Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 132 133 134 135 136 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#1,331
04-24-2022, 09:49 PM
(04-24-2022, 03:49 PM)master of doom כתב:  אני גם חושב שטריפל H מוצג באור גבוה יותר ממה שהוא באמת. בנוגע לטענה שלך אני גם מסכים שבימי הזוהר שלו הוא היה אגומניאק שחיסל מומנטומים של מתאבקים בכמויות (אני חושב שאתה גם הפנית אותי לסרטון, או מישהו אחר פה כי צפיתי לא מזמן בסרטון שבחן את הראן שלו עם ה-WHC וכמה הוא היה חסר תועלת). בשנים האחרונות שלו אני לא מסכים עם הטענה הזאת שהוא דחף את עצמו לספוטלייט.

נגד בטיסטה אני צריך לבדוק את זה אבל אני די בטוח שהוא עצמו רצה לסגור את הקריירה בקרב נגד האנטר. בכל מקרה אני מסכים שהיו כאלה שלהפריש את בטיסטה יכל לעזור להם יותר, אבל באותה סיטואציה זה היה מרגיש מוזר. זה לא אנגל שהיה ברוסטר 3 שנים לפני שפרש והיו לו המון אינטראקציות עם מתאבקים, בטיסטה חזר בסביבות ינואר (אני חושב שזה היה ביומולדת של ריק פלייר, ינואר או פברואר) וישר הלך למניה. בקיצור, זה לא רק האנטר. מה גם שאני חושב שאם ה-WWE היו רוצים לתת עוד זמן לקרבות באותה מניה הם היו מקזזים מהקרב הזה, זה לא משהו חריג שקרבות אורכים זמן ממש קצר ב-WWE.

נגד לסנר אני מסכים שהוא הוציא אותו אובר באירוע הכי פחות חשוב שהיה להם קרב בו, אבל הוא הוציא אותו אובר. הסיפור היה מסביב לטריפל H ופחות מסביב ללסנר, אולי בגלל זה הוא הרגיש לך פחות מעניין, אבל לסנר יצא חזק בסוף. ובוודאי שהפיוד ימשיך אחרי רסלמניה אם האנטר מנצח, כי לסנר צריך לסיים את הפיוד כמנצח. נגד פאנק לא ראיתי שהוא עבד בלי חשק, הקרב שלהם בסאמרסלאם זכור לי כקרב מעולה. זה יכל להיות יותר טוב, אבל הוא לא גנב כאן יותר מדי ספוטלייט.

לגבי ריינס אתה עכשיו החלטת שטריפל H אחראי על הסטוריליין הזה ומתעלם לחלוטין שזה המשיך באותה צורה 4 שנים. מה האלטרנטיבה? הם ניסו לדחוף בנאדם שאף אחד לא רצה בכוח, מה רצית שיקרה? הפתרון היחיד היה לא לתת לריינס טייטל שוט ברסלמניה, וזהו. לשנות את הדמות שלו, היל טרן, משהו שירענן אותו. ברגע שנדבקה עליו הסטיגמה של הגולדן בוי נגמר הסיפור שלו עם הקהל, אין לזה שום קשר לטריפל H. ה-WWE לא יכלו לעשות משולש של השילד כי סת' רולינס היה פצוע, וקרב סינגלס בין אמברוס לריינס לפי החשיבה שלהם היה הורג את ריינס. הם פשוט שמו מולו את ההיל הכי טוב שהיה להם, וזה לא עבד מסיבות ברורות. הוא לא שה תמים, אבל רבאק, ריינס רץ באותה צורה שנתיים אחר כך ואתה מאשים את טריפל H בקרב הזה? הוא לא וינס. כל הבעיה של האנגל הזה שנקרא רומן ריינס מודל הסופרמן היא שהם ניסו כל הזמן לשנות את מי שמסביבו במקום לשנות את מה שדרש שינוי, ריינס עצמו. לגבי הקרב שוב, נכון שהוא היה חצי שעה אבל זה קרב אליפות במיינאבנט. סקוואש של 8 דקות זה לא משהו שהייתי מתלהב ממנו בקרב שאכפת לי ממנו.

נגד ג'ריקו אני לא מכיר את הסיפור אבל מסכים. מיינאבנט בינוני עם סטוריליין חרא = חוסר עניין. אני כן חושב שאם ג'ריקו היה מוסט מהעניין ואוסטין היה מקבל את מקומו זה היה הולך יותר טוב. זה לא רק האנטר.

נגד אורטון באמת היה מיינאבנט בינוני עם מנצח לא נכון, בטח אחרי שאורטון זכה באליפות בכל מקרה חודש אחרי. אחרי טייקר-שון היה המשולש על ה-WHC עם סינה שנמשך איזה 12 דקות, ואז המיינאבנט. פה הבעיה הייתה גם הקרב שלא היה טוב מספיק, וגם המנצח.

בסופו של דבר רוב המיינאבנטים של טריפל H במניה לא היו כאלה טובים, אי אפשר להתעלם מזה. אני אוהב אגב את המרובע במניה 16, אבל בסה"כ אני חושב שהם לא היו טובים לא רק בגלל האנטר, ולרוב החלק שלו בזה שהמיינאבנט היה רע הוא די קטן גם אם אני מחשיב את הכוח שלו מאחורי הקלעים. גם אם הוא היה מפסיד לג'ריקו זה לא היה עושה את המיינאבנט טוב. הוא לא בשורה של הגדולים ביותר, אבל כן יש לו רגעים גדולים שהוא שותף להם.

לגבי NXT אני לא אסכים לגבי הביקורת שלך כי הבעיה היא לא מה שהיה ב-NXT אלא חוסר סינכרון בינם לבין הרוסטר הראשי והרוסטר הראשי שמלא בליצנים הוא הבעיה כאן. למה האנטר לא נתן לובינג למישהו?... אולי כי אז היו אומרים שמרוב שהוא אגומניאק הוא זורק זין על אחרים ומקדם רק מי שבאלו. אם זה היה מתאבק שאתה לא אוהב היית מחרבן עליו. לובינג לברון ברייקר זה טוב, לובינג לאומוס זה רע. HHH עשה מ-NXT בראנד ברמה של ראו וסמאק, הכוכבים שלו הרגישו גדולים כמו ברוסטר הראשי, אין לי תלונות על הניהול שלו שם.

זה בולשיט. ברוסטר הראשי כדי להצליח אתה צריך שוינס יאהב אותך וזהו. ב-NXT אדם קול, גרגאנו, צ'אמפה, באלור, ריקושט, קית' לי, כולם היו ביג דיל שיכל לככב במיינאבנט ברוסטר הראשי מבחינתי. ברוסטר הראשי מי שעלה הפך לליצן. מה שיצא מ-NXT זה אנגלים מעולים וקרבות אדירים, אתה מוריד מהחשיבות של האנטר פה סתם. הוא נתן לך אחלה מוצר, מוצר שהיית מתלונן עליו הרבה פחות מראו או סמאק, ואתה מוציא את זה לרעתו כי הוא לא השכיל להוציא מתאבקים שוינס לא יראה בהם חתולדובים או מנג'רים של חתולדובים.
שוב אני אתחיל מהסוף ואסגור מהצד שלי את הדיון על NXT.
המוצר שם היה טוב, אפילו מעולה. אני נותן קרדיט להאנטר בתור בוקר ראשי. אני רק מדגיש שני דברים.
1.כשיש לך טאלנט לא מוגבל הכל יותר קל.
2.השאלה מה המטרה של הבראנד מלכתחילה מאוד רלוונטית לדעתי. שורה תחתונה לא תלויה בו אבל כן אומרת משהו.

באטיסטה: כן הוא רצה קרב פרישה, חושב גם שרק נגד האנטר אבל משער שהיה יכול להיות מקום לרעיונות. הנקודה היא לא הבנייה הלא מעניינת. הנקודה היא החוצפה לחשוב שאתה יכול לסחוב 24 דקות איתו בזירה. זאת הנקודה העיקרית שלי פה מעבר לכל הסתמיות וחוסר ההיט שהיה סביב הקרב, כמובן.

לסנר: הכוונה שפאנק היה כבר חסר חשק לא לסנר. זה שאתה מודה שהסיפור היה סביב האנטר ולא סביב לסנר זה שורש הבעיה. לסנר הוא הכוכב שמרוויח הכי הרבה כסף, למה הסיפור לא סביבו? למה הוא לא יוצא אובר באירוע המשמעותי? הפייאוף היה כל כך משעמם שאני אישית שכחתי ממנו.

ריינס: לא החלטתי את זה כמובן. אני יוצא מנקודת הנחה הגיונית שיש לו (בטח אז) קצת SAY על מה שקורה. בטח על סטורליינים שלו, לא צריך להיות תמימים בנושא.
אתה שובר מדבר איתי על ריינס ועל הסיטואציה שלו וזה לא מה שמעניין אותי או נושא הדיון. הרי הם שמו את ריינס נגד ההיל הכי גדול שלהם כביכול והוא עדיין חטף בוז והקהל היה בעד האנטר (או בעד גל מקסיקני). למה 8 דקות של סקוואש לא מלהיב? עזוב, תיקח 14 דקות אז. ריינס מחסל מחסל מחסל, קצת קאמבק, מחסל עוד, מנצח. כמה פשוט. אבל צריך להציג את זה כאיזו מלחמה, איזה משהו הירואי כאילו ריינס הוא אנדרדוג. הרי חשבו על בוקינג כזה כבר עם לסנר וגולדברג, מיין איוונט יכול להיות גם 5 דקות העיקר שיעביר סיפור *מעניין*. הוא, בתור איש קריאטיב ודמות הלך באופן מודע לסיפור לא מעניין. כמה ה-WWE דחפו את זה וכמה הוא? לא נדע. האם אתה חושב שהוא נקי בנושא בכנות? שהוא או מקורב שלו לא לחשו את הרעיון באוזן? "היי וינס, למה שהאנטר פה לא יקח את הראמבל ויהיה אלוף? ככה גם נקבל מלא צופים בחזרה וגם ריינס יהיה אמין כי האנטר הוא טופ 1 אי פעם מה לא?"
אני יכול לדמיין את זה.

ג'ריקו ואורטון אותו סיפור שהמטרה שלי פה היא פשוטה: בתור פייס טריפל H הוא לא מיין איוונטר ראוי. הסיפורים מעבר לזה לא רלוונטים להעברת הנקודה. זה היה הרגעי שיא שלו בתור פייס וזה היה כישלון.

אגב כששני מתאבקים יושבים עם בוקר לתכנן קרב יש להם חלק גדול בו. בטח שאחד מהם זה טריפל H. מייקלס-טייקר ברסלמניה 25 (לא הקרב הכי גדול בתולדות רסלמניה) תוכנן להיות 15 דקות בהתחלה. מה אתה חושב שקרה אחרי שהם שמעו על זה? למתאבקים יש כוח גם ב-WWE של היום. כמו שאורטון פיטר אנשים וסינה שינה תוצאות אז ללא קשר למעמד שלו במשפחה להאנטר היה יותר מאשר מילה מאחורי הקלעים, ככה זה. כמו שריינס היום עובד יותר פריסטייל למשל. במעמד שלו יש השפעה גם בסטורליין ובטח בקרב, אפילו במעמד יותר קטן יש (פחות בעידן המודרני זה כן). אני אף פעם לא מקבל שהמוצר של ה-WWE זה גזרת שמיים מלמעלה וזהו. זה מוצר מהונדס ומתוכנן עד רמת הקיא אבל יש לא מעט כוכביות בנושא.

"הוא לא בשורה של הגדולים ביותר, אבל כן יש לו רגעים גדולים שהוא שותף להם."
לא יכולתי להסכים יותר. או כמו שג'ים קורנט אמר

ציטוט:He was always the guy that worked with the guy that drew the money, and he continues to push his boring self down the people’s throats
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,896
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#1,332
04-25-2022, 01:15 PM
(04-24-2022, 09:49 PM)Shalev_the rock כתב:  שוב אני אתחיל מהסוף ואסגור מהצד שלי את הדיון על NXT.
המוצר שם היה טוב, אפילו מעולה. אני נותן קרדיט להאנטר בתור בוקר ראשי. אני רק מדגיש שני דברים.
1.כשיש לך טאלנט לא מוגבל הכל יותר קל.
2.השאלה מה המטרה של הבראנד מלכתחילה מאוד רלוונטית לדעתי. שורה תחתונה לא תלויה בו אבל כן אומרת משהו.

באטיסטה: כן הוא רצה קרב פרישה, חושב גם שרק נגד האנטר אבל משער שהיה יכול להיות מקום לרעיונות. הנקודה היא לא הבנייה הלא מעניינת. הנקודה היא החוצפה לחשוב שאתה יכול לסחוב 24 דקות איתו בזירה. זאת הנקודה העיקרית שלי פה מעבר לכל הסתמיות וחוסר ההיט שהיה סביב הקרב, כמובן.

לסנר: הכוונה שפאנק היה כבר חסר חשק לא לסנר. זה שאתה מודה שהסיפור היה סביב האנטר ולא סביב לסנר זה שורש הבעיה. לסנר הוא הכוכב שמרוויח הכי הרבה כסף, למה הסיפור לא סביבו? למה הוא לא יוצא אובר באירוע המשמעותי? הפייאוף היה כל כך משעמם שאני אישית שכחתי ממנו.

ריינס: לא החלטתי את זה כמובן. אני יוצא מנקודת הנחה הגיונית שיש לו (בטח אז) קצת SAY על מה שקורה. בטח על סטורליינים שלו, לא צריך להיות תמימים בנושא.
אתה שובר מדבר איתי על ריינס ועל הסיטואציה שלו וזה לא מה שמעניין אותי או נושא הדיון. הרי הם שמו את ריינס נגד ההיל הכי גדול שלהם כביכול והוא עדיין חטף בוז והקהל היה בעד האנטר (או בעד גל מקסיקני). למה 8 דקות של סקוואש לא מלהיב? עזוב, תיקח 14 דקות אז. ריינס מחסל מחסל מחסל, קצת קאמבק, מחסל עוד, מנצח. כמה פשוט. אבל צריך להציג את זה כאיזו מלחמה, איזה משהו הירואי כאילו ריינס הוא אנדרדוג. הרי חשבו על בוקינג כזה כבר עם לסנר וגולדברג, מיין איוונט יכול להיות גם 5 דקות העיקר שיעביר סיפור *מעניין*. הוא, בתור איש קריאטיב ודמות הלך באופן מודע לסיפור לא מעניין. כמה ה-WWE דחפו את זה וכמה הוא? לא נדע. האם אתה חושב שהוא נקי בנושא בכנות? שהוא או מקורב שלו לא לחשו את הרעיון באוזן? "היי וינס, למה שהאנטר פה לא יקח את הראמבל ויהיה אלוף? ככה גם נקבל מלא צופים בחזרה וגם ריינס יהיה אמין כי האנטר הוא טופ 1 אי פעם מה לא?"
אני יכול לדמיין את זה.

ג'ריקו ואורטון אותו סיפור שהמטרה שלי פה היא פשוטה: בתור פייס טריפל H הוא לא מיין איוונטר ראוי. הסיפורים מעבר לזה לא רלוונטים להעברת הנקודה. זה היה הרגעי שיא שלו בתור פייס וזה היה כישלון.

אגב כששני מתאבקים יושבים עם בוקר לתכנן קרב יש להם חלק גדול בו. בטח שאחד מהם זה טריפל H. מייקלס-טייקר ברסלמניה 25 (לא הקרב הכי גדול בתולדות רסלמניה) תוכנן להיות 15 דקות בהתחלה. מה אתה חושב שקרה אחרי שהם שמעו על זה? למתאבקים יש כוח גם ב-WWE של היום. כמו שאורטון פיטר אנשים וסינה שינה תוצאות אז ללא קשר למעמד שלו במשפחה להאנטר היה יותר מאשר מילה מאחורי הקלעים, ככה זה. כמו שריינס היום עובד יותר פריסטייל למשל. במעמד שלו יש השפעה גם בסטורליין ובטח בקרב, אפילו במעמד יותר קטן יש (פחות בעידן המודרני זה כן). אני אף פעם לא מקבל שהמוצר של ה-WWE זה גזרת שמיים מלמעלה וזהו. זה מוצר מהונדס ומתוכנן עד רמת הקיא אבל יש לא מעט כוכביות בנושא.

"הוא לא בשורה של הגדולים ביותר, אבל כן יש לו רגעים גדולים שהוא שותף להם."
לא יכולתי להסכים יותר. או כמו שג'ים קורנט אמר

אני חושב שמה שיסכם את הדיון הזה זה שהמשקל שאתה נותן להאנטר בכישלונות שהוא שותף להם יותר גדול ממה שאני נותן לו. לדעתי הוא לא טופ טיר אבל בהחלט אחד מהגדולים.

רק לגבי ריינס אני אתייחס שוב - הם רצו להוציא את ריינס פייס מהפיוד הזה. לפי ההיגיון שלהם לתת לו לעשות סקוואש על האנטר לא היה נותן לו פופ כי סקוואש בדר"כ מתאים יותר להילים ואני מבין את זה. אני מניח שגם האנטר לא היה רוצה לאכול סקוואש במיינאבנט של הבמה הכי גדולה, אבל ככה או ככה היה להם כיוון אחד בשביל ריינס ואני חושב שהאנטר עשה את המקסימום. גם אם אתה רוצה לתת להאנטר פה משקל על זה שהמיינאבנט לא עבד, לדעתי הוא כל כך זניח שזה הופך את הטיעון על הקרב כהוכחה שטריפל אייץ' לא כזה טוב ללא כל כך רלוונטי. האנטר-ג'ריקו ובעיקר האנטר-אורטון הם דוגמאות הרבה יותר טובות למיינאבנטים שנכשלו והמשקל של האנטר בהם היה יותר משמעותי.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,430
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
#1,333
04-27-2022, 04:21 PM
לא מבין למה הwwe משקיעים בדמיאן פריסט(בן 39, לא שיש לי משהו נגדו) ובמקומו יכלו לשים משהו צעיר לטווח הארוך כמו פיט דאן.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
#1,334
04-27-2022, 04:24 PM
(04-27-2022, 04:21 PM)Jon_M0xley כתב:  לא מבין למה הwwe משקיעים בדמיאן פריסט(בן 39, לא שיש לי משהו נגדו) ובמקומו יכלו לשים משהו צעיר לטווח הארוך כמו פיט דאן.

למה לא להשקיע בשניהם כי שניהם טובים
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,430
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
#1,335
04-27-2022, 04:27 PM
(04-27-2022, 04:24 PM)Kamigoye כתב:  למה לא להשקיע בשניהם כי שניהם טובים

אני חושב שפיט דאן בספוט של פריסט היה יותר טוב מבוצ' החבר של שיימוס והולנד. אין בעיה עם פריסט סתם חושב שלדאן זה היה יותר מתאים.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
#1,336
04-27-2022, 04:56 PM
(04-27-2022, 04:27 PM)Jon_M0xley כתב:  אני חושב שפיט דאן בספוט של פריסט היה יותר טוב מבוצ' החבר של שיימוס והולנד. אין בעיה עם פריסט סתם חושב שלדאן זה היה יותר מתאים.

שניהם מציעים דברים שונים לגמרי. וכרגע, שניהם סייד-קיקס אז זה לא הבדל מהותי ביניהם.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
#1,337
04-27-2022, 06:03 PM
(04-27-2022, 04:21 PM)Jon_M0xley כתב:  לא מבין למה הwwe משקיעים בדמיאן פריסט(בן 39, לא שיש לי משהו נגדו) ובמקומו יכלו לשים משהו צעיר לטווח הארוך כמו פיט דאן.

כי WWE בשנים האחרונות לא באמת חיפשו לדחוף טאלנטים צעירים.
בוא נעשה רגע השוואה בין רסלמניה השנה לבין רסלמניה 19, שהיא סוג של תקופת מעבר בין דורות ורואים בה את המאין אבנטרים הקודמים וגם את העתידיים של החברה -
סטיב אוסטין בקרב הפרישה שלו היה בן 38. הרוק, שעמד לסיים כמתאבק פול טיים היה בן 30. 
קורט אנגל וטריפל H בני 34 ו-33 בהתאמה. הם המאין אבנטרים הנוכחיים. ברוק לסנר, הכוכב העולה החדש של החברה, היה בן 25.
שון מייקלס, במניה 19 כבר מוצג כמתאבק מבוגר ומנוסה - בן 37. כריס ג'ריקו בן 32.
מאט הארדי וריי מסטריו באופנר של האירוע הם בני 28 שניהם.
שני האנשים היחידים מעל גיל 40 שהתאבקו במניה 19 היו וינס מקמה'ן והאלק הוגאן בקרב ראווה צדדי.
לצורך העניין במניה השנה - ריינס בן 36 נגד לסנר בן 44.
אדג' בן 48 נגד סטיילס בן 44.
רק ארבעה מתאבקים (לא מכליל את לוגאן פול) באירוע צעירים יותר מ30 - אוסטין ת'אורי, דומיניק מסטריו, ריה ריפלי וליב מורגן.

אני חושב שדבר שמאוד ממחיש את זה זה המעבר של קודי מAEW חזרה לWWE.
בAEW קודי נתפס בתור "וטרן". אחד המתאבקים היותר ותיקים ברוסטר שעבר ועשה דברים בקריירה שלו.
עכשיו קודי חוזר לWWE, ופתאום הוא באותו גיל של רומן ריינס. מבוגר בשנה אחת מדרו מקנטייר, צעיר יותר מדמיאן פריסט ומאט רידל שהם עדיין בגדר "כוכבים עולים". הוא לא מרגיש מבוגר יחסית, הוא מרגיש חלק מהנוף.

ובנוגע לפיט דאן, בוא נודה בזה - וינס לא רואה בו כלום. זה היה ברור מהרגע הראשון שהוא לא יראה המון בדאן, כי דאן הוא פשוט לא הטייפ של וינס. הוא קטן, הוא מכוער, יש לו מבטא כבד. במקרה הטוב הוא יהיה מידקארדר קומי שיתפוס ויוציא מזה אליפות זוגות או שתיים.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#1,338
04-28-2022, 07:47 AM
אם בדמיאן פריסט עסקינן,לדעתי מגיע לו ריין על האליפות נטו בגלל השינוי גוף המדהים שהוא עשה.

[Image: 098cc3d045fafe260d52ed1547f6d7c0f6e868e8.png]
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
בלובלו מנותק
Rookie
*
תגובות: 179
אשכולות: 0
Likes Given: 8
הצטרף בתאריך: Apr 2022
#1,339
04-28-2022, 08:06 AM
שון מייקלס של הניינטיז לא רואה את שון מייקלס של שנות האלפיים, בכל דבר (דמות, פרומואים,סטוריליינז, יכולות זירה, לוק) חוץ מאופי וההתנהגות בחדר הלבשה.
הגב
The following 1 user Likes בלובלו's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
#1,340
04-28-2022, 02:35 PM
(04-28-2022, 08:06 AM)בלובלו כתב:  שון מייקלס של הניינטיז לא רואה את שון מייקלס של שנות האלפיים, בכל דבר (דמות, פרומואים,סטוריליינז, יכולות זירה, לוק) חוץ מאופי וההתנהגות בחדר הלבשה.

שון מייקלס של הניינטיז לא רואה כנראה 100% מהמתאבקים הפעילים ב2022, אולי למעט קני אומגה, או דניאלסון, או לסנר. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 132 133 134 135 136 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 02:34 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר