Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 67 68 69 70 71 ... 130 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1401): « הקודם 1 ... 7 8 9 10 11 ... 1401 הבא »

אשכול נעול 
מצבי תצוגת אשכול
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-21-2021, 06:00 PM
(01-21-2021, 05:57 PM)King Kenny כתב:  
(01-21-2021, 05:52 PM)Inevitable כתב:  
(01-21-2021, 05:51 PM)King Kenny כתב:  
(01-21-2021, 05:48 PM)Inevitable כתב:  משהו שאני לא מחבב בכל הסיפור הזה - הדת' טריאנגל הפכו לפייסים בעל כורחם ואני לא מת על זה.
קודם כל - קוראים להם הפאקינג דת' טריאנגל. אין הרבה שמות יותר היליים מזה. (למעט כמובן, הDirty Heels)\
דבר שני - פאק עובד כל כך טוב כהיל, אני לא חושב שעכשיו זה הזמן להציג אותו כפייס בשום צורה.
דבר שלישי - שלושת המתאבקים מהדת' טריאנגל מרגישים כרגע ככלים ולא כמתאבקים. הם פיסות ששמים איפה שרוצים כדי לחזק את הסיפור וזה כל כך חבל לי כי שלושתם פשוט כל כך טובים. 

זהו פרקתי.

לא פאק, לא פניקס ולא פנטה, אף אחד מהם לא עשה דבר אחד פייסי מאז שהם חזרו כטריו. הם המועדפים כרגע, כי הם נלחמים בהילים בדמות אדי קינגסטון והמשפוחה ועכשיו בבולט קלאב. הם עדיין נכנסים מהמנהרה של ההילים, שזה כבר אומרים שהם הילים, והם גם לא שינו שום דבר בהתנהלות שלהם הם עדיין תוקפים את הפייסים גם לא תוך כדי קרב, כמו את היאנג באקס שבוע שעבר והסגנון פרומואים של פאק לא השתנה בכלל אז.... כן. 

מקבל מה שאתה אומר, אתנסח אחרת - גורמים לי לעודד אותם ואני לא רוצה לעודד אותם. גורמים לי לרצות לראות אותם "מנצחים" את קינגסטון והסטייבל שלו ואני חושב שהם צריכים להיות בפוזיציה שאני רוצה לראות אותם מפסידים והם בתגובה מנצחים שוב ושוב וגורמים לי לאהוב אותם אפילו פחות ברמת הדמויות. איי דונט לייק איט

זכותך, אני חושב שזה נהדר שהילים ופייסים הם דינמיים ולא כל ההילים חברים של ההילים כי הם הילים ולא כל הפייסים חברים של הפייסים כי הם פייסים ויש לך גם פיודים בין לבין. ומן הסתם בפיודים בין לבין צריך לבחור צד, כי רסלינג זה עדיין טוב נגד רע, אז בהיל-היל צריך להיות לך את הרוע במיעוטו מה שנקרא. אני חושב שזה גם ככה קל מאוד להריע לדת' טריאנגל, בעיקר לפניקס לדוגמה, אז אין לי בעיה עם זה. 

אני גם אוהב את הדינאמיות והחוסר שבלוניות שיש בAEW, אל תבין אותי לא נכון. 
אני הייתי רוצה לראות את הדת' טריאנגל הרעים יותר בסיטואציה, לא הטובים יותר. העובדה שהם "פחות הילים מההילים האחרים" קצת מחלישה את הגימיק שלהם בעיניי.

[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
King Kenny מנותק
God of Wrestling
תגובות: 241
אשכולות: 4
Likes Given: 0
01-21-2021, 06:03 PM
מדינמייט לדינמייט אני פשוט רוצה שAEW יציגו את אליפות הטריוס שלהם כבר. יש להם מחלקה זהב, באמת זהב, מוכנה על מגש של כסף והם רק צריכים לתת לה אליפות ולבסס אותה. זה הכל. 
מאט סיידל וטופ פלייט צריכים להיות טריו קבוע לדעתי אחרי התכנית האחרונה, הם מעולים יחד והם צריכים להיות האנטי תזה של מאט הארדי ופרייבט פארטי. מתאבק מנוסה עם טאג טים צעיר, משמש להם כמנטור רק שסיידל יעשה את זה מטוב לב ותור בייביפייס ומאט הארדי הוא כמובן ביג מאני מאט שלוקח מפרייבט פארטי 50% מהרווחים ואת הפלטפורמות צד שלישי שלהם... איזה מפלצת.
[Image: giphy.gif]
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
King Kenny מנותק
God of Wrestling
01-21-2021, 07:44 PM
[Image: EsOR_w1W8AIcnxR?format=png&name=small]

פאק יא סוף סוף הג'ושיז חוזרות לAEW. געגועים לריהו, סאקורה ויוקה לא יכול לחכות לראות אותן שוב בטורניר. מעניין מי עוד יצטרפו, מקווה שהטורניר הזה יהווה נקודת מפנה לכל הדוויזיה בכללי.
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
01-21-2021, 07:48 PM
(01-21-2021, 07:44 PM)King Kenny כתב:  [Image: EsOR_w1W8AIcnxR?format=png&name=small]

פאק יא סוף סוף הג'ושיז חוזרות לAEW. געגועים לריהו, סאקורה ויוקה לא יכול לחכות לראות אותן שוב בטורניר. מעניין מי עוד יצטרפו, מקווה שהטורניר הזה יהווה נקודת מפנה לכל הדוויזיה בכללי.

טסה בלאנצ'רד - בעד או נגד?
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
King Kenny מנותק
God of Wrestling
01-21-2021, 07:51 PM
(01-21-2021, 07:48 PM)Inevitable כתב:  
(01-21-2021, 07:44 PM)King Kenny כתב:  [Image: EsOR_w1W8AIcnxR?format=png&name=small]

טסה בלאנצ'רד - בעד או נגד?

נגד, עם כל הטאלנט, הדבר האחרון שמחלקת הנשים שבצמיחה כרגע צריכה היא אישיות רעילה ביניהן.
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
01-22-2021, 12:20 AM
הוכרז לרבולושין, סטינג ודארבי אלין נגד בריאן קייג' וריקי סטארקס בקרב רחוב

הגב

•
חפש
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,075
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,123
01-22-2021, 03:41 PM
אובזרבר מדווחים שהשמות כרגע שעולים כיריבים של רומן ריינס לקרב ברסלמניה הם שינסקה נקאמורה או דניאל בריאן.
ציפיתי למשהו יותר גדול האמת, נראה איך זה יצא בסוף, אני מעדיף משולש האמת.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
King Kenny מנותק
God of Wrestling
01-22-2021, 04:03 PM
(01-22-2021, 03:41 PM)lidoradir כתב:  אובזרבר מדווחים שהשמות כרגע שעולים כיריבים של רומן ריינס לקרב ברסלמניה הם שינסקה נקאמורה או דניאל בריאן.
ציפיתי למשהו יותר גדול האמת, נראה איך זה יצא בסוף, אני מעדיף משולש האמת.

מה יכול להיות גדול? רציני אני שואל, לא בציניות. מה נבנה בסמאקדאון מאז שריינס זכה באליפות, שיכול להיות יריב ראוי לרסלמניה בשבילו? אין. האופציה הכי גדולה שלהם זה היה רוקי, ויש מצב שזה גם היה הכיוון לרסלמניה הוליווד המקורית. אבל כרגע אין להם קרב גדול לריינס, ואם הם יצליחו לבנות או את נקאמורה או את בראיין בזמן שיש עד מניה את זה נחכה ונראה. 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,075
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,123
01-22-2021, 04:27 PM
(01-22-2021, 04:03 PM)King Kenny כתב:  מה יכול להיות גדול? רציני אני שואל, לא בציניות. מה נבנה בסמאקדאון מאז שריינס זכה באליפות, שיכול להיות יריב ראוי לרסלמניה בשבילו? אין. האופציה הכי גדולה שלהם זה היה רוקי, ויש מצב שזה גם היה הכיוון לרסלמניה הוליווד המקורית. אבל כרגע אין להם קרב גדול לריינס, ואם הם יצליחו לבנות או את נקאמורה או את בראיין בזמן שיש עד מניה את זה נחכה ונראה. 

בריאן בתקופה האחרונה הפסיד נקי לג'יי אוסו, שינסקה נקאמורה וסזארו, אז פתאום ללכת לכיוון של לתת לו זכייה בראמבל וקרב אליפות ברסלמניה נגד רומן ריינס מרגיש לי מפגר.
אני לא שוכח שנקאמורה הפסיד נקי לאוטיס לפני כמה שבועות, הם כן הצליחו 'להשכיח' את זה אחרי הופעות מעולות שלו בגאונטלנט ובקרב נגד ג'יי שבוע אחר כך.
אני לא רוצה לראות סינגלס של ריינס-בריאן, בטח ובטח שלא זכייה של בריאן, נקאמורה פייס שוב זה מהלך טוב, קרב משולש יותר יזרום לי.

וכנראה שהדעה שלי תיהיה שונה משל כולם, ריינס נגד רולינס ירגיש לי יותר גדול מכל קרב אחר.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
King Kenny מנותק
God of Wrestling
01-22-2021, 04:33 PM
(01-22-2021, 04:27 PM)lidoradir כתב:  
(01-22-2021, 04:03 PM)King Kenny כתב:  מה יכול להיות גדול? רציני אני שואל, לא בציניות. מה נבנה בסמאקדאון מאז שריינס זכה באליפות, שיכול להיות יריב ראוי לרסלמניה בשבילו? אין. האופציה הכי גדולה שלהם זה היה רוקי, ויש מצב שזה גם היה הכיוון לרסלמניה הוליווד המקורית. אבל כרגע אין להם קרב גדול לריינס, ואם הם יצליחו לבנות או את נקאמורה או את בראיין בזמן שיש עד מניה את זה נחכה ונראה. 

בריאן בתקופה האחרונה הפסיד נקי לג'יי אוסו, שינסקה נקאמורה וסזארו, אז פתאום ללכת לכיוון של לתת לו זכייה בראמבל וקרב אליפות ברסלמניה נגד רומן ריינס מרגיש לי מפגר.
אני לא שוכח שנקאמורה הפסיד נקי לאוטיס לפני כמה שבועות, הם כן הצליחו 'להשכיח' את זה אחרי הופעות מעולות שלו בגאונטלנט ובקרב נגד ג'יי שבוע אחר כך.
אני לא רוצה לראות סינגלס של ריינס-בריאן, בטח ובטח שלא זכייה של בריאן, נקאמורה פייס שוב זה מהלך טוב, קרב משולש יותר יזרום לי.

וכנראה שהדעה שלי תיהיה שונה משל כולם, ריינס נגד רולינס ירגיש לי יותר גדול מכל קרב אחר.

אבל אם הולכים לפי ההיגיון שלך והוא היגיון נכון, מה רולינס עשה לאחרונה שזה ירגיש גדול? נכון יש פה את ההיסטוריה אז לפחות יש משהו, זה כבר גדול יותר מאם זה יהיה בראיין או נקאמורה לדוגמה. אבל הוא נעלם לכמה חודשים, ולפני שהוא נעלם הוא היה חלק מהפיוד הלא נגמר הזה עם מיסטיריו ובניו שהוא לא יצא ממנו יותר טוב ממה שהוא נכנס אליו. אז כן, אפשר לקחת את רולינס אם הוא חוזר לקראת מניה ולתת לו את ריינס וזה יהיה גדול מברירת המחדל של ההיסטוריה ביניהם. אבל זה בדיוק כמו להביא את רוקי, זה להסתמך על משהו שהוא לא הסטוריליין שאתה (WWE) בנית במיוחד למניה וטיפחת ועשית הכל כדי שיהיה לך קרב גדול בידיים. זה כמו ללכת לקנות חלה במקום להכין אחת בבית. זה עדיין טעים, אבל זה עדיין להתפשר. 
בשורה התחתונה, אני חושב שאתה חייב להסכים איתי שWWE עשו עבודה לא טובה בלבנות מישהו בסמאקדאון שבסופו של דבר יוכל להוות איום לריינס, הם התרכזו בלבנות את ריינס וזה מעולה כי ריינס פשוט לוהט ומדהים בכל דבר שהוא עושה מאז שהוא זכה באליפות, אבל הם שכחו שנבל טוב צריך גם גיבור טוב ואם אין את הגיבור הזה... אז הנבל הרבה פחות אפקטיבי. 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1401): « הקודם 1 ... 7 8 9 10 11 ... 1401 הבא »

אשכול נעול 

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-16-2026, 03:53 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר