Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 88 89 90 91 92 ... 131 הבא »

חדשות| היריבים הבאים של ריינס, ההשעיה של בנקס ונעמי, החזרה של אומגה ועוד

עמודים (6): « הקודם 1 2 3 4 5 6 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
חדשות| היריבים הבאים של ריינס, ההשעיה של בנקס ונעמי, החזרה של אומגה ועוד
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,920
אשכולות: 19
Likes Given: 1,306
הצטרף בתאריך: Jun 2021
05-24-2022, 04:21 PM
(05-24-2022, 04:10 PM)MoonMAN כתב:  אבל אם אם רוצים שרידל באמת יצא אובר בהפסד פה הם חייבים להראות לנו שרומן חושש מריידל ובצדק או שהוא מזלזל בריידל וכמעט יפסיד לו.
....

אבל הם עושים את זה עם כולם. ריינס פחד מבאלור והיה צריך עזרה מהאוסוס ומהחבל השלישי כדי לנצח אותו. ריינס לא ניצח בכלל את וודס. אם הם רוצים שרידל יקודם אחרי הקרב עם ריינס הם צריכים ליצור עקביות עם הדמות שלו ולא לשלוח למערבולת המידקארד בחזרה כמו שקרה עם סזארו, וודס ובאלור. וגם אואנס.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,762
אשכולות: 11
Likes Given: 1,732
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-24-2022, 06:46 PM
(05-24-2022, 04:21 PM)master of doom כתב:  אבל הם עושים את זה עם כולם. ריינס פחד מבאלור והיה צריך עזרה מהאוסוס ומהחבל השלישי כדי לנצח אותו. ריינס לא ניצח בכלל את וודס. אם הם רוצים שרידל יקודם אחרי הקרב עם ריינס הם צריכים ליצור עקביות עם הדמות שלו ולא לשלוח למערבולת המידקארד בחזרה כמו שקרה עם סזארו, וודס ובאלור. וגם אואנס.
זה די מפגר אבל הוא היה צריך עזרה מהחבל רק לצופים בטלויזיה. הצופים בקהל ראו דקה לפני את הצלם עושה ומפרק את החבל מול העיניים שלהם .
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,203
אשכולות: 0
Likes Given: 90
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-28-2022, 10:34 AM
מצד אחד אני כן מתגעגע לקני, מצד שני כל כך לא בא לי לראות את העונה החדשה של טלנובלת האליט.
אם זה היה גרוע עם רק הבאקס ואומגה, לא רוצה לחשוב איך זה יראה כשמוסיפים למיקס את קול.

מקווה שמתישהו כולנו נדע מה באמת קורה בין וינס-סטפני-האנטר-ניק קהאן כי זה ברור שיש כאן סיפור גדול יותר שעדיין לא נחשף לציבור.
אוספריי מתאבק מדהים אבל השנה היא 2022 והוא עדיין קרינג'. הוא לא אמור להתבגר מתישהו?

תודה על החדשות!
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
TaCMaN11 מנותק
Rookie
*
תגובות: 112
אשכולות: 1
Likes Given: 4
הצטרף בתאריך: Apr 2022
05-29-2022, 12:30 PM
ריינס גם ככה צריך לשרוף עכשיו בערך 7-8 חודשים עד שתתחיל הבנייה לדרים מאץ עם רוק בהוליווד, בהנחה ולא יפצלו את האליפויות מבחינתי שיהפכו אותו לפארט טיימר פר אקסלנס, דבר שרק יבנה את המעמד שלו כטופ היל של החברה אחרי שהוא עבר כמעט כל יריב גדול אפשרי בריין הזה,אם הם היו חכמים הם היו מתחילים כבר מעכשיו לפצל את הבלודליין, אולי עם העלאה של סולו סיקאווה לרוסטר הראשי
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
05-29-2022, 01:34 PM
(05-28-2022, 10:34 AM)WhoIsYourHero כתב:  מצד אחד אני כן מתגעגע לקני, מצד שני כל כך לא בא לי לראות את העונה החדשה של טלנובלת האליט.
אם זה היה גרוע עם רק הבאקס ואומגה, לא רוצה לחשוב איך זה יראה כשמוסיפים למיקס את קול.

מקווה שמתישהו כולנו נדע מה באמת קורה בין וינס-סטפני-האנטר-ניק קהאן כי זה ברור שיש כאן סיפור גדול יותר שעדיין לא נחשף לציבור.
אוספריי מתאבק מדהים אבל השנה היא 2022 והוא עדיין קרינג'. הוא לא אמור להתבגר מתישהו?

תודה על החדשות!

לא יודע, מרגיש לי שכשאומגה יחזור לא תהיה טלנובלת אליט אלא שינוי פאזה רציני בכל מה שקורה שם עם כולם.
כולם באליט כבר תקופה מרגישים ״תקועים״, בערך מאז שהוא עזב, לא נראה לי שהם שומרים את כולם כדי לעשות את מה שהם עושים - רק עם אומגה, כמו שעשו כשהוא היה. אחרת למה הם תקועים עכשיו ולא מתקדמים ואומגה פשוט יחזור ויצטרף?

בחזרה שלו אני מרגיש שיהיה פיצול רציני באליט ודברים גדולים יותר ממה שכולנו חושבים - אומגה+באקס - קול+רדרגון.
מקווה שאיבושי יהיה חלק מהתערובת.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger
אורח

05-29-2022, 01:47 PM
אני ממש מקווה בשביל סשה בנקס שלא תחתום בAEW ותקבל מייקאובר לג'וברית מפוארת בדארק אלוויישן כמו רובי סוהו או טוני סטורם שכנראה בדרך לשם. טוני ממש לא יודע לקלוט טאלנטים ואכפת לו רק מהפופ הרגעי שהם מקבלים בדייביוט ואז לדבר שעות במסיבות עיתונאים בצורה מארקית ולחזור עלאותו משפט 20 פעמים רק עם מילים טיפה שונות. אין אופק לפורשי WWE בAEW.
הגב

•
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
05-29-2022, 02:00 PM
(05-29-2022, 01:47 PM)Roger כתב:  אני ממש מקווה בשביל סשה בנקס שלא תחתום בAEW ותקבל מייקאובר לג'וברית מפוארת בדארק אלוויישן כמו רובי סוהו או טוני סטורם שכנראה בדרך לשם. טוני ממש לא יודע לקלוט טאלנטים ואכפת לו רק מהפופ הרגעי שהם מקבלים בדייביוט ואז לדבר שעות במסיבות עיתונאים בצורה מארקית ולחזור עלאותו משפט 20 פעמים רק עם מילים טיפה שונות. אין אופק לפורשי WWE בAEW.
מירו, בריאן ופאנק שאולי בשלב הכי מעניין בקריירה שלהם, מוקסלי, FTR.. יש הרבה דוגמאות לכאן ולכאן.
אני ממש מקווה שהיא כן תחתום משתי סיבות -
1. המחלקה השתפרה מאוד אבל עדיין צריכה חיזוק. סשה היא שחקנית חיזוק רצינית.
2. לסשה יש את היכולות לפרוח שם, מה שאני אף פעם לא הייתי בטוח בו לגבי רובי. גם עכשיו.

בכל מקרה אני מתייחס לזה מבלי לשקול את הקטע המסריח שהיא עשתה ל-WWE.
הגב

•
חפש
הגב
Roger
אורח

05-29-2022, 02:22 PM
(05-29-2022, 02:00 PM)NovemberMan כתב:  מירו, בריאן ופאנק שאולי בשלב הכי מעניין בקריירה שלהם, מוקסלי, FTR.. יש הרבה דוגמאות לכאן ולכאן.
אני ממש מקווה שהיא כן תחתום משתי סיבות -
1. המחלקה השתפרה מאוד אבל עדיין צריכה חיזוק. סשה היא שחקנית חיזוק רצינית.
2. לסשה יש את היכולות לפרוח שם, מה שאני אף פעם לא הייתי בטוח בו לגבי רובי. גם עכשיו.

בכל מקרה אני מתייחס לזה מבלי לשקול את הקטע המסריח שהיא עשתה ל-WWE.

לא התייחסתי לזה בכוונה כי היום זו תקופה אחרת. בתקופות שאתה מדבר עליהם המילה "נידל-מובר" לא הייתה MEME. כיום הרוב המוחץ של מתאבקים שעברו מWWE לAEW נראים אולי הכי גרוע אבר בקריירה שלהם.
טוני ממש אבל ממש לא צריך לשלם לה עכשיו איזה 3-4 מיליון דולר בשנה כי גם ככה הוא בזבז יותר מידי (על כלום באמת) וגם מה החזון בשבילה? להביא אותה כי יהיה חסר דייביוט של נידל-מובר ביום רביעי? הפיוד היחיד שאולי יעניין מישהו זה עם בריט בייקר כי אלה יהיו 2 השנים היחידות שיודעות לדבר במיק' ושהקהל רואה בהן כוכבות ופחות גושי-בשר שעושות סופטים ולא מוכרות שאפשר לצעוק להן "AEW" ו"דיס איז אוסום" ולחכות לגושי-בשר הבאים שכנראה יעשו בדיוק אותו דבר. מעבר לזה, הבוקינג שלה יהיה קטסטרופלי כי טוני הוכיח כבר שמעניין אותו הרבה יותר הדייביוט ושישבחו אותו על זה שהוא נותן הזדמנויות ושהוא משנה את זה הביזנס וזה, פאק מה יהיה אחר כך, שיקברו בדארק מצידו.
הגב

•
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
05-29-2022, 02:46 PM
(05-29-2022, 02:22 PM)Roger כתב:  לא התייחסתי לזה בכוונה כי היום זו תקופה אחרת. בתקופות שאתה מדבר עליהם המילה "נידל-מובר" לא הייתה MEME. כיום הרוב המוחץ של מתאבקים שעברו מWWE לAEW נראים אולי הכי גרוע אבר בקריירה שלהם.
טוני ממש אבל ממש לא צריך לשלם לה עכשיו איזה 3-4 מיליון דולר בשנה כי גם ככה הוא בזבז יותר מידי (על כלום באמת) וגם מה החזון בשבילה? להביא אותה כי יהיה חסר דייביוט של נידל-מובר ביום רביעי? הפיוד היחיד שאולי יעניין מישהו זה עם בריט בייקר כי אלה יהיו 2 השנים היחידות שיודעות לדבר במיק' ושהקהל רואה בהן כוכבות ופחות גושי-בשר שעושות סופטים ולא מוכרות שאפשר לצעוק להן "AEW" ו"דיס איז אוסום" ולחכות לגושי-בשר הבאים שכנראה יעשו בדיוק אותו דבר. מעבר לזה, הבוקינג שלה יהיה קטסטרופלי כי טוני הוכיח כבר שמעניין אותו הרבה יותר הדייביוט ושישבחו אותו על זה שהוא נותן הזדמנויות ושהוא משנה את זה הביזנס וזה, פאק מה יהיה אחר כך, שיקברו בדארק מצידו.

שוב, המון דעות קדומות על זה שאתה יודע מה יהיה אז עדיף שלא.

״הפיוד היחיד שאולי יעניין מישהו זה עם בריט בייקר כי אלה יהיו 2 השנים היחידות שיודעות לדבר במיק' ושהקהל רואה בהן כוכבות״
אתה כל כך סותר את עצמך, אם הן השתיים היחידות שהן כוכבות ושיודעות לדבר במיק׳ - עדיף שתהיה רק אחת? לבריט היו פיודים טובים מול מתאבקות אחרות, אם נצא מנקודת הנחה שהיא היחידה שיודעת לדבר ושהיא כוכבת, כנראה שגם לסשה יהיו פיודים טובים מול אחרות שלא יודעות לדבר ולא כוכבות, לא?
אם שמת לב נבנתה פה (אמנם לאט) מחלקה שהולכת והופכת לטובה יותר עם הזמן, רוב הקרדיט הולך לבייקר שבנתה כוכבות.
במידה וסשה תגיע - זו בדיוק המטרה. רק כוכבים יכולים לבנות כוכבים חדשים.
הגב
The following 1 user Likes NovemberMan's post:
  • KillSwitch
חפש
הגב
Roger
אורח

05-31-2022, 10:59 PM
(05-29-2022, 02:46 PM)NovemberMan כתב:  שוב, המון דעות קדומות על זה שאתה יודע מה יהיה אז עדיף שלא.

״הפיוד היחיד שאולי יעניין מישהו זה עם בריט בייקר כי אלה יהיו 2 השנים היחידות שיודעות לדבר במיק' ושהקהל רואה בהן כוכבות״
אתה כל כך סותר את עצמך, אם הן השתיים היחידות שהן כוכבות ושיודעות לדבר במיק׳ - עדיף שתהיה רק אחת? לבריט היו פיודים טובים מול מתאבקות אחרות, אם נצא מנקודת הנחה שהיא היחידה שיודעת לדבר ושהיא כוכבת, כנראה שגם לסשה יהיו פיודים טובים מול אחרות שלא יודעות לדבר ולא כוכבות, לא?
אם שמת לב נבנתה פה (אמנם לאט) מחלקה שהולכת והופכת לטובה יותר עם הזמן, רוב הקרדיט הולך לבייקר שבנתה כוכבות.
במידה וסשה תגיע - זו בדיוק המטרה. רק כוכבים יכולים לבנות כוכבים חדשים.

לא עדיף שתהיה רק אחת אבל האחת השניה תעלה 7 או 8 ספרות בשנה וזה דבר שכנראה יגרום לקיצוצים מסוימים (כן ישפיע עליך בתור צופה כי קיצוצים = פיטורים של אחרים ואווירת גיהנום בלוקר רום שתשתקף גם באיכות המוצר). יש גבול לכמה נידל-מוברים אתה יכול להביא וסשה בנקס היא לא ג'וברונית בלתי מוכשרת כמו אחרים שבאו, אז זה יעלה המון.

ציטוט: לבריט היו פיודים טובים מול מתאבקות אחרות, אם נצא מנקודת הנחה שהיא היחידה שיודעת לדבר ושהיא כוכבת, כנראה שגם לסשה יהיו פיודים טובים מול אחרות שלא יודעות לדבר ולא כוכבות, לא?

לא.

מצטער אבל אתה קצת חי בלה-לה לנד אם אתה חושב שמישהי בקליבר של סשה בנקס תעבוד עם ג'ובריות דארק אלוויישן חסרות קורדינציה כי שוב, היא בליגה אחרת מבחינת סטארפאוור ואני אומר את זה בתור אחד שמעולם לא היה מעריץ שלה. מישהי כזאת זה או ללכת לפיוד עם הכוכבת הכי גדולה בפרוגרם הראשון או השני בגודלו בדיינמייט ולתת לה לעבוד אך ורק עם בנות מהשורה הראשונה, או כלום. אתה יכול באמת ובלב שלם להגיד לי שאתה רואה את סשה בנקס עובדת עם אנה ג'יי או סקיי בלו או ריהו או עוד שמות שהקהל מנצל את הזמן של הקרב שלהן כדי להטעין מצברים ולחמם את הקול לקראת הספוטפסט שולחנות אינדיריפיק הבא?? סשה בנקס???? באמת?!?!?
הגב

•
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (6): « הקודם 1 2 3 4 5 6 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 10-06-2026, 02:29 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר