04-24-2022, 09:49 PM
(04-24-2022, 03:49 PM)master of doom כתב: אני גם חושב שטריפל H מוצג באור גבוה יותר ממה שהוא באמת. בנוגע לטענה שלך אני גם מסכים שבימי הזוהר שלו הוא היה אגומניאק שחיסל מומנטומים של מתאבקים בכמויות (אני חושב שאתה גם הפנית אותי לסרטון, או מישהו אחר פה כי צפיתי לא מזמן בסרטון שבחן את הראן שלו עם ה-WHC וכמה הוא היה חסר תועלת). בשנים האחרונות שלו אני לא מסכים עם הטענה הזאת שהוא דחף את עצמו לספוטלייט.שוב אני אתחיל מהסוף ואסגור מהצד שלי את הדיון על NXT.
נגד בטיסטה אני צריך לבדוק את זה אבל אני די בטוח שהוא עצמו רצה לסגור את הקריירה בקרב נגד האנטר. בכל מקרה אני מסכים שהיו כאלה שלהפריש את בטיסטה יכל לעזור להם יותר, אבל באותה סיטואציה זה היה מרגיש מוזר. זה לא אנגל שהיה ברוסטר 3 שנים לפני שפרש והיו לו המון אינטראקציות עם מתאבקים, בטיסטה חזר בסביבות ינואר (אני חושב שזה היה ביומולדת של ריק פלייר, ינואר או פברואר) וישר הלך למניה. בקיצור, זה לא רק האנטר. מה גם שאני חושב שאם ה-WWE היו רוצים לתת עוד זמן לקרבות באותה מניה הם היו מקזזים מהקרב הזה, זה לא משהו חריג שקרבות אורכים זמן ממש קצר ב-WWE.
נגד לסנר אני מסכים שהוא הוציא אותו אובר באירוע הכי פחות חשוב שהיה להם קרב בו, אבל הוא הוציא אותו אובר. הסיפור היה מסביב לטריפל H ופחות מסביב ללסנר, אולי בגלל זה הוא הרגיש לך פחות מעניין, אבל לסנר יצא חזק בסוף. ובוודאי שהפיוד ימשיך אחרי רסלמניה אם האנטר מנצח, כי לסנר צריך לסיים את הפיוד כמנצח. נגד פאנק לא ראיתי שהוא עבד בלי חשק, הקרב שלהם בסאמרסלאם זכור לי כקרב מעולה. זה יכל להיות יותר טוב, אבל הוא לא גנב כאן יותר מדי ספוטלייט.
לגבי ריינס אתה עכשיו החלטת שטריפל H אחראי על הסטוריליין הזה ומתעלם לחלוטין שזה המשיך באותה צורה 4 שנים. מה האלטרנטיבה? הם ניסו לדחוף בנאדם שאף אחד לא רצה בכוח, מה רצית שיקרה? הפתרון היחיד היה לא לתת לריינס טייטל שוט ברסלמניה, וזהו. לשנות את הדמות שלו, היל טרן, משהו שירענן אותו. ברגע שנדבקה עליו הסטיגמה של הגולדן בוי נגמר הסיפור שלו עם הקהל, אין לזה שום קשר לטריפל H. ה-WWE לא יכלו לעשות משולש של השילד כי סת' רולינס היה פצוע, וקרב סינגלס בין אמברוס לריינס לפי החשיבה שלהם היה הורג את ריינס. הם פשוט שמו מולו את ההיל הכי טוב שהיה להם, וזה לא עבד מסיבות ברורות. הוא לא שה תמים, אבל רבאק, ריינס רץ באותה צורה שנתיים אחר כך ואתה מאשים את טריפל H בקרב הזה? הוא לא וינס. כל הבעיה של האנגל הזה שנקרא רומן ריינס מודל הסופרמן היא שהם ניסו כל הזמן לשנות את מי שמסביבו במקום לשנות את מה שדרש שינוי, ריינס עצמו. לגבי הקרב שוב, נכון שהוא היה חצי שעה אבל זה קרב אליפות במיינאבנט. סקוואש של 8 דקות זה לא משהו שהייתי מתלהב ממנו בקרב שאכפת לי ממנו.
נגד ג'ריקו אני לא מכיר את הסיפור אבל מסכים. מיינאבנט בינוני עם סטוריליין חרא = חוסר עניין. אני כן חושב שאם ג'ריקו היה מוסט מהעניין ואוסטין היה מקבל את מקומו זה היה הולך יותר טוב. זה לא רק האנטר.
נגד אורטון באמת היה מיינאבנט בינוני עם מנצח לא נכון, בטח אחרי שאורטון זכה באליפות בכל מקרה חודש אחרי. אחרי טייקר-שון היה המשולש על ה-WHC עם סינה שנמשך איזה 12 דקות, ואז המיינאבנט. פה הבעיה הייתה גם הקרב שלא היה טוב מספיק, וגם המנצח.
בסופו של דבר רוב המיינאבנטים של טריפל H במניה לא היו כאלה טובים, אי אפשר להתעלם מזה. אני אוהב אגב את המרובע במניה 16, אבל בסה"כ אני חושב שהם לא היו טובים לא רק בגלל האנטר, ולרוב החלק שלו בזה שהמיינאבנט היה רע הוא די קטן גם אם אני מחשיב את הכוח שלו מאחורי הקלעים. גם אם הוא היה מפסיד לג'ריקו זה לא היה עושה את המיינאבנט טוב. הוא לא בשורה של הגדולים ביותר, אבל כן יש לו רגעים גדולים שהוא שותף להם.
לגבי NXT אני לא אסכים לגבי הביקורת שלך כי הבעיה היא לא מה שהיה ב-NXT אלא חוסר סינכרון בינם לבין הרוסטר הראשי והרוסטר הראשי שמלא בליצנים הוא הבעיה כאן. למה האנטר לא נתן לובינג למישהו?... אולי כי אז היו אומרים שמרוב שהוא אגומניאק הוא זורק זין על אחרים ומקדם רק מי שבאלו. אם זה היה מתאבק שאתה לא אוהב היית מחרבן עליו. לובינג לברון ברייקר זה טוב, לובינג לאומוס זה רע. HHH עשה מ-NXT בראנד ברמה של ראו וסמאק, הכוכבים שלו הרגישו גדולים כמו ברוסטר הראשי, אין לי תלונות על הניהול שלו שם.
זה בולשיט. ברוסטר הראשי כדי להצליח אתה צריך שוינס יאהב אותך וזהו. ב-NXT אדם קול, גרגאנו, צ'אמפה, באלור, ריקושט, קית' לי, כולם היו ביג דיל שיכל לככב במיינאבנט ברוסטר הראשי מבחינתי. ברוסטר הראשי מי שעלה הפך לליצן. מה שיצא מ-NXT זה אנגלים מעולים וקרבות אדירים, אתה מוריד מהחשיבות של האנטר פה סתם. הוא נתן לך אחלה מוצר, מוצר שהיית מתלונן עליו הרבה פחות מראו או סמאק, ואתה מוציא את זה לרעתו כי הוא לא השכיל להוציא מתאבקים שוינס לא יראה בהם חתולדובים או מנג'רים של חתולדובים.
המוצר שם היה טוב, אפילו מעולה. אני נותן קרדיט להאנטר בתור בוקר ראשי. אני רק מדגיש שני דברים.
1.כשיש לך טאלנט לא מוגבל הכל יותר קל.
2.השאלה מה המטרה של הבראנד מלכתחילה מאוד רלוונטית לדעתי. שורה תחתונה לא תלויה בו אבל כן אומרת משהו.
באטיסטה: כן הוא רצה קרב פרישה, חושב גם שרק נגד האנטר אבל משער שהיה יכול להיות מקום לרעיונות. הנקודה היא לא הבנייה הלא מעניינת. הנקודה היא החוצפה לחשוב שאתה יכול לסחוב 24 דקות איתו בזירה. זאת הנקודה העיקרית שלי פה מעבר לכל הסתמיות וחוסר ההיט שהיה סביב הקרב, כמובן.
לסנר: הכוונה שפאנק היה כבר חסר חשק לא לסנר. זה שאתה מודה שהסיפור היה סביב האנטר ולא סביב לסנר זה שורש הבעיה. לסנר הוא הכוכב שמרוויח הכי הרבה כסף, למה הסיפור לא סביבו? למה הוא לא יוצא אובר באירוע המשמעותי? הפייאוף היה כל כך משעמם שאני אישית שכחתי ממנו.
ריינס: לא החלטתי את זה כמובן. אני יוצא מנקודת הנחה הגיונית שיש לו (בטח אז) קצת SAY על מה שקורה. בטח על סטורליינים שלו, לא צריך להיות תמימים בנושא.
אתה שובר מדבר איתי על ריינס ועל הסיטואציה שלו וזה לא מה שמעניין אותי או נושא הדיון. הרי הם שמו את ריינס נגד ההיל הכי גדול שלהם כביכול והוא עדיין חטף בוז והקהל היה בעד האנטר (או בעד גל מקסיקני). למה 8 דקות של סקוואש לא מלהיב? עזוב, תיקח 14 דקות אז. ריינס מחסל מחסל מחסל, קצת קאמבק, מחסל עוד, מנצח. כמה פשוט. אבל צריך להציג את זה כאיזו מלחמה, איזה משהו הירואי כאילו ריינס הוא אנדרדוג. הרי חשבו על בוקינג כזה כבר עם לסנר וגולדברג, מיין איוונט יכול להיות גם 5 דקות העיקר שיעביר סיפור *מעניין*. הוא, בתור איש קריאטיב ודמות הלך באופן מודע לסיפור לא מעניין. כמה ה-WWE דחפו את זה וכמה הוא? לא נדע. האם אתה חושב שהוא נקי בנושא בכנות? שהוא או מקורב שלו לא לחשו את הרעיון באוזן? "היי וינס, למה שהאנטר פה לא יקח את הראמבל ויהיה אלוף? ככה גם נקבל מלא צופים בחזרה וגם ריינס יהיה אמין כי האנטר הוא טופ 1 אי פעם מה לא?"
אני יכול לדמיין את זה.
ג'ריקו ואורטון אותו סיפור שהמטרה שלי פה היא פשוטה: בתור פייס טריפל H הוא לא מיין איוונטר ראוי. הסיפורים מעבר לזה לא רלוונטים להעברת הנקודה. זה היה הרגעי שיא שלו בתור פייס וזה היה כישלון.
אגב כששני מתאבקים יושבים עם בוקר לתכנן קרב יש להם חלק גדול בו. בטח שאחד מהם זה טריפל H. מייקלס-טייקר ברסלמניה 25 (לא הקרב הכי גדול בתולדות רסלמניה) תוכנן להיות 15 דקות בהתחלה. מה אתה חושב שקרה אחרי שהם שמעו על זה? למתאבקים יש כוח גם ב-WWE של היום. כמו שאורטון פיטר אנשים וסינה שינה תוצאות אז ללא קשר למעמד שלו במשפחה להאנטר היה יותר מאשר מילה מאחורי הקלעים, ככה זה. כמו שריינס היום עובד יותר פריסטייל למשל. במעמד שלו יש השפעה גם בסטורליין ובטח בקרב, אפילו במעמד יותר קטן יש (פחות בעידן המודרני זה כן). אני אף פעם לא מקבל שהמוצר של ה-WWE זה גזרת שמיים מלמעלה וזהו. זה מוצר מהונדס ומתוכנן עד רמת הקיא אבל יש לא מעט כוכביות בנושא.
"הוא לא בשורה של הגדולים ביותר, אבל כן יש לו רגעים גדולים שהוא שותף להם."
לא יכולתי להסכים יותר. או כמו שג'ים קורנט אמר
ציטוט:He was always the guy that worked with the guy that drew the money, and he continues to push his boring self down the people’s throats
![[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]](https://1.bp.blogspot.com/-uipq-NQdQI0/W1A1qjOpP6I/AAAAAAAAJHM/aE9A_C4ABKoPTianGk-tFoJ6H18w4qv9QCLcBGAs/s1600/wwf_overtheedge98_rock2.jpg)
?Do You Smell It

![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
![[Image: 20231028-191921.gif]](https://i.ibb.co/y5XXMQx/20231028-191921.gif)
![[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]](https://i.imagesup.co/images2/4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png)