05-17-2022, 10:38 PM
(05-17-2022, 09:19 PM)hbk כתב: אמן יעזבו כל הנשים ויפנו את המקום למתאבקים שלא מקבלים במה.
למי היית מפנה במה על חשבון ביאנקה בלאייר?
![[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]](https://i.postimg.cc/D03gCPZ5/Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif)
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
|
חדשות| שתי מתאבקות עוזבות את ראו לפני המאין אבנט
|
|
05-17-2022, 10:38 PM
(05-17-2022, 09:19 PM)hbk כתב: אמן יעזבו כל הנשים ויפנו את המקום למתאבקים שלא מקבלים במה. למי היית מפנה במה על חשבון ביאנקה בלאייר? ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
05-17-2022, 11:29 PM
אם זה היה תלוי בי באותו רגע אני מעיף אותן קיבינימיט מהחברה הזאת, אבל לפני כן הייתי קובר את אמא שלהן, נותן לשוטזי-אליה-נטליה-טאמינה להכניע אותן כל שבוע ורק אז לזרוק אותן. על נעומי פחות יש הייט אבל היא גם מפגרת שפשוט הלכה אחרי סשה כמו כלבה. לא פעם ראשונה כמו שנאמר פה שסשה בנקס מתבכיינת. אשכרה בנאדם הולך למקום עבודה שלו ועושה מה שבזין שלו.
סשה בנקס ונעומי - אלופות הנשים הגדולות והעוצמתיות ??? לפי האינסיידר זה היה אמור להוביל לקרבות של נעומי-ביאנקה ורונדה-סשה, מה רע בזה ?? קרבות גדולים באירוע גדול. על מה הבכי וההצגות ? אז הייתן מפסידות להן, מי פאקינג ישמע אתן כל כך גדולות שאסור לכן להפסיד לאלופות הראשיות. וגם על הדרך הם דפקו לניקי ודודרופ הופעה בקרב המרכזי של ראו. ביזיון. מחכה להמשך הטלנובלה. ![]() תבכו
The following 6 users Like lidoradir's post:
• cptrf, master of doom, SaHBK, SwitchBlade, tomer4321, Triple T
05-17-2022, 11:32 PM
(05-17-2022, 11:29 PM)lidoradir כתב: אם זה היה תלוי בי באותו רגע אני מעיף אותן קיבינימיט מהחברה הזאת, אבל לפני כן הייתי קובר את אמא שלהן, נותן לשוטזי-אליה-נטליה-טאמינה להכניע אותן כל שבוע ורק אז לזרוק אותן. על נעומי פחות יש הייט אבל היא גם מפגרת שפשוט הלכה אחרי סשה כמו כלבה. לא פעם ראשונה כמו שנאמר פה שסשה בנקס מתבכיינת. אשכרה בנאדם הולך למקום עבודה שלו ועושה מה שבזין שלו. אתם חיכיתם לו, ציפיתם לו, התחננתם לתגובה שלו, והוא פאקינג לא אכזב. הלידור הטוב יותר עשה זאת שוב. אם התגובה הזאת לא מקבלת לפחות 10 לייקים, אתם כבשי על.
05-18-2022, 12:03 AM
אני לא מבין למה אין ישראלים בWWE.
לשלם למישהו כסף להעביר את הזמן ולשחק בפלאפון ולהחתים כרטיס כמה שעות? זה החלום של הישראלים. מה הן מתלוננות. נעומי 10 שנים שם מתאבקת כמו טירונית סשה היא סבבה והכל אבל גמדה ואין לה סטוריליין ייאלה ייאלה מה אתן עפות על עצמכן.
05-18-2022, 12:04 AM
(05-17-2022, 11:29 PM)lidoradir כתב: אם זה היה תלוי בי באותו רגע אני מעיף אותן קיבינימיט מהחברה הזאת, אבל לפני כן הייתי קובר את אמא שלהן, נותן לשוטזי-אליה-נטליה-טאמינה להכניע אותן כל שבוע ורק אז לזרוק אותן. על נעומי פחות יש הייט אבל היא גם מפגרת שפשוט הלכה אחרי סשה כמו כלבה. לא פעם ראשונה כמו שנאמר פה שסשה בנקס מתבכיינת. אשכרה בנאדם הולך למקום עבודה שלו ועושה מה שבזין שלו. הן אמרו שזה מרגיש להן שמזלזלים באליפות הזוגות לנשים בגלל שאין כמעט התייחסות חודש אחרי הזכייה. ![]()
05-18-2022, 12:05 AM
(05-17-2022, 11:29 PM)lidoradir כתב: אם זה היה תלוי בי באותו רגע אני מעיף אותן קיבינימיט מהחברה הזאת, אבל לפני כן הייתי קובר את אמא שלהן, נותן לשוטזי-אליה-נטליה-טאמינה להכניע אותן כל שבוע ורק אז לזרוק אותן. על נעומי פחות יש הייט אבל היא גם מפגרת שפשוט הלכה אחרי סשה כמו כלבה. לא פעם ראשונה כמו שנאמר פה שסשה בנקס מתבכיינת. אשכרה בנאדם הולך למקום עבודה שלו ועושה מה שבזין שלו. לא הבנתי בכלל איך זה דפק את דודרופ וניקי(הציל אותנו מהסרטן בעיניים של ניקי אש), אין כזה דבר קרב עם 4 מתאבקים? לא זכור לי שזה משהו חדש... ממה שאני מבין לא הייתה פה בעיה שהם יפסידו לאלופות, אלא ששוב במקום לתת להם להשקיע באליפות שכבר יש להם בידיים הם צריכים להתעסק באליפויות אחרות והם די צודקים מה יש להגיד גם אם עכשיו אורטון בזמן שהוא הולך לקרב איחוד אליפויות בסמאק שבוע הבא, פתאום יופיע לקרב N1C ליוניברסל, הייתי אומר שזה נשמע מטומטם לחלוטין
05-18-2022, 12:30 AM
(05-17-2022, 11:29 PM)lidoradir כתב: אם זה היה תלוי בי באותו רגע אני מעיף אותן קיבינימיט מהחברה הזאת, אבל לפני כן הייתי קובר את אמא שלהן, נותן לשוטזי-אליה-נטליה-טאמינה להכניע אותן כל שבוע ורק אז לזרוק אותן. על נעומי פחות יש הייט אבל היא גם מפגרת שפשוט הלכה אחרי סשה כמו כלבה. לא פעם ראשונה כמו שנאמר פה שסשה בנקס מתבכיינת. אשכרה בנאדם הולך למקום עבודה שלו ועושה מה שבזין שלו. אל עליון היית יחסית רגוע ומתון פה. ציפיתי שתתן עליהם ראנט ברמת הראנטים שגיא נותן על קודי.
05-18-2022, 12:57 AM
(05-18-2022, 12:30 AM)DGRI96 כתב: אל עליון היית יחסית רגוע ומתון פה. ציפיתי שתתן עליהם ראנט ברמת הראנטים שגיא נותן על קודי. אל תגזים. ללידור אין את היכולות של גיא בדברים האלה, גם לא לסלביק ולא לרועי. אי אפשר להתחרות בגיא בנושא של הראנטים.
05-18-2022, 12:58 AM
(05-18-2022, 12:57 AM)master of doom כתב: אל תגזים. ללידור אין את היכולות של גיא בדברים האלה, גם לא לסלביק ולא לרועי. אי אפשר להתחרות בגיא בנושא של הראנטים. אמת. גיא חולה נפש בקטעים האלה. אני גם לא איש של ראנטים בכללי. ![]() תבכו
05-18-2022, 05:57 AM
(05-17-2022, 10:46 AM)McRainmaker כתב: בגדול, פעם אולי הייתי ממש בצד של בנקס ונעמי. אני חושב שזאת תגובה שמסכמת את הנושא בצורה הכי טובה שיש. גם אם באיזשהו מקום אנחנו מצליחים להבין אותן מבפנים, הן מספיק זמן בארגון בשביל לדעת איך הוא מתנהל, וכמו שנאמר - WWE זה המקום להיות חייל טוב. ככה שאין להן מה להיות מופתעות פתאום. אני חושב שזה גם קצת חזירי מהצד שלהן לבוא בטענות כאלה, כשמדובר ב2 מתאבקות שהחזיקו בהמון תארים והיו אלופות עולם. אם זה היה מגיע מהכיוון של ליב מורגן לדוגמא, זה היה נשמע קצת יותר הגיוני. עכשיו, זה נכון שכמעט כל פעם כשיש סיטואציה כזאת אז ישר AEW עולים לראש, ולפעמים זה לא הפתרון הכי טוב, אבל במקרה של סשה אני חושב שזה פתרון מצוין. היא יכולה להיות שם הכוכבת שהיא תמיד רצתה להיות. לגבי נעמי.. בהצלחה בCYN. מה שכן, מפתיע לראות את WWE מתייחסים בפומבי למקרה הזה. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|