05-04-2022, 09:54 PM
(05-04-2022, 06:52 PM)WheelerYUTA כתב: מון נייט היה חמוד. אוסקר אייזק הוא אוצר לאומי.פרק 5 היה מדהים, אבל שאר הסדרה לא כל כך עמדה ברף הזה.
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
05-04-2022, 09:54 PM
(05-04-2022, 06:52 PM)WheelerYUTA כתב: מון נייט היה חמוד. אוסקר אייזק הוא אוצר לאומי.פרק 5 היה מדהים, אבל שאר הסדרה לא כל כך עמדה ברף הזה.
05-04-2022, 10:52 PM
פפ המאמן הגרוע בעולם
05-04-2022, 11:04 PM
(05-04-2022, 06:14 PM)m0tti כתב: אפשרי לעשות את זה בלי למרוח, אבל אתה תאבד חלק מהתמונה למה שאני אאבד חלק מהתמונה אם אני רוצה לשמור על הפרופורציות המקוריות? אני צריך מחשב נייד. מחפש מסך שלא יהיה זבל, וכל הניידים עם מסך כזה מגיעים עם כרטיס מסך. אז אני לא מחפש מחשב לגיימינג אבל אם בעל כורחי אני צריך לקחת אחד עם כרטיס מסך, אולי שווה לי להוסיף עוד קצת ולקחת משהו נורמלי. איזה משחקים אני מתכנן להריץ? לא יודע. שנים לא שיחקתי כך שאין לי מושג מה הולך כרגע. קונסולה - לפחות כשהשתמשתי בה (הימים שרק היה פליישסטיין וכמה שנים אחרי יצא ps2) המחירים היו מאוד יקרים. זוכר שמשחק היה עולה בערך 300 ש"ח ל-ps2 וזה המון. לא יודע איך זה היום.
05-04-2022, 11:24 PM
(05-04-2022, 11:04 PM)wwehof כתב: למה שאני אאבד חלק מהתמונה אם אני רוצה לשמור על הפרופורציות המקוריות? כי אם תשמור על הפרופורציה המקורית אתה תאבד חלק מהתמונה בצדדים במידה ורוצים לא לאבד אז התמונה פשוט נמתחת. הרי בצדדים אין שוליים אז מספיק שהגדלת קצת ושמרת על הפרופורציה המקורית איבדת תמונה בצד לגבי המחשב מחשב עם כרטיס מסך נגיד כמו 3060 או יותר לעומת מחשב עם כרטיס מובנה בלוח שונים מאוד במבנה שלהם, מחשבים עם כרטיסים בסגנון הזה שמיועדים גם לגיימינג הם גדולים וכבדים ולא כיף לשים מחשב כזה בתיק לדעתי תחשוב קודם מה אתה הולך לעשות עם המחשב ויהיה לך יותר קל להחליט וקונסולות יש היום xbox series s שעולה 1100 ומריץ משחקים מעולה ב2k יש גיימפאס שזה מנוי חודשי כזה שמאפשר לשחק בהמון משחקים וגם תמיד יש הנחות. אגב המחיר המקסימלי למשחק הוא 60$ (יש כאלה שהם 70 במחיר התחלתי אבל זה ממש בודדים). מהר מאוד משחקים יורדים ל40 ומשם גם נמוך יותר
05-04-2022, 11:41 PM
05-05-2022, 12:13 AM
השחקנים הגדולים יצאו לשחק.
הליגה של הגדולים. המועדון הכי גדול בכל הזמנים. המועדון הכי מעוטר בכל הזמנים. המלכים של אירופה. הכי הרבה זכיות בליגת אלופות. עוד לילה קסום של הגדולים מכולם בברנבאו, כבר אין מילים לתאר את הקבוצה הזאת. זה פסיכי, זה מפגר, זה אדיר, זה חולני. כבר התכוננתי לרשום : ''עונה מעולה, זכינו בסופר קופה ובאליפות + חצי גמר ליגת אלופות''. אי אפשר להספיד את הקבוצה הזאת. להעיף את הכסף של פריז עם מסי, ניימאר ואמבפה, להעיף את צ'לסי החזקים ולהעיף את מנצ'סטר סיטי ופפ השמוק, אמאלה. פאק פפ גווארדיולה, טיקי טאקה ? פיפי קקה. 11-12 שנים שלא זוכה בליגת אלופות, היה בכל מעדוני הפער, צ'ק פתוח והוא ממשיך להכשל, מגיע לו. פאק מוסטפה עלי ופאק גולאק. ![]()
05-05-2022, 01:12 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-05-2022, 08:21 AM על ידי master of doom.)
אני חשבתי שכשרונאלדו ילך נסיים עם החרא הזה. אני ממש מבסוט שלא ראיתי את המשחק כי יצאתי, הייתי משתגע מזה. לא ברור איך קבוצה יכולה להיות כל כך נחותה מהיריבות שלה ועדיין לנצח, אבל זאת ריאל מדריד. בגדול גועל נפש, סירחון על מסך טלוויזיה. זה מדהים בעיניי איך כל עונה שבארסה נותנת לריאל בראש בביוב הם איכשהו לוקחים אלופות (בכל 4 הזכיות האחרונות של ריאל בארסה ניצחה בברנבאו עם 2 רביעיות ו-2 שלישיות).
בהצלחה לליברפול בגמר. אשמח אם שתי הקבוצות יפסידו ויתנו את הגביע לשופט.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|