Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 23 24 25 26 27 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite Fyter Fest(2) 20.7.2022

עמודים (8): « הקודם 1 ... 4 5 6 7 8 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW Dynamite Fyter Fest(2) 20.7.2022
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
07-22-2022, 08:10 PM
(07-22-2022, 05:33 PM)Roger כתב:  שמע אני יודע שאתה מתנגד לסגנון שלי ולפעמים לדברים שאני אומר אבל אתה בשום אופן לא יכול להגיד שתגובה לזה ששיר ממשיך להתנגן ברגעים שלחלוטין הפוקוס אמור להיות על הפרופורמרים היא תגובה לא עניינית. זה מאוד פשוט ובאמת אין שום צורך להגן בכוח - היה משהו לא תקין בהפקה - למה כשאני מצביע על זה אז זה לא ענייני ואי אפשר לקחת אותי ברצינות? אתה רוצה להגיד לי שאם זה היה תלוי בהפקה יותר מקצועית או אפילו בך, אתה היית חושב להשאיר את המוזיקת אייטיז טרזן המצחיקה הזאת (זה שיר מצחיק לא בקטע מזלזל) בזמן שג'ונגל בוי בא לנקום במי שבמשך שבועות גידף אותו בלי סוף וירד על האבא המת שלו?? עזוב עכשיו את הבוקינג הדבילי של לוצ'זורוס מתהפך עליו שזה לחלוטין לא נופל מהטמטום של ההתהפכות של ג'ג'מנט דיי על אדג', אבל העובדה שג'ונגל בוי רודף אחרי כריסטיאן עם כיסא כדי לנסות לגמור לו את הקריירה וברקע עדיין מתנגן השיר הזה זה לא דבר מיותר?? זה לא דבר שגורם למעריץ סביר שלא חי באינטרנט להגיד "וואלה מה זה הדבר המעפן הזה? מה לעזעזל אני רואה.."?? אז כן זה היה קרינג'י מאוד וזה היה לחלוטין חלק מהדברים הגרועים. אז נראה בגדול התשובה לשאלה שלך היא כן. זה היה אחד ממצבור של דברים חובבניים וגרועים וקרינג'יים שהרסו לי את חווית הצפייה וזה נורא ואיום כי אם AEW מחליטים להשקיע בהפקה גדולה ויפה ובצילום מקצועי ולא להתמקד במצלמה עם זום אין בכריס ג'ריקו על הרצפה כשהוא עושה בלייד ג'וב ולא להתעקש להמשיך לצלם זוויות שלשל מי שיש 2 עיניים עובדות רואה את הזיוף של המהלך בצורה מאוד אין יור פייס ולהבין שהם בטלוויזיה כל שבוע מול מיליון איש ולא במתנ"ס שהם רגילים להיות בו מול 20 חנונים שאוכלים כל מה שהם עושים בכפית, אז מן הסתם החברה תגדל כי המעריצים של WWE שמסרבים לראות AEW בגלל שזה מרגיש להם חובבני וזול אולי יתנו לAEW עוד הזדמנות פתאום כי הם יראו שאולי התוכן שונה, אבל זה לא נופל ברמה מבחינת הפקה וחווית צפייה.

ואם תשאל למה אכפת לי מכמה רייטינג יש ושאני לא איש עסקים וכו' אז לא אמור לעניין אותי, אז זה לחלוטין כן וזה אמור לעניין גם אותך וגם את כולם.
למה? - כשהחברה בסטגנציה לפחות מאז תחילת עידן הנידל-מוברים ולא מצליחה לגדול מעבר לקהל המלצרי המארקי זו בעיה גם לצופה - אין אופק לחברה, אין מעוף, אין לה למה ולאן להתפתח, משמע המוצר יהיה אותו דבר ואולי אפילו יותר גרוע. אפילו אם אתה אוהב את הקרבות ואתה מחובר לכל דבר שיוצא מהמוח של טוני, כמה זמן עד שימאס? כמה זמן עד שיגידו שנמאס מהקרבות כוכבי מלצר עם כמה שאוהבים אותם ורוצים משהו רענן אחר? האירוע הכי מוצלח של החברה עד היום שהביא לעלייה כללית שלהם בכל תחום לא מבוסס קרבות מלצר, אלא מבוסס רגעים. רגעים שגרמו לשינוי כלשהו ביקום של החברה. אחרי דברים כאלה, יש להם יותר אחריות להביא מוצר יותר טוב. כשיש רייטינג יותר טוב ובאז טוב ודיבור חיובי על החברה - האחריות עליהם גדלה והלחץ גדל ומשם הם חייבים להוכיח את עצמם יותר ויותר ולהשתפר וללמוד ולהיות יותר טובים.

איך לעזעזל להתלונן על באצ'ים זה דבר מגוחך?? למה אתה מרגיש צורך לתת דוגמא למתאבק גנרי של WWE שבכלל לא דיברתי על באצ' שקשור בזירה??? עוד פעם, זה מאוד מאוד פשוט - היה ספוט מתוכנן מראש שכל המעורבים בו תכננו ומי שהייתה החלק המרכזי בספוט הזה, פישלה והפאשלה שלה הפריע לזרימה ולמהלך התקין של כל הקרב. בשביל הדברים האלה יש חזרות. מתאבקים עושים חזרות בלי סוף על דברים וצר לי מאוד הקרב הזה ניחן בערימות של באצ'ים שמראים לגמרי שהחזרות והתכנון לקרב הזה שאפו ל0 - משמע, הפקה לא טובה, משמע, תוכנית לא טובה.

עכשיו אני מסכים איתך בכל מה שקשור לבוקינג. הכל חרא. ג'ריקו המתאבק הכי מאוס בהיסטוריה וכנראה כשהוא יפרוש הצ'נטים של "thank you chris" יהיו תודה על זה שהוא פשוט הולך ולא תודה על הקריירה הכללית שלו. רשמתי שהתלונה העיקרית שלי על הבוקינג זה אדם פייג' כמובן שחזר לשורות הדארק אורדר אחרי הריין הכושל שלו בתור אלוף עולם. פסטיבל משבר גיל האמצע של ג'ריקו לא מעניין אותי והפיוד המחריד עם קינגסטון לא מעניין אותי. כריסטיאן וג'ונגל בוי עניין אותי עד השבוע הזה (לא בגלל שהמוזיקה התנגנה אלא בגלל הבוקינג הדבילי), ועוד שאר ירקות מקולקלים גם לא ממש תפסו אותי. הדברים האלה לא סותרים את זה שההפקה ופרזנטציה וההגשה של התוכנית הייתה פח זבל. אפשר לדבר על זה ולדבר על זה, ומאוד רצוי לדבר על זה ולדבר על זה. לא נראה לי שאפילו פה יש מישהו שרוצה שהחברה תישאר באותו סטייט לעוד 10 שנים. דברים צריכים להשתנות ולהתקדם.

רק בשביל שלא נלך סחור סחור (אנחנו בעמ׳ מס׳ 6, ואני נגד כל כך הרבה תגובות לאשכולות שאני לא פותח אותם),
לכל אחד יש את הסגנון כתיבה שלו. יש פה כמה כתבים בחסד, יש גם אותי. אני אוהב לכתוב בצורה צינית, ועל כן לא יכול לבוא בטענות כאשר לא מבינים שאני ציני. הסגנון כתיבה שלך לעיתים תוקפני ומקטין את הדעה הנגדית. וגם כאן זה בסדר. כל עוד לא מעליבים מישהו פה בפורום זה הכל תקין, אבל - הטיעונים שלך לא תמיד ברורים, ולפעמים אתה נתפס לקטנות. השילוב של אלה יוצרים זרם נגדי לתגובה שלך, ואז אתה נעלב.
אז אל תעלב, הכל טוב. כולם פה שונאים את ג׳ריקו ויודעים ששון מייקלס הוא העז.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
07-22-2022, 08:29 PM
הוא לא לפעמים נתפס לקטנות. הוא מחפש את הקטנות ולכן אנשים לא אוהבים את זה.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
07-23-2022, 11:36 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-23-2022, 11:37 AM על ידי Roger.)
(07-22-2022, 08:10 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  רק בשביל שלא נלך סחור סחור (אנחנו בעמ׳ מס׳ 6, ואני נגד כל כך הרבה תגובות לאשכולות שאני לא פותח אותם),
לכל אחד יש את הסגנון כתיבה שלו. יש פה כמה כתבים בחסד, יש גם אותי. אני אוהב לכתוב בצורה צינית, ועל כן לא יכול לבוא בטענות כאשר לא מבינים שאני ציני. הסגנון כתיבה שלך לעיתים תוקפני ומקטין את הדעה הנגדית. וגם כאן זה בסדר. כל עוד לא מעליבים מישהו פה בפורום זה הכל תקין, אבל - הטיעונים שלך לא תמיד ברורים, ולפעמים אתה נתפס לקטנות. השילוב של אלה יוצרים זרם נגדי לתגובה שלך, ואז אתה נעלב.
אז אל תעלב, הכל טוב. כולם פה שונאים את ג׳ריקו ויודעים ששון מייקלס הוא העז.

קטנות אצלך = גדולות אצלי.
בחיי שזה לא כזה קשה להבין.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
07-23-2022, 12:23 PM
(07-23-2022, 11:36 AM)Roger כתב:  קטנות אצלך = גדולות אצלי.

גדולות אצלך = קטנות אצל אחרים.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
07-23-2022, 12:32 PM
(07-23-2022, 12:23 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  גדולות אצלך = קטנות אצל אחרים.

אני הבנתי שזה קטנות אחרים ואצלך בזה שרשמתי "קטנות אצלך = גדולות אצלי". מעבר לצורך של לתת את התגובה האחרונה וכאילו לנסות להחזיר לי באותו מטבע כדי לא לצאת מפסיד בויכוח אין שום סיבה לתגובה הזאת.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
07-23-2022, 12:51 PM
(07-23-2022, 12:32 PM)Roger כתב:  אני הבנתי שזה קטנות אחרים ואצלך בזה שרשמתי "קטנות אצלך = גדולות אצלי". מעבר לצורך של לתת את התגובה האחרונה וכאילו לנסות להחזיר לי באותו מטבע כדי לא לצאת מפסיד בויכוח אין שום סיבה לתגובה הזאת.

*דיון כפרה.
אין מפסידים ומנצחים.
** חוץ ממך, הבסת אותי. לא מאמין שהפסדתי.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
07-23-2022, 12:54 PM
(07-23-2022, 12:51 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  *דיון כפרה.
אין מפסידים ומנצחים.
** חוץ ממך, הבסת אותי. לא מאמין שהפסדתי.

ברור שאין כי אתה מגמד את זה עכשיו ומנסה לתקן לי את הטרמינולוגיה. ברור שאין..
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
07-26-2022, 05:43 PM
(07-21-2022, 09:00 PM)Roger כתב:  העובדה שהשיר של ג'ונגל בוי התנגן ברקע בזמן שכל האנגל עם כריסטיאן קורה לא קשור לתוכנית ספציפית? זה קורה כל שבוע?

אגב אם הייתי עושה RANT כללי על מה שקרה עם ג'ג'מנט דיי ואדג' אני בטוח שלא הייתם עונים ככה.

אבל אתה לא עושה RANT כללי על מה שקרה עם ג'ג'מנט דיי ואדג'.
אתה לא עושה את זה על שום דבר שקשור למוצר של ה-WWE. זה לא מתאים לנראטיב (טרנדי להשתמש במילה הזאת פה ב-2022, נכון?) שלך.
אתה לא אובייקטיבי? לא תקבל יחס של אחד עם דעות אובייקטיביות.
Heart

(07-22-2022, 12:18 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  אבל אחי, אתה שוב מפספס את הנקודה.
בוא, אנחנו, הדיינמייטס (אני עדיין בדארק, אבל כנראה שבוע הבא אקבל קרב מול ג׳ייד), באים בטענות על ימין והשמאל, כשמביאים לנו את ג׳ריקו, קרב של 5 על 5, את גווארה, את ג׳ריקו וגואררה ביחד, את ג׳ריקו וגוארה ביחד בקרב של 5 על 5.
שים לב, כשאני פותח אשכול תוצאות (ולא סוגרים לי אותו) - כל האשכול מלא עקיצות.
אין אצלי (וכנראה שאצל עוד רבים וטובים פה) שחור ולבן. אנחנו מהללים קרבות של ג׳ון מוקסלי ושל אדי קינגסטון כאשר הם נאבקים מול בריאן דמיאלסון וסי אם פאנק, ואנחנו מטנפים על אותם מתאבקים כשהם נאבקים מול ברודי קינג וכריס ג׳ריקו (מוטיב חוזר).
אנחנו מספיק בוגרים בשביל להנות מהאירוע הדלת הפתוחה ולצד זה להגיד שוואלק הבנייה יכלה להיות יותר טובה. להנות מקרבות באיכות קרובה באירועים ולהתלונן במקביל שהם ארוכים ברמה שאני אישית לא מצליח לראות אירוע שלם.
יהיר שכמוני, אפילו התלוננתי על התוצאה בקרב של דניאלסון מול פייג׳.

יודע מה? תראה איך דוחפים לני את ג׳ריקו, מנסים להפוך אותו ללגיטימי בכוח, בכל פעם עם חמישה מסכנים אחרים שנדרסים על ידיו. אתה לא רואה פה קריאות של ג׳ריקו הוא הגואט, אתה רואה פה קריאות של ג׳ריקו פליז גו. אותו דבר היה עם קודי.
אתה רואה את זה הפוך? אתה מסוגל להגיד שריינס ולסנר חונקים את הרוסטר?

וזאת הנקודה. תן לנו להתלונן כשצריך, תן לנו להתלהב שצריך.
אבל כשאתה מסתכל על העולם בשחור ולבן, ומחפש בכוח על מה להתלונן, ובצורה לא סימטרית, ואז נעלב שאומרים לך: ״ אחי אתה מסתכל על העולם בשחור ולבן, אתה מחפש בכוח על מה להתלונן, ובצורה לא סימטרית״ והתגובה שלך היא ״אחי, עזוב אותם (שחור), הם קבוצה נפרדת מאיתנו (לבן). צוחק על BBC (עליהם? זה מה שמפריע) ואז טוען שריינס הוא הגואט (סימטריה אחי).

כל מילה.

לנושא -
תוכנית גרועה, הושקעו מאמצים להעלות את AEW לסטטוס של חברת ההאבקות הטובה בעולם.
הם יצטרכו להשקיע אפילו עוד יותר כדי להגיע לאותה רמה שוב.

כולם פה מטנפים על 100 אחוז מהתוכנית ואני חושב שזה כחלק מהלך רוח כללי שאני לגמרי מבין אותו, אבל כן היו דברים טובים בין על החרא.
מסכים עם 90% מהטינופים, AEW וטוני קהאן (אאאעהאהאעהה קוקאין מארק רופס חלש לוזר הגיע לאן שהגיע רק בגלל הכסף פיצוצים גלגלונים) הרוויחו את זה ביושר.

ברודי קינג עוד יהיה מונסטר היל מהטופ בביזנס, חכו ותראו.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
07-26-2022, 07:05 PM
(07-26-2022, 05:43 PM)NovemberMan כתב:  אבל אתה לא עושה RANT כללי על מה שקרה עם ג'ג'מנט דיי ואדג'.
אתה לא עושה את זה על שום דבר שקשור למוצר של ה-WWE. זה לא מתאים לנראטיב (טרנדי להשתמש במילה הזאת פה ב-2022, נכון?) שלך.
אתה לא אובייקטיבי? לא תקבל יחס של אחד עם דעות אובייקטיביות.
Heart

נתחיל מזה שאני משח שאתה מסכים איתי שאכן אם הייתי עושה או לצורך העניין מישהו היה עושה רנט כללי על ג'ג'מנט דיי ואדג' אתם לא הייתם מגיבים ככה. עצם העובדה שהתייחסת לזה אבל לא אמרת "ניכנס בך גם אם תעשה רנט על אדג' וג'ג'מנד דיי" אומר שאני לא אובייקטיבי או שאתה?!
אתה חייב להבין שזה ממש על הזין שלי לקדם "נרטיב" מסוים אם זה מה שאתה חושב. אני רואה את המוצר, ואומר מה שאני חושב. לא טוב לך?? קיבלת טריגר?? אל תקרא. פשוט מאוד.
לא להיות עם סטנדרטים כפולים מידי כי יש גבול לתעלולים המנטליים שאפשר לעשות. יש להרבה מאוד פה כולל אותך כנראה סנטימנט אנטי-WWE שאי אפשר ממש להסתיר, אז לא לדבר יותר מידי על אובייקטיביות.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
07-27-2022, 01:22 PM
(07-26-2022, 07:05 PM)Roger כתב:  אני רואה את המוצר, ואומר מה שאני חושב. לא טוב לך?? קיבלת טריגר?? אל תקרא. פשוט מאוד.

באותה מידה - אם אתה לא אוהב מה שאני מגיב על התגובות שלך - אל תקרא.
זה פורום, זאת המטרה שלו, אם לא נעים לך תפתח בלוג שאי אפשר להגיב לו.

(07-26-2022, 07:05 PM)Roger כתב:  נתחיל מזה שאני משח שאתה מסכים איתי שאכן אם הייתי עושה או לצורך העניין מישהו היה עושה רנט כללי על ג'ג'מנט דיי ואדג' אתם לא הייתם מגיבים ככה.

נכון, אבל אם היית מתחיל ראנטים על 2 המוצרים זה היה אמין כי בשניהם יש על מה להתלונן.
כשאתה ״מוותר״ למוצר אחד על המון חרא ולמוצר השני אתה מגיב מגילות על כל דבר - יגיבו לך בהתאם.
אלא אם כן תחליט שאתה מפסיק לטעון שאתה אובייקטיבי ואז לא יתייחסו לזה ברצינות כמו שלרוב אני לא מתעצבן על תגובות של לידור.
אלא אם כן הוא טוען שהוא אובייקטיבי ושם אני מגיב.

(07-26-2022, 07:05 PM)Roger כתב:  לא להיות עם סטנדרטים כפולים מידי כי יש גבול לתעלולים המנטליים שאפשר לעשות. יש להרבה מאוד פה כולל אותך כנראה סנטימנט אנטי-WWE שאי אפשר ממש להסתיר, אז לא לדבר יותר מידי על אובייקטיביות.

בדיוק, לא להיות עם סטנדרטים כפולים = לא לרדת על מוצר אחד כל הזמן ולשבח את השני.
אתה רואה שאני כתבתי ש-AEW העלו תוכנית טובה?
עזוב שאמרתי שהיה גרוע, אני מנבא שהם בדרך לאבדון אם הם לא יעשו שינויים דרסטיים.

עדיין מעדיף את המוצר שלהם על של ה-WWE ותתפלא, אני בקושי מגיב על תוכניות שלהם.
איך היית מגיב אם בכל תוכנית כמו הנוכחית של דינמייט הייתי כותב ״תוכנית מעולה״? ואז בנוסף לזה הייתי מגיב לראו שהמוצר חרא בכל תכנית ותכנית?
כבר הפנמתי שאני לא הקהל למוצר של ה-WWE וכשיש שם משהו שלא לטעמי אני לרוב פשוט מדלג, גם בתוכנית וגם פה בפורום.
אם הייתי מקלל את וינס, את הבוקינג ומשתגע מכל דבר קטן שהם עושים לא נכון (ויש המוןןןןן) ומוותר ל-AEW בתגובות שלי כשהם מעלים תוכניות באיכות נמוכה, נכון שכנראה שהיית מתעצבן ומגיב לי?ֿ
אז בדיוק אותו הדבר. אין בעיה לקטול ואין בעיה להרים, לא כשזה חד צדדי אחרת לאנשים תהיה בעיה עם התגובות שלך. לא מפריע לך שלאנשים יש בעיה עם זה? אז תמשיך, אבל יגיבו לך כמו עכשיו.

היה רגע של רצינות, מפה חוזרים לציניות Angel
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (8): « הקודם 1 ... 4 5 6 7 8 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-06-2026, 04:20 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר