוט מכל מה שהולך סביב הבאקס וקני כרגע. מעל כל ביקורת.

יש כמה נקודות לא טובות בדינמייט לאחרונה - בעיקר בעיניי כל העניין בלואוקארד וספציפית סביב מירו. לא יודע, כבר דיברנו על זה ממש אתמול אבל מירו בא לי פשוט ברע בAEW. מרגיש לי שכל התפיסה שלו בנוגע לרסלינג השתנתה ושהוא בא לעשות לעצמו רוח וצלצולים ולא יותר מזה. הוא לא פרומו טוב כמו שהוא חושב שהוא, בעיניי הוא לא בחציון העליון של הטאלנטים בדינמייט על המיק'.

סטינג/דארבי מאוד מרוח. דארבי מעניין תמיד, היה שיא כלשהו בקרב בינו לבין קייג', אבל מכאן ועד להיות יריבות מעניינת וסוחפת יש פער. סטינג לא עושה כלום חוץ מלהגיע ולהבריח את טים טאז בפעם השביעית, טים טאז הם נהדרים אבל משום מה לא נותנים להם במה גדולה מספיק, הכל מרגיש לא לגמרי נכון ומתאים. 

אני תוהה אם שווה להביא חלק מהאקטים שנמצאים בראשי כרגע לדארק, פשוט בגלל שאני מרגיש פיזור יחסי ומריחה של הרבה יריבויות. יש להם רוסטר כל כך עשיר שבעיניי מישהו כמו סטארקס או קייג' או פאק לא צריכים להיות מרוחים לרגע, הם יכולים בכיף לצבור הייפ וניצחונות כמו כלום בדארק, שזמן עלות של דקה שם הוא נמוך יותר. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
King Kenny מנותק
God of Wrestling
תגובות: 241
אשכולות: 4
Likes Given: 0
01-22-2021, 11:57 AM
(01-22-2021, 11:49 AM)SwitchBlade כתב:  הבאקס/קאליס היה פשוט זהב.
מעבר לזה שיש להם שם דקויות קורעות מצחוק ("קני לא יכל לנכוח בפגישה", "בבית שלו?") ודיג קטן על אימפקט, כל העלילה בה קאליס למעשה משתלט על אומגה ומשחית אותו היא נהדרת. אומגה לא הצליח לחזור לימי התהילה שלו, אז הוא היה צריך מישהו כמו קאליס, שמהצד השני רוצה את אומגה כדי להישאר רלוונטי וכדי לנפח את אימפקט. בעיניי זה כרגע העניין השני הכי מעניין ברסלינג, אחרי סוויצ'בלייד ג'יי ווייט, ואני מבסוט מכל מה שהולך סביב הבאקס וקני כרגע. מעל כל ביקורת.

איך מארבז הצליח לצאת מהדאנג'ן? חור בעלילה. 
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,868
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
01-22-2021, 12:10 PM
(01-22-2021, 11:57 AM)King Kenny כתב:  
(01-22-2021, 11:49 AM)SwitchBlade כתב:  הבאקס/קאליס היה פשוט זהב.

איך מארבז הצליח לצאת מהדאנג'ן? חור בעלילה. 

בעת הקמה, AEW רכשו שלושה מארבזים. חלק מהמלחמה השקטה בין קאליס לבין טוני הוא שקאליס גונב לאט לאט את כל המארבזים של AEW. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 07:59 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר