Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 67 68 69 70 71 ... 130 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1401): « הקודם 1 ... 942 943 944 945 946 ... 1401 הבא »

אשכול נעול 
מצבי תצוגת אשכול
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#9,431
06-24-2022, 10:25 PM
אני לא מבין למה מוסוליני הוא מדד לחכמה של בן אדם.
היה לאחרונה שתי כתבות בחדשות על הלימודים בבית ספר ובהולנד ובארץ.
שמה לומדים דברים מועילים לחיים. ילדים יחסית צעירים יודעים אנגלית יחסית שוטפת למרות שהם מתחילים ללמוד בגיל מאוחר יותר אנגלית.

כאן מבזבזים את הזמן על לימודי תנך, היסטוריה, אזרחות וכו' ואחרי זה בקושי יודעים לומר משפט תקני באנגלית. העיקר ששמעו את השם מוסוליני באיזה שיעור היסטוריה, זה מה שחשוב.

נ.ב.
בריט למדה ועובדת במקצוע שלה (לפחות פעם אחרונה ששמעתי) בתוספת לזה שהיא מתאבקת. יש לה לו"ז מטורף. אז מה לעשות שצריכים לקצץ בדברים כדי להספיק את מה שהיא מספיקה.
הגב

•
חפש
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,078
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,123
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#9,432
06-24-2022, 11:17 PM
(06-24-2022, 10:09 PM)Kamigoye כתב:  חזרתי אך ורק להיות הייטר אני לא רוצה מחמאות לאף אחד כולל מתאבקים שאני אוהב

Kamigoye 2.0
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Kamigoye
חפש
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
#9,433
06-24-2022, 11:43 PM
(06-24-2022, 10:25 PM)wwehof כתב:  אני לא מבין למה מוסוליני הוא מדד לחכמה של בן אדם.
שמה לומדים דברים מועילים לחיים. ילדים יחסית צעירים יודעים אנגלית יחסית שוטפת למרות שהם מתחילים ללמוד בגיל מאוחר יותר אנגלית.

כאן מבזבזים את הזמן על לימודי תנך, היסטוריה, אזרחות וכו' ואחרי זה בקושי יודעים לומר משפט תקני באנגלית. העיקר ששמעו את השם מוסוליני באיזה שיעור היסטוריה, זה מה שחשוב.

נ.ב.
בריט למדה ועובדת במקצוע שלה (לפחות פעם אחרונה ששמעתי) בתוספת לזה שהיא מתאבקת. יש לה לו"ז מטורף. אז מה לעשות שצריכים לקצץ בדברים כדי להספיק את מה שהיא מספיקה.

מסכים איתך.
בנוגע לכתבה ששודרה וגם ראיתי, זה בהחלט נכון ששיטת הלימוד בארץ מזעזעת ולא מתאימה. גם לא לומדים על מוסוליני בשום שלב אם זכרוני אינו מטעה. בריט בייקר לא טיפשה, לימודי רפואת שיניים וכו', לא מצפה גם שכולם יכירו מי זה. נגיד אם לא הייתה יודעת מי זה קנדי, אז זה היה יותר בעייתי כי זה יותר רלוונטי עבורה.
והטייק שלי על ההפלות הוא שהם העבירו את ההחלטה למדינות, כלומר שמדינות יכולות להחליט האם לאפשר או לאסור. כמובן שמספיקה מדינה אחת כדי שנשים יוכלו לנסוע לשם ולבצע את ההליך. ההחלטה אבל מקוממת.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
#9,434
06-25-2022, 01:24 AM
(06-24-2022, 10:25 PM)wwehof כתב:  אני לא מבין למה מוסוליני הוא מדד לחכמה של בן אדם.

נ.ב.

חוכמה =! השכלה.
אני טענתי להשכלה.

תגדיר 'מועילים לחיים'.
אפשר לומר שאנגלית מועילה לחיים, יאללה נסכים. כך או כך רוב הילדים היום לומדים אנגלית מגיל צעיר ברמה מאוד גבוהה, דרך שימוש באינטרנט. הפער בישראל הוא לא בקריאה ושמיעה של אנגלית, אלא בדיבור, התחום הכי מוזנח (בפער) באנגלית בארץ. 

לדעתי עם העלייה של הפרוגרסיבים וההשתלטות העתידית שלהם על האקדמיה ועל המשפט ועל תחומים נוספים בחיים, לימודי אזרחות חשובים מאי פעם. 

היסטוריה, כשנלמדת נכון, נותנת לבן אדם להבין את ההקשר בו הוא נולד. 
(כשנלמדת נכון = לא נלמדת מהפריזמה של "אכלו לי, שתו לי, אני אומלל, האדם הלבן הנורא הזה")

אני לא מסכים עם הגישה העכשווית של מתמטיקה-אנגלית-מחשבים, כי אתה לא יוצר בני אדם בסופו של דבר אתה יוצר אנשים מאוד אפורים שאין בניהם שונות מספיקה. אם כבר בעיניי ללמוד מתמטיקה בצורה בה היא נלמדת היום זה מיותר. אני לא צריך לדעת לזכור נוסחאות ריבועיות כשזה משהו שאני יכול לפתור במחשבון. אני לא צריך ללמוד לשנן היסטוריה כפי שאני צריך לדעת את ההקשר שלי, לחקור את ההיסטוריה, או ללמוד מאיפה באתי. יש המון שומן עודף במערכת החינוך, הוא כנראה מצוי איפה שהשיטה היא גרועה, ולא הנושא. 

לא לדעת "מה זה מוסוליני" זה סממן לידע היסטורי לקוי. זה מישהי שלא באמת יודעת את ההיסטוריה שלה. אבל לדקלם דעות של אחרים בטוויטר היא יודעת יופי. אז הנה אנחנו לפחות יודעים מה הדעות האלה שוות ומהי האיכות של המחקר שבריט עושה כדי להשיג את הדעות שלה. איפה שהיא חיה דווקא מאוד אקטואלי לדעת מי זה מוסולוני, אחרי הכל, הוא היה פאשיסט. מי שלא יודע את ההיסטוריה עוד עלול לחזור עליה. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,078
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,123
#9,435
06-25-2022, 01:53 AM
(06-25-2022, 01:24 AM)SwitchBlade כתב:  חוכמה =! השכלה.
אני טענתי להשכלה.

תגדיר 'מועילים לחיים'.
אפשר לומר שאנגלית מועילה לחיים, יאללה נסכים. כך או כך רוב הילדים היום לומדים אנגלית מגיל צעיר ברמה מאוד גבוהה, דרך שימוש באינטרנט. הפער בישראל הוא לא בקריאה ושמיעה של אנגלית, אלא בדיבור, התחום הכי מוזנח (בפער) באנגלית בארץ. 

לדעתי עם העלייה של הפרוגרסיבים וההשתלטות העתידית שלהם על האקדמיה ועל המשפט ועל תחומים נוספים בחיים, לימודי אזרחות חשובים מאי פעם. 

(כשנלמדת נכון = לא נלמדת מהפריזמה של "אכלו לי, שתו לי, אני אומלל, האדם הלבן הנורא הזה")

אני לא מסכים עם הגישה העכשווית של מתמטיקה-אנגלית-מחשבים, כי אתה לא יוצר בני אדם בסופו של דבר אתה יוצר אנשים מאוד אפורים שאין בניהם שונות מספיקה. אם כבר בעיניי ללמוד מתמטיקה בצורה בה היא נלמדת היום זה מיותר. אני לא צריך לדעת לזכור נוסחאות ריבועיות כשזה משהו שאני יכול לפתור במחשבון. אני לא צריך ללמוד לשנן היסטוריה כפי שאני צריך לדעת את ההקשר שלי, לחקור את ההיסטוריה, או ללמוד מאיפה באתי. יש המון שומן עודף במערכת החינוך, הוא כנראה מצוי איפה שהשיטה היא גרועה, ולא הנושא. 

לא לדעת "מה זה מוסוליני" זה סממן לידע היסטורי לקוי. זה מישהי שלא באמת יודעת את ההיסטוריה שלה. אבל לדקלם דעות של אחרים בטוויטר היא יודעת יופי. אז הנה אנחנו לפחות יודעים מה הדעות האלה שוות ומהי האיכות של המחקר שבריט עושה כדי להשיג את הדעות שלה. איפה שהיא חיה דווקא מאוד אקטואלי לדעת מי זה מוסולוני, אחרי הכל, הוא היה פאשיסט. מי שלא יודע את ההיסטוריה עוד עלול לחזור עליה. 

ברוכים הבאים לאשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות !
באשכול זה ניתן לדבר על כל מה שלא מצריך אשכול בנפרד, ניתן לפרסם סרטונים על ההיאבקות, לדבר על ארגונים פחות מוכרים, לפרסם תמונות של היאבקות, לפרסם מיני חדשות, ציוצים בטוויטר ובכללי לדון על נושאים שונים הקשורים לנושא.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 2 users Like lidoradir's post:
  • NoamRR, SwitchBlade
חפש
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
Likes Given: 445
#9,436
06-25-2022, 04:33 AM
אני טענתי להשכלה.

תגדיר 'מועילים לחיים'.

אתה ממש מסבך משהו שלא צריך להיות מסובך היא אישה שירדה על בחור שמנסה לקחת זכויות אדם בסיסיות מנשים, יש פה 0 קשר לאם היא יודעת מי זה מוסוליני.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
#9,437
06-25-2022, 04:58 AM
(06-25-2022, 04:33 AM)Kamigoye כתב:  אתה ממש מסבך משהו שלא צריך להיות מסובך היא אישה שירדה על בחור שמנסה לקחת זכויות אדם בסיסיות מנשים, יש פה 0 קשר לאם היא יודעת מי זה מוסוליני.

אני מסכים איתה.
והיא עדיין לא ידעה מה זה מוסוליני. 

ד.א 
"מנסה לקחת זכויות אדם בסיסיות מנשים" זה ניסוח שלא מאפשר לך להבין את הצד השני,
הוא בעיניו מציל חיי אדם. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
Likes Given: 445
#9,438
06-25-2022, 05:13 AM
(06-25-2022, 04:58 AM)SwitchBlade כתב:  אני מסכים איתה.

ד.א 
הוא בעיניו מציל חיי אדם. 

הוא טועה, לפעמים "הצד השני" פשוט טועה.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#9,439
06-25-2022, 08:14 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-25-2022, 08:16 AM על ידי Bam Bam Bigelow.)
(06-25-2022, 04:58 AM)SwitchBlade כתב:  אני מסכים איתה.

ד.א 
הוא בעיניו מציל חיי אדם. 

הוא לא מציל חיי אדם, הוא שונא נשים.
יש מספיק מחקרים שמראים שבמקומות שבהם אין הפלות, יש פשיעה, יש אלימות, יש רציחות.
ואם הצד השני לא מכיר בנתונים האלה, זה חמור מאוד.

נ.ב. וזאת סיבה נהדרת לדעת היסטוריה ואזרחות.
ההיסטוריה מעגלית, והדבר החשוב ביותר הוא להכיר אותה, וכל הזמן להטיל ספק.
תהליכים קורים ומתרחשים בכל מקום.

עריכה: הגבתי לגיא, אבל החלק השני מיועד הרבה אחורה.
בייקר לא יודעת מי זה מוסליני,
קיין לא יודע מה זה זכויות אדם,
ואני לא מצליח להגיב לכמה במקביל.
[Image: giphy.gif]

יכול להיות יותר טוב
הגב

•
חפש
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#9,440
06-25-2022, 10:29 AM
אני טענתי להשכלה.

תגדיר 'מועילים לחיים'.

יש לה השכלה. למדה אחלה תואר.
אני מהפלאפון, אז קשה לצטט חלקים. בנוגע לאנגלית-מתמטיקה-מחשבים, אם נלך לפי המדד שלך, אז גם אתה לא יודע דברים שהם השכלה כללית.
האם מחשבים זה המקצוע היחיד שמצריך מתמטיקה?
מה עם הנדסה?
אפילו בכלכלה / מנהל עסקים לומדים מטריצות, אוילר, נגזרות חלקיות וכו'.
אז מתמטיקה מועילה גם במקצועות אחרים.

מה היא יודעת על מוסיליני לא קשור לאיכות מחקר שלה. היא יכולה להבין בנושא איקס אבל לא להבין בנושא וואי. אין קשר בין הדברים.

אומר לך יותר מזה. פניתי לחבר מהנדס בעל תואר שני שעובד בתכנות ומרוויח יפה מאוד. ביקשתי ממנו עזרה בבניית מחשב והוא אמר לי שהוא לא מבין בחומרה. האם זה אומר שהוא לא יכול לחוות דעה בנושאים אחרים בתחום המחשבים?
הגב

•
חפש
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1401): « הקודם 1 ... 942 943 944 945 946 ... 1401 הבא »

אשכול נעול 

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-17-2026, 02:35 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר