05-03-2022, 06:28 PM
(05-02-2022, 11:35 PM)SaHBK כתב: אני אוהב אותך גיא. אבל אם אתה זוכר דנו בזה בעבר כבר.
ברור אחי.
עם כל האהבה, אתה יודע שאני לא מסוגל לציין שם אחר בתור המתאבק הטוב ביותר בכל הזמנים.
|
תגיד את האמת
|
|
05-03-2022, 06:28 PM
(05-02-2022, 11:35 PM)SaHBK כתב: אני אוהב אותך גיא. אבל אם אתה זוכר דנו בזה בעבר כבר. ברור אחי. עם כל האהבה, אתה יודע שאני לא מסוגל לציין שם אחר בתור המתאבק הטוב ביותר בכל הזמנים.
05-03-2022, 07:05 PM
אוסטין ת'אורי לדעתי יותר קרוב ללהיות רנדי אורטון הבא מאשר ג'ון סינה הבא, לצורך העניין הוא אפילו לא קרוב ללהיות ג'ון סינה הבא.
![]() The impossible is possible, all you gotta do is make it so
05-03-2022, 08:57 PM
05-04-2022, 05:15 AM
(05-03-2022, 08:57 PM)בלובלו כתב: אני חושב שאין מישהו בwwe כולל אוסטין עצמו שלא היה חותם על זה עכשיו.טוב, זה באמת לא רע. אמרתי את זה רק כי אני לא מבין איך משווים אותו לג'ון סינה כאשר הוא יותר דומה לרנדי אורטון. ![]() The impossible is possible, all you gotta do is make it so
05-04-2022, 12:16 PM
2 דברים:
1. אני חושב שביאנקה בלייר מתאבקת מעולה, ויש לה את כל מה שצריך להצליח אבל אני לא אוהב את השטיק עם השיער, זה מגניב זה מאוד מייחד אותה מעל כל שאר הנשים אבל אני חושב שזה גימיקי מדי ובשלב הזה יכול להיות שזה יותר מגביל אותה מאשר עובד לטובתה. 2. זה עניין של זמן, ולא הרבה זמן. עד שWWE יופיעו מול קהל סמארקי שירצה להוציא את עצמו אובר ויצעק לקודי ראודס צ'אנטים של AEW.
05-07-2022, 12:37 AM
(05-04-2022, 04:24 PM)SaHBK כתב: הפיוד הנוסטלגי בין ג'ריקו למייקלס ב2008, אחד הפיודים הטובים שהיו. אני חושב ש2008 הייתה השנה האחרונה שממש אהבתי בWWE. היו להם שנים טובות מאז, אבל זאת השנה האחרונה שאני מסתכל עליה במבט לאחור ולא מוצא המון פגמים. זה לא שלא היו דברים רעים. היה את הפוש של ולדימיר קוזלוב, היה את מייק אדמלי, הייתה החזרה של סינה בSVS 2008 ישר לקרב אליפות וסיום הריין של ג'ריקו, היה ריין מעאפן של טריפל H שכלל הגנות נגד קוזלוב ונגד קאלי. ועדיין, איכשהו הדברים האלה מרגישים ממש קטנים בתמונה הגדולה של השנה הזאת. WWE עדיין היו הארגון שמספר סיפורים, לא הארגון שיוצר רגעים. אז בתחילת השנה היה את סטוריליין הפרישה של פלייר, לאורך השנה היה את טייקר-אדג' ואת ג'ריקו-מייקלס, לקראת סוף השנה היה את המרדף של ג'ף הארדי אחרי אליפות הWWE, היה את הייסוד של הלגאסי. דברים שבאמת מרגישים כמו סטוריליין שמישהו ישב ותכנן ולא רצף ארועים רנדומליים שקורים ואולי מובילים למשהו ומתחברים לעלילה חצי קוהרנטית. ג'ריקו-מייקלס ברמה מסויימת היה סופה של תקופה. אני כמעט בטוח שזה הפיוד האחרון בWWE שהיה בו בליידינג, והוא ממש הרגיש כמו פיוד דמים אישי שבו שניהם רוצים לרצוח אחד את השני. לא קיבלתי תחושה כזאת שוב עד אמברוס-רולינס ב2015. ב2009 היו דברים טובים, אבל בשלב הזה כבר נהנתי הרבה פחות. בסוף 2009 כבר הייתי TNA גאי.
05-07-2022, 12:41 PM
הפיוד בין סמי לסקורפיו גרם לי לחבב את אנשי השנה ובמיוחד את דן למברט. בתקופת הפיוד שלו עם ג'ריקו לא יכולתי לחכות שהוא יעוף מהמסך, היום אני צופה בסגמנטים שלמים שלהם והם לא רעים בכלל.
רומן ריינס לא עשה שום דבר משמעותי מאז רסלמניה, והוא עדיין מרגיש לי הרבה יותר גדול בלי ברוק לסנר לידו. גיא קרא ללסנר פעם חור שחור של בוקינג, ואני כל כך מבין את זה עכשיו. הרסלמניה האחרונה היא אחד מהאירועים הכי שנויים במחלוקת שראיתי. אני לא יודע איך להגדיר אותה. מצד אחד נהניתי מהרבה דברים בה, מצד שני היא הייתה מלאה בדברים חסרי ערך לעלילה על המסך שפגעו במתאבקים פולטיים. האלמנט של הבידור תמיד היה קיים ברסלינג ובמיוחד ברסלמניה, אבל השנה ה-WWE לקחו את זה צעד אחד רחוק יותר.
05-07-2022, 06:54 PM
(05-07-2022, 12:37 AM)McRainmaker כתב: אני חושב ש2008 הייתה השנה האחרונה שממש אהבתי בWWE. אל תשכח שזו גם השנה שהציגו לנו את קרב הסקרמבל, שנגנז מאז בערך.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|