Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 85 86 87 88 89 ... 131 הבא »

תוצאות | WWE NXT 2.0 - 12.7.2022

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
lidoradirתוצאות | WWE NXT 2.0 - 12.7.2022
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,341
אשכולות: 1,869
Likes Given: 5,164
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-13-2022, 01:43 PM
[Image: 20220705_NXT_Match_RosePerez_fc_Tonight-...8fd1ae.jpg]

התוכנית ישר מתחילה בחניה שם רואים את רוקסן פרז פצועה, קורה ג'ייד ומספר שופטים מגיעים לבדוק את רוקסן.

ג'יובאני וינצ'י ניצח את אפולו קרוז, לקראת סוף הקרב וינצ'י נמצא מחוץ לזירה ואוהד מצלם אותו, וינצ'י לוקח ממנו את הפלאפון, קרוז מכניס את וינצ'י לזירה, זאיון קווין מגיע דרך הקהל ונותן אגרוף לאפולו קרוז ומכניס אותו לזירה, ג'יובאני וינצ'י מצמיד את אפולו קרוז לניצחון אחרי סיטאאוט פאוורבומב.

מקנזי מיטשל מראיינת את קורה ג'ייד מאחורי הקלעים, קורה ג'ייד אומרת שאין לה עדכון לגבי רוקסן פרז אבל היא אומרת שהיא ידעה שהן היו צריכות להגיע ביחד לאולם, היא אומרת שהיא לא ראתה מי תקף אותה אבל רשום על זה טוקסיק אטרקשן כי הן מפחדות, קורה אומרת שהיא מקווה שרוקסן תיהיה כשירה הערב ובמידה ולא הכלבות האלה ישלמו.

משודר סרטון על טיפאני סטראטון, היא מדברת על הניצחון שלה ב-GAB על ונדי צ'ו, טיפאני אומרת שהיא רוצה לראות מי תנצח הערב בקרב האליפות.

קמרון גריימס יוצא לזירה, גריימס אומר שהלוואי והיה לו תירוץ ללמה הוא עזב את שבוע שעבר בלי אליפות NXT, גריימס אומר שהייתה לו תוכנית והוא אפילו הצליח לתת קייב אין לברון ברייקר אבל לא הצליח להצמיד אותו ל-3. גריימס אומר שהוא למד שאפשר לעשות הכל בדרך הנכונה וזה עדיין לא יהיה מספיק טוב, גריימס אומר שאלה החיים, הוא אומר שחודש שעבר הוא הפסיד את אליפות צפון אמריקה ועכשיו הוא הפסיד לברייקר, גריימס אומר שהוא נועד להיות לוזר, הוא אומר שהוא חשב שהוא בדרך לירח אבל הוא התרסק לשמש. JD מקדונה יוצא החוצה, מקדונה אומר שהוא לא רוצה לבעוט במישהו שהוא למטה אבל הוא יעשה זאת, מקדונה אומר שהוא צפה בקרב וגריימס הראה לב ואף אחד לא יכול לקחת את זה ממנו, מקדונה אומר לגריימס שימשיך לבכות מאחורי הקלעים, מקדונה אומר לגריימס שהוא הפך להיות חדשות ישנות 60 שניות אחרי שברייקר ניצח אותו, מקדונה אומר שהמשחק השתנה ברגע שהאס האירי הגיע. מקדונה אומר שהוא עבד על כולם שחשבו שהדביוט שלו יהיה השבוע, הוא אומר שגם ברייקר חשב זאת. גריימס אומר למקדונה שהוא ראה מה הוא עשה ושינסה לקפוץ עליו מאחורי הגב, גריימס אומר שהקהל יסכים איתו שהם ראו מניאק אירי, מקדונה נוגח בגריימס שעף לחבלים, מקדונה מושך את גריימס לחבלים אך גריימס מתחמק, גריימס מנסה את הקייב אין אך מקדונה יוצא מהזירה בזמן.

האחים קריד ודמון קמפ צופים בקרב שלהם משבוע שעבר, קמפ מודה לאחים קריד שעוזרים לו והם הולכים, רודריק סטרונג מגיע ומתעצבן על דמון קמפ ועל זה שאמר שהוא ישמח שהקרב הזה יקרה שוב, סטרונג מאשים את קמפ שבגללו הוא לא אלוף זוגות, סטרונג אומר לקמפ שהוא לא טוב כמו שהוא חושב, סטרונג אומר לקמפ שהוא רוצה לראות איך הוא ירגיש שהוא יביך אותו בשבוע הבא בקרב אחד על אחד.

מקנזי מיטשל מראיינת את גרייסון וולר מאחורי הקלעים, וולר אומר שבמידה והקרב שלו ב-GAB היה מתבסס על נקודות הוא היה מנצח, וולר מדבר על ווס לי ואומר שבגללו הוא לא אלוף צפון אמריקה, וולר אומר שהוא מבין את זה שהחיים שלו גרועים אבל זה לא אומר שהוא יכול להרוס את שלו.

רופאים בודקים את רוקסן פרז.

טייטום פקסלי ניצחה את קיידן קרטר לצד קאטאנה צ'אנס, במהלך הקרב אייבי נייל יצאה החוצה לתמוך בטייטום פקסלי, לקראת סוף הקרב קרטר כמעט מכניעה את פקסלי איך היא מצליחה להגיע לחבלים, אייבי נייל מעודדת את פקסלי, קרטר מרימה את פקסלי שמתחמקת לרולאפ ומנצחת אותה.

על המסך ג'ו גייסי מופיע, גייסי אומר שבשבוע הבא סקיזם יחשפו את עצמם.

מוקדם יותר אלופי הזוגות של NXT UK ג'וש בריגס, ברוק ג'נסן ופאלון הנלי נמצאים בבר ושותים, פריטי דדלי נכנסים לבר ואומרים שהם הגיעו למקום הנכון, הם אומרים שהם לא מאמינים שהם הביאו את אליפות הזוגות של NXT UK לחור כזה, כמעט מתפתח ברול אך מפרידים אותם, פאלון הנלי אומרת להם שהם יפתרו את זה בזירה בשבוע הבא.

סאנגה ניצח את דוק הדסון, סאנגה הצמיד את הדסון לניצחון אחרי צ'וקסלאם.

מקנזי מיטשל מראיינת את טוקסיק אטרקשן מאחורי הקלעים, מנדי אומרת שהיא תמיד מרגישה טוב שהיא אלופת הנשים של NXT, מקנזי מאשימה את טוקסיק אטרקשן בתקיפה על רוקסן, טוקסיק אטרקשן אומרות שזה לא הן. ג'ייסי אומרת שבמידה ורוקסן פצועה הן צריכות להחזיר להן את אליפות הזוגות, מנדי רוז אומרת שאת אלופה כל החתיכות מסתדרות.

סולו סיקואה נגד ואן ואגנר נגמר בספירת חוץ כפולה, השניים רבים מחוץ לזירה והשופט סופר ל-10, אחרי הקרב השניים ממשיכים לריב אל מאחורי הקלעים בעוד מספר שופטים מנסים להפריד אותם.

משודר סרטון על אלוף צפון אמריקה כרמלו הייז וטריק ויליאמס אשר חוגגים לצד מספר נשים, הם מדברים על הנצחונות שלהם ב-GAB, הם עוברים לחגוג בפנטהאוז, שותים שמפניה, כרמלו הייז אומר לטריק ויליאימס שהם כמו קובי ושאק, פאק וסנופ, הוא אומר שהם הדרים טים. בסוף הם חוגגים בג'קוזי לצד הנשים ומרימים לחיים.

לאש לג'נד מאחורי הקלעים מכדררת בכדור כדורסל, לאש לג'נד אומרת לאינדי הארטוול שהיא תעשה לה מה שהיא עשתה לכדור כדורסל, לאש הולכת ומשחררת את הכדור, הכדור נעצר על ידי המחבט של אלבה פייר.

האוניברסיטה של אנדרה צ'ייס - משודר סרטון של אנדרה צ'ייס, בודהי היוורד ות'יאה הייל בלונדון.

אינדי הארטוול ניצחה את לאש לג'נד, לקראת סוף הקרב אלבה פייר מופיעה באיזור הקהל והיא מחזיקה בכדור כדורסל וזה מסיח את דעתה של לאש לג'נד, אינדי הארטוול מנסה אלבו דרופ אך נופלת(בוץ'), לאש לג'נד מנסה רולאפ אך אינדי מתחמק לרולאפ משלה ומצמידה אותה לניצחון. אחרי הקרב אלבה פייר מנסה להכות את לג'נד בעזרת המחבט איך היא בורחת.

מספר מתאבקות מדברות מאחורי הקלעים על מי תקפה את רוקסן פרז, לפתע נכנסים לשם ואן ואגנר וסולו סיקואה שממשיכים בברול שלהם.

מקנזי מיטשל מראיינת את משפחת דאנג'לו, היא שואלת את אלקטרה לופז האם היא תקפה את רוקסן פרז והיא עונה שלא, טוני דאנג'לו אומר שהוא לא נתן הוראה אז זה לא מישהו מאיתנו, דאנג'לו אומר שהערב נגלה האם חואקין וקרוז עומדים.

אחרי הפרסומות ואן ואגנר וסולו סיקואה ממשיכים את הברול שלהם באיזור החניה, סופיה מגיעה ומרגיעה את ואן ואגנר, רוברט סטון מגיע ואומר לסולו סיקואה שזה לא משחק ושזה לא נגמר, סולו סיקואה מעיף את רוברט סטון לתוך פח זבל.

משודר ברקוד נוסף :
[Image: FXgq-Kvx-Xo-AAFSRw.jpg]

טוני דאנג'לו וצ'נינג לורנזו ניצחו את אדריס אנופה ומאליק בלייד, חואקין ווילד וקרוז דל טורו צפו בקרב, טוני דאנג'לו הצמיד את מאליק בלייד לניצחון אחרי פישרמן באסטר, אחרי הקרב דאנג'לו אומר לחואקין וקרוז שיתקפו את מאליק, הם מקשיבים לו ומחסלים אותו.

מקנזי מיטשל מראיינת את ניקיטה ליונס מאחורי הקלעים, ניקיטה אומרת שאנשים באינסטגרם רושמים לה שאולי היא קשורה למה שקרה לרוקסן, ניקיטה אומרת שבמידה והיא לא הייתה נפצעת היא הייתה זוכה בטורניר הפריצה, היא אומרת שהיא לא מהסוג שיתקוף אנשים מאחורי הגב, היא אומרת שאם יש לה בעיה היא תגיד את זה בפנים. ניקיטה אומרת שאם רוקסן לא יכולה להתאבק ומנדי צריכה יריבה היא תשמח לשים את הגיר שלה ולקחת ממנה את אליפות הנשים של NXT.

מוכרז לשבוע הבא :
- קמרון גריימס נגד JD מקדונה.
- קרב על אליפות הזוגות של NXT UK : פריטי דדלי נגד ג'וש בריגס וברוקס ג'נסן.
- הדביוט של אקסיום.
- רודריק סטרונג נגד דמון קמפ.

טוקסיק אטרקשן יוצאות החוצה, מנדי אומרת שרוקסן פרז לא אישה מספיק כדי לספוג את זה ולאתגר אותה הערב, היא אומרת שהיא לא מאשימה אותה כי רוקסן בכל מקרה לא יכולה לנצח אותה, מנדי אומרת שאף אחד לא יכולה לנצח אותה. מנדי אומרת שהיא שולטת ב-NXT ושם דבר לא ישתנה. קורה ג'ייד יוצאת החוצה, קורה אומרת למנדי שתשתוק, היא אומרת שהערב שלה לא נגמר כי לקהל הבטיחו קרב על אליפות הנשים של NXT והם יקבלו את זה, קורה ג'ייד אומרת שאם רוקסן לא יכולה להתאבק היא תקח את אליפות הנשים של NXT ממנדי, מנדי רוז אומרת שזה מצחיק ושהיא תיתן לרוקסן ספירה של... רוקסן פרז יוצאת החוצה כאשר היא חבושה באיזור הבטן, קורה ג'ייד אומרת לרוקסן שהיא לא חייבת לעשות את זה, רוקסן אומרת לקורה כמה מילים ואז קורה אומרת לרוקסן שתקרע את מנדי.

קרב על אליפות הנשים של NXT
מנדי רוז ניצחה את רוקסן פרז ושמרה על אליפות הנשים של NXT, לקראת סוף הקרב רוקסן קופצת על מנדי מחוץ לזירה, ג'יג'י וג'ייסי מנסות לתקוף את רוקסן אך היא מעיפה אותן לרינג פוסט, רוקסן נותנת למנדי רוז קוד רד מחוץ לזירה, קורה ג'ייד מעודדת את רוקסן פרז ומסמנת לה לקום ולהכניס את מנדי לזירה, רוקסן מצליחה להכניס את מנדי לזירה, רוקסן מנסה להכנס לזירה אך קורה ג'ייד לוקחת את אליפות הזוגות שלה ומכה את רוקסן פרז בגב כאשר השופט לא רואה, מנדי רוז נותנת לרוקסן ראנינג ני ומצמידה אותה לניצחון. טוקסיק אטרקשן עוזבות. קורה ג'ייד נכנסת לזירה ומתחילה לצעוק על רוקסן פרז שהיא עשתה אותה, היא הביאה אותה לכאן והיא אנוכית. קורה ג'ייד מחסלת את רוקסן פרז בעזרת הסקייטבורד שלה וצורחת עליה.
[Image: 075-NXT-07122022-PM-96798-2b735d254f4fcf...8257c1.jpg]

[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,171
אשכולות: 14
Likes Given: 727
07-13-2022, 01:48 PM
שראיתי את המבט של קורה שרוקסן יצאה ידעתי שהיא תתהפך עליה, פרק חזק של הבראנד הכי טוב בwwe.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
07-13-2022, 01:59 PM
(07-13-2022, 01:43 PM)lidoradir כתב:  רוקסן מנסה להכנס לזירה אך קורה ג'ייד לוקחת את אליפות הזוגות שלה ומכה את רוקסן פרז בגב כאשר השופט לא רואה, מנדי רוז נותנת לרוקסן ראנינג ני ומצמידה אותה לניצחון. טוקסיק אטרקשן עוזבות. קורה ג'ייד נכנסת לזירה ומתחילה לצעוק על רוקסן פרז שהיא עשתה אותה, היא הביאה אותה לכאן והיא אנוכית. קורה ג'ייד מחסלת את רוקסן פרז בעזרת הסקייטבורד שלה וצורחת עליה.

עבר שבוע מאז שהן זכו באליפות הזוגות, כבר מפרידים אותן ושמים אותן בפיוד?

הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
07-13-2022, 02:06 PM
[Image: Screenshot-20220713-070629.jpg]
זה מה אנשים אומרים שהברוקדים מובלים.
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,110
אשכולות: 223
Likes Given: 1,414
07-13-2022, 08:07 PM
צפיתי רק בואגנר ובמיין אבנט.
אני אוהב את ואן ואגנר ומבואס ממנו בו זמנית, הוא מזכיר לי מאד את קיין בשיאו בתקופה שהייתי מארק שלו אבל מרגיש שהוא עדיין ירוק מאד וחד-גוני, הוא לא השתפר מאז הפעם הראשונה שנחשפתי אליו והוא צריך להרחיב את הארסנל שלו בזירה. הקרב עצמו לא התעלה לרמה גבוהה אבל עדיין אצפה כמובן בקרב החוזר כי זה מאצ'אפ גדול ומעניין.

כמו ANYS גם אני הרגשתי כבר במהלך הקרב את הטרן של ג'ייד מגיע ואני חלוק מאד לגביו, מצד אחד רוז ולג'נד הן ההיליות היחידות ברוסטר ומשתיהן אני לא נהנה נכון לעכשיו, אין לי ספק שקורה ג'ייד תהיה מעולה בתפקיד החדש והטרן הזה נותן לה ארק נוסף שמגיע כהמשך ישיר לסטוריליין עם נטליה ומבשל לנו פיוד מדהים בינה לבין פרז.
מצד שני ביום שקורה ג'ייד תזכה באליפות הנשים של NXT היא חייבת לעשות את זה בתור פייסית כי היא הפנים של המחלקה, הגימיק שלה הוא הסיבה למעבר מזהב-שחור ל2.0, זה יהיה רגע ענק, אנחנו צריכים לקבל קונפטי, קריאות "you deserve it", רגע מכונן במעבר מ2.0 ל2.0 פרו מקס.

הקרב עצמו היה מצוין, פרז היא באמת פריצת השנה, בוצ' נוראי עם הסקייטבורד.
ד"א אני מרוצה שהטרן הגיע כשהן מחזיקות באליפויות הזוגות, זה מעלה המון תהיות לגבי לאן זה ממשיך מכאן וזורק אותי אחורה לסינה\אוטונגה או סינה\בטיסטה שהיו מוצלחים.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
07-13-2022, 11:35 PM
פרק חזק השבוע, בנוהל פרקים מעולים וכיפים. דעות :

- ג'יובאני וינצ'י נגד אפולו קרוז היה בנגר, מהשנייה שהכריז על הקרב הזה ידעתי שהוא יהיה אש. קטע מצחיק בכניסה של ג'יובאני שהוא בא לשדרנים ואז וייד בארט עשה אחלה פוזה איתו. זה היה פשוט קרב מעולה של מתאבקים פנטסטיים, ג'יובאני וינצ'י הוא אחד המתאבקים הכי חזקים שיש היום, הריצה הזאת אמורה לעשות רק טוב לאפולו קרוז, הנה הוא מזכיר לנו שהוא מתאבק טוב, קרוז נתן שם לוינצ'י דרופקיק גדול שגרם לקהל לעמוד על הרגליים. הם יצאו טוב מהקרב הזה כי בתאכלס אף אחד לא צריך להפסיד פה נקי, התקיפה של זאיון קווין על אפולו קרוז הייתה טובה, נראה שזאיון קווין מתחיל לקבל קצת כיוון, מקווה שהוא לא יהיה משעמם.

- סגמנט מעולה של קמרון גריימס ו-JD מקדונה, גריימס של החודשיים האחרונים זהב, הדמות החדשה שלו מצוינת, הפרומו שלו היה מושלם, באמצע הפרומו הייתה לו שגיאה קטנה שהוא אמר שהוא הפסיד לברון ברייקר בקרב על אליפות צפון... ואז עצר את עצמו ואחר כך אמר 'הראש שלי חושב גם על אליפות צפון אמריקה שאותה הפסדתי', קיצר יצא מזה יפה. את JD מקדונה תמיד אהבתי וגם הוא נתן יופי של פרומו וירד על גריימס. גריימס נגד מקדונה זה מאצ'אפ חזק.

- טייטום פקסלי נגד קיידן קרטר היה נחמד, פקסלי אחלה של מתאבקת ויש לה אחלה סיפור, הנה היא מצליחה לאסוף ניצחון שמבחינתה גדול, היא ניצחה מול אייבי נייל שהתרשמה ובקרוב היא בטח תכנס לדיימונד מיין או שפשוט תיהיה טאג עם אייבי.

- סאנגה נגד דוק הדסון הרצתי.

- סולו סיקואה נגד ואן ואגנר היה בסדר אבל בכללי אין לי כח לואן ואגנר והוא משעמם אותי, אני מנסה לא להריץ את הקרבות שלו ולצפות בו אבל הוא לא עושה לי את זה עד עכשיו. הברול שלהם לאורך התוכנית היה טוב וההייליט בסוף שסיקואה מעיף את סטון לזבל היה אחלה.

- אינדי הארטוול נגד לאש לג'נד... אינדי הארטוול איכזבה פה ובענק, זה בוץ' ענקי שלה וחבל כי היא צריכה להוכיח את עצמה כמתאבקת סינגלס, יש מצב שזאת הפעם הראשונה שהיא עושה בוץ' במהלך הזה של האלבו דרופ ? חבל. לאש לג'נד כל כך גרועה, אלבה פייר מצוינת והריפאקג' שעשו לה נהדר.

- טוני דאנג'לו וצ'נינג לורנזו נגד אדריס אנופה ומאליק בלייד היה סבבה, אנופה ובלייד אחלה של מתאבקים, מאוד אתלטיים ועושים את הספוטים שלהם בקלות, יכולים להיות אחלה טאג בהמשך הדרך במידה וימשיכו לצוות אותם. אני תמיד נהנה מטוני דאנג'לו ובכללי כל הסטוריליין של משפחת דאנג'לו מעולה ואני מחכה לחזרה של אסקובר ולראות איך זה ימשיך.

- מנדי רוז נגד רוקסן פרז היה מצוין, בהתחלה של התוכנית שרוקסן פרז נפצעה בחניה לא באמת ידעתי מי תקף אותה והדבר הראשון זה לחשוב על טוקסיק אטרקשן, ככל שהפרק התקדם הראש מתחיל לחשוב על מישהי אחרת אבל עדיין לא באמת ידעתי. פה אני מצטרף למה שהשאר רשמו באשכול הזה, בכניסה של קורה ג'ייד שהיא אמרה שהיא תיקח את המקום של רוקסן.. ובמהלך הקרב עצמו... היה אפשר להרגיש את ההיל טרן הזה מגיע. ההיל טרן בוצע מצוין ועדיין היה שוקינג. מנדי רוז ממשיכה את הריין הגדול והמצוין שלה, היא תותחית. בוץ' גדול של הסקייטבורד בסוף שנשבר לפני שהיא תקפה את רוקסן.. אבל אחרי זה היא המשיכה לתקוף אותה וזה היה פשוט מעולה. פיוד של רוקסן פרז נגד קורה ג'ייד שהן אלופות זוגות הנשים הולך להיות מדהים. וכמובן אני מקווה שקאטאנה צ'אנס וקיידן קרטר הולכות לנצל את זה ולזכות סוף סוף בתואר הזה.
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,485
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
07-14-2022, 09:26 AM
פרק טוב השבוע,
-אני אוהב את ג'יובאני וינצ'י אהבתי את הריפקג' שעשו לו,מקווה שירוצו עם זה טוב
-קמרון גריימס ,הייתי בטוח שיעלו אותו לרוסטר הראשי כהיל אחרי ההפסד נגד ברייקר, טוב אולי בהמשך
-סנגה זה האח של ויר מהאן במציאות ואפילו הוא בNXT נראה יותר מאיים מויר מהאן
-ואן ואגנר נגד סולו סיקואה, לסולו יש כ"כ הרבה פוטנציאל אני רק מחכה שיחברו אותו לבלאדליין, בינתיים ואן וגנר לא עושה לי את זה בכלל גנרי ביותר
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
07-14-2022, 11:23 AM
[Image: 20220713_NXT_Match_MandyRose_fc_Tuesday-...37922d.jpg]

מנדי רוז כבר 260 ימים אלופת הנשים של NXT אחרי שבמהלך הריין שלה ניצחה את : ראקל גונזאלס, קורה ג'ייד, קיי לי ריי, איו שיראי, דקוטה קאי, אינדי הארטוול, ונדי צ'ו ורוקסן פרז.
הוכרז לשבוע הבא באטל רויאל של 20 מתאבקות בו המנצחת תקבל קרב נגד מנדי רוז על אליפות הנשים של NXT.

הימור למנצחת : איו שיראי/זואי סטארק שבטח יעשו את החזרה שלהן או ניקיטה ליונס.
הגב

•
חפש
הגב
Mr.kross מנותק
The Last Needle Mover
תגובות: 786
אשכולות: 0
Likes Given: 12
הצטרף בתאריך: Jun 2021
07-14-2022, 01:31 PM
(07-14-2022, 11:23 AM)lidoradir כתב:  [Image: 20220713_NXT_Match_MandyRose_fc_Tuesday-...37922d.jpg]

מנדי רוז כבר 260 ימים אלופת הנשים של NXT אחרי שבמהלך הריין שלה ניצחה את : ראקל גונזאלס, קורה ג'ייד, קיי לי ריי, איו שיראי, דקוטה קאי, אינדי הארטוול, ונדי צ'ו ורוקסן פרז.
הוכרז לשבוע הבא באטל רויאל של 20 מתאבקות בו המנצחת תקבל קרב נגד מנדי רוז על אליפות הנשים של NXT.

הימור למנצחת : איו שיראי/זואי סטארק שבטח יעשו את החזרה שלהן או ניקיטה ליונס.
קל טיפאני סטראטון
LET ME IN
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
07-14-2022, 01:53 PM
(07-14-2022, 01:31 PM)Mr.kross כתב:  קל טיפאני סטראטון

בחירה מעולה אבל אני לא חושב שהם יעשו הילית נגד הילית.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 10-06-2026, 09:30 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר