Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 91 92 93 94 95 ... 131 הבא »

חדשות| קנדיס לריי עוזבת את WWE, אליפות שלשות בAEW, ביג קאס בחזרה לWWE? ועוד

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
KillSwitchחדשות| קנדיס לריי עוזבת את WWE, אליפות שלשות בAEW, ביג קאס בחזרה לWWE? ועוד
KillSwitch מנותק
Day One Ish
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,314
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-06-2022, 10:00 PM
[Image: 314-1.gif?resize=500%2C281&ssl=1]

- לפי שון רוס סאפ, החוזה של קנדיס לריי בWWE הגיע לסיומו, ונכון לעכשיו היא פרי אייג'נט. קנדיס כבר הוסרה מדף הרוסטר של NXT באתר הרשמי של WWE.
נאמר שהעזיבה של קנדיס הייתה החלטה של WWE, שלא הציעו לה הארכה לדיל הקודם שלה. WWE העלו בפני קנדיס את האפשרות שהחוזה שלה יוקפא בזמן חופשת הלידה שלה, ושהיא תשלים מספר חודשים מאוחר יותר, אך קנדיס סירבה להצעה הזאת.
מכיוון שמדובר בחוזה שהסתיים ולא שחרור של WWE, קנדיס חופשיה לחתום ולהופיע בכל ארגון אחר באופן מיידי.
בעלה של קנדיס, ג'וני גרגאנו גם עזב את WWE בחודש דצמבר עם סיום החוזה שלו, בשביל להיות בבית עם קנדיס ולעזור לה לעבור את הלידה שלה, שעברה בשלום בחודש פברואר.

- לפי דייב מלצר, לAEW כבר יש חגורות אליפות מוכנות לאליפות שלשות חדשה, וכרגע הם רק מחכים לרגע הנכון להציג את התואר.
טוני קהאן אמר במסיבת עיתונאים לפני מספר חודשים שיש לו תוכניות להציג אליפות שלשות לארגון בעתיד, אבל הוא מחכה שקני אומגה יהיה כשיר בשביל לעשות את המהלך.

- לפי אנדרו זריאן, אנשים בWWE מאוד התרשמו מההופעה של W מוריסי (לשעבר ביג קאס) בקרב שלו נגד וורדלו בדיינמייט ביום רביעי והתעניינו בנוגע למועד סיום החוזה שלו באימפקט לאחר מכן.
מוריסי שוחרר מWWE כתוצאה מבעיות התנהגות, ולאחר השחרור התמודד עם המון בעיות אלכוהול, אך בשנה האחרונה עשה מאמץ גדול לחזור למוטב, להכנס לכושר ולהוכיח את עצמו מחדש עם הראן שלו באימפקט רסלינג. 

- בדיווח אחר בנוגע למוריסי - דייב מלצר ציין בWOR שההחלטה לסיים את הקרב של וורדלו נגד מוריסי בדיינמייט אחרי פאוורבומב אחד בלבד הייתה ככל הנראה החלטה פוליטית, מכיוון שלראות את מוריסי חוטף מספר פאוורבומבס בקלות יכל להיתפס כמביך בשבילו ובשביל אימפקט רסלינג.

- חודשיים לאחר ששבר את הצוואר שלו, ביג E פרסם בטוויטר עדכון לא משמח במיוחד לגבי מצבו:
Big E כתב:"לכל המשתוקקים לעדכון, מתברר שהC1 שלי לא מחלים בצורה אופטימלית. אני אעביר עוד 4-6 שבועות בסד בתקווה שאוכל להמנע מאיחוי. אבל אל תפחדו! יש לי מערכת תמיכה אדירה, ומה שיהיה יהיה."

- לפי שון רוס סאפ, אייקם ורזאר, AOP, ששוחררו מWWE במרץ 2020 ולא התאבקו מאז, מתכננים נכון לעכשיו קאמבק לעולם הרסלינג.
לפי הדיווח, חברי AOP מתכננים להריץ מופע רסלינג בדובאי בחודש יוני ופנו למספר מתאבקים במטרה לגייס אותם להופיע בו. התוכנית שלהם כרגע היא לעשות את הקאמבק שלהם באירוע הזה. מעבר לכך לא ברור כרגע האם הם מתכוונים להמשיך להיות פעילים פול טיים בעולם הרסלינג. 

- מאלקולם ביוונס, ששוחרר מWWE לפני שבוע, ערך את מופע הסטנדאפ הראשון שלו אתמול, וניצל את הבמה בשביל להגיב על השמועות בנוגע לשחרור והעתיד שלו ברסלינג:
Malcolm Bivens כתב:"אני צריך... אני שונא לומר את זה, אני צריך לשלוט בנראטיב שלי. היי, היי, אל תשרקו בוז. אני מובטל, מותר לי. טוב, אז הנה האמת. יש המון שמועות, המון ספקולציות. האם הציעו לי חוזה חדש בחודש פברואר? כן. האם אמרתי לא לחוזה המדובר? כן. האם הציעו לי להיות עם אומוס? לא, אף אחד לא אמר לי מילה בנוגע לניהול של אומוס. האם אמרו לי על הרוסטר הראשי? כן. ואנשים חושבים שאני מטורף. כאילו, מאלקולם, ויתרת על מיליונים פוטנציאליים ועזבת. כן, עזבתי. לצערי לא רציתי לעשות את זה יותר. פשוט לא הייתי מרוצה. בסטנד אנד דליבר הייתה לי שיחה עם הכותב הראשי ואמרתי לו את זה, ואז לפני שבועיים אמרתי את זה שוב, שאני לא חושב שזה מתאים לי. וזה בסדר, כי האושר שלכם לא נקבע לפי מה שאנשים אומרים לכם לעשות, האושר שלכם נקבע לפי הדברים שאתם חושבים שאתם צריכים לעשות. יש הבדל, נכון? הימים האחרונים היו מעניינים, אני אגיד את זה ככה. ג'וליוס אמר לי שהייתי הדיבור של הPC, גם הם חושבים שאני מטורף. כל האנשים מUK אומרים 'מה לא בסדר עם הבחור השחור הקטן? שמעתי שהוא דחה חוזה. יש לו בעיית סמים או משהו?'. סתמו ת'פה. אתם לא יכולים ללכלך עליי רק בגלל שניק קהאן שכח שאתם קיימים. אתם לא טובים יותר ממני. NXT UK זה מטורף. אני אגיד לכם ככה - אם אתם עובדים בWWE ואתם רוצים להישאר שם לנצח, תעברו לNXT UK. אתה יכול להיות במקום הראשון ברשימת המבוקשים של הFBI, לחטוף 3 משפחות ולעשות פיגוע בפופייס במורד הרחוב, והם ישימו אותך בפיוד עם איליה דרגונוב. הם לא שמים זין. אני צריך להזהר, כי דיברתי על ניק קהאן אבל אני יודע בוודאות שג'וני אייס מאזין לטלפון שלי ואני בטוח שהוא מתוסכל. 'כל מה שהוא מדבר עליו זה עוף מטוגן ונשים'. כן, אני יודע, אבל אלה החיים שלי. שאאוטאאוט לברוטוס. שאוטאאוט לג'וליוס ואייבי. אני אתגעגע אליהם. אני אוהב אותם כאילו הם הילדים שלי, אבל לפעמים בחיים צריך להתקדם הלאה, ואנשים שואלים אותי, 'מאלקולם, האם זה הסוף בשבילך? האם זה הסוף שלך בפרו רסלינג?' בינתיים, אני חייב לומר שכן. האם אחזור? אולי. אולי בשביל הסכום הנכון."

- לפי דייב מלצר, השחרור של דקוטה קאי בשבוע שעבר קיבל 'ביקורות שליליות' ממספר מתאבקות מאחורי הקלעים. 
עם זאת, מלצר ציין שדקוטה קאי דחתה הצעת חוזה לפני זמן קצר, ואנשים בעמדות בכירות יותר בWWE ראו את המהלך הזה בתור החלטה שקאי קיבלה בגלל שהיא לא ראתה עתיד בשבילה בחברה.

- 7 חודשים לאחר דראפט 2021, והשמועות מתחילות לעלות בנוגע למועד הדראפט לשנת 2022.
לפי רינגסייד ניוז, המועד המתוכנן לדראפט נכון לעכשיו הוא חודש ספטמבר. דייב מלצר מדווח שהוא שמע ממקור שלו בWWE שנכון לעכשיו יש בחברה התלבטות בין חודש אוגוסט, מייד אחרי סאמרסלאם לבין חודש ספטמבר - במהלך הבניה למופע הגדול בקארדיף.

- בהמשך לדיווח על שיתוף פעולה אפשרי של AEW וסטארדום, דייב מלצר מדווח כעת שהמתאבקות העיקריות שסטארדום מעוניינים בהן הן לא בריט בייקר ות'אנדר רוסה כפי שדיווח במקור, אלא טוני סטורם, ג'יימי הייטר, היקארו שידה וטאי קונטי. 
מלצר ציין ספציפית שטאי קונטי וג'וליה מסטארדום הביעו עניין לעבוד אחת עם השניה במידה וזה יתאפשר. 
מלצר אמר בנוסף שיש עניין מצד סטארדום גם בשיתוף פעולה עם WWE במידה ומשהו כזה יהיה אפשרי.

- במהלך ראיון לפודקאסט Universal Wrestling, מלאכי בלאק חשף שהפציעה שדריוס מרטין ספג לאחרונה קרתה בתאונת דרכים קשה שהיה מעורב בה. בלאק ציין שדריוס יהיה בחוץ למשך 6-9 חודשים.

- בראיון עם פייטפול, מוס חשף שהוא עמד לחתום על חוזה בWWE ב2021, לפני שסקוט ד'אמור פנה אליו ברגע האחרון עם חוזה חדש באימפקט רסלינג ושכנע אותו להישאר בחברה.
לפי דיווח של שון רוס סאפ, מוס היה במגעים על חוזה שהיה מאפשר לו לדלג על NXT ולהגיע ישירות לרוסטר הראשי. אימפקט רסלינג הציעו למוס חוזה חדש עם שיפור משמעותי בתנאים מהחוזה הקודם שלו ומוס בחר להישאר איתם. מאז שחתם על דיל חדש בחברה, מוס זכה באליפות העולם של אימפקט בBFG והמשיך לריין של 182 יום כאלוף.

- במהלך הועידה לדיווח הכלכלי של WWE לרבעון הראשון של 2022, סטפאני מקמה'ן חשפה שWWE חתמו לאחרונה על הסכם לפיתוח משחק RPG רשמי. כרגע לא ידוע מה החברה שWWE עובדים איתה ואין פרטים נוספים לגבי המשחק.

- לפי דייב מלצר, הסיבה לכך שקושידה לא יעשה את חזרתו לNJPW כחלק מטורניר הBOSJ כפי שסברו השמועות לאחר השחרור שלו, היא בגלל שקושידה הבהיר לNJPW שהוא לא מעוניין להיות חלק ממחלקת הג'וניורס בחזרה שלו לארגון. מלצר דיווח לפני שבועיים שקושידה אמר לNJPW שהוא רוצה לעשות שינויים לדמות שלו בחזרה לארגון ולעבוד עם מתאבקים בכירים יותר.

- במאין אבנט של טריפלמניה בשבוע שעבר, היאנג באקס ניצחו את ריי פניקס ואל היחו דל ויקינגו. הקרב עורר שוב את השמועות בנוגע לאפשרות שויקינגו יהיה הטאלנט המקסיקני הבא לעשות את הקפיצה לAEW. דייב מלצר מדווח כעת שהיאנג באקס מאוד מעוניינים להביא את ויקינגו לארגון, אך זה לא מתאפשר כרגע בגלל שאין לו ויזה אמריקאית. 

- בהמשך לדיווח הקודם לגבי טסה בלנצ'ארד, לפי SCU (האתר, לא הסטייבל) - טסה לא הייתה בהקלטות הTV של WOW ביום חמישי. ההקלטות ימשיכו בשישי ושבת, כך שעדיין קיים סיכוי שהיא תופיע בהמשך, אך זה לא נראה סביר.

- AAA הכריזו על הקארד שלהם לטריפלמניה 30 בטיחואנה, אירוע טריפלמניה השני מתוך 3 השנה. להבדיל מהאירוע הראשון, האירוע השני יכלול פחות הופעות של מתאבקים מחוץ לארגון, אם כי המאין אבנט יהיה הדביוט של ההארדיז בAAA לקרב נגד דרגון לי ו-דרליסטיקו.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
glebgal מנותק
Rookie
*
תגובות: 121
אשכולות: 3
Likes Given: 3
05-06-2022, 10:06 PM
אליפות שלשות בדיוק זה הבעיה של AEW
הגב

•
חפש
הגב
TwistedBliss מנותק
The All Mighty
תגובות: 326
אשכולות: 0
Likes Given: 79
05-06-2022, 10:21 PM
(05-06-2022, 10:00 PM)McRainmaker כתב:  - 7 חודשים לאחר דראפט 2021, והשמועות מתחילות לעלות בנוגע למועד הדראפט לשנת 2022.
לפי רינגסייד ניוז, המועד המתוכנן לדראפט נכון לעכשיו הוא חודש ספטמבר. דייב מלצר מדווח שהוא שמע ממקור שלו בWWE שנכון לעכשיו יש בחברה התלבטות בין חודש אוגוסט, מייד אחרי סאמרסלאם לבין חודש ספטמבר - במהלך הבניה למופע הגדול בקארדיף.
עדיף להם לוותר על הדראפט , אין שום עניין בדרפאט בלי GM, מה גם שכל כמה שבועות מתאבקים מופעים גם בRAW וגם בסמאקדאון.
[Image: ezgif-com-effects.gif]
[Image: ric-flair.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מחובר
He is Him
תגובות: 11,496
אשכולות: 120
Likes Given: 1,049
05-06-2022, 10:40 PM
תמיד חשבתי שגרגאנו מחכה שהחוזה של אישתו יגמר לפני שהוא חוזר לזירה(לא יודע למה אבל ככה זה היה נראה). נראה עכשיו אם פתאום הוא יצוץ שוב, התגעגעתי לג'וני רסלינג.

אליפות שלשות..... לא יודע איך להגיב לזה רק בבקשה לא. נראה לי אומגה והבאקס יהיו האלופים הראשונים אם הוא מחכה לאומגה בשביל זה.

יש לי תחושה שביג אי יהיה כניסת הפתעה בראמבל. נראה לי יקח לו הרבה זמן להחלים, מקווה שאני טועה ויחלים גמו שצריך בלי בעיות.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
05-06-2022, 11:12 PM
(05-06-2022, 10:00 PM)McRainmaker כתב:  בהמשך לדיווח על שיתוף פעולה אפשרי של AEW וסטארדום, דייב מלצר מדווח כעת שהמתאבקות העיקריות שסטארדום מעוניינים בהן הן לא בריט בייקר ות'אנדר רוסה כפי שדיווח במקור, אלא טוני סטורם, ג'יימי הייטר, היקארו שידה וטאי קונטי. 

תחזירו לי את ג'יימי הייטר לOedo Tai באופן מיידי

הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,203
Likes Given: 90
05-07-2022, 12:12 AM
ביג קאס ל-WWE נשמע כמו רעיון מצוין. הוא ימשיך בסיפור הרדמפשן האישי שלו, ואני לא אצטרך לראות אותו יותר לעולם. ווין ווין לכולם.

AEW לא צריכים עוד אליפות. כל האלופים שלהם כדרך קבע הם האקטים הכי צוננים ברוסטר למעט יחידי סגולה כמו ג'ריקו, קודי, דארבי, מירו ואומגה לפרקים. מה גם הם מפמפמים כל כמה שבועות את האליפויות של ROH ו-NJPW, זה מתחיל להיות חתיכת בלאגן.

מאוד אהבתי את AOP ב-NXT. חבל מאוד שאין תחנת ביניים שהם יכולים להעביר בה לשנה-שנתיים בשביל להוריד חלודה ולהחזיר לעצמם את ההייפ.
מלקולם בחור מוכשר. הוא יכול להיות מנג'ר מושלם לג'ייד. מקווה שזה לא הסוף שלו ברסלינג.

תודה על החדשות!
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
05-07-2022, 12:15 AM
(05-07-2022, 12:12 AM)WhoIsYourHero כתב:  חבל מאוד שאין תחנת ביניים שהם יכולים להעביר בה לשנה-שנתיים בשביל להוריד חלודה ולהחזיר לעצמם את ההייפ.

MLW נשמע כמו מקום טוב מספיק לדעתי.

הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
Day One Ish
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,314
05-07-2022, 02:11 AM
(05-07-2022, 12:15 AM)DarkArts כתב:  MLW נשמע כמו מקום טוב מספיק לדעתי.

איך בדיוק הם יחזירו לעצמם את ההייפ בMLW?
אף אחד לא מדבר על הארגון הזה אף פעם. אפילו CYN מקבלים יותר חשיפה כי אנשים לועגים להם.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
Mr.kross מנותק
The Last Needle Mover
תגובות: 786
Likes Given: 12
הצטרף בתאריך: Jun 2021
05-07-2022, 07:27 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-07-2022, 07:31 AM על ידי Mr.kross.)
(05-06-2022, 10:21 PM)TwistedBliss כתב:  עדיף להם לוותר על הדראפט , אין שום עניין בדרפאט בלי GM, מה גם שכל כמה שבועות מתאבקים מופעים גם בRAW וגם בסמאקדאון.

חד משמעית לא מבין למה עושים בכלל דראפט עם מתאבקים מראו ומסמאקדון פשוט מופיעים בלי הסבר את רומן האגדי ריינס אפשר להבין אבל מה הקשר האוסוס הם כבר כל שבוע מופיעים בראו ואין קשר לפיוד שלהם עם rkbro הם עוד הופיעו לפני זה ריקושט לפני כמה שבועות בראו מה ועכשיו קראתי דיווחים שFOX לא מרוצים ורוצים רק את הכוכבים שלהם בתוכנית שלהם והם סופר צודקים למה שראו תהנה ממקנטייר האוסוס גם רונדה רואזי בתוכנית האחרונה של ראו לפני הסאמרסלאם זה פשוט מסריח לראו יש מלא כוכבים ואני חד משמעית מסכים עם FOX
LET ME IN
הגב

•
חפש
הגב
TwistedBliss מנותק
The All Mighty
תגובות: 326
Likes Given: 79
05-07-2022, 12:12 PM
(05-07-2022, 07:27 AM)Mr.kross כתב:  חד משמעית לא מבין למה עושים בכלל דראפט עם מתאבקים מראו ומסמאקדון פשוט מופיעים בלי הסבר את רומן האגדי ריינס אפשר להבין אבל מה הקשר האוסוס הם כבר כל שבוע מופיעים בראו ואין קשר לפיוד שלהם עם rkbro הם עוד הופיעו לפני זה ריקושט לפני כמה שבועות בראו מה ועכשיו קראתי דיווחים שFOX לא מרוצים ורוצים רק את הכוכבים שלהם בתוכנית שלהם והם סופר צודקים למה שראו תהנה ממקנטייר האוסוס גם רונדה רואזי בתוכנית האחרונה של ראו לפני הסאמרסלאם זה פשוט מסריח לראו יש מלא כוכבים ואני חד משמעית מסכים עם FOX
בדיוק , לא מבין מה הבעיה לשכור שני שחקנים אחד שייצג כאילו את FOX והשני את USA ושהם יעשו בניהם דרפאט עם קטעים מצחיקים וכו'.
[Image: ezgif-com-effects.gif]
[Image: ric-flair.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 10-06-2026, 11:59 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר