Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (712): « הקודם 1 ... 147 148 149 150 151 ... 712 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,184
אשכולות: 9
Likes Given: 487
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#1,481
06-14-2022, 10:50 AM
(06-14-2022, 12:40 AM)Shalev_the rock כתב:  הדבר הכי טוב שקרה לבאטיסטה בקריירה זה ג'ון סינה. בצל של ג'ון סינה אף אחד לא היה יכול לראות כמה באטיסטה הוא מתאבק בינוני במקרה הטוב, אם תרצו פרוטוטייפ של רומן ריינס, אחד כזה שלא באמת יכול לסחוב את החברה. מעריצים קיבלו אותו יפה בזמן שדחפו להם את סינה לגרון למרות הפערים *העצומים* בכישרון ביניהם. לדייב יש 2 תקופות טובות בקריירה שלו, התקופה של הפוש הגדול שזה בערך מהפעמים האחרונות שה-WWE תכננו לטווח רחוק ויצא להם מושלם. וכמובן התקופה בסוף של דושבאג דייב, שהוא היל שמפסיד לסינה 3 פעמיים ברצף אבל נותן עבודה בתור דמות ועל המיק'. מעבר לזה הצל הענק והביקורת של סינה נתנו לו קרדיט להיות לא טוב מספיק במשך שנים בלי שאף אחד יגיד מילה.

אני חשבתי על זה והקבלתי את זה לרולינס וריינס, רק הפוך. העובדה שריינס נבחר להיות הפנים של החברה בכל מחיר שמה את רולינס ללא אשמתו בצל שלו לא משנה מה. רולינס, בניגוד לבאטיסטה, מספיק מוכשר להצליח ל"לגנוב", כמעט בלי כוונה, את הספוטלייט מריינס ולהיות האיש מספר 1 ב-WWE. במובן הזה, הוא דמות טראגית, האופי שלו וכפי הנראה הנאמנות שלו לחברה הולכות להשאיר אותו כמספר 2 הנצחי לשנים הבאות, אחד כזה שאפילו לא נמצא במעמד של באטיסטה בזמנו. בעוד ריינס יחגוג בקרוב 14813 ימים ללא הצמדה ו12455 ימים עם האליפות (חכו זה עוד יקרה) רולינס לעומת זאת לא ניצח קרב יחדים ב-PPV מאז HIAC 2021! עוד שבוע זה יהיה שנה שלמה של הפסדים (וניצחון בפסילה על ריינס אבל תעשו לי טובה..) אין פה רדמפשן סטורי, סתם בוקינג שמבהיר שרולינס הוא כמו האחרים, לאף אחד לא אכפת מהתוצאות שלו באמת.

בקיצור, יצרתי את המשוואה הבאה: סינה>רולינס>ריינס>באטיסטה.

מה גם שה-WWE ראו את זה בזמן אמת ובהזדמנות הראשונה העבירו את סינה להוביל את RAW ושלחו את בטיסטה לסמאקדאון על מנת שיוכלו לערוך אותו טוב יותר בתכנית המוקלטת.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,380
אשכולות: 76
Likes Given: 1,289
#1,482
06-14-2022, 01:14 PM
(פותח חזית כפולה מול המאסטר)

אני חושב שאם יש מתאבק שהוא סוג של "בטיסטה העכשווי" זה מקנטייר.

לשניהם יש מעין הילה שבנויה בעיקר על לוק מרשים שתופס את העין, מנה מכובדת של כריזמה ויכולות מספיקות כדי לספק את הסחורה בקרב גדול או בסגמנט מזדמן בזירה, אבל כאן זה פחות או יותר נגמר. לאורך זמן החד גוניות שלהם מאוד נחשפת.

לצורך הדוגמה ההפוכה, דין אמברוס היה חבר השילד הכי פופולרי בשנים 2014-2016, לאחר מכן כג'ון מוקסלי הוא היה אחד השמות החמים בעולם ב-2019, והיום ב-2022 הוא עדיין מספיק אובר כדי להיות אלוף ראשי ראוי ומעניין, (למרות הכותרת "זמני"). להישאר רלוונטי לאורך זמן כמיין איבנטר זה לא עניין של מה בכך.

אישית, בטיסטה די הפסיק לעניין אותי אחרי 3 שנים כטופ גאי, פחות או יותר אחרי שהסתיים הפיוד עם אנדרטייקר, ואת זה אני נותן לו עוד בתוספת משקפי הנוסטלגיה. לא סתם עד ההיל טרן של סוף 2009 (שגם כן נמשך תקופה יחסית קצרה עד שהוא עזב) הוא טחן מים במשך שנה וחצי.

מקנטייר הוא כרגע מעין אופציית ברירת מחדל לא מאוד מלהיבה בתור מי שאולי ינצח את ריינס. נכון, הראמבל המצויין של 2020 חתום בהרבה מובנים על שמו, וכן, הוא נדפק מכך שהפיק של הקריירה שלו נפגע מהקורונה, וברור, קרב שלו מול ריינס בקארדיף כנראה יהיה טוב, ובסופו של דבר, זכייה שלו באליפות מול קהל ביתי של 70 אלף תהיה רגע נהדר - אבל האם מישהו באמת מצפה בכיליון עיניים ליום שאחרי? מרגיש לי שאין לו יותר מדי מה להביא לשולחן שלא ראינו ממנו כבר, והרכבת בדרך להפוך לעוד שם באפרקארד כבר לגמרי יצאה לדרך.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#1,483
06-14-2022, 06:32 PM
(06-14-2022, 12:40 AM)Shalev_the rock כתב:  הדבר הכי טוב שקרה לבאטיסטה בקריירה זה ג'ון סינה. בצל של ג'ון סינה אף אחד לא היה יכול לראות כמה באטיסטה הוא מתאבק בינוני במקרה הטוב, אם תרצו פרוטוטייפ של רומן ריינס, אחד כזה שלא באמת יכול לסחוב את החברה. מעריצים קיבלו אותו יפה בזמן שדחפו להם את סינה לגרון למרות הפערים *העצומים* בכישרון ביניהם. לדייב יש 2 תקופות טובות בקריירה שלו, התקופה של הפוש הגדול שזה בערך מהפעמים האחרונות שה-WWE תכננו לטווח רחוק ויצא להם מושלם. וכמובן התקופה בסוף של דושבאג דייב, שהוא היל שמפסיד לסינה 3 פעמיים ברצף אבל נותן עבודה בתור דמות ועל המיק'. מעבר לזה הצל הענק והביקורת של סינה נתנו לו קרדיט להיות לא טוב מספיק במשך שנים בלי שאף אחד יגיד מילה.

אני חשבתי על זה והקבלתי את זה לרולינס וריינס, רק הפוך. העובדה שריינס נבחר להיות הפנים של החברה בכל מחיר שמה את רולינס ללא אשמתו בצל שלו לא משנה מה. רולינס, בניגוד לבאטיסטה, מספיק מוכשר להצליח ל"לגנוב", כמעט בלי כוונה, את הספוטלייט מריינס ולהיות האיש מספר 1 ב-WWE. במובן הזה, הוא דמות טראגית, האופי שלו וכפי הנראה הנאמנות שלו לחברה הולכות להשאיר אותו כמספר 2 הנצחי לשנים הבאות, אחד כזה שאפילו לא נמצא במעמד של באטיסטה בזמנו. בעוד ריינס יחגוג בקרוב 14813 ימים ללא הצמדה ו12455 ימים עם האליפות (חכו זה עוד יקרה) רולינס לעומת זאת לא ניצח קרב יחדים ב-PPV מאז HIAC 2021! עוד שבוע זה יהיה שנה שלמה של הפסדים (וניצחון בפסילה על ריינס אבל תעשו לי טובה..) אין פה רדמפשן סטורי, סתם בוקינג שמבהיר שרולינס הוא כמו האחרים, לאף אחד לא אכפת מהתוצאות שלו באמת.

בקיצור, יצרתי את המשוואה הבאה: סינה>רולינס>ריינס>באטיסטה.

רולינס נמצא תחת ריינס ובטיסטה תחת סינה זה לא הקבלה נכונה.
סינה היה מתאבק בתקופה סופר מוכשרת ותחתיו היו המון מתאבקים שמילאו את המקום של רולינס.
אני הייתי גונב פה מההארדי היחידי ש(בדיחות חתונה בעוד 3,2,1) לא נכנס לכלא, ויוצר את המשוואה הבאה: סינה=ריינס>בטיסטה=מקיינטר.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,279
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
#1,484
06-14-2022, 06:35 PM
(06-14-2022, 06:32 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  רולינס נמצא תחת ריינס ובטיסטה תחת סינה זה לא הקבלה נכונה.
סינה היה מתאבק בתקופה סופר מוכשרת ותחתיו היו המון מתאבקים שמילאו את המקום של רולינס.
אני הייתי גונב פה מההארדי היחידי ש(בדיחות חתונה בעוד 3,2,1) לא נכנס לכלא, ויוצר את המשוואה הבאה: סינה=ריינס>בטיסטה=מקיינטר.

מקנטייר??? ממש לא, מקנטייר לדעתי יותר טוב מבסטיטה. מקנטייר גם סחב את ראו כל הראן אליפות שלו ועשה את זה בצורה טובה.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,747
אשכולות: 19
Likes Given: 1,271
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#1,485
06-15-2022, 12:29 AM
(06-14-2022, 01:14 PM)RoeeHardy כתב:  (פותח חזית כפולה מול המאסטר)

לשניהם יש מעין הילה שבנויה בעיקר על לוק מרשים שתופס את העין, מנה מכובדת של כריזמה ויכולות מספיקות כדי לספק את הסחורה בקרב גדול או בסגמנט מזדמן בזירה, אבל כאן זה פחות או יותר נגמר. לאורך זמן החד גוניות שלהם מאוד נחשפת.

לצורך הדוגמה ההפוכה, דין אמברוס היה חבר השילד הכי פופולרי בשנים 2014-2016, לאחר מכן כג'ון מוקסלי הוא היה אחד השמות החמים בעולם ב-2019, והיום ב-2022 הוא עדיין מספיק אובר כדי להיות אלוף ראשי ראוי ומעניין, (למרות הכותרת "זמני"). להישאר רלוונטי לאורך זמן כמיין איבנטר זה לא עניין של מה בכך.

אישית, בטיסטה די הפסיק לעניין אותי אחרי 3 שנים כטופ גאי, פחות או יותר אחרי שהסתיים הפיוד עם אנדרטייקר, ואת זה אני נותן לו עוד בתוספת משקפי הנוסטלגיה. לא סתם עד ההיל טרן של סוף 2009 (שגם כן נמשך תקופה יחסית קצרה עד שהוא עזב) הוא טחן מים במשך שנה וחצי.

מקנטייר הוא כרגע מעין אופציית ברירת מחדל לא מאוד מלהיבה בתור מי שאולי ינצח את ריינס. נכון, הראמבל המצויין של 2020 חתום בהרבה מובנים על שמו, וכן, הוא נדפק מכך שהפיק של הקריירה שלו נפגע מהקורונה, וברור, קרב שלו מול ריינס בקארדיף כנראה יהיה טוב, ובסופו של דבר, זכייה שלו באליפות מול קהל ביתי של 70 אלף תהיה רגע נהדר - אבל האם מישהו באמת מצפה בכיליון עיניים ליום שאחרי? מרגיש לי שאין לו יותר מדי מה להביא לשולחן שלא ראינו ממנו כבר, והרכבת בדרך להפוך לעוד שם באפרקארד כבר לגמרי יצאה לדרך.

ראיתי את התגובה בצהריים אבל הייתי חייב ללכת לעבוד אז אני מגיב רק עכשיו.

קודם כל אני לא חושב שלהשוות את מקינטייר לבטיסטה זאת בושה. בעניין החד גוניות של בטיסטה, אני לא כל כך מסכים כי ראינו אותו בתור אחלה של היל בפיוד עם סינה וגם בתקופת מניה 30 כשהוא נאלץ להסתגל למצב שהוא לא היה אמור להתמודד איתו ולדעתי עשה את זה מעולה. אני חושב שלהיות טופ גאי מעניין במשך 3 שנים זה מעולה, אחר כך היינו צריכים לקבל שינוי ולא קיבלנו, אבל כשקיבלנו בטיסטה עבד מעולה.

מקינטייר יותר דומה לתיאור שנתת בתור מתאבק חד גוני. הוא היה היל די גנרי כשהוא חזר ל-WWE, אחד עם הרבה פוטנציאל אבל גם אחד כזה שה-WWE קיבעו לתבנית מסוימת שלא יכול לפרוץ קדימה. אחד כזה שיאכילו לריינס כדי שהוא ירגיש חזק, בקיצור. אחרי הפייס טרן ושינוי הגימיק ללוחם הסקוטי קיבלנו ממנו צד אחר שאני מאוד מתחבר אליו, הוא נתן ראן ענק בתור אלוף ה-WWE בתקופת הקורונה וסיפק את הסחורה שבוע אחרי שבוע, הדמות הזאת עובדת בשבילי. אני מסכים שהוא לא מתאבק ברמה של סת' רולינס, אבל הגיוון בדמות שלו לא חסר לי כי אני אוהב את הדמות שלו. אני מאוד מצפה ליום שבו דרו יחזיק באליפות שוב, גם כדי להחזיר לו על התקופה שהוא סחב את הארגון על הגב והפעם עם קהל שתומך בו וגם כי אני יודע שאני אוהב את מה שהוא יעשה איתה, מה שהוא עשה ב-2020 וגם ב-2021.

אני חושב שבסה"כ מקינטייר הוא מתאבק עם אחלה סט של יכולות בשביל כולם, ובשבילי הסט שלו בנוסף לדמות פוגע בדיוק בצורה שאני מתחבר אליה. אני חושב שזה יהיה רגע עצום לראות את הקליימור של מקינטייר לוקח לריינס את אחת האליפויות או את שתיהן. בנושא אחר זאת דילמה בשבילי מה הדרך הכי טובה להוריד אותן ממנו, כי אני מצד אחד מארק של מקינטייר אבל מצד שני אם ריינס יפסיד את האליפות לרולינס זה יפתח פתח לפיוד עם פוטנציאל מהגדולים שהיו בשנים האחרונות, את המעט ממנו ראינו בראמבל בקרב צדדי שמבחינת ה-WWE לא היה חלק מהעלילה הגדולה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
#1,486
06-15-2022, 02:49 AM
(06-14-2022, 01:14 PM)RoeeHardy כתב:  (פותח חזית כפולה מול המאסטר)

ההתקפה הזאת על מקנטייר באה כל כך משום מקום עבורי שהייתי צריך למצוא דרך להביע את זה אז הנה גיפ

[Image: ezgif-com-gif-maker-2.gif]
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • Jon_M0xley, Shalev_the rock
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
#1,487
06-15-2022, 01:07 PM
(06-14-2022, 12:56 AM)master of doom כתב:  זה שבטיסטה לא קופץ על החבלים כמו מיסטיריו או טכני כמו דניאלסון לא אומר שהוא בינוני. היה לו אחלה מובסט, הוא היה סבבה מבחינת קלילות יחסית לגודל שלו, הייתה לו כריזמה אדירה בזירה, הוא היה אמין והרגיש גדול. הוא לא נפל בהרבה מסינה של אותה תקופה, על המיק הפער היה הכי משמעותי לדעתי ובטיסטה היה בסדר על המיק. אז אני לא מסכים בכלל שבטיסטה מתאבק בינוני, אני חושב שאם ה-WWE היו מחליטים לעשות אותו הפנים של הארגון הוא היה מצליח יותר מריינס של 2015-2020 בהרבה, אולי בסיום הקריירה אני אוכל גם להגיד את זה על כל התקופה של ריינס שלמרות פיק גדול מאז תחילת הדמות של דג השבט כרגע נמצא בירידה. סינה מתאבק יותר טוב מהרוב המוחלט של המתאבקים, זה לא בושה להיות מתאבק פחות טוב מג'ון סינה. אני אהבתי את בטיסטה בלייב, וכשראיתי אותו בסגמנטים וקרבות כשהתבגרתי אהבתי אותו באותה מידה. הפיוד שלו עם אנדרטייקר היה מעולה, היו להם קרבות טובים. בקיצור, אחלה בטיסטה.

בנוגע לחלק על רולינס אני מסכים לצערי. הוא כל כך טוב שלמרות כל ההפסדים האלה הוא מרגיש ענק, אבל הוא מפסיד יותר מדי פעמים וברור שכרגע הוא המתאבק הטוב ביותר ב-WWE, אולי הטוב ביותר בעולם אחרי סוויצ'י.
קודם כל אני האחרון שישפוט מתאבק לפי הספוטים שהוא עושה וזאת לא הבעיה שלי עם באטיסטה. הוא היה מאוד סלופי בזירה, הביצועים שלו אף פעם לא היו חלקים. חוץ מזה, אני מנסה להיזכר בפרומו מפורסם שלו, לא מצליח. כמובן שאני מדבר עד התקופה שהוא נהיה היל בסוף הקריירה בריצה הראשונה ב-2010.
אגב כשהוא חזר הוא היה דמות יותר עגולה ומעניינת, הרבה בגלל שהם הקשיבו לקהל והוא ידע לשחק את זה מעולה. מהצד השני, אם היה לו קרדיט בזירה אז אחרי החזרה שלו הוא נמחק. לא מאשים אותו או משהו, אבל זה פשוט מה שזה. כל הבסיס של האמירה שלי פה היא שהוא סך הכל נהנה ממגן ביקורות ענק שהשם שלו זה ג'ון סינה.

(06-14-2022, 01:34 AM)SwitchBlade כתב:  בנוגע לטענה על בטיסטה אני קצת צריך לחשוב על זה כי זו טענה חדשה לי ויכול להיות שזה נכון וסתם אכלתי לוקש ב2007 כשחשבתי שהוא מדהים. אני כן אגיב בנוגע לסת' - שמע, אני אהיה הראשון לחפש ולהדביק את התווית 'טראגי' לדמות כלשהי, אני לא בטוח שזה תקף במקרה של סת' וריינס. 

אם מסתכלים על התקופות החל מתחילת 2015 - אפשר לראות כמעט אינטרוולים מושלמים בין התקופות בהן סת' היא מיין איבנטר לבין התקופות בהן רומן הוא מיין איבנטר. למעט תקופות מבלבלות כמו 2020 או אולי 2017-2018. 
אפשר לומר שהראנים הגדולים של סת' במיין איבנט היו כתוצאה כמעט ישירה של פעם נוספת בה ריינס נכשל לגמרי בלהתחבר עם הקהל.

הראן הראשון של סת' כאלוף ב2015 - בגלל הכישלון של ריינס בRTWM 31.
סת' מנצח את ריינס נקי בMITB + מקבל מעמד של N1C למשך תקופה ארוכה לאליפות האוניברסלית החדשה על פני ריינס - בגלל בדיקת הסמים של ריינס והשנמוך התקופתי שלו לאפרקארד.
ואפשר להמשיך עם זה.

הייתי מצייר תמונה דווקא הפוכה - סת' לא נועד לעולם להיות טופ גאי בWWE. הוא אינדי-looking, לא רחב ושרירי במיוחד, אין לו את ההילה הגדולה מהחיים שיש לטאלנטים שוינס בוחר בסופו של דבר. דווקא הבחירה בריינס, שהוא אובייקטיבית לא האדם המוכשר ביותר ברוסטר, סיפקה לרולינס ראנים מכובדים במיין איבנט שהפכו אותו לכוכב הענק שהוא היום. 2015-2020 היו רצף של כישלונות קטסטרופליים של ריינס, שוב ושוב ושוב, וכל פעם מחדש כוכב אחר היה צריך לאסוף את השברים ולרוץ במיין איבנט, כשלרוב סת' מקבל את הקרדיט. אם הם היו בוחרים מישהו קצת יותר מוכשר, אין לי מושג איפה רולינס היה עכשיו, אבל קשה לי לומר שהוא בהכרח היה מס' 1 בארגון, אני לא חושב שזה המקום הטבעי שלו בקארד בWWE. גם כשהוא היה כזה בצורה לא אירונית ב2019 - הוא מהר מאוד איבד מומנטום, וכנראה היה מאבד את המומנטום באותה הצורה גם ללא הפינד וHIAC. 

אני כן חייב לתת סייג קטן בכך שלדעתי סת' עם כל הריבועים ב2015 היה יותר כוכב מאשר ריינס השמנמן עם השפם הצרפתי של 2016-2017, אבל שיהיה. אני עד היום לא קונה את זה שריינס אשכרה היה שרירי וחטוב בתקופה הזאת.

אני חושב שרולינס הוא כן דמות טראגית, שלא תבין לא נכון, אבל יותר בפני עצמו מאשר בהקשר של מס' 2 לריינס, דווקא שם אני מרגיש שהוא הרוויח המון. אני מאוד אופטימי בנוגע לקריירה של סת' דווקא בגלל ריינס - אמרתי את זה בעבר ואני כנראה הולך לומר את זה המון עד שהראן שלו עם האליפות ייגמר, אבל ריינס יחשוף את עצמו לגמרי בסיום הראן הנוכחי שלו במיין איבנט. בין אם זה כשחקן שרוצה להגיע כבר לארץ המובטחת בהוליווד, או בין אם זה מתאבק אוברהייפד ששורף טאלנט ומנמיך את כל הרוסטר.

דווקא להיפך - ריינס הוא דמות טראגית בהקשר של רולינס: הוא הנבחר, אבל סת' מוכשר ממנו בכל פרמטר. הוא טוב יותר בזירה, הוא טבעי על המיק' (נקודה כואבת לריינס), הוא יותר אתלטי, הוא אשכרה עובד בתור היל, הוא אשכרה מסוגל לספוג הפסדים (תכונה קריטית בWWE) והלאה והלאה והלאה. ריינס צריך להסתובב כמס' 1 בזמן שהוא יודע שהבחור מאחוריו הוא יותר טוב ממנו, ריינס רגיל להיכשל ויודע שברגע שזה קורה - יש מישהו לא פחות טוב כדי לאסוף את השברים. הדבר האחרון שריינס רוצה זה עוד רסלמניה 31, מקרה חריג בו סת' הצליח להציל אותו ולהביך אותו באותו הזמן. 

בסופו של דבר אני עומד מאחורי מה שאמרתי פעם על רולינס - כששניהם יתלו את המגפיים, הוא ייזכר כטאלנט יותר גדול מריינס. זה בלתי נמנע כשאתה כזה מוכשר, נאמן, מעניין וגמיש כטאלנט. סת' של 2022 צוחק בפנים של סת' של 2019, ושניהם צוחקים על ריינס.  
בשתי הפסקות הראשונות שלך לגבי רולינס אתה בעצם מצדיק את הטענה שלי.
מה אני בעצם אומר?

-רולינס מוכשר כל כך שהוא אוטומטית התוכנית ב' המוחלטת של ה-WWE במצב שבו הפוש לריינס נכשל. הוא הבחירה הטבעית והאינסטנקטיבית ולא "המחושבת" (כמו ריינס) ולכן הוא כל כך טראגי. הם בעצם יודעים שהוא טוב יותר! בשליפה מהמותן עם הגב לקיר אתה הולך למה שאתה הכי טוב-רולינס. הטרגדיה שלו היא שגם ה-WWE, גם הוא, ולדעתי גם ריינס יודעים שהוא טוב יותר וזה לא משנה את התמונה אף פעם. הוא יהיה בטופ=מתי שריינס יכשל קשות.

-בגלל זה אין באמת אף אלמנט טראגי בריינס. לא משנה מה, הוא המלך. הוא נבחר. כשזה לא טוב? יורידו אותו למטה ואחר כך יחזירו. כשזה טוב? הוא יהיה אלוף גזיליון ימים ולא יפסיד לאף אחד. גם כשרולינס בטופ הוא לא זוכה ליחס כזה וזה כל ההבדל. הטרגדיה היא להיות ברירת מחדל נצחית שיותר טובה מהבחירה מספר 1. המלך הוא עירום, כולם רואים לו-וזה לא משנה לאף אחד.

(06-14-2022, 10:50 AM)ser duncan the tall כתב:  מה גם שה-WWE ראו את זה בזמן אמת ובהזדמנות הראשונה העבירו את סינה להוביל את RAW ושלחו את בטיסטה לסמאקדאון על מנת שיוכלו לערוך אותו טוב יותר בתכנית המוקלטת.
לא חשבתי על זה בכלל וזה נכון מאוד. אהבתי.

(06-14-2022, 06:32 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  רולינס נמצא תחת ריינס ובטיסטה תחת סינה זה לא הקבלה נכונה.

יצרת פה משוואה חדשה ואתגרת את יכולות המתמטיקה שלי בצורה גדולה מידי. הייתי 3 יחידות וזה כבר נהיה מורכב יותר מידי.
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#1,488
06-15-2022, 02:14 PM
(06-15-2022, 01:07 PM)Shalev_the rock כתב:  -רולינס מוכשר כל כך שהוא אוטומטית התוכנית ב' המוחלטת של ה-WWE במצב שבו הפוש לריינס נכשל. הוא הבחירה הטבעית והאינסטנקטיבית ולא "המחושבת" (כמו ריינס) ולכן הוא כל כך טראגי. הם בעצם יודעים שהוא טוב יותר! בשליפה מהמותן עם הגב לקיר אתה הולך למה שאתה הכי טוב-רולינס. הטרגדיה שלו היא שגם ה-WWE, גם הוא, ולדעתי גם ריינס יודעים שהוא טוב יותר וזה לא משנה את התמונה אף פעם. הוא יהיה בטופ=מתי שריינס יכשל קשות.

-בגלל זה אין באמת אף אלמנט טראגי בריינס. לא משנה מה, הוא המלך. הוא נבחר. כשזה לא טוב? יורידו אותו למטה ואחר כך יחזירו. כשזה טוב? הוא יהיה אלוף גזיליון ימים ולא יפסיד לאף אחד. גם כשרולינס בטופ הוא לא זוכה ליחס כזה וזה כל ההבדל. הטרגדיה היא להיות ברירת מחדל נצחית שיותר טובה מהבחירה מספר 1. המלך הוא עירום, כולם רואים לו-וזה לא משנה לאף אחד.

אני מבין את הטייק שלך,
אני פשוט באמת חושב שכל מציאות אחרת של סת' ללא ריינס הייתה כזו בה הוא לא מס' 1 בארגון. 
הם היו לוקחים מישהו אחר שנראה ממש טוב ומקדמים אותו.
סת', בעיניי, הוא נזק אגבי של הניסיונות הכושלים שלהם לפתח ולקדם את ריינס - הוא ומוקס גידלו את ריינס בשילד, ושניהם גם חיפו עליו כשהוא נכשל (שוב ושוב ושוב ושוב) בלהיות מיין איבנטר. WWE לעולם לא היו זורמים או מקדמים את השילד אם היו מחליפים את ריינס בכריס הירו, כל הפואנטה הייתה לקדם 3 טאלנטים צעירים ובעיקר לדחוף את הפריטי-בוי שלהם. 

ריינס בעיניי טראגי (בהקשר של סת') כי סת' הוא האנשה של כל מה שריינס לא יכול להיות. נתנו לריינס תפקיד שגדול עליו, ריינס יודע את זה טוב מאוד, בנוסף לכל זה הוא צריך לצעוד בדרך עם אדם שהוא פשוט באופן טבעי מוכשר יותר ממנו.
סת' חיי חיים טובים כרגע כי ריינס היה גרוע. אני גם לא רואה את סת' כטראגי בהקשר הזה כי אני, בשונה מהרבה אחרים כנראה, ממש אופטימי בקשר לעתיד שלו בארגון. 

זה שריינס הוא כל כך גרוע דווקא נתן לרולינס תקופות ארוכות של שליטה בWWE. ב2015 הייתה לו שנה שלמה בטופ כי ריינס היה כל כך לא אהוד. קשה לי לראות מציאות מקבילה בה סת' היה פודה ומנצח את האליפות במיין איבנט של רסלמניה + ממשיך לריין של שנה + זוכה במקביל גם באליפות US. 

אם הם היו הולכים על מקנטייר + לא מאכילים לריינס 80% מהרוסטר - רולינס היה אפרקארדר עם אליפות עולם אחת לזכותו. 
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#1,489
06-15-2022, 02:19 PM
אני אוסיף ואומר שהביטחון הענק של WWE בסת', ביטחון אפילו גדול יותר משיש להם עם ריינס, מתבטא שוב ושוב ושוב בהחלטות שלהם בנוגע לטאלנט.

אומיגאד סת' מפסיד הרבה זה שולי עם טאלנט כמו סת', שכבר מזמן הוכיח שהוא מסוגל לספוג הפסדים כאלה. חוץ מזה, הפסדים זה חלק אינטגרלי מדמות. זה לא באמת משנה.
סת' עבד בשנה האחרונה עם ריינס, אדג' וקודי. בכל המקרים האלה זה בגלל שהיו צריכים אותו. סת' יכול לעשות הכל, והערך שלו בארגון רק עולה. זה כל כך ברור שגם לפני שקודי הגיע לארגון כולם ידעו מראש שסת' יהיה הראשון שיעבוד מולו, זה אפילו לא דבר שצריך להבהיר או לדון בו. 

סטיילס גם יושב על משבצת דומה, אבל סת' בכיר יותר, צעיר יותר, ויותר דינמי מבחינה עלילתית. 

בפעם הבאה שאליפות ראשית תהיה חייבת תיקון כלשהו, וזה יקרה תכף, חכו, סת' יהיה מי שיקראו לו להציל את המצב. בין לבין הוא ממשיך להיות הטאלנט הכי טוב בWWE, והוא כן מקבל את הקרדיט על העבודה הזאת. 
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#1,490
06-15-2022, 03:22 PM
(06-15-2022, 02:19 PM)SwitchBlade כתב:  אני אוסיף ואומר שהביטחון הענק של WWE בסת', ביטחון אפילו גדול יותר משיש להם עם ריינס, מתבטא שוב ושוב ושוב בהחלטות שלהם בנוגע לטאלנט.

אומיגאד סת' מפסיד הרבה זה שולי עם טאלנט כמו סת', שכבר מזמן הוכיח שהוא מסוגל לספוג הפסדים כאלה. חוץ מזה, הפסדים זה חלק אינטגרלי מדמות. זה לא באמת משנה.
סת' עבד בשנה האחרונה עם ריינס, אדג' וקודי. בכל המקרים האלה זה בגלל שהיו צריכים אותו. סת' יכול לעשות הכל, והערך שלו בארגון רק עולה. זה כל כך ברור שגם לפני שקודי הגיע לארגון כולם ידעו מראש שסת' יהיה הראשון שיעבוד מולו, זה אפילו לא דבר שצריך להבהיר או לדון בו. 

סטיילס גם יושב על משבצת דומה, אבל סת' בכיר יותר, צעיר יותר, ויותר דינמי מבחינה עלילתית. 

בפעם הבאה שאליפות ראשית תהיה חייבת תיקון כלשהו, וזה יקרה תכף, חכו, סת' יהיה מי שיקראו לו להציל את המצב. בין לבין הוא ממשיך להיות הטאלנט הכי טוב בWWE, והוא כן מקבל את הקרדיט על העבודה הזאת. 
מסכים ולא מסכים, בעיקר עם השורה האחרונה, לדעתי אם אתה הכי טוב + אתה הדראו הכי גדול (מבלי קשר לבנייה ולבוקינג, הרי מן הסתם האלוף יהיה הדראו כמעט תמיד) = אתה בטופ. לא נאמבר 2 כמו סת׳, לא נאמבר 2 כמו שפאנק היה, נאמבר 1. סת׳ בחיים לא יגיע לשם כל עוד יש לנו את ריינס, וגם אז כנראה שהוא יהיה זמני עד שיהיה פריטי-בוי (בול) נוסף שיתאים לוויז׳ן של וינס.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (712): « הקודם 1 ... 147 148 149 150 151 ... 712 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-08-2026, 12:27 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר