Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (711): « הקודם 1 ... 148 149 150 151 152 ... 711 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,483
אשכולות: 40
Likes Given: 801
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#1,491
06-22-2022, 05:06 PM
ההארט ביזנס אחד הסטייבלים עם הכי הרבה פוטנציאל שהיו בשנים האחרונות ובזבזו אותם וסגרו אותם מוקדם מדי
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#1,492
06-22-2022, 08:12 PM

יש בסרטון הזה כל כך הרבה, שאני לא יודע מאיפה להתחיל.
ג'ון סינה נוגע לקראת סוף הסרטון בדבר הכי חשוב בהאבקות או ספורט בידורי או איך שלא תקראו לזה. אתה חייב לעניין את הקהל, אתה חייב לספר סיפור.
הוא מספר פה איך הוא רואה את הקרב הראשון שלו בכזו עין עקומה כי הקהל איבד עניין לא פעם בקרב והוא טוען שכל זה קרה בגלל שהוא פשוט עבד מהר מידי, ניסה להכניס כמה שיותר דברים לתוך הקרב ולא האט. וזה פאקינג גאוני.

הרשת גועשת בזמן האחרון בגלל קורנט (כמובן) ששוב יורד על מתאבקים של היום ועל ההאבקות של היום ואיך לא על אדם קול ואיך שהוא נראה ובלה בלה בלה.
אבל אם יש שנאה אחת מוצדקת שלו היא השנאה ל"יאנג באקסיות" של ההאבקות המודרנית. אין שום דבר מגניב בתרבות ה-"This is awesome" שנוצרה ואני אומר את זה כי זה בעיקר בגללם. האובר-אוננות על אובר-ספוטיזציה ועל ה-NO SELL+פרצוף מטומטם למצלמה במהלך קרבות לא תורמת כלום לעסק הזה. למעשה, היא גם לא תורמת כלום למתאבק שעושה את זה. בחיים לא יצא שום דבר מדרבי אלן, שום דבר, אם הוא ימשיך ללכת בדרך הזאת. אתה פשוט טוב כמו הספוט האחרון שלך והדבר האמיתי שיצא לך מזה זה גב שבור.

לספר סיפור זאת אומנות, לשלוט בקהל זאת יכולת של הגדולים ביותר. כשאתה מרגיל את הקהל לספוטפסט אתה לא שולט בו-הוא שולט בך. כשהקהל שולט בך, בזירה או בפרומואים-אתה נכשל. כמתאבק או כפרמורטר. כאילו לקחו את תרבות ECW, תרבות קולט קטנה של עידן אחר לגמרי וניסו לדחוף אותה בלי הפסקה להיות מיינסטרים עד שזה פאקינג הצליח. אף אחד לא צריך להוכיח לי שהוא אתלט גדול. אף אחד לא צריך להוכיח לי שהוא יכול לעשות מאה תרגילים שונה ומאה ספוטים שונים. זה לא מעניין אותי אחרי פעמיים וזה גם לא ימכור כרטיסים. באשכול הקרבות הכי גדולים של רסלמניה (שאוט-אאוט לעצמי) אני לא זוכר מי בדיוק כתב לי שהוא לא יודע למה רוק-הוגאן במקום כל כך גבוה, משהו כזה. בחיי, זו הביקורת שהכי היה קשה לי להתמודד איתה. לא בקטע נוסטלגי בכלל, אבל כל מתאבק היום צריך לראות את הקרב הזה ולרשום הערות. אין בו שום מהלך פלאשי, אני לא זוכר בו שום ספוט "גדול" והקרב הזה הוא דוגמא מושלמת למניפולציה ושליטה בקהל למשך 25 דקות, כולל הכניסות והסוף.
הקרב הזה מראה כמה שניהם מתאבקים הרבה יותר גדולים מכל פליפ דייבר שעושה לי 720 תוך כדי שהיריב מחזיק כיסא ושהוא בקייפיב לא משתמש ביד ימין.

וככה ילדים עושים ניים דרופינג מג'ון סינה דרך קרונט ויאנג באקס עד האלק הוגאן ודה רוק.
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב
The following 2 users Like Shalev_the rock's post:
  • SaHBK, SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,823
אשכולות: 59
Likes Given: 4,466
#1,493
06-22-2022, 08:53 PM
(06-22-2022, 08:12 PM)Shalev_the rock כתב:  הרשת גועשת בזמן האחרון בגלל קורנט (כמובן) ששוב יורד על מתאבקים של היום ועל ההאבקות של היום ואיך לא על אדם קול ואיך שהוא נראה ובלה בלה בלה.
אבל אם יש שנאה אחת מוצדקת שלו היא השנאה ל"יאנג באקסיות" של ההאבקות המודרנית. אין שום דבר מגניב בתרבות ה-"This is awesome" שנוצרה ואני אומר את זה כי זה בעיקר בגללם. האובר-אוננות על אובר-ספוטיזציה ועל ה-NO SELL+פרצוף מטומטם למצלמה במהלך קרבות לא תורמת כלום לעסק הזה. למעשה, היא גם לא תורמת כלום למתאבק שעושה את זה. בחיים לא יצא שום דבר מדרבי אלן, שום דבר, אם הוא ימשיך ללכת בדרך הזאת. אתה פשוט טוב כמו הספוט האחרון שלך והדבר האמיתי שיצא לך מזה זה גב שבור.

קורנט מקבל המון היט,
לפני כמה שבועות החלטתי להקשיב לו כל יום בזמן שאני מבשל, נמשך עד עכשיו. חוץ ממס השפתיים שהוא חייב לתת כדי לשמור על מתח ועל הגימיק ("סלינגבלייד" במקום סוויצ'בלייד, "הארדלי בויז" במקום הבאקס ועוד), הגישה שלו מנצחת. MJF זה מוצר בגישה של קורנט, דארבי אלין זה מוצר בגישה של הבאקס, כבר היום אחד מהם הוא שם גדול פי כמה מהשני, עם גוף יותר שלם ופחות שבור. 

בסופו של דבר, לדעתי, הבאקס כן מבצעים את הTHIS IS AWESOME בצורה טובה. יש להם כושר, הם טובים בנישה שלהם, אתה מרגיש כאילו מאלצים אותך להיות בשוק כי הקצב כל כך גבוה, אבל השונות של ההצלחה בגישה הזאת היא גדולה והתוחלת בסופו של דבר נמוכה מאשר הגישה שמתבססת על רגש. 

יש סיבה שסוויצ'בלייד וMJF הם הכוכבים הכי גדולים ברסלינג כרגע. שניהם, אגב, לא עלו לטופ רופ כמעט בכלל בשנים האחרונות. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
#1,494
06-23-2022, 02:31 AM
(06-22-2022, 08:53 PM)SwitchBlade כתב:  קורנט מקבל המון היט,
לפני כמה שבועות החלטתי להקשיב לו כל יום בזמן שאני מבשל, נמשך עד עכשיו. חוץ ממס השפתיים שהוא חייב לתת כדי לשמור על מתח ועל הגימיק ("סלינגבלייד" במקום סוויצ'בלייד, "הארדלי בויז" במקום הבאקס ועוד), הגישה שלו מנצחת. MJF זה מוצר בגישה של קורנט, דארבי אלין זה מוצר בגישה של הבאקס, כבר היום אחד מהם הוא שם גדול פי כמה מהשני, עם גוף יותר שלם ופחות שבור. 

בסופו של דבר, לדעתי, הבאקס כן מבצעים את הTHIS IS AWESOME בצורה טובה. יש להם כושר, הם טובים בנישה שלהם, אתה מרגיש כאילו מאלצים אותך להיות בשוק כי הקצב כל כך גבוה, אבל השונות של ההצלחה בגישה הזאת היא גדולה והתוחלת בסופו של דבר נמוכה מאשר הגישה שמתבססת על רגש. 

יש סיבה שסוויצ'בלייד וMJF הם הכוכבים הכי גדולים ברסלינג כרגע. שניהם, אגב, לא עלו לטופ רופ כמעט בכלל בשנים האחרונות. 

יש בסיפור הזה שלב שהיית צריך להגיד לעצמך בו ״רגע אני מסכים עם ג׳ים קורנט״ ואז לעצור ולעשות חושבים עם עצמך בחדר חשוך
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב
The following 1 user Likes Kamigoye's post:
  • RoeeHardy
אתר חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#1,495
06-23-2022, 07:57 AM
הגענו לתקפוה המגעילה הזאת ברסלינג שיש המון פצועים, ואז לסנר חוזר...חסר לנו רק שגולדברג חוזר וזהו.
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
הגב
cptrf מנותק
Rookie
*
תגובות: 94
אשכולות: 0
Likes Given: 80
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#1,496
06-23-2022, 09:06 AM
איך אני חולה על קורנט יא אללה הראנטים שלו הורגים אותי
הגב
The following 1 user Likes cptrf's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
#1,497
06-23-2022, 09:40 AM
(06-23-2022, 09:06 AM)cptrf כתב:  איך אני חולה על קורנט יא אללה הראנטים שלו הורגים אותי
כן אני אוהב אותו גם אבל לפעמים הוא סתם שלילי ואנטי.
הגב
The following 1 user Likes karusi's post:
  • cptrf
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#1,498
06-23-2022, 11:11 AM
(06-22-2022, 08:12 PM)Shalev_the rock כתב:  

יש בסרטון הזה כל כך הרבה, שאני לא יודע מאיפה להתחיל.
ג'ון סינה נוגע לקראת סוף הסרטון בדבר הכי חשוב בהאבקות או ספורט בידורי או איך שלא תקראו לזה. אתה חייב לעניין את הקהל, אתה חייב לספר סיפור.
הוא מספר פה איך הוא רואה את הקרב הראשון שלו בכזו עין עקומה כי הקהל איבד עניין לא פעם בקרב והוא טוען שכל זה קרה בגלל שהוא פשוט עבד מהר מידי, ניסה להכניס כמה שיותר דברים לתוך הקרב ולא האט. וזה פאקינג גאוני.

הרשת גועשת בזמן האחרון בגלל קורנט (כמובן) ששוב יורד על מתאבקים של היום ועל ההאבקות של היום ואיך לא על אדם קול ואיך שהוא נראה ובלה בלה בלה.

לספר סיפור זאת אומנות, לשלוט בקהל זאת יכולת של הגדולים ביותר. כשאתה מרגיל את הקהל לספוטפסט אתה לא שולט בו-הוא שולט בך. כשהקהל שולט בך, בזירה או בפרומואים-אתה נכשל. כמתאבק או כפרמורטר. כאילו לקחו את תרבות ECW, תרבות קולט קטנה של עידן אחר לגמרי וניסו לדחוף אותה בלי הפסקה להיות מיינסטרים עד שזה פאקינג הצליח. אף אחד לא צריך להוכיח לי שהוא אתלט גדול. אף אחד לא צריך להוכיח לי שהוא יכול לעשות מאה תרגילים שונה ומאה ספוטים שונים. זה לא מעניין אותי אחרי פעמיים וזה גם לא ימכור כרטיסים. באשכול הקרבות הכי גדולים של רסלמניה (שאוט-אאוט לעצמי) אני לא זוכר מי בדיוק כתב לי שהוא לא יודע למה רוק-הוגאן במקום כל כך גבוה, משהו כזה. בחיי, זו הביקורת שהכי היה קשה לי להתמודד איתה. לא בקטע נוסטלגי בכלל, אבל כל מתאבק היום צריך לראות את הקרב הזה ולרשום הערות. אין בו שום מהלך פלאשי, אני לא זוכר בו שום ספוט "גדול" והקרב הזה הוא דוגמא מושלמת למניפולציה ושליטה בקהל למשך 25 דקות, כולל הכניסות והסוף.
הקרב הזה מראה כמה שניהם מתאבקים הרבה יותר גדולים מכל פליפ דייבר שעושה לי 720 תוך כדי שהיריב מחזיק כיסא ושהוא בקייפיב לא משתמש ביד ימין.

וככה ילדים עושים ניים דרופינג מג'ון סינה דרך קרונט ויאנג באקס עד האלק הוגאן ודה רוק.

אני רק שאלה,
איזה סיפור בדיוק ג׳ון סינה סיפר בקרבות שלו?
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
#1,499
06-23-2022, 12:33 PM
(06-23-2022, 11:11 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  אני רק שאלה,
איזה סיפור בדיוק ג׳ון סינה סיפר בקרבות שלו?

<כל החלק השני של הקריירה שלו>
בית ספר בשליטה על קהל ובפסיכולוגיה בזירה, האיש הפך קרבות TV לאומנות.

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
#1,500
06-23-2022, 12:34 PM
(06-22-2022, 08:53 PM)SwitchBlade כתב:  קורנט מקבל המון היט,

חח אתה במחנה קורנט AKA מחנה אנטי-מלצר AKA מחנה לידור.
המהפך הושלם.

?Do You Smell It
הגב
The following 1 user Likes Shalev_the rock's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (711): « הקודם 1 ... 148 149 150 151 152 ... 711 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-02-2026, 06:04 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר