07-22-2022, 08:10 PM
(07-22-2022, 05:33 PM)Roger כתב: שמע אני יודע שאתה מתנגד לסגנון שלי ולפעמים לדברים שאני אומר אבל אתה בשום אופן לא יכול להגיד שתגובה לזה ששיר ממשיך להתנגן ברגעים שלחלוטין הפוקוס אמור להיות על הפרופורמרים היא תגובה לא עניינית. זה מאוד פשוט ובאמת אין שום צורך להגן בכוח - היה משהו לא תקין בהפקה - למה כשאני מצביע על זה אז זה לא ענייני ואי אפשר לקחת אותי ברצינות? אתה רוצה להגיד לי שאם זה היה תלוי בהפקה יותר מקצועית או אפילו בך, אתה היית חושב להשאיר את המוזיקת אייטיז טרזן המצחיקה הזאת (זה שיר מצחיק לא בקטע מזלזל) בזמן שג'ונגל בוי בא לנקום במי שבמשך שבועות גידף אותו בלי סוף וירד על האבא המת שלו?? עזוב עכשיו את הבוקינג הדבילי של לוצ'זורוס מתהפך עליו שזה לחלוטין לא נופל מהטמטום של ההתהפכות של ג'ג'מנט דיי על אדג', אבל העובדה שג'ונגל בוי רודף אחרי כריסטיאן עם כיסא כדי לנסות לגמור לו את הקריירה וברקע עדיין מתנגן השיר הזה זה לא דבר מיותר?? זה לא דבר שגורם למעריץ סביר שלא חי באינטרנט להגיד "וואלה מה זה הדבר המעפן הזה? מה לעזעזל אני רואה.."?? אז כן זה היה קרינג'י מאוד וזה היה לחלוטין חלק מהדברים הגרועים. אז נראה בגדול התשובה לשאלה שלך היא כן. זה היה אחד ממצבור של דברים חובבניים וגרועים וקרינג'יים שהרסו לי את חווית הצפייה וזה נורא ואיום כי אם AEW מחליטים להשקיע בהפקה גדולה ויפה ובצילום מקצועי ולא להתמקד במצלמה עם זום אין בכריס ג'ריקו על הרצפה כשהוא עושה בלייד ג'וב ולא להתעקש להמשיך לצלם זוויות שלשל מי שיש 2 עיניים עובדות רואה את הזיוף של המהלך בצורה מאוד אין יור פייס ולהבין שהם בטלוויזיה כל שבוע מול מיליון איש ולא במתנ"ס שהם רגילים להיות בו מול 20 חנונים שאוכלים כל מה שהם עושים בכפית, אז מן הסתם החברה תגדל כי המעריצים של WWE שמסרבים לראות AEW בגלל שזה מרגיש להם חובבני וזול אולי יתנו לAEW עוד הזדמנות פתאום כי הם יראו שאולי התוכן שונה, אבל זה לא נופל ברמה מבחינת הפקה וחווית צפייה.
ואם תשאל למה אכפת לי מכמה רייטינג יש ושאני לא איש עסקים וכו' אז לא אמור לעניין אותי, אז זה לחלוטין כן וזה אמור לעניין גם אותך וגם את כולם.
למה? - כשהחברה בסטגנציה לפחות מאז תחילת עידן הנידל-מוברים ולא מצליחה לגדול מעבר לקהל המלצרי המארקי זו בעיה גם לצופה - אין אופק לחברה, אין מעוף, אין לה למה ולאן להתפתח, משמע המוצר יהיה אותו דבר ואולי אפילו יותר גרוע. אפילו אם אתה אוהב את הקרבות ואתה מחובר לכל דבר שיוצא מהמוח של טוני, כמה זמן עד שימאס? כמה זמן עד שיגידו שנמאס מהקרבות כוכבי מלצר עם כמה שאוהבים אותם ורוצים משהו רענן אחר? האירוע הכי מוצלח של החברה עד היום שהביא לעלייה כללית שלהם בכל תחום לא מבוסס קרבות מלצר, אלא מבוסס רגעים. רגעים שגרמו לשינוי כלשהו ביקום של החברה. אחרי דברים כאלה, יש להם יותר אחריות להביא מוצר יותר טוב. כשיש רייטינג יותר טוב ובאז טוב ודיבור חיובי על החברה - האחריות עליהם גדלה והלחץ גדל ומשם הם חייבים להוכיח את עצמם יותר ויותר ולהשתפר וללמוד ולהיות יותר טובים.
איך לעזעזל להתלונן על באצ'ים זה דבר מגוחך?? למה אתה מרגיש צורך לתת דוגמא למתאבק גנרי של WWE שבכלל לא דיברתי על באצ' שקשור בזירה??? עוד פעם, זה מאוד מאוד פשוט - היה ספוט מתוכנן מראש שכל המעורבים בו תכננו ומי שהייתה החלק המרכזי בספוט הזה, פישלה והפאשלה שלה הפריע לזרימה ולמהלך התקין של כל הקרב. בשביל הדברים האלה יש חזרות. מתאבקים עושים חזרות בלי סוף על דברים וצר לי מאוד הקרב הזה ניחן בערימות של באצ'ים שמראים לגמרי שהחזרות והתכנון לקרב הזה שאפו ל0 - משמע, הפקה לא טובה, משמע, תוכנית לא טובה.
עכשיו אני מסכים איתך בכל מה שקשור לבוקינג. הכל חרא. ג'ריקו המתאבק הכי מאוס בהיסטוריה וכנראה כשהוא יפרוש הצ'נטים של "thank you chris" יהיו תודה על זה שהוא פשוט הולך ולא תודה על הקריירה הכללית שלו. רשמתי שהתלונה העיקרית שלי על הבוקינג זה אדם פייג' כמובן שחזר לשורות הדארק אורדר אחרי הריין הכושל שלו בתור אלוף עולם. פסטיבל משבר גיל האמצע של ג'ריקו לא מעניין אותי והפיוד המחריד עם קינגסטון לא מעניין אותי. כריסטיאן וג'ונגל בוי עניין אותי עד השבוע הזה (לא בגלל שהמוזיקה התנגנה אלא בגלל הבוקינג הדבילי), ועוד שאר ירקות מקולקלים גם לא ממש תפסו אותי. הדברים האלה לא סותרים את זה שההפקה ופרזנטציה וההגשה של התוכנית הייתה פח זבל. אפשר לדבר על זה ולדבר על זה, ומאוד רצוי לדבר על זה ולדבר על זה. לא נראה לי שאפילו פה יש מישהו שרוצה שהחברה תישאר באותו סטייט לעוד 10 שנים. דברים צריכים להשתנות ולהתקדם.
רק בשביל שלא נלך סחור סחור (אנחנו בעמ׳ מס׳ 6, ואני נגד כל כך הרבה תגובות לאשכולות שאני לא פותח אותם),
לכל אחד יש את הסגנון כתיבה שלו. יש פה כמה כתבים בחסד, יש גם אותי. אני אוהב לכתוב בצורה צינית, ועל כן לא יכול לבוא בטענות כאשר לא מבינים שאני ציני. הסגנון כתיבה שלך לעיתים תוקפני ומקטין את הדעה הנגדית. וגם כאן זה בסדר. כל עוד לא מעליבים מישהו פה בפורום זה הכל תקין, אבל - הטיעונים שלך לא תמיד ברורים, ולפעמים אתה נתפס לקטנות. השילוב של אלה יוצרים זרם נגדי לתגובה שלך, ואז אתה נעלב.
אז אל תעלב, הכל טוב. כולם פה שונאים את ג׳ריקו ויודעים ששון מייקלס הוא העז.

![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
![[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]](https://64.media.tumblr.com/0e0e53660d883819c6c8fa42b17fbac8/8e7ae73a9280f2d4-2f/s540x810/302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif)