Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 67 68 69 70 71 ... 130 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1401): « הקודם 1 ... 840 841 842 843 844 ... 1401 הבא »

אשכול נעול 
מצבי תצוגת אשכול
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#8,411
05-16-2022, 04:02 PM
בהתסכלות לאחור, הקטסטרופה של חוטי התיל המתפוצצים ואדי קינגסטון עם מוקס היה רגע ענקי על הנייר שהיינו יכולים לזכור לשנים הבאות. על הנייר כמובן.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
#8,412
05-16-2022, 05:51 PM
(05-16-2022, 03:37 PM)orgibor כתב:  הריין של שארלוט לא היה גרוע, הקרבות שבהן היא זכתה ואיבדה היו קרבות טובים אוברול, הריין עצמו לא היה ארוך מדי, היריבות היו מעולות ובסהכ הסיפור שהיא רצה איתו היה הרבה יותר טוב ממה שהיא מספרת בראשי מאז.
יש אולי אפילו מקום להשוות למה ש2.0 עושים בזמן האחרון עם העתודות של מתאבקים מהראשי שבאים לתגבר את הדור החדש, לא שריפלי ושיראי היו זקוקות לעזרה אבל גם אז וגם עכשיו זה מתקבל בברכה.

מחכה לאשכול אח, כנראה המתאבק הכי טוב שלא יצא לי לראות בזמן אמת, השלמתי מה שהצלחתי אבל זה מעט מדי.

קשה להשוות את הריין של שארלוט למתאבקים שבאים לNXT עכשיו, כי שארלוט לא קידמה אף אחת.
היא ניצחה את ריפלי במניה, וכשהגיע הזמן להפיל את האליפות היא לא "העבירה את זה הלאה" והפסידה בלי להיות מוצמדת.
ריפלי יצאה רק מופסדת מכל הסיפור הזה ואיו קיבלה ריין אליפות, אבל שארלוט הייתה מיותרת בכל הסיפור.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#8,413
05-16-2022, 06:45 PM
אני מסכים שקורנט יש איתו טווח מסויים עד מתי אפשר להאמין לו, אבל רוב הפעמים קורנט אומר את האמת.
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
אשכולות: 0
Likes Given: 90
#8,414
05-16-2022, 07:01 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-16-2022, 07:01 PM על ידי WhoIsYourHero.)
קורנט נדפק אחרי ROH כי זאת הייתה הפעם הראשונה שהוא חטף מה-IWC. הפאנבייס של ROH התהפך עליו מהר מאוד. במשך 10-20 שנה הוא נחשב לטיפוס המגניב בין כל הפריצ'רדים ולוריאנטסים של ה-WWE, הוא היה יותר צעיר ומתקדם מכולם, זכה ברצף בתואר בוקר השנה ב-WON וקיבל יחס של מלך בביקורים שלו באינדיז כשהוא עבד ב-OVW.
אחרי זה הוא הגיע ל-ROH בתור המושיע שלהם, התחיל נהדר בחודשים הראשונים והוביל את המכירה ל-SBG שהצילה את הארגון, ותוך שנה-שנה וחצי כל הטאלנטים המובילים (דייבי ריצ'רדס, סטין, ANX, ג'נריקו, בטח היו עוד שאני לא זוכר) לכלכו עליו בפומבי וגם הפאנבייס מיתג אותו כדינוזאור שלא התקדם עם השנים.
החודשים האחרונים שלו היו בכלל נוראים עד כדי כך שהוא הביא את ROH לאותה רמת עניין של צ'יקארה ו-PWG, והוא (ואואנס) העיד שהוא כמעט הגיע למצב של התקף לב מהלחץ באותה תקופה.

גם היום אני חושב שהוא יכול לתרום לכל ארגון רסלינג "כיועץ סתרים" שלא נמצא מדי שבוע בבקסטייג'.
אין ערך אמיתי לפודקאסט שלו כשהוא מדבר על רסלינג מודרני כי 90% מזה זה קייפייב וגימיק. התוכן שלו מאוד איכותי כשהוא מדבר על נושאים אחרים שלא מביאים טראפיק ולכן זה לא מפתיע שאתם מסכימים איתו. מאחורי כל הראנטים המפוארים וה-BS עדיין מדובר באחד מהאנשים הכי חכמים בהיסטוריה של הביזנס.
[Image: afseByC.gif]
הגב
The following 5 users Like WhoIsYourHero's post:
  • GobbledyGooker, KillSwitch, SaHBK, Shalev_the rock, SwitchBlade
חפש
GobbledyGooker מנותק
Rookie
*
תגובות: 63
אשכולות: 0
Likes Given: 48
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#8,415
05-16-2022, 07:21 PM
מישהו יכול להסביר איך ניק קאהן שהצטרף לעבוד בWWE ב2020 כבר נהיה נשיא החברה?
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
#8,416
05-16-2022, 07:21 PM
(05-16-2022, 03:06 PM)McRainmaker כתב:  אני חושב שאני מוצא את עצמי מסכים מאוד עם קורנט בכל מה שהוא אומר על רסלינג עד החצי השני של שנות ה-2000.
איפשהו אחרי ROH הוא התחיל להרגיש כמו זקן ממש מנותק.

גם היום יש לו נקודות טובות, אבל זה נהיה קשה למצוא אותן בין הדברים הממש מגעילים והמטומטמים שהוא פולט.
אני מוצא את עצמי נהנה יותר מהביקורות שלו על WWE לאחרונה. הוא עוקב אחרי המוצר יותר מאז שקודי חזר ואין עליו את הלחץ של לחרבן על כל דבר בשביל לרצות את קהל המאזינים שלו.

האמת שספציפית אני מסכים איתו על דברים שהם יותר מאקרו מאשר מיקרו. יש לו סגמנט מאוד מעניין על ההשפעות של ברט/שון על רסלינג מודרני ועל ההקשר ההיסטורי של שניהם בנושא, לטוב ולרע. בעיקרון אני שומר את זה לאשכול כי זו תובנה שלא חשבתי עליה לגבי המורשת של ברט. הוא אף פעם לא ייחשב מאונט ראשמור מבחינה אובייקטיבית אבל הוא ושון המתאבקים שהכי השפיעו על רסלינג מודרני וזה מטורף בעיניי.
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
#8,417
05-16-2022, 07:29 PM
הקרב של ריק פלייר נקבע ל31.07, היריב יחשף בהמשך
הגב

•
חפש
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#8,418
05-16-2022, 08:51 PM
(05-16-2022, 07:01 PM)WhoIsYourHero כתב:  קורנט נדפק אחרי ROH כי זאת הייתה הפעם הראשונה שהוא חטף מה-IWC. הפאנבייס של ROH התהפך עליו מהר מאוד. במשך 10-20 שנה הוא נחשב לטיפוס המגניב בין כל הפריצ'רדים ולוריאנטסים של ה-WWE, הוא היה יותר צעיר ומתקדם מכולם, זכה ברצף בתואר בוקר השנה ב-WON וקיבל יחס של מלך בביקורים שלו באינדיז כשהוא עבד ב-OVW.
אחרי זה הוא הגיע ל-ROH בתור המושיע שלהם, התחיל נהדר בחודשים הראשונים והוביל את המכירה ל-SBG שהצילה את הארגון, ותוך שנה-שנה וחצי כל הטאלנטים המובילים (דייבי ריצ'רדס, סטין, ANX, ג'נריקו, בטח היו עוד שאני לא זוכר) לכלכו עליו בפומבי וגם הפאנבייס מיתג אותו כדינוזאור שלא התקדם עם השנים.
החודשים האחרונים שלו היו בכלל נוראים עד כדי כך שהוא הביא את ROH לאותה רמת עניין של צ'יקארה ו-PWG, והוא (ואואנס) העיד שהוא כמעט הגיע למצב של התקף לב מהלחץ באותה תקופה.

גם היום אני חושב שהוא יכול לתרום לכל ארגון רסלינג "כיועץ סתרים" שלא נמצא מדי שבוע בבקסטייג'.
אין ערך אמיתי לפודקאסט שלו כשהוא מדבר על רסלינג מודרני כי 90% מזה זה קייפייב וגימיק. התוכן שלו מאוד איכותי כשהוא מדבר על נושאים אחרים שלא מביאים טראפיק ולכן זה לא מפתיע שאתם מסכימים איתו. מאחורי כל הראנטים המפוארים וה-BS עדיין מדובר באחד מהאנשים הכי חכמים בהיסטוריה של הביזנס.
אגב, ברגע שכל "החברה" של קורנט לכלכו עליו, הבן אדם פאקינג נעלב כמו ילד קטן במקום לקבל ביקרות. כמו שאמרת הוא כל הזמן קיבל שבחים וזאת הייתה הפעפ הראשונה של הבוקס הזה בבטן. אני זוכר שפעם היה לאוונס איזה ראיון והוא אמר שקןרנט עבר זמנו בתור בוקר וזה לא מתאים לו כבר. וקורנט פשוט נעלב ממנו וכל הזמן מלכלך על אוונס למרות שמלא פעמים הוא ניסה לשבת לדבר איתו וקורנט לא הגיב למיילים.
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
#8,419
05-16-2022, 10:06 PM
ביקשו ממני כאן דעות על CYN, ואני תמיד שמח להענות לבקשות כאלה.
גם אם אם לפעמים זה אומר להעביר את עצמי את העינוי שהיה שעתיים וחצי של CYN, כי זה לא היה חוויה קלה לצפיה.

האם אני ממליץ על CYN? כן. מאוד.
אני ממליץ על CYN בתור שיטת עינויים לאויבים הכי גדולים שלכם. תקשרו אותם לכסא ותגרמו להם לצפות בשעתיים וחצי של מופע האוננות העצמית של EC3.

אני חושב שEC3 הבין קונספט מעניין - ההיל הכי גדול והפייס הכי גדול ברסלינג היום זה הבוקר, הפרומוטר. לכולם יש דעות כאלה ואחרות על וינס מקמה'ן, על טוני קהאן. יש כאלה שיגידו שוינס הוא השטן וטוני הוא המשיח של עולם הרסלינג, יש כאלה שיגידו שוינס גאון וטוני הוא מארק שבמקרה היה לו את הכסף להקים את יומן ההיאבקות הקטן שלו לתחיה.
אז EC3 הלך ופתח ארגון חדש ומיקם את עצמו בתור הדמות המרכזית, ושלא תטעו - זה ארגון של EC3 בשביל EC3. הוא בסגמנט הפותח, הוא מקריין סגמנטים, הוא המאין אבנט. 
הבעיה היא שEC3 הוא פשוט לא טוב, והוא נחשף מהר מאוד.
הרי במה EC3 תמיד היה טוב לאורך הקריירה שלו? פרומואים.
אז הוא חותך את הפרומו פתיחה שלו, כשיש איתו איזה מישהו עם שק על הראש כאילו זה הוצאה להורג של דאעש - ואז סקוטי 2 הוטי יוצא החוצה וחותך פרומו הרבה יותר טוב מEC3. וזה לא בגלל שEC3 לא ניסה, בדיוק ההפך - הוא ניסה יותר מידי. כל הארגון הזה הוא טרייהארד ענק. גימיקים על גבי גימיקים על גבי גימיקים.
כל מיני זוויות צילום שונות, הכת של EC3 מסביב לזירה בכל קרב, וההיילייט - קריינות בכניסות.

EC3 דיבר על זה שהוא רוצה להקים ארגון סינמטי, ארגון "בהשראת פייט קלאב" (הוא אחד מתוך אלפים שצפו בסרט ופספסו את כל הפואנטה שלו), אבל אין לו שום מושג בקולנוע. איך יודעים את זה? הוא לא מבין את העיקרון הבסיסי של Show, Don't Tell.
בכל כניסה של מתאבק ובסיום של כל קרב יש קריין שמסביר את הסטוריליין. לא השדרנים כמו בכל ארגון אחר - זה מיושן מידי בשבילם. הם עוברים לזוויות צילום שונות, להילוך איטי ויש קריין דרמטי שמסביר לצופים מה קורה.
סקוטי 2 הוטי נכנס והקריין מדבר על אנשים שרוכבים על נוסטלגיה (כששניה לפני זה EC3 אמר בפרומו שלו שהם לא יהיו ארגון שנשען על נוסטלגיה, אז ברור שסקוטי יוצא החוצה בתגובה לזה). אחרי שסקוטי מנצח את הקרב שלו, הקריין אומר משהו בנוסח "סקוטי מנצח הפעם, אבל בשביל לשלוט בנראטיב שלך באמת אתה צריך להמציא את עצמך מחדש". 
הפיק של זה היה בקרב של וינסנט נגד קילר קרוס, בקרב הזה הם החליטו לשים קריינות דרמטית על הסיום - וינסנט מפנה את הגב שלו לקרוס ונותן לקרוס לתקוף אותו ולפרוק עליו את כל הכעס והתסכול שלו. זה סיום מוזר ומטומטם בפני עצמו, אבל להראות את זה בהילוך איטי בזמן שיש קריין שמסביר לי את המניעים של וינסנט שבעצם מנסה לצרף את קרוס לסטייבל שלו עשה את זה קורע.
זה כמעט קאמפי ומטומטם בקטע מצחיק, אבל הבעיה היא שהם כבדים ולוקחים את עצמם ברצינות מלאה - חוץ מהרגעים המוזרים שהם לא לוקחים את עצמם ברצינות, ואז זה מרגיש כמו הרגעים האלה שאתה בארוחה משפחתית והדוד שלך מספר בדיחה גרועה וכולם צוחקים מתוך אי נוחות.
כמו הקטע עם הדובי הצבעוני. כן, היה קטע עם דובי צבעוני שעושה תנועות של סקס במופע הזה. אורי לא המציא את זה ולא הזה את זה. ואז יצא בחור בשם טרופ (עם קריינות דרמטית על זה שהוא מחסל כל מי שנשאר ניטרלי, וזה או שאתם איתו או שאתם נגדו) שחיסל את הדובי והג'אברוניז הליצנים האחרים, וכשהוא עשה סופלקס לדובי קפצה הודעה של "CYN לא תומכים בהתעללות בבעלי חיים". זאת הקומדיה שלהם. וזה כל כך פתאומי ומוזר ולא שייך שאין לי מושג איך אמורים להגיב לזה.

הייתי עובר קרב קרב ונותן את הדעות שלי, אבל באמת שהרסלינג הוא נורא שולי ואין שום דבר שבאמת ראוי לציון מבחינת הקרבות. רובם ברמת ההאוס שואו. מאוד בסיסיים ושום דבר מיוחד לא קורה בהם.
הקרב של אוסטין אריס נגד ווסלי בלייק היה הקרב הכי טוב שם, כי כנראה שגם כשאריס בכושר הכי גרוע שאיי פעם ראיתי אותו ונראה זוועה הוא עדיין מתאבק טוב. הוא אפילו עשה את הג'וב, רק שאז הוא היה חייב לקחת את הספוטלייט עם פרומו ממש מוזר שכאילו מצד אחד שם אובר את בלייק, אבל מצד שני עסוק בלהרים לעצמו, שחס וחלילה לא ישכחו שהוא אוסטין אריס. משהו בנוסח "אנשים יודעים כמה אני טוב, אבל הם צריכים להבין שגם אתה ממש טוב. אתה כל כך טוב שאפילו ניצחת אותי, ואני 5 פעמים אלוף עולם ואני ממש טוב. אולי אתה צריך לדבר יותר על כמה טוב אתה, כמו שאני לא מפסיק לדבר על זה שאני ממש ממש טוב, ואז אנשים יידעו כמה אתה טוב כמו שכולם יודעים שאני ממש טוב". כאילו אחי, תניח לשניה. לרגע. לפרומו אחד. תשים אותו אובר ולך הביתה.
קילר קרוס הוכיח לי פעם נוספת באירוע הזה כמה הוא לא שווה כלום בלי עשן ומראות וסקרלט לצידו. כל הנוכחות המגניבה שכאילו הייתה לו בNXT - זה התאדה. אין לו שום דבר להציע בלי כניסה מגניבה ומנג'רית כריזמטית.
מבחינת הביצועים בזירה - ברון סטרומן נראה יותר טוב כאן מאשר בשנתיים האחרונות שלו בWWE. אולי המנוחה עשתה לו טוב. הוא זז יותר טוב והוא לא עשה את הספוט האידיוטי של צ'וצ'ו רכבת. זה גם עזר שהוא היה בזירה עם שני מתאבקים טובים יותר ממנו (וEC3, שהוא לא טוב יותר ממנו אבל נתן לו לנוח בקרב טאג). מבחינת הלוק - הוא נראה איום ונורא. התסרוקת החדשה שלו נוראית. הוא נראה ליצן. אין לי מושג מה הוא חשב לעצמו.
הקרב הכי ביזארי היה קרב בין 5 מתאבקים מהכת של EC3. לא לגמרי הבנתי את הקונספט, הם לא הסבירו אותו טוב. אני חושב שהם יעני יאנג ליונס של CYN, אבל חלקם נראים בני 35 שטחנו באינדיז כבר שנים. בכל אופן, אחד מהם עשה סופרקיק. בCYN סופרקיק זה נגד החוקים, אז הוא נפסל, וחברי הכת האחרים מחוץ לזירה תפסו אותו וגררו אותו אל מאחורי הקלעים. זה הצחיק אותי, אבל אני לא בטוח אם זה היה מצחיק בכוונה.

אז הנה, זה היה הנראטיב שלי לגבי CYN. מקווה ששלטתי בו היטב. מקווה שלא אצטרך לשלוט בנראטיב שלי שוב, אבל תמיד אשמח לעשות את זה למען הבידור של הפורום.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 11 users Like KillSwitch's post:
  • Bam Bam Bigelow, DarkArts, DeandreTheGiant, DGRI96, HandsomeDevil, Jon_M0xley, Mad King, NoamRR, orgibor, RoeeHardy, WhoIsYourHero
חפש
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
#8,420
05-16-2022, 10:26 PM
(05-16-2022, 10:06 PM)McRainmaker כתב:  ביקשו ממני כאן דעות על CYN, ואני תמיד שמח להענות לבקשות כאלה.
גם אם אם לפעמים זה אומר להעביר את עצמי את העינוי שהיה שעתיים וחצי של CYN, כי זה לא היה חוויה קלה לצפיה.

האם אני ממליץ על CYN? כן. מאוד.
אני ממליץ על CYN בתור שיטת עינויים לאויבים הכי גדולים שלכם. תקשרו אותם לכסא ותגרמו להם לצפות בשעתיים וחצי של מופע האוננות העצמית של EC3.

אני חושב שEC3 הבין קונספט מעניין - ההיל הכי גדול והפייס הכי גדול ברסלינג היום זה הבוקר, הפרומוטר. לכולם יש דעות כאלה ואחרות על וינס מקמה'ן, על טוני קהאן. יש כאלה שיגידו שוינס הוא השטן וטוני הוא המשיח של עולם הרסלינג, יש כאלה שיגידו שוינס גאון וטוני הוא מארק שבמקרה היה לו את הכסף להקים את יומן ההיאבקות הקטן שלו לתחיה.
אז EC3 הלך ופתח ארגון חדש ומיקם את עצמו בתור הדמות המרכזית, ושלא תטעו - זה ארגון של EC3 בשביל EC3. הוא בסגמנט הפותח, הוא מקריין סגמנטים, הוא המאין אבנט. 
הבעיה היא שEC3 הוא פשוט לא טוב, והוא נחשף מהר מאוד.
הרי במה EC3 תמיד היה טוב לאורך הקריירה שלו? פרומואים.
אז הוא חותך את הפרומו פתיחה שלו, כשיש איתו איזה מישהו עם שק על הראש כאילו זה הוצאה להורג של דאעש - ואז סקוטי 2 הוטי יוצא החוצה וחותך פרומו הרבה יותר טוב מEC3. וזה לא בגלל שEC3 לא ניסה, בדיוק ההפך - הוא ניסה יותר מידי. כל הארגון הזה הוא טרייהארד ענק. גימיקים על גבי גימיקים על גבי גימיקים.
כל מיני זוויות צילום שונות, הכת של EC3 מסביב לזירה בכל קרב, וההיילייט - קריינות בכניסות.

EC3 דיבר על זה שהוא רוצה להקים ארגון סינמטי, ארגון "בהשראת פייט קלאב" (הוא אחד מתוך אלפים שצפו בסרט ופספסו את כל הפואנטה שלו), אבל אין לו שום מושג בקולנוע. איך יודעים את זה? הוא לא מבין את העיקרון הבסיסי של Show, Don't Tell.
בכל כניסה של מתאבק ובסיום של כל קרב יש קריין שמסביר את הסטוריליין. לא השדרנים כמו בכל ארגון אחר - זה מיושן מידי בשבילם. הם עוברים לזוויות צילום שונות, להילוך איטי ויש קריין דרמטי שמסביר לצופים מה קורה.
סקוטי 2 הוטי נכנס והקריין מדבר על אנשים שרוכבים על נוסטלגיה (כששניה לפני זה EC3 אמר בפרומו שלו שהם לא יהיו ארגון שנשען על נוסטלגיה, אז ברור שסקוטי יוצא החוצה בתגובה לזה). אחרי שסקוטי מנצח את הקרב שלו, הקריין אומר משהו בנוסח "סקוטי מנצח הפעם, אבל בשביל לשלוט בנראטיב שלך באמת אתה צריך להמציא את עצמך מחדש". 
הפיק של זה היה בקרב של וינסנט נגד קילר קרוס, בקרב הזה הם החליטו לשים קריינות דרמטית על הסיום - וינסנט מפנה את הגב שלו לקרוס ונותן לקרוס לתקוף אותו ולפרוק עליו את כל הכעס והתסכול שלו. זה סיום מוזר ומטומטם בפני עצמו, אבל להראות את זה בהילוך איטי בזמן שיש קריין שמסביר לי את המניעים של וינסנט שבעצם מנסה לצרף את קרוס לסטייבל שלו עשה את זה קורע.
זה כמעט קאמפי ומטומטם בקטע מצחיק, אבל הבעיה היא שהם כבדים ולוקחים את עצמם ברצינות מלאה - חוץ מהרגעים המוזרים שהם לא לוקחים את עצמם ברצינות, ואז זה מרגיש כמו הרגעים האלה שאתה בארוחה משפחתית והדוד שלך מספר בדיחה גרועה וכולם צוחקים מתוך אי נוחות.
כמו הקטע עם הדובי הצבעוני. כן, היה קטע עם דובי צבעוני שעושה תנועות של סקס במופע הזה. אורי לא המציא את זה ולא הזה את זה. ואז יצא בחור בשם טרופ (עם קריינות דרמטית על זה שהוא מחסל כל מי שנשאר ניטרלי, וזה או שאתם איתו או שאתם נגדו) שחיסל את הדובי והג'אברוניז הליצנים האחרים, וכשהוא עשה סופלקס לדובי קפצה הודעה של "CYN לא תומכים בהתעללות בבעלי חיים". זאת הקומדיה שלהם. וזה כל כך פתאומי ומוזר ולא שייך שאין לי מושג איך אמורים להגיב לזה.

הייתי עובר קרב קרב ונותן את הדעות שלי, אבל באמת שהרסלינג הוא נורא שולי ואין שום דבר שבאמת ראוי לציון מבחינת הקרבות. רובם ברמת ההאוס שואו. מאוד בסיסיים ושום דבר מיוחד לא קורה בהם.
הקרב של אוסטין אריס נגד ווסלי בלייק היה הקרב הכי טוב שם, כי כנראה שגם כשאריס בכושר הכי גרוע שאיי פעם ראיתי אותו ונראה זוועה הוא עדיין מתאבק טוב. הוא אפילו עשה את הג'וב, רק שאז הוא היה חייב לקחת את הספוטלייט עם פרומו ממש מוזר שכאילו מצד אחד שם אובר את בלייק, אבל מצד שני עסוק בלהרים לעצמו, שחס וחלילה לא ישכחו שהוא אוסטין אריס. משהו בנוסח "אנשים יודעים כמה אני טוב, אבל הם צריכים להבין שגם אתה ממש טוב. אתה כל כך טוב שאפילו ניצחת אותי, ואני 5 פעמים אלוף עולם ואני ממש טוב. אולי אתה צריך לדבר יותר על כמה טוב אתה, כמו שאני לא מפסיק לדבר על זה שאני ממש ממש טוב, ואז אנשים יידעו כמה אתה טוב כמו שכולם יודעים שאני ממש טוב". כאילו אחי, תניח לשניה. לרגע. לפרומו אחד. תשים אותו אובר ולך הביתה.
קילר קרוס הוכיח לי פעם נוספת באירוע הזה כמה הוא לא שווה כלום בלי עשן ומראות וסקרלט לצידו. כל הנוכחות המגניבה שכאילו הייתה לו בNXT - זה התאדה. אין לו שום דבר להציע בלי כניסה מגניבה ומנג'רית כריזמטית.
מבחינת הביצועים בזירה - ברון סטרומן נראה יותר טוב כאן מאשר בשנתיים האחרונות שלו בWWE. אולי המנוחה עשתה לו טוב. הוא זז יותר טוב והוא לא עשה את הספוט האידיוטי של צ'וצ'ו רכבת. זה גם עזר שהוא היה בזירה עם שני מתאבקים טובים יותר ממנו (וEC3, שהוא לא טוב יותר ממנו אבל נתן לו לנוח בקרב טאג). מבחינת הלוק - הוא נראה איום ונורא. התסרוקת החדשה שלו נוראית. הוא נראה ליצן. אין לי מושג מה הוא חשב לעצמו.
הקרב הכי ביזארי היה קרב בין 5 מתאבקים מהכת של EC3. לא לגמרי הבנתי את הקונספט, הם לא הסבירו אותו טוב. אני חושב שהם יעני יאנג ליונס של CYN, אבל חלקם נראים בני 35 שטחנו באינדיז כבר שנים. בכל אופן, אחד מהם עשה סופרקיק. בCYN סופרקיק זה נגד החוקים, אז הוא נפסל, וחברי הכת האחרים מחוץ לזירה תפסו אותו וגררו אותו אל מאחורי הקלעים. זה הצחיק אותי, אבל אני לא בטוח אם זה היה מצחיק בכוונה.

אז הנה, זה היה הנראטיב שלי לגבי CYN. מקווה ששלטתי בו היטב. מקווה שלא אצטרך לשלוט בנראטיב שלי שוב, אבל תמיד אשמח לעשות את זה למען הבידור של הפורום.

אוי, סלביק. עכשיו גרמת לי לרצות לקרוא את הדעה שלך על כל פרק כמו יומן האבקות קרינג'י כמו פאן פיקשן אפל לאנימה בפורומים אמריקאים. תן לי עוד מזה בבקשה.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1401): « הקודם 1 ... 840 841 842 843 844 ... 1401 הבא »

אשכול נעול 

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 12:07 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר