Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 87 88 89 90 91 ... 131 הבא »

פאק על נוסטלגיה (או למה כל עידן ב-WWE היה חרא)

עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
פאק על נוסטלגיה (או למה כל עידן ב-WWE היה חרא)
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-15-2022, 01:28 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-15-2022, 01:54 PM על ידי Shalev_the rock.)
(06-15-2022, 01:02 AM)master of doom כתב:  חחחחחחחח יא מגה סטאר זה אשכול טיל

קודם כל אחלה אימפריה רומית קדושה. שמח שיש כאלה שמבינים עניין, אבל אני מחבב את הישות המוזרה הזאת שהפכה במרוצת השנים להיות גרמניה של היום. היה שם סטייל, כוח צבאי מרהיב ומוערץ, דמוקרטיה! הייתה שם דמוקרטיה בבחירת הקיסר, עידן פשוט מדהים. לא נדבר על ההוצאות להורג שהיו קורות לפי רצונו של הקיסר או להבדלי המעמדות שקברו אנשים (כן חבר'ה, לקבור אפשר לא רק את AJ סטיילס Wink ) לפני שהם נולדו או למלחמות שהיו קורות פעם בשנה עד שהיו מתים כל האנשים שכשירים להילחם, העבר נשמע מגניבבבבבבב

בגדול מעניין מה שאתה כותב, אני שמח על הכנות. היל כנה זה הסגנון של סוויצ'בלייד לפי גיא ואתה בדרך הנכונה. אני חושב שהראנט שלך על הריאליטי ארה דורש גולדברג שריסק ללסנר ולפינד את האמינות ומגיע כל שנה לאסוף צ'ק בדר"כ כדי לפגוע למישהו באמינות כדי שהבן שלו יהיה גאה בו בפעם ה-3000, נוסטלגיה של גולדברג זה הכי נורא.

בניו ג'נריישן אני חצי מסכים, מייקלס עם ההתנהגות חרא שלו בנה את העידן ומזוהה איתו כמעט כמו ברט ומגיעה לו התייחסות, זה אולי פיק מייקלס בזירה והוא נתן אחלה קרבות וחרא של רגעים כמו איבוד החיוך וההאשמה של ברט ברומן עם סאני בזמן שהוא עצמו ברומן איתה והיא נשואה בכלל למסכן בשם כריס קנדידו שאם אני לא טועה מייקלס החליט להוריד בקארד כי לא התאים לו שיש עוד מישהו ששוכב עם סאני.

אני אחשוב על עוד דברים מחר בערב כי אני צריך לישון ויש לי משמרת כפולה מחר.
לייק כפול על הפסקה הראשונה. מבסוט שהרפרנס הצולע הזה תפס למישהו את העין.

פאק רציני שלי שלא זכרתי את החזרה של גולדברג. שלפתי מהמותן וזה לא היה שם ואלו כנראה מנגנוני ההכחשה שלי. יכולתי ממש לבסס את כל הפסקה שלי על זה שגולדברג הגיע וריסק את ריינס כמו שהוא ריסק את החלומות שלנו על חברה שבה מקשיבים לקהל.

עם הזמן אני מסרב להעניק לשון מייקלס את המעמד שהוענק לו בעידן הזה. הוא חד משמעית לא היה הטופ גאי באותה תקופה.
אם העידן הזה התחיל ב-1992 כמו ההסכמה הרחבה, או באמצע 93 כמו שאני חושב, שון מייקלס לא היה אלוף במשך 3-4 שנים מהעידן הזה. פשוטו כמשמעו עד אותו רגע לא סמכו עליו באמת להיות אלוף ומאותו רגע הבינו למה. ברט הארט סחב את העידן הזה אפילו לא מבחינה בידורית או בזירה. או פשוט סחב את החברה כדבר הכי לגיטימי והכי אמין. זאת גם הסיבה שוינס בחר בו אחרי כל הבלאגן עם המשפט, ברט הוא בחור יציב ואיש משפחה עם ערכים טובים. שון מייקלס סימן כבר את ההליכה לכיוון האטטיוד וכלפי חוץ לא היה בשנות ה-90 ראוי להיות הפנים של החברה. בגלל זה ההבדל ביניהם עצום, כי שון הפך להיות זה שגונב את המופע וזה חשוב דרך הכינוי הזה להבין את התפקיד שלו. אם אתה במיין איוונט, מי שבשבילו הולכים לראות את האירוע, אתה לא יכול לגנוב את המופע.
המעמד של ברט בעידן הזה גם נצחי לדעתי בזכות התרומה שלו לשאר המתאבקים באותו עידן. כמעט מכולם הוא הוציא את הקרב הכי טוב בקריירה או בטופ 3: קווין נאש, רייזר (קרב נקי ולא סולם), באם באם, קורט הניג, טייקר בזמנו, אואן הארט, בוב באקלנד ועוד ועוד ועוד.

ברט לא נפצע בעידן הזה, לא פצע אחרים, לא הלך מכות בברים בניגוד לשון, לא עשה סמים, לא בגד (לפחות בפומבי), הוא היה האיש הנכון במקום הנכון וזה מה שמפריד אותו משון מייקלס.

(06-15-2022, 02:36 AM)SwitchBlade כתב:  נתקלתי בזהב הזה רק לפני חצי שעה,
אני רוצה להגיב לך אבל עכשיו 3 ומשהו נראה לי ואני עייף, אז כרגע רק רוצה לומר לך שקראתי הכל במכה כי לא יכלתי להפסיק,
כעת אני שוקל אם לממן לך תואר בהיסטוריה רק כדי שתוכל לכתוב עליה ראנט. כי אני חייב עוד מזה. אולי נציע לנטפליקס תכנית בה אנחנו הולכים ביחד למקומות ולומדים על ההיסטוריה ועושים ראנטים. 

מפה לשם אני יודע מי יכתוב את הביוגרפיה על טריפל H ואני לא יכול לחכות. 
גאד דאמיט תודה על האשכול חיפשתי תוכן איכותי בנטפליקס ומפה לשם מצאתי אותו פה בפורום. 
אם רק היה מה לעשות עם תואר בהיסטוריה הייתי עושה דוקטורט. למרות שגם התואר הנוכחי שלי הוא כביכול לא שימושי אז אולי יש מה לדבר Smile

נטפליקס בהפסדים (והתוכן שלהם-לוקה בחסר) אני אומר נלך לדיסני פלוס. ידוע שהעכבר המרושע הזה שולט בעולם גם ככה. הראנטים הכי טובים צריכים להיות על מקומות ודברים שהם קונצנזוס, בחייאת להוציא את הטיפוס הקטנוני והעצבני מעצמך זה הדבר הכי כיף שיכול להיות.

לגבי הביוגרפיה של האנטר, הלוואי. כשהוא יהיה מוכן אטוס לארצות הברית ואולי אפילו נכתוב לו אוטוביוגרפיה, אני רק אצטרך להסביר לו בעדינות שהוא לא יכול להכניס את עצמו לטופ 5 הכי גדולים אי פעם.

(06-15-2022, 08:03 AM)RoeeHardy כתב:  אוקיי שליו, ברצינות - מי עיצבנה אותך?
חזרתי הביתה וחברה שלי לא שטפה כלים במטבח. ככה הוצאתי את הזעם שלי.
סתם, בתכלס אלו היו עצבים על העולם.

(06-15-2022, 08:10 AM)tomer4321 כתב:  לא קראתי עדיין הכל, אבל ההתחלה היא לא נכונה בעליל
העולם לא נהיה יותר אנושי, הוא מסריח כמו שהוא היה
הוא נהיה יותר פוליטקלי קורקט
זה שתי דברים שונים לחלוטין
כולם שונאים את כולם, אבל כולם רוצים להישמע במדיה אנשים טובים שלא יהרס להם הקריירה אז הם פוליטקלי קורקט
תשמע אם נהיה פוליטקלי קורקט אומר שעכשיו לא לגיטימי יותר לרצוח בכמות סיטונאית הומואים\שחורים\יהודים אז זה שיפור, לא ככה?
דיון על טבע האדם הוא מעניין אבל מבחינת נתונים ככל שהזמן עובר פחות אנשים מתים בעולם בגלל דברים כאלה וזה שינוי לטובה.
(06-15-2022, 08:34 AM)RoeeHardy כתב:  צריך לעשות מימ כזה - מתאבק נהיה אובר, *טריפל H נכנס לחדר*.

[Image: de9811741500f9c7bff0b5ed0852ae70.png]

התמונה הזו רק עם הפרצוף של האנטר ואת חפירה ביד.

(06-15-2022, 08:40 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  מאז בלייזר לא נהנתי כל כך לקרוא כתוביות מתחת לתמונות.

שליו, ובכל זאת, בראייה מפוכחת (ככל שניתן) איך אתה מדרג את התקופות?

*רק רוצה לציין שהיב תקופה רגעית שTNA הייתה כל כך טובה! באמת שחשתי שהמה מגיע המהפך, והופ זה נגמר.
ברגע האחרון ראיתי בלוק טקסט ואמרתי לעצמי שחייבים להכניס לפה קצת חיים. לא ידוע למה הפידבק על התמונות עשה אותי מבסוט עכשיו.
לגבי TNA, מסכים. היו להם גם את הרגעים היפים שלהם. בזמן אמת לא הבנתי כמה זאת לא הייתה תחרות, אבל זאת הייתה אלטרנטיבה כיפית לתקופות.

לגבי העידנים אני חושב זה לא פייר כלפי העידנים המוקדמים לנסות להשוות ביניהם למה שקורה עכשיו. אין שום דבר שמישהו בגיל שלנו (20-30) ימשך אליו באמצע שנות השמונים למשל. שום סיבה לגיטימית לראות את החומרים האלה. מצד שני זה הבום הכי גדול של רסלינג אי פעם.
אני חושב שמתחילת המילניום העידן של ה-PG הארדקור, 2010-2012 היו השנים הכי גרועות שאני אישית אי פעם ראיתי. הדלילות של הרוסטר נוראית, אין כמעט סטארפאוור, שנה שלמה שסינה מאפיל על פאנק בקרבות נגד ביג שואו וג'ון לורנאייטס. ואז ב-2013 פשוט מביס את דה רוק ועושה ריסט על כל השנה. זה היה חרא רציני.
לגבי הטוב אני חושב שזה עניין של שנים יותר מאשר עידנים. הסיבה שהאטטיוד לוקח אצלי בסופו של דבר זה כי תמיד הייתה תחלופה. עדיין שהתחיל עם שון מייקלס ואנדרטייקר הפך לעידן עם סטון קולד ומיק פולי וקיין ודה רוק וטריפל H וכו', זה נותן לו העדפה רצינית על השאר.

(06-15-2022, 09:37 AM)DGRI96 כתב:  תמיד חשבתי שגיא הוא מלך הראנטים של הפורום. עכשיו אני לא כל כך בטוח...
בהתחלה היית בטים של גיא, עד שהתהפכת עליו, ולאט לאט אתה מתחיל לתפוס את מקומו בנושאים שונים (מקום אחרון בתחרות הימורים, כתיבת ראנטים ארוכים ומפורטים)
לאט לאט מתחיל להתפתח פה סטורליין מאוד מעניין בפורום.

בכל תקופה היה את השיט שלה. שום דבר לא מושלם. בסופו של דבר הכל מסתכם לאיזה תקופה כל אחד ואחד התחבר באופן אישי ויותר נהנה ממנה.

תודה על האשכול ועל הכתיבה המושקעת שליו!
אחרי שהגעתי לתחתית (או הטופ?) של ההימורים, הפיוד ביני לבין גיא נרגע ולמעשה היה בנינו אפילו סגמנט מאחורי הקלעים שסיכמנו לשתף פעולה נגד האויב המשותף האמיתי שלנו. מי זה? תגלו באשכול ההימורים הבא...

(06-15-2022, 10:51 AM)karusi כתב:  מוחמד חאסן ד"א. לא אחמד. והוא בכלל לא אשם בזה, זה ווינס הדביל. זה בדיוק מה שקרה עם מקס קסטר וההשעיה שלו.
הבעלים מקבל קלטת מוכנה של הפרק שהיה, הוא רואה שיש תוכן שלא תואם את הסיטואציה (היה פיגוע ענקי באנגליה בדיוק באותו שבוע) ובכל זאת משדר.
גם מקס וגם חסאן (מרק קופאני מורה בבית ספר) חטפו בראש -_- על שידור של פרק מוקלט? וואטפאק

אכן כן. זה היה המוות של TNA ומאז לא הצליחו לחזור לעצמם.

נו באמת הפציעה של פאנק וזה שאין אלוף בAEW זה זה לא קשור לזה שריינס קקה

תודה על התיקון. כנראה יש במוח שלי התנייה גזענית שכל הערבים נקראים באותו שם Undecided
בכל מקרה כמובן שלא האשמתי אותו. כתבתי את השם שלו בגלל שזה היה חתיכת קלאסטרפאק כמו שאמרת, לשדר את הדבר הזה בתזמון הזה. זה משהו מאוד זכור מאותו עידן.

כמובן שהפציעה של פאנק והלוז של ריינס לא קשורים זה בזה. אלה פשוט העובדות. שני האקטים הכי מרכזיים בשנה האחרונה בשתי החברות הכי גדולות פשוט לא ממש קיימים. זה אשכרה מתסכל שהגענו למצב הזה וזה מה שיש. סוף סוף פאנק אלוף-נפצע. סוף סוף ריינס מסיים על לסנר-מקבל לוז של לסנר.
היה כל כך לאן להתפתח. אבל ככה זה רסלינג כנראה.
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
06-15-2022, 01:28 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-15-2022, 01:54 PM על ידי Shalev_the rock.)
תודה רבה לכולם על התגובות!

?Do You Smell It
הגב
The following 2 users Like Shalev_the rock's post:
  • , SwitchBlade
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
06-15-2022, 03:06 PM
לפעמים כיף שפותחים פה אשכולות בכי ומתלוננים על דברים.
שמחתי ממש לראות אשכול כזה ממך.
מפאת הכבוד שיש לי אליך אני אמצא זמן להגיב פה כמו שצריך בהמשך היום או מחר, בינתיים אגיד שאני שותף לראנט שלך מצד אחד ומצד שני מתכנן למצוא כמה סתירות קטנות ולא להסכים איתך על המיקרו Heart
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב
The following 1 user Likes NovemberMan's post:
  • Shalev_the rock
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
Day One Ish
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,314
06-15-2022, 03:19 PM
המון אמת.

הדבר הכי גרוע ברסלינג של שנות ה90 זה שאנחנו עדיין תקועים עם רסלינג משנות ה90.
הצילום וההפקה של תוכניות רסלינג כאילו הגיע לצורה הסופית שלו בסוף שנות ה90, ומאז הכל נראה אותו דבר. מדיי פעם מישהו מנסה לגוון כמו LU, אבל במאין סטרים זה מאוד הומוגני.

העובדה האהובה עליי שלא הזכרת בשנות ה80 היא שוינס "קנה" את הארגון מאבא שלו... בהלוואה שהוא לקח מאבא שלו... שהוא החזיר מהרווחים של הארגון.
וינס מדבר על עצמו כאילו הוא איזה איש עסקים גדול עם המהלך הזה, כשבפועל אבא שלו פשוט הוריש לו את הארגון, וג'וניור פשוט המשיך לשלם לו למשך כמה שנים עד שאבא שלו מת. הוא לא ילדון פריבילג שקיבל ירושה גדולה, הוא איש עסקים ויזם גדול!
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&amp;name=900x900]

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • Shalev_the rock
חפש
הגב
ParadigmShift מנותק
ממליך המלכים
תגובות: 620
אשכולות: 4
Likes Given: 230
הצטרף בתאריך: Feb 2021
06-15-2022, 03:24 PM
(06-15-2022, 03:19 PM)McRainmaker כתב:  המון אמת.

הצילום וההפקה של תוכניות רסלינג כאילו הגיע לצורה הסופית שלו בסוף שנות ה90, ומאז הכל נראה אותו דבר. מדיי פעם מישהו מנסה לגוון כמו LU, אבל במאין סטרים זה מאוד הומוגני.

העובדה האהובה עליי שלא הזכרת בשנות ה80 היא שוינס "קנה" את הארגון מאבא שלו... בהלוואה שהוא לקח מאבא שלו... שהוא החזיר מהרווחים של הארגון.
וינס מדבר על עצמו כאילו הוא איזה איש עסקים גדול עם המהלך הזה, כשבפועל אבא שלו פשוט הוריש לו את הארגון, וג'וניור פשוט המשיך לשלם לו למשך כמה שנים עד שאבא שלו מת. הוא לא ילדון פריבילג שקיבל ירושה גדולה, הוא איש עסקים ויזם גדול!

שכחת ילד חרא
[Image: ezgif-1-fff9582af0.gif]
הגב
The following 1 user Likes ParadigmShift's post:
  • Shalev_the rock
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,495
אשכולות: 120
Likes Given: 1,049
06-15-2022, 03:27 PM
חחחח היה כיף לקרוא. הרבה דברים שהסכמתי איתם, כל מה שכתבת על האנטר שלי  Blush , לא.
באמת שלפני כמה חודשים פתחתי סתם פרק של סמאק של 2008-2009 והשתעממתי למוות, בזמן שהייתי קטן ממש התלהבתי והייתי מדבר עם חברים "שיחות ליד הברזיה" מה שנקרא.

באמת אנשים מסתכלים על רגעים של אותה תקופה וזה נראה אחלה ומצויין אבל אם עכשיו ישדרו את זה אני מאמין שלא יהיה הרבה רייטינג כי זה ישעמם אנשים(גם כאלה שלא ראו את אותה תקופה בכלל).

הדבר המעניין זה שהWWE הפכה לחברת היאבקות/בידור הכי גדולה וטובה בעסק, למרות כל השנים שרובם לא היו מעניינות או מעניינות לפרקים. נגיד היום יש לך את הדמות של רולינס, שאני נהנה מימנו כבר שנתיים כזה והוא לא נמאס, ובאלי לראות מימנו עוד ועוד וכנראה שאם עוד 6 שנים נסתכל על התקופה הזאת נזכור את רולינס ואת ריינס בעיקר.
בניגוד לWWE חברה קיימת כמו WCW ומי שעלה מולה כמו TNA, יש יגידו ROH לא הצליחו מולה. השאלה היא למה? כל חברה יש לה את הסטורליינים שלה אבל לדעתי כל הסטורליינים דומים במהות, ולכן כל חברה משדרת את אותו העיקרון אבל עם השינויים שלה, שזה תלוי תקופה. למה נגיד אימפקט לא מצליחה להתאושש למרות שהייתה לה תקופה טובה עד 2014 כזה? AEW מתחילה לשעמם... מה הסוד שדווקא הWWE עם דמויות וקרבות טובים פה ושם(בחסות ברט הארט ושון מייקלס, דה רוק ואוסטין) הצליחו לעבור ולהתקיים ואחרים לא, למרות שאם מסתכלים אחורה על התקופה היא לא הייתה משהו...
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • Shalev_the rock
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
06-16-2022, 04:45 PM
(06-15-2022, 03:06 PM)NovemberMan כתב:  לפעמים כיף שפותחים פה אשכולות בכי ומתלוננים על דברים.
שמחתי ממש לראות אשכול כזה ממך.
מפאת הכבוד שיש לי אליך אני אמצא זמן להגיב פה כמו שצריך בהמשך היום או מחר, בינתיים אגיד שאני שותף לראנט שלך מצד אחד ומצד שני מתכנן למצוא כמה סתירות קטנות ולא להסכים איתך על המיקרו Heart
כשאתה מוכן אני מוכן Cool

(06-15-2022, 03:19 PM)McRainmaker כתב:  המון אמת.

ניסו להכניס מצלמות על שופטים או על טראנבקל ושניהם לא היה הצלחה. אם הייתי מבין בקולנוע הייתי אומר איזה עוד חלופות יש לנסות, אבל אני לא. מבחינת הפקה באמת ניכר שאין כל רצון לחדש. בכלל אני כל כך רוצה שמישהו יעבור על "החוקים על הכתובים" של הרסלינג כבר. אם זה בקרבות טאג או בכניסה של מישהו שלא אמור להיכנס, או בקרב סולם, או ההתנהגות של השופטים, משהו חייב להשתנות.

לא ידעתי את זה על וינס, אשכרה. זה שהוא איש עסקים בינוני מינוס בפועל זה משהו שכולם צריכים להיות מודעים אליו. הוא ליטרלי כשל בכל פרויקט אחר שהוא לא רסלינג: פוטבול, מסעדנות, באדיבילדינג.
וזה קצת מצחיק שיש מצב שתכף גם החברה שלו כבר לא תהיה שלו.

(06-15-2022, 03:27 PM)Jon_M0xley כתב:  חחחח היה כיף לקרוא. הרבה דברים שהסכמתי איתם, כל מה שכתבת על האנטר שלי  Blush , לא.
באמת שלפני כמה חודשים פתחתי סתם פרק של סמאק של 2008-2009 והשתעממתי למוות, בזמן שהייתי קטן ממש התלהבתי והייתי מדבר עם חברים "שיחות ליד הברזיה" מה שנקרא.

באמת אנשים מסתכלים על רגעים של אותה תקופה וזה נראה אחלה ומצויין אבל אם עכשיו ישדרו את זה אני מאמין שלא יהיה הרבה רייטינג כי זה ישעמם אנשים(גם כאלה שלא ראו את אותה תקופה בכלל).

הדבר המעניין זה שהWWE הפכה לחברת היאבקות/בידור הכי גדולה וטובה בעסק, למרות כל השנים שרובם לא היו מעניינות או מעניינות לפרקים. נגיד היום יש לך את הדמות של רולינס, שאני נהנה מימנו כבר שנתיים כזה והוא לא נמאס, ובאלי לראות מימנו עוד ועוד וכנראה שאם עוד 6 שנים נסתכל על התקופה הזאת נזכור את רולינס ואת ריינס בעיקר.
בניגוד לWWE חברה קיימת כמו WCW ומי שעלה מולה כמו TNA, יש יגידו ROH לא הצליחו מולה. השאלה היא למה? כל חברה יש לה את הסטורליינים שלה אבל לדעתי כל הסטורליינים דומים במהות, ולכן כל חברה משדרת את אותו העיקרון אבל עם השינויים שלה, שזה תלוי תקופה. למה נגיד אימפקט לא מצליחה להתאושש למרות שהייתה לה תקופה טובה עד 2014 כזה? AEW מתחילה לשעמם... מה הסוד שדווקא הWWE עם דמויות וקרבות טובים פה ושם(בחסות ברט הארט ושון מייקלס, דה רוק ואוסטין) הצליחו לעבור ולהתקיים ואחרים לא, למרות שאם מסתכלים אחורה על התקופה היא לא הייתה משהו...

-האנטר במינון הנכון ובלי שטיפת מוח הוא אחלה. אני לא הייטר שלו כמו שאני הייטר של שכתוב ההיסטוריה והגלורפיקציה שהוא עושה לעצמו.
08-09 היו זכורות לי גם כשנות ממש מלבלבות. ואני לא זוכר מי, אולי סלביק, לכלכו ממש על WWE ב-09 ואז אחרי כמה חודשים צפיתי בכמה פרקים והרגשתי בדיוק כמוך.

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
TheRedScarf מנותק
Day One Ish
תגובות: 190
אשכולות: 0
Likes Given: 225
06-19-2022, 09:27 PM
נכון תמיד יש את הבחור הזה שאומר "מה אתה רואה wwe אבל אתה יודע שזה מזוייף"
אז שליו לקח את זה צעד קדימה
הגב

•
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
06-19-2022, 09:52 PM
(06-19-2022, 09:27 PM)TheRedScarf כתב:  נכון תמיד יש את הבחור הזה שאומר "מה אתה רואה wwe אבל אתה יודע שזה מזוייף"
אז שליו לקח את זה צעד קדימה
רגע, WWE זה מזויף?

?Do You Smell It
הגב
The following 1 user Likes Shalev_the rock's post:
  • SaHBK
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
06-19-2022, 10:14 PM
(06-19-2022, 09:52 PM)Shalev_the rock כתב:  רגע, WWE זה מזויף?

מה פתאום אחי אתה לא רואה שיורד להם דם?
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 10-06-2026, 12:24 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר