Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (711): « הקודם 1 ... 174 175 176 177 178 ... 711 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#1,751
07-26-2022, 08:06 PM
(07-26-2022, 06:57 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  החתימה של אור גיבור במבט חטוף נראית כמו צב נינג׳ה.
אייל נינג'ה.

(07-26-2022, 07:22 PM)WheelerYUTA כתב:  עלה לי רעיון שלדעתי הוא מעניין - טוני צריך להפוך את ג'ריקו לטריפל אייץ' של ROH. שינהל שם את הבוקינג, שניתן חשיפה למתאבקים שם עם פיודים בפרופיל גבוה איתו מדי פעם, שיחזור לדיינמייט לקרבות כפארט טיימר שכזה כדי לקדם צעירים.
זה לא מושלם בשום צורה והביקורת כלפי ג'ריקו היא יותר ממוצדקת ולכן הגיע הזמן שלו לרדת מהמסך באופן קבוע ולהפסיק לחנוק את הסצנה בדיינמייט.
עם הטאלנטים בROH הוא יכול לרשות לעצמו את זמן המסך שהוא מקבל כי סטאר פאוור יהיה עקב אכילס של הבראנד הזה.

אנחנו לא יודעים אם ג'ריקו בוקר טוב. הוא יודע לזהות טאלנטים חמים ולהידבק אליהם, אבל זה לא סימן למישהו שיכול להיות הבוקר שינהל ארגון.

טוני פשוט צריך לקחת את הפיודים של ג'ריקו ולתמצת אותם מחצי שנה לחודשיים-שלושה. 
ג'ריקו-MJF התחיל מעולה, היה הדבר הכי טוב בדיינמייט בשבועות מסויימים. ואז זה נמשך... ונמשך... ונמשך... וכשזה הגיע לבלואו אוף, זה כבר היה כל כך מאוס ולאף אחד לא היה אכפת, ובסוף זה נגמר בבלואו אוף לא מספק וניצחון לא במקום של ג'ריקו.
ג'ריקו-קינגסטון התחיל מעאפן כי ג'ריקו היה אחרי הפיוד המייגע עם MJF, אבל זה התאזן והיה להם קרב PPV טוב. ג'ריקו עשה שינוי בדמות וזה נראה שזה הולך לכיוון טוב. אנרכיה בארינה גם היה מצויין. ואז זה לא נפסק ובמקום זה הלך לבלואו אוף לא מספק וניצחון של לא במקום של ג'ריקו.

[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,407
אשכולות: 20
Likes Given: 332
#1,752
07-26-2022, 08:29 PM
(07-26-2022, 08:06 PM)FTRainmaker כתב:  אייל נינג'ה.

אנחנו לא יודעים אם ג'ריקו בוקר טוב. הוא יודע לזהות טאלנטים חמים ולהידבק אליהם, אבל זה לא סימן למישהו שיכול להיות הבוקר שינהל ארגון.

טוני פשוט צריך לקחת את הפיודים של ג'ריקו ולתמצת אותם מחצי שנה לחודשיים-שלושה. 
ג'ריקו-MJF התחיל מעולה, היה הדבר הכי טוב בדיינמייט בשבועות מסויימים. ואז זה נמשך... ונמשך... ונמשך... וכשזה הגיע לבלואו אוף, זה כבר היה כל כך מאוס ולאף אחד לא היה אכפת, ובסוף זה נגמר בבלואו אוף לא מספק וניצחון לא במקום של ג'ריקו.
ג'ריקו-קינגסטון התחיל מעאפן כי ג'ריקו היה אחרי הפיוד המייגע עם MJF, אבל זה התאזן והיה להם קרב PPV טוב. ג'ריקו עשה שינוי בדמות וזה נראה שזה הולך לכיוון טוב. אנרכיה בארינה גם היה מצויין. ואז זה לא נפסק ובמקום זה הלך לבלואו אוף לא מספק וניצחון של לא במקום של ג'ריקו.

תקרא לי תמים אבל מרגיש לי שג'ריקו מנסה לתת לטאלנטים מקפצה על ידי עבודה עם כוכב מוכח. לגבי הניצחון של ג'ריקו על MJF - זה באמת בוקינג תמוה בעיניי אבל אני רוצה להאמין שאמור להיות לזה השפעה לטווח הארוך לדמות של פרידמן אבל לך תדע, יש מצב שהוא סתם אגומניאק שדרש לצאת אובר על הכוכב הצעיר והחם.

לגבי בוקר - אין שאלה בכלל שאנחנו לא יודעים איך הוא יהיה כבוקר אבל גם לא ממש ידעו את זה לגבי האנטר כשהוא נכנס לתפקיד ואני חושב שיש לו לא מעט להציע. זה ניסוי לכל דבר אבל אחד שלדעתי שווה לעשות.
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
#1,753
07-26-2022, 09:06 PM
(07-26-2022, 06:54 PM)orgibor כתב:  לאנס ארצ'ר רק צריך פרומוטר אחד שיאמין בו

מאמינים בו, אבל הוא בעצמו אמר שהוא רוצה לשים אחרים אובר יותר מאשר לקדם את עצמו, בעיקר לאור הפריצה המאוחרת.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#1,754
07-26-2022, 09:16 PM
(07-26-2022, 08:29 PM)WheelerYUTA כתב:  תקרא לי תמים אבל מרגיש לי שג'ריקו מנסה לתת לטאלנטים מקפצה על ידי עבודה עם כוכב מוכח. לגבי הניצחון של ג'ריקו על MJF - זה באמת בוקינג תמוה בעיניי אבל אני רוצה להאמין שאמור להיות לזה השפעה לטווח הארוך לדמות של פרידמן אבל לך תדע, יש מצב שהוא סתם אגומניאק שדרש לצאת אובר על הכוכב הצעיר והחם.

לגבי בוקר - אין שאלה בכלל שאנחנו לא יודעים איך הוא יהיה כבוקר אבל גם לא ממש ידעו את זה לגבי האנטר כשהוא נכנס לתפקיד ואני חושב שיש לו לא מעט להציע. זה ניסוי לכל דבר אבל אחד שלדעתי שווה לעשות.

הוא מוכר לטוני ולמתאבקים שצריכים לעבוד איתו את הדבר הזה שאמרת: תעבדו איתי כי עצם העובדה שאתם בתוכנית עם שם כל כך מוכר כמוני אומר שאנשים יכירו את השם שלכם ויראו אתכם. הבעיה היא זה שהוא יודע תמיד לזהות משהו טרנדי אם זה רץ באינטרנט או בבועת רסלינג ולהידבק אליו ולרכוב על הטרנד הזה עד המוות ולהשאיר ממנו משהו שהקהל מת שיגמר. לקינגסטון היה מומנטום גדול עם התוכנית עם פאנק ועם המאמר ההוא והוא היה יכול כבר להיות משהו הרבה יותר גדול בלשון המעטה ממה שהוא היום.

לגבי בוקר, אני יכול לחזק את הדעה שלך בזה שהיה מקרה שכולנו היינו עדים לו של מתאבק לשעבר שידוע בפוליטיקה מסריחה מאחורי הקלעים וקבירת אחרים בלי סוף וביכולת להיצמד לטרנדים ו"להמציא את עצמו מחדש" שנכנס לעמדת כוח ע"י ברית הנישואין וכשהיה צריך לנהל ארגון משלו עם קהל שאוהב משהו נורא ספציפי, התגלה כאחד הבוקרים הטובים ויקיר האינטרנט. לא יודע אם הוא וג'ריקו אותו דבר ויש להם את אותה הפילוסופיה, אבל עצם זה שהוא יודע לנהל את עצמו טוב ולרכב על אחרים בשביל עצמו לא אומר שהוא לא יכול לנהל תוכנית טובה כל עוד הוא כמובן לא חלק אקטיבי ממנה בשום צורה.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,258
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
#1,755
07-26-2022, 09:26 PM
ג'ריקו לא אשם, הבעיה היא טוני.
ג'ריקו עושה מה שאומרים לו לעשות וממלא אחר הפקודות שטוני מוריד.
האמת שג'ריקו אחלה ואני ממש נהנה מימנו בפרומואים וגם בקרבות לרוב.

כמו שסלביק אמר טוני פשוט צריך לתמצת את הפיודים שלו שלא יגררו 5 חודשים. גם הפיוד שלו עם קינגסטון זה 50-50, הפסיד לקינגסטון בהכנעה-> טרן-> ניצח בקרב אנרכיה-> הפסיד בבלאד וגאטס-> ניצח בקרב חוט תיל.. 2 הפסדים 2 ניצחונות.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,695
אשכולות: 19
Likes Given: 1,260
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#1,756
07-27-2022, 01:55 AM
לדעתי הפיוד בין ג'ריקו וקינגסטון מההתחלה היה מעפן. היו קרבות טובים, אבל העלילה בפיוד גרועה לדעתי. זה התחיל מכעס מטומטם של המתאבק הכי טיפש ברוסטר בקייפייב, אדי קינגסטון, על זה שג'ריקו עזר לו אחרי שהרביצו לו. הם הלכו לרבולושן ונתנו קרב טוב מאוד, אדי ניצח בהכנעה, ואחרי שנוצר ה-JAS ונוספו יותר מדי מתאבקים הפואנטה של קידום אבדה וקיבלנו כמה קרבות טובים, אבל לא מעניינים. זוכרים שסנטנה ואורטיז היו חלק מהפיוד? הם באותו מקום. אדי קינגסטון למרות הניצחון הגדול על ג'ריקו בהתחלה באותו מקום (המקום שלו גבוה והקהל מת עליו, אבל הוא לא התקדם). חוץ מההיל טרן של ג'ריקו אף אחת מהדמויות לא עברה שינוי מסוים בגלל הפיוד הזה, ה-"טרן" של סנטנה ואורטיז על ג'ריקו התבטל ברגע שג'ריקו עשה היל טרן בעצמו.

מפיוד שלוקח חצי שנה אני מצפה הרבה יותר. אני חושב שהפיוד הזה הוא תמונת מראה לבוקינג הכושל של AEW בתקופה האחרונה, יותר מדי מתאבקים, מעט מדי עלילה והתפתחויות, הרסלינג עדיין טוב.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
#1,757
07-27-2022, 02:31 AM
(07-27-2022, 01:55 AM)master of doom כתב:  לדעתי הפיוד בין ג'ריקו וקינגסטון מההתחלה היה מעפן. היו קרבות טובים, אבל העלילה בפיוד גרועה לדעתי. זה התחיל מכעס מטומטם של המתאבק הכי טיפש ברוסטר בקייפייב, אדי קינגסטון, על זה שג'ריקו עזר לו אחרי שהרביצו לו. הם הלכו לרבולושן ונתנו קרב טוב מאוד, אדי ניצח בהכנעה, ואחרי שנוצר ה-JAS ונוספו יותר מדי מתאבקים הפואנטה של קידום אבדה וקיבלנו כמה קרבות טובים, אבל לא מעניינים. זוכרים שסנטנה ואורטיז היו חלק מהפיוד? הם באותו מקום. אדי קינגסטון למרות הניצחון הגדול על ג'ריקו בהתחלה באותו מקום (המקום שלו גבוה והקהל מת עליו, אבל הוא לא התקדם). חוץ מההיל טרן של ג'ריקו אף אחת מהדמויות לא עברה שינוי מסוים בגלל הפיוד הזה, ה-"טרן" של סנטנה ואורטיז על ג'ריקו התבטל ברגע שג'ריקו עשה היל טרן בעצמו.

מפיוד שלוקח חצי שנה אני מצפה הרבה יותר. אני חושב שהפיוד הזה הוא תמונת מראה לבוקינג הכושל של AEW בתקופה האחרונה, יותר מדי מתאבקים, מעט מדי עלילה והתפתחויות, הרסלינג עדיין טוב.

זה התחיל מזה שקינגסטון כעס על זה שג'ריקו נדחף ולוקח את הספוטלייט בשביל לקדם את עצמו, שזו טענה לגיטימית ונכונה. זה מה שג'ריקו תמיד עושה.
ההיל טרן של ג'ריקו והייסוד של JAS היה המהלך החכם והנכון ביותר, כי ג'ריקו הפייס פשוט לא עבד בשיט, וזה נתן לסטוריליין את הנקודה של "קינגסטון צדק כל הזמן".
העניין עם סנטנה ואורטיז בעייתי, כי עכשיו אנחנו יודעים שקרה משהו במציאות והם לא חברים יותר. השאלה היא מה קרה, מתי זה קרה ואיך זה השפיע על הסטוריליין. 

נשים את כל זה בצד - אני חושב שהבעיה הגדולה של הפיוד הייתה המריחה. אפשר היה לקצר את זה.
נניח שעד רבולושן הכל נשאר אותו דבר, כולל הדברים שפחות עבדו - הם לא עבדו בגלל שג'ריקו היה צריך שינוי וזה מה שהוביל לשינוי.
קינגסטון מנצח בהכנעה, ג'ריקו לא לוחץ את היד שלו, בדיינמייט אחרי זה הוא עושה היל טרן ומקים את JAS. נניח ואנחנו לא יודעים שסנטנה ואורטיז הולכים להתפוצץ במציאות, אז גם הם עדיין חלק מהסטוריליין.
מכאן עושים קרב שלשות, שבו JAS גונבים ניצחון בדרך כזו או אחרת. זה 1-1 בפיוד, ואז הולכים לבלואו אוף בPPV שבו קינגסטון מנצח, ואז כשג'ריקו שוכב מעולף במרכז הזירה הוא ניגש אליו ולוחץ את היד של הגופה שלו, וכאן זה נגמר.
או שאלטרנטיבית - כן ממשיכים את זה לאנרכיה בארינה (זה היה קרב מושלם), אבל במקום B&G - בלואו אוף שבו קינגסטון מנצח בדיינמייט עם אותו אנגל אחרי הקרב.

הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,825
אשכולות: 59
Likes Given: 4,469
#1,758
07-27-2022, 05:52 AM
(07-27-2022, 02:31 AM)FTRainmaker כתב:  זה התחיל מזה שקינגסטון כעס על זה שג'ריקו נדחף ולוקח את הספוטלייט בשביל לקדם את עצמו, שזו טענה לגיטימית ונכונה. זה מה שג'ריקו תמיד עושה.
ההיל טרן של ג'ריקו והייסוד של JAS היה המהלך החכם והנכון ביותר, כי ג'ריקו הפייס פשוט לא עבד בשיט, וזה נתן לסטוריליין את הנקודה של "קינגסטון צדק כל הזמן".
העניין עם סנטנה ואורטיז בעייתי, כי עכשיו אנחנו יודעים שקרה משהו במציאות והם לא חברים יותר. השאלה היא מה קרה, מתי זה קרה ואיך זה השפיע על הסטוריליין. 

נשים את כל זה בצד - אני חושב שהבעיה הגדולה של הפיוד הייתה המריחה. אפשר היה לקצר את זה.
נניח שעד רבולושן הכל נשאר אותו דבר, כולל הדברים שפחות עבדו - הם לא עבדו בגלל שג'ריקו היה צריך שינוי וזה מה שהוביל לשינוי.
קינגסטון מנצח בהכנעה, ג'ריקו לא לוחץ את היד שלו, בדיינמייט אחרי זה הוא עושה היל טרן ומקים את JAS. נניח ואנחנו לא יודעים שסנטנה ואורטיז הולכים להתפוצץ במציאות, אז גם הם עדיין חלק מהסטוריליין.
מכאן עושים קרב שלשות, שבו JAS גונבים ניצחון בדרך כזו או אחרת. זה 1-1 בפיוד, ואז הולכים לבלואו אוף בPPV שבו קינגסטון מנצח, ואז כשג'ריקו שוכב מעולף במרכז הזירה הוא ניגש אליו ולוחץ את היד של הגופה שלו, וכאן זה נגמר.
או שאלטרנטיבית - כן ממשיכים את זה לאנרכיה בארינה (זה היה קרב מושלם), אבל במקום B&G - בלואו אוף שבו קינגסטון מנצח בדיינמייט עם אותו אנגל אחרי הקרב.

מסכים עם הביקורת, אבל אני חושב שאתה קצת טכני מידי בניתוח שלך ואתה לא שם דגש על הבעיה האמיתית עם ג'ריקו.
בעיניי ג'ריקו בשלב הזה לא ישחרר בקלות טאלנט עולה מהיריבות איתו - פשוט כי זה מסוכן לג'ריקו. גם ככה עננת הפרישה מרחפת מעליו בכל עת, הוא חייב להיות בפרונט כדי שיפסיקו להציק לו עם זה, כדי שעדיין ידברו עליו כפי שהוא אוהב שמדברים עליו. 

אתה אומר שהיריבויות של ג'ריקו ארוכות מידי?
לדעתי זה by design.
למה לג'ריקו לשחרר מקינגסטון? הוא כוכב עולה, אם קינגסטון עדיין אובר ולא over-exposed בסיום היריבות, הוא נוסק למעלה, הקארד זה משחק סכום 0.

אני חושב שג'ריקו נמצא בשלב בו הוא מנסה להנדס תודעה, 
מרגיש לי כאילו כל נק' מקסימום ביריבות עם קינגסטון (והיו איזה 3-4) זו נקודה בה תופסים לי את הכתפיים, מנערים אותי ואומרים לי "זה טוב, זה איכותי, זה מעולה, תאהב את זה!".
אנרכיה בארינה צלל בגרון, לפחות עבור רבים, עבורי לא. קרב מגה כלוב 5-5 מגה אקסטרים פצצות ופיגוזים לא עבר בגרון, הצליח בעיקר בגלל הפרומואים של 2.0 אח"כ בעיניי לפחות. קרב מגה הארדקור נעצים וחבלי טיל מגה רובי סוהו סופר קייטרינג וגם קית' לי מגיע - זה כבר נפל על הפרצוף.

זה 7 בבוקר וקמתי ב2 ולא הצלחתי לישון, אז זו איכות התגובה שאתם מקבלים, אבל אני פשוט חושב שג'ריקו חכם מידי מכדי להתייחס לבעיות שלו בצורה שהיא נטו טכנית. הבן אדם מתכוון ל100% מהתוצאות של המעשים שלו. גם הנזק האגבי הוא מתוכנן. הכל מתוכנן. מצטער, כשג'ריקו עובר אחד אחרי השני ומוריד אותו - אין מקום לתמימות יותר. הוא עשה את זה לקאסידי, לLAX, לMJF (הוא ניסה ולא הצליח), לקינגסטון, למוקס (ניסה ולא הצליח) - והוא רק ימשיך. הוא הגיע עד ליפן בגלל שאלגוריתם שלו של לעבוד עם הטאלנט הכי חם הכווין אותו לקני אומגה, הוא יעשה הכל כדי להיות אובר, צריך לקרוא לילד בשמו - זה לא טכני, זה הבן אדם. הבן אדם רעיל, והוא רק נהיה יותר גרוע. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
#1,759
07-27-2022, 09:12 AM
(07-27-2022, 05:52 AM)SwitchBlade כתב:  מסכים עם הביקורת, אבל אני חושב שאתה קצת טכני מידי בניתוח שלך ואתה לא שם דגש על הבעיה האמיתית עם ג'ריקו.
בעיניי ג'ריקו בשלב הזה לא ישחרר בקלות טאלנט עולה מהיריבות איתו - פשוט כי זה מסוכן לג'ריקו. גם ככה עננת הפרישה מרחפת מעליו בכל עת, הוא חייב להיות בפרונט כדי שיפסיקו להציק לו עם זה, כדי שעדיין ידברו עליו כפי שהוא אוהב שמדברים עליו. 

אתה אומר שהיריבויות של ג'ריקו ארוכות מידי?
לדעתי זה by design.
למה לג'ריקו לשחרר מקינגסטון? הוא כוכב עולה, אם קינגסטון עדיין אובר ולא over-exposed בסיום היריבות, הוא נוסק למעלה, הקארד זה משחק סכום 0.

אני חושב שג'ריקו נמצא בשלב בו הוא מנסה להנדס תודעה, 
מרגיש לי כאילו כל נק' מקסימום ביריבות עם קינגסטון (והיו איזה 3-4) זו נקודה בה תופסים לי את הכתפיים, מנערים אותי ואומרים לי "זה טוב, זה איכותי, זה מעולה, תאהב את זה!".
אנרכיה בארינה צלל בגרון, לפחות עבור רבים, עבורי לא. קרב מגה כלוב 5-5 מגה אקסטרים פצצות ופיגוזים לא עבר בגרון, הצליח בעיקר בגלל הפרומואים של 2.0 אח"כ בעיניי לפחות. קרב מגה הארדקור נעצים וחבלי טיל מגה רובי סוהו סופר קייטרינג וגם קית' לי מגיע - זה כבר נפל על הפרצוף.

זה 7 בבוקר וקמתי ב2 ולא הצלחתי לישון, אז זו איכות התגובה שאתם מקבלים, אבל אני פשוט חושב שג'ריקו חכם מידי מכדי להתייחס לבעיות שלו בצורה שהיא נטו טכנית. הבן אדם מתכוון ל100% מהתוצאות של המעשים שלו. גם הנזק האגבי הוא מתוכנן. הכל מתוכנן. מצטער, כשג'ריקו עובר אחד אחרי השני ומוריד אותו - אין מקום לתמימות יותר. הוא עשה את זה לקאסידי, לLAX, לMJF (הוא ניסה ולא הצליח), לקינגסטון, למוקס (ניסה ולא הצליח) - והוא רק ימשיך. הוא הגיע עד ליפן בגלל שאלגוריתם שלו של לעבוד עם הטאלנט הכי חם הכווין אותו לקני אומגה, הוא יעשה הכל כדי להיות אובר, צריך לקרוא לילד בשמו - זה לא טכני, זה הבן אדם. הבן אדם רעיל, והוא רק נהיה יותר גרוע. 

אבל זה ברור כבר שנים שזה מה שג'ריקו עושה. הוא נצמד למתאבק הצעיר שחם באותו רגע ואז לוקח קרדיט על כך שקידם אותו. אתה יכול לחזור עם זה לWWE ולראות שזה מה שהוא עשה גם אצל וינס.
אבל עד לנקודה מסויימת באמת היה לג'ריקו את הטאץ' והיכולת למנף אנשים. אפילו לאורך הריין שלו כאלוף AEW. משהו השתנה אחרי זה. 

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • NovemberMan
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,825
אשכולות: 59
Likes Given: 4,469
#1,760
07-27-2022, 09:19 AM
(07-27-2022, 09:12 AM)FTRainmaker כתב:  אבל זה ברור כבר שנים שזה מה שג'ריקו עושה. הוא נצמד למתאבק הצעיר שחם באותו רגע ואז לוקח קרדיט על כך שקידם אותו. אתה יכול לחזור עם זה לWWE ולראות שזה מה שהוא עשה גם אצל וינס.
אבל עד לנקודה מסויימת באמת היה לג'ריקו את הטאץ' והיכולת למנף אנשים. אפילו לאורך הריין שלו כאלוף AEW. משהו השתנה אחרי זה. 

לדעתי מה שהשתנה הוא שג'ריקו פשוט לא רוצה למנף אותם יותר. הוא נשאר סטטי והוא תמיד יהיה אגדה, זו שיטת מצליח שאם הטאלנט נקבר ולא שוחה ג'ריקו נשאר בטופ ואם הוא כן שוחה ג'ריקו לוקח קרדיט.

אני לא קונה את זה בחיים שג'ריקו אשכרה מאמין שהאקט שלו מוציא את קינגסטון אובר. הוא קובר אותו במודע.
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (711): « הקודם 1 ... 174 175 176 177 178 ... 711 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-03-2026, 08:57 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר