04-24-2022, 12:21 PM
(04-24-2022, 11:41 AM)Asaf כתב: הייתי רוצה לראות אירוע משותף של WWE ו-AEW.הם לא באותו ביזנס.
מבחינה ריאליסטית סיכוי קלוש שזה יקרה אבל זה הבקשה הפרועה שלי
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
04-24-2022, 12:21 PM
(04-24-2022, 11:41 AM)Asaf כתב: הייתי רוצה לראות אירוע משותף של WWE ו-AEW.הם לא באותו ביזנס.
04-24-2022, 12:30 PM
(04-24-2022, 11:41 AM)Asaf כתב: הייתי רוצה לראות אירוע משותף של WWE ו-AEW. בקשה פרועה אשר לא תתרחש, בעיקר בגלל WWE. AEW אני חןשב בשמחה ירימו אירוע משותף עם WWE. האופציה היחידה ל"שיתוף פעולה" בין שתי הארגונים, זה אם WWE יבקשו "להשאיל" את אחד מהמתאבקים של AEW. אולי אומגה, אולי בריאן, אולי מוקסלי, אולי mjf, לא פאנק (הוא עצמו יטיל וטו על הנושא)
04-24-2022, 12:39 PM
שיתופי פעולה בין ארגונים מתרחשים רק ברגע ששני הצדדים חושבים שזה משתלם עבורם. ה-WWE לא מרוויחים משת״פ עם AEW בשום צורה, רק מייצרים חשיפה למתחרים.
![]()
04-24-2022, 01:27 PM
(04-23-2022, 10:18 AM)SaHBK כתב: גיא יא תותח תודה רבה, ללא ספק עשית לי סדר ענק וסידרת את התמונה, זה די גאוני אני חייב לומר. (04-23-2022, 12:27 PM)HandsomeDevil כתב: ניתוח מעניין ומעמיק! תודה רבה עשית לי סדר בכל מה שקשור לרולינס בתקופה האחרונה. תודה רבה אחי! בנוגע למה שקורה עם רולינס להבא: לדעתי המציאות מחייבת שכל מה שיקרה לרולינס יהיה תלוי בהכרח בשני מתאבקים ושחקן אחד: ריינס, רוק וקודי. (או - שני שחקנים ופוליטיקאי אחד) (או - שלושה פוליטיקאים) ריינס-רוק קורה ברסלמניה 39? רולינס לא מקבל את האליפות לפחות במשך שנה, ויש לו תקרת זכוכית קשיחה מברזל. ריינס-רוק אולי קורה ברסלמניה 39? אותו דבר, רק שבאזור ראמבל-2023 הם קולטים את זה ואולי רולינס עולה בסטטוס. ריינס-רוק לא קורה ברסלמניה 39 + וינס רציני לגבי קודי? רולינס מחכה בתור מס' 3, שם את קודי אובר וכנראה חוזר לאתגר אותו אחרי שהוא זוכה (ומפסיד). ריינס-רוק לא קורה ברסלמניה 39 + וינס לא רציני לגבי קודי? זו האפשרות האהובה עליי, פה אנחנו מדברים על אפשרות שהראן של קודי נופל, סת' מנצח מלוכלך/מפסיד מלוכלך (שזה בתכלס אותו דבר), WWE מבינים שתמונת האליפות הראשית ריכוזית מידי ורולינס שולט בראו עם/בלי אליפות ראשית עליו. לדעתי אנחנו נגלה המון על הראן של קודי בבאקלאש, ההנחה שלי היא שקודי מנצח נקי בסבירות של 90% ויותר, אבל עם וינס אי אפשר לדעת, אם קודי מנצח מלוכלך או יותר מזה - מפסיד - שנת 2022 של רולינס תהיה טובה בראו. באופן אישי אני אשמח להפסד של קודי, לא כי יש לי בעיה איתו כרגע או משהו בסגנון, אלא פשוט כי כשזה מגיע לWWE הרצינות שלי נופלת כמעט לגמרי, ואני בוחר באפשרות שהכי תצחיק אותי. הראן של קודי ב2022 גם ככה נידון כמעט בוודאות לכישלון, אם קודי היה מגיע שנה קודם לWWE הוא היה אלוף ראשי, אבל הוא בחר טיימינג מזעזע להגיע לתאגיד, שעכשיו מושקע יותר מתמיד בריינס-רוק, ונמצא במצב הריכוזי ביותר שלו (בתמונת האליפות הראשית) מאז 2016-2017. קודי יכול להיות אובר כמה שירצה, אבל ריינס זה משהו אחר לגמרי, הוא לא מצמיד את ריינס ל3 בשום מצב.
04-24-2022, 01:43 PM
(04-24-2022, 01:27 PM)SwitchBlade כתב: קודם כל אני לא קונה את קודי, בטח לא בגישה שהוא בא איתה..הוא פרפומר מעולה אין ספק, אבל הוא עושה מעצמו יותר מידי. לפי דעתי הWWE יעשו אותו אלוף בזמן הקרוב רק בגלל ההייפ שיש סביבו ..וכל השיט הזה "וואי הבנו טופ גאי מAEW". הבעיה שריינס שמור כל כך שכרגע אף אחד לא ראוי להצמיד אותו. אפשרי להוציא כמה שיטות בהם קודי יכול לנצח את ריינס בצורה טובה.. אבל לדעתי הכי הגיוני זה שקודי יפדה על ריינס את המזוודה בMITB ![]()
04-24-2022, 01:54 PM
(04-24-2022, 01:43 PM)SaHBK כתב: קודם כל אני לא קונה את קודי, בטח לא בגישה שהוא בא איתה..הוא פרפומר מעולה אין ספק, אבל הוא עושה מעצמו יותר מידי. זו אפשרות לא מבוטלת שריינס יפסיד בצורה מלוכלכת את אחת מהאליפויות (כנראה אליפות הWWE, כדי לשמור על המונה של הריין העיקרי שלו עם האוניברסלית ולהגיע לאיזה 1,000 ימים או משהו). אבל MITB גם ילכלך את קודי ויוציא אותו סוג של מיז. הדרך היחידה של קודי לשמור על עצמו זה לסרב לכל סיום שהוא לא ניצחון נקי. אם הוא מתחיל להיכנס לבוץ של ניצחונות מלוכלכים, רול-אפ ושיט כזה (והוא עשה את זה בAEW), הוא גמור, הוא עוד אחד. המעידה הראשונה תסיים את ההילה סביבו. קודי הוא מנייה מנופחת כרגע, המציאות הקשה שלו היא שהוא לא מספיק מוכשר וטוב כדי להחזיק בראנד שלם. הוא פדה 100% מהשווי שלו ומהאמינות שלו על מהלך אחד עם סיכויי הצלחה מעניינים, אבל זה כל מה שנשאר לו. קודי צריך לעבור דרך רולינס (שזה לא וודאי שהוא יצליח), אחר כך דרך מישהו נוסף ואז דרך ריינס, אני מסכים איתך - הוא לא מצמיד את ריינס נקי. שם הוא יפול. מיד אחרי ההפסד שלו, אגב, וינס פתאום ייזכר שהוא יד לא אמינה והדרך שלו להיות כמו המיז תהיה סלולה עבורו.
04-24-2022, 04:36 PM
הם צריכים להעיף את האליפות מריינס לקודי בMSG, ואני לא כזה תומך גדול של קודי.
הקאמבק של קודי צריך להיות סיפור הצלחה אם WWE רוצים לשנות את התדמית שAEW הם המקום להיות בו וWWE זה מקום לברוח ממנו.
04-24-2022, 04:37 PM
(04-24-2022, 04:36 PM)McRainmaker כתב: הם צריכים להעיף את האליפות מריינס לקודי בMSG אבל אז MSG לא יהיה חצי ריק, במיוחד אם זה קודי נגד רומן.
04-24-2022, 05:29 PM
(04-24-2022, 12:21 PM)McRainmaker כתב: הם לא באותו ביזנס. הם באותו עסק, כל השאר זה מרקטינג. "ספורט בידורי" הוא מונח מטומטם שאף אחד אחר לא משתמש בו חוץ מWWE והוא לא מתאר שום דבר חוץ ממילה אלטרנטיבית לרסלינג. כל מוצר שיצא מWWE שהוא לא קשור לרסלינג נכשל, בין אם זה המועדון בניו יורק, הסטודיו סרטים שלהם, XFL, ליגת הבאדיבילדרים שלהם או הרשת החברתית " WWE UNIVERSE"( כן, זו הייתה אמורה להיות רשת חברתית שמיועדת לאוהדי WWE, בגלל זה התחילו לפנות אליהם כיוניברס. הפרויקט נכשל אבל נשארנו עם השם המעאפן) בשנות ה60-70 המוצר של " ניו יורק" לא היה שונה משמעותית מזה שבמיסיסיפי או באטלנטה בשנות ה80 המוצר שלהם לא היה שונה משמעותית מNWA מלבד הופעות של סלבס מדי פעם בשנות ה90 המוצר שלהם לא היה שונה מזה של WCW ( למעשה אפשר לטעון שבחצי הראשון של שנות ה90 WCW נטו לכיוון הבידור הרבה יותר מWWE) בתחילת שנות ה2000 שהם היו הארגון היחידי בארה''ב שהמשיך לעמוד הם החליטו למתג את עצמם כ"בידור", כי עדיף להגיד למשקיעים שהמתחרים שלך וכל היעד שלך הם כמו אלו של SNL מאשר להגיד שאתה היחידי בנישה שלך וכבר מיקסמת אותה לגמרי. אני כן מוכן לקבל SE כסוג מסוים של רסלינג, כמו שלAJPW/NOHA/NJPW יש את הסטרונג סטייל ולAAA או CMLL יש את הלוצ'ה ליברה. לWWE יש את הSE שהוא מאוד דינאמי כי הוא מאוד תלוי באיך שוינס רוצה להציג את הרסלינג שלו באותה נקודה, אבל בסוף זה רסלינג. לא משנה כמה זה "בידורי" כמו שארגונים כמו לוצ'ה אנדגראונד או ארגוני נישה וקומדיה אחרים הם רסלינג, ככה גם WWE. כל עוד המוצר העיקרי שלהם מתרחש בזירת היאבקות ומציג קרבות היאבקות - הם רסלינג.
04-24-2022, 06:54 PM
(04-24-2022, 05:29 PM)MoonMAN כתב: הם באותו עסק, כל השאר זה מרקטינג. חשבתי על זה המון והמסקנה שהגעתי אליה היא שזאת ההשוואה בין סרטי פופקורן מטופשים שעושים כסף בקופות לבין סרטי אוסקר אמנותיים יותר. אותם שחקנים יכולים להופיע גם וגם, אבל זה לא אותו דבר. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|