Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 67 68 69 70 71 ... 130 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1401): « הקודם 1 ... 6 7 8 9 10 ... 1401 הבא »

אשכול נעול 
מצבי תצוגת אשכול
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-20-2021, 07:33 PM
אני מאוד מאוכזב שאל אוסטרליאנו הוא ממקסיקו סיטי
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,031
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,111
01-20-2021, 09:12 PM
WrestleVotes מדווח ש-WWE מתכננים להכניס 25 אלף אנשים לכל לילה של רסלמניה 37.
איזה כיף ! הייפפפפפפפפפפפפפפפפפ

[Image: ?url=http%3A%2F%2Fewscripps-brightspot.s...aneers.png]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
Triple T מחובר
Acknowledge Me
תגובות: 4,042
אשכולות: 14
Likes Given: 1,298
01-20-2021, 11:08 PM
באסה רק שבראמבל לא יהיה קהל :/
הגב

•
חפש
King Kenny מנותק
God of Wrestling
תגובות: 241
אשכולות: 4
Likes Given: 0
01-21-2021, 05:36 PM
[Image: beach_0.png]

[Image: claps.gif]
[Image: giphy.gif]
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,868
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
01-21-2021, 05:38 PM
(01-21-2021, 05:36 PM)King Kenny כתב:  [Image: claps.gif]

פחד אלוהים, איזה קרב.

מה שכן - פאק מבחינתי main event player ואשמח לראות אותו להבא במקום הראוי לו. יש לו ניצחון בהכנעה על קני אומגה. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
King Kenny מנותק
God of Wrestling
01-21-2021, 05:41 PM
(01-21-2021, 05:38 PM)SwitchBlade כתב:  
(01-21-2021, 05:36 PM)King Kenny כתב:  [Image: claps.gif]

פחד אלוהים, איזה קרב.

מה שכן - פאק מבחינתי main event player ואשמח לראות אותו להבא במקום הראוי לו. יש לו ניצחון בהכנעה על קני אומגה. 

כאילו... זה המיין אבנט של ביץ' ברייק. אז הוא המיין אבנט טכנית.
אבל עכשיו ברצינות, ברור שפאק מיין אבנט פלייר, וברור לי לפחות שהוא כוכב עתידי בAEW, פשוט יש יותר מדי כאלו ויש מלא אנשים שצריכים ויכולים להיות אלופי הAEW בעתיד הקרוב. למרות שמבחינתי? הלוואי ואומגה יחזיק באליפות לפחות שנה.

Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
01-21-2021, 05:48 PM
משהו שאני לא מחבב בכל הסיפור הזה - הדת' טריאנגל הפכו לפייסים בעל כורחם ואני לא מת על זה.
קודם כל - קוראים להם הפאקינג דת' טריאנגל. אין הרבה שמות יותר היליים מזה. (למעט כמובן, הDirty Heels)\
דבר שני - פאק עובד כל כך טוב כהיל, אני לא חושב שעכשיו זה הזמן להציג אותו כפייס בשום צורה.
דבר שלישי - שלושת המתאבקים מהדת' טריאנגל מרגישים כרגע ככלים ולא כמתאבקים. הם פיסות ששמים איפה שרוצים כדי לחזק את הסיפור וזה כל כך חבל לי כי שלושתם פשוט כל כך טובים. 

זהו פרקתי.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
King Kenny מנותק
God of Wrestling
01-21-2021, 05:51 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-21-2021, 05:51 PM על ידי King Kenny.)
(01-21-2021, 05:48 PM)Inevitable כתב:  משהו שאני לא מחבב בכל הסיפור הזה - הדת' טריאנגל הפכו לפייסים בעל כורחם ואני לא מת על זה.
קודם כל - קוראים להם הפאקינג דת' טריאנגל. אין הרבה שמות יותר היליים מזה. (למעט כמובן, הDirty Heels)\
דבר שני - פאק עובד כל כך טוב כהיל, אני לא חושב שעכשיו זה הזמן להציג אותו כפייס בשום צורה.
דבר שלישי - שלושת המתאבקים מהדת' טריאנגל מרגישים כרגע ככלים ולא כמתאבקים. הם פיסות ששמים איפה שרוצים כדי לחזק את הסיפור וזה כל כך חבל לי כי שלושתם פשוט כל כך טובים. 

זהו פרקתי.

לא פאק, לא פניקס ולא פנטה, אף אחד מהם לא עשה דבר אחד פייסי מאז שהם חזרו כטריו. הם המועדפים כרגע, כי הם נלחמים בהילים שנואים יותר, בדמות אדי קינגסטון והמשפוחה ועכשיו בבולט קלאב. הם עדיין נכנסים מהמנהרה של ההילים, שזה כבר אומרים שהם הילים, והם גם לא שינו שום דבר בהתנהלות שלהם הם עדיין תוקפים את הפייסים גם לא תוך כדי קרב, כמו את היאנג באקס שבוע שעבר והסגנון פרומואים של פאק לא השתנה בכלל אז.... כן. 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
01-21-2021, 05:52 PM
(01-21-2021, 05:51 PM)King Kenny כתב:  
(01-21-2021, 05:48 PM)Inevitable כתב:  משהו שאני לא מחבב בכל הסיפור הזה - הדת' טריאנגל הפכו לפייסים בעל כורחם ואני לא מת על זה.

זהו פרקתי.

לא פאק, לא פניקס ולא פנטה, אף אחד מהם לא עשה דבר אחד פייסי מאז שהם חזרו כטריו. הם המועדפים כרגע, כי הם נלחמים בהילים בדמות אדי קינגסטון והמשפוחה ועכשיו בבולט קלאב. הם עדיין נכנסים מהמנהרה של ההילים, שזה כבר אומרים שהם הילים, והם גם לא שינו שום דבר בהתנהלות שלהם הם עדיין תוקפים את הפייסים גם לא תוך כדי קרב, כמו את היאנג באקס שבוע שעבר והסגנון פרומואים של פאק לא השתנה בכלל אז.... כן. 

מקבל מה שאתה אומר, אתנסח אחרת - גורמים לי לעודד אותם ואני לא רוצה לעודד אותם. גורמים לי לרצות לראות אותם "מנצחים" את קינגסטון והסטייבל שלו ואני חושב שהם צריכים להיות בפוזיציה שאני רוצה לראות אותם מפסידים והם בתגובה מנצחים שוב ושוב וגורמים לי לאהוב אותם אפילו פחות ברמת הדמויות. איי דונט לייק איט
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
King Kenny מנותק
God of Wrestling
01-21-2021, 05:57 PM
(01-21-2021, 05:52 PM)Inevitable כתב:  
(01-21-2021, 05:51 PM)King Kenny כתב:  

זהו פרקתי.

לא פאק, לא פניקס ולא פנטה, אף אחד מהם לא עשה דבר אחד פייסי מאז שהם חזרו כטריו. הם המועדפים כרגע, כי הם נלחמים בהילים בדמות אדי קינגסטון והמשפוחה ועכשיו בבולט קלאב. הם עדיין נכנסים מהמנהרה של ההילים, שזה כבר אומרים שהם הילים, והם גם לא שינו שום דבר בהתנהלות שלהם הם עדיין תוקפים את הפייסים גם לא תוך כדי קרב, כמו את היאנג באקס שבוע שעבר והסגנון פרומואים של פאק לא השתנה בכלל אז.... כן. 

מקבל מה שאתה אומר, אתנסח אחרת - גורמים לי לעודד אותם ואני לא רוצה לעודד אותם. גורמים לי לרצות לראות אותם "מנצחים" את קינגסטון והסטייבל שלו ואני חושב שהם צריכים להיות בפוזיציה שאני רוצה לראות אותם מפסידים והם בתגובה מנצחים שוב ושוב וגורמים לי לאהוב אותם אפילו פחות ברמת הדמויות. איי דונט לייק איט

זכותך, אני חושב שזה נהדר שהילים ופייסים הם דינמיים ולא כל ההילים חברים של ההילים כי הם הילים ולא כל הפייסים חברים של הפייסים כי הם פייסים ויש לך גם פיודים בין לבין. ומן הסתם בפיודים בין לבין צריך לבחור צד, כי רסלינג זה עדיין טוב נגד רע, אז בהיל-היל צריך להיות לך את הרוע במיעוטו מה שנקרא. אני חושב שזה גם ככה קל מאוד להריע לדת' טריאנגל, בעיקר לפניקס לדוגמה, אז אין לי בעיה עם זה. 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1401): « הקודם 1 ... 6 7 8 9 10 ... 1401 הבא »

אשכול נעול 

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 07:36 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר