Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (712): « הקודם 1 ... 130 131 132 133 134 ... 712 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#1,311
04-23-2022, 11:02 PM
(04-23-2022, 10:27 PM)McRainmaker כתב:  אני מסכים לגבי הרוב בגדול.

הטייק שלי לגבי אדג' הוא לא "אדג' רע, כריסטיאן טוב".
אדג' אחלה. היו לו קרבות מעולים לאורך הקריירה, אני לא לוקח ממנו את זה.
אבל.
פיק אדג' תמיד נשען יותר על דמות מאשר יכולות זירה ונעזר בהארדקור בשביל להסתיר את העובדה שיכולות הזירה שלו ירדו אחרי פציעת הצוואר ב2002.
אדג' בפיק שלו היה היל WWE סטייל שהעלה קרבות טובים עם החשודים הקבועים, אלה שתמיד מעלים קרבות טובים, אבל לא מישהו שלקח יריב פחות טוב לקרב גדול.

יש מצב שאני פשוט מריר כלפי אדג' לאחרונה כי כבר תקופה ארוכה שאני לא אוהב את מה שהוא עושה.
זה מרגיש קצת כמו משבר גיל ה40 שלו שאנחנו רואים בשידור חי. כאילו הוא מודע לכך שברסלינג צריך להמציא את עצמך מחדש, אבל מה שיש לו בראש זה "אני אהיה אפל ומגניב" ולא רעיון אמיתי.
במשך שנה הוא חתך את הפרומואים הארוכים של "אני הולך לצד האפל שלי", ובהתחלה כולם חשבו שהוא פשוט הולך להיות ההיל שהיה פעם. מנצל ההזדמנויות האולטימטיבי. מניאק, נוכל ורמאי שמתגאה בכך. אבל זה לא זה. זה הברוד. זה בריי וויאט לייט. 
הקטע הוא שזה כמעט תמיד חרא. גם עם בריי וויאט היה המון המון המון חרא, אבל וויאט היה טוב בהנגשה של הדברים האלה ובאמת היה לו מוח יצירתי, אז לפעמים זה עבד. מלאכי בלאק עושה אותו דבר בארגון השני, וגם שם זה לא טוב. 
אבל אני לא חושב שזה רעיון רע מקריאטיב גרוע, אני חושב שזה באמת מה שאדג' רוצה לעשות. אני באמת מאמין שהוא חושב שזה הדבר הכי מגניב בעולם ושהוא הולך לקדם את דמיאן פריסט.

כל הפסקה הראשונה שכתבת יכולה לתאר את דעתי על טריפל H בתור היל. אפרופו הדיון. רק שהאנטר היה יותר זמן, קיבל יותר הזדמנויות, ונחשב יותר משפיע\גדול.
אני מסכים מאה אחוז עם מה שכתבת ואני חושב שזה גם דבר שאפשר לזקוף לזכותו שהוא עשה את ההתאמות. אני לא חושב שהפיק שלו גם גדל בעידן שמה שקורה בזירה חשוב כמו\יותר מאשר הדמות. מה שאולי קורה בשנים האחרונות (לדעתי לא, אבל צופי הארדקור וכו').

אני חושב שיש איזו אכזבה מהחזרה שלו כי מהרגע של החזרה לא קיבלנו רגע אחד כזה של "זה יכנס לרשימות טופ 10 של משהו" והוא עצמו נכנס לסחרור שכמו שאמרת מביא אותו למצב של חזרה לאקט נוסטלגי. אבל האקט הזה היה שהוא היה מיד-קארד והוא לא יותר מאקט נוסטלגי. אז אני מבין את התסכול כי זה נראה כאילו זה הגימיק שלו עכשיו, וכן הוא חוזר על הרבה שטיקים וגימקים וזה מורגש. אני עדיין מסתכל עליו בעיניים של מארק רציני ומקווה שהוא יהפוך את זה למשהו מעניין או גדול. אם הכוונה שלו זה לקדם את דמיאן פריסט אני מקווה שהוא בא עם תוכנית מסודרת מ-א עד ת' ל-WWE כי בדרך כלל סטוג' בסטייבל נשאר סטוג' בסטייבל ולא יותר מזה.
(04-23-2022, 10:41 PM)McRainmaker כתב:  טריפל H כנוכחות מאחורי הקלעים ≠ טריפל H כדמות סמכותית על המסך.
אני חושב שעל המסך אנשים כמו האנטר, מייקלס והוגאן לא יכולים שלא לשים את עצמם אובר. הסיפור של דאקס הארווד על מייקלס מלפני כמה חודשים הוא הוכחה ברורה.

והנה נקודה למחשבה - אם המתאבקים של NXT היו כל כך חשובים לטריפל H והוא כל כך האמין בהם, למה הוא אף פעם לא שם אף אחד מהם אובר? למה הוא לא עשה את הג'וב לאדם קול או תומאסו צ'אמפה או ג'וני גרגאנו כל עוד הוא יכל?
חחחח שהוא ישים אובר בחור מהמתנס של האינדיז ברסלמניה נגיד? מה פתאום הוא צריך לצאת אובר על באטיסטה בדיוק. אם מפסידים אז רק לטאלנט של 3 מיליון דולר ומעלה.
אגב בלי להעליב את לידור שאותו אני אוהב, אם האנטר היה משתמש פה בפורום הוא היה לידור. שניהם מסתכלים על הבחורים האלה אותו דבר בסופו של יום.

נ.ב: דווקא שון לדעתי כן עשה מהפך, כמעט כנה לגמרי אחרי 2002. היה לו את הביצים להפסיד בלי לחשוש למעמד שלו כי בניגוד להאנטר, הוא טוב לא משנה מה התנאים.
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
#1,312
04-23-2022, 11:06 PM
(04-23-2022, 10:49 PM)master of doom כתב:  אני חשבתי שהוא התכוון כדמות סמכותית מאחורי הקלעים, אבל בסדר. גם על המסך בסופו של דבר הוא שם אובר את בריאן, את השילד, את ריינס ורולינס כל אחד לחוד. הוא היה בטופ בקייפייב כשלבש את מגפי ההיאבקות באותה תקופה, אבל לא יצר לעצמו רגעים על הגב של מי שבאמת היה צריך את זה.

אם הוא היה פותח בפיוד ב-NXT עם מישהו אנשים היו מוצאים על מה להתלונן, על זה שהוא שוב דוחף את עצמו לסצנה כשלא צריך וכו', הוא לא היה צריך להתערב. אדם קול, צ'אמפה וגרגאנו היו מעולים בזכות עצמם, הם היו מגה אובר ולא היית צריך את טריפל H בשביל זה.

למה ב-2016 הוא צריך לזכות ברויאמל ראמבל בתור דמות ניהול ובעקיפין לקבור את כל מי שהוא לא רומן ריינס>>>כדי לקדם את ריינס? בתור הדמות עם הכוח של הקריאיטיב אתה יודע שאתה עוסק בעיקר במאחורי הקלעים, לא ראוי לתת למישהו אחר את זמן ה-TV? את הפוש? את האליפות? יריב שאחר כך תוכל להריץ עם ריינס למשך שנים?
ולמה להילחם איתו חצי שעה ולא עשר דקות?

אני באמת חושב שיש 3-4 אנשים שהוא נתן להם לצאת אובר בלב שלם עליו ובלי שהוא יצא עם היט גדול יותר בפיוד. זה באטיסטה הצעיר, זה בריאן בעל כורחו וזה השילד, ביחד לא בנפרד.

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,729
אשכולות: 19
Likes Given: 1,269
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#1,313
04-23-2022, 11:38 PM
(04-23-2022, 10:52 PM)Shalev_the rock כתב:  קיבל ערימה של מתאבקים מאוד מוכשרים ונתן להם זמן בזירה, כל הכבוד. לא המציא איזה משהו ולא עשה מהפכה. דאג תוך כדי שאתה ואני וכל אחד נבין שהוא המאסטרמיינד מאחורי זה ושהוא מגיע לכל אלוף ועושה איתנו תמונה ואל תשכח לתת קרדיט להאנטר!

תסתכל על כל הקרבות רסלמניה האחרונים שלו, לא משנה אם ניצח או הפסיד, תמיד הכי הרבה זמן, תמיד הבנייה היא כמה חודשים כי קודם כל חושבים על הקרב שלו. תמיד הוא לא עולה על הציפיות. הכי הרבה זמן ברסלמניה נגד באטיסטה, נגד רולינס, נגד אנגל וראוזי (!) נגד סטינג. אין אקט שלו שלא לקח את רוב הספוטלייט, כאילו הוא סטון קולד או האלק הוגאן. עזוב, הוא לא דה רוק או ג'ון סינה, וגם לא שון או ברט. האיש לא הוציא כלום מברוק לסנר בקרב שהסטיפולציה שלו הייתה שאם הוא מפסיד הוא פורש. אשכרה האקט הכי חם שלהם למשך כמה שנים בעשור הקודם כמעט נהרס בגללו. לפחות ברסלמניה נגדו הקרב של האנטר היה השני הכי ארוך, שנייה פחות מהיין איוונט.

ולמה שלא נדבר על מיין איוונטים. נגד אורטון ב-25? כישלון. נגד ג'ריקו ב-18? כישלון. נגד ריינס ב-32? נ ריין מגלומני ודוחה עם קרב של חצי שעה שלדעתי עובר ברמת הגועל שלו כל מיין איוונט כולל אלה של הרסלמניות הראשונות. בוודאי בעידן המודרני הכי גרוע. נגד סינה ב-22? אחלה קרב 3.25 כוכב. היה כיף להוריד לאדג' את האליפות בשביל זה.

הקרבות שלו הכי משעממים וגרועים וברט הארט צדק בנושא. יש לו כמה פיקים כהיל, בצורה אורגנית זה בשנת 2000 שהוא היה שם מדהים. בשנת 2002-2005 הרגעים הכי טובים היה לראות אותו מפסיד. ולא בקטע שהוא עושה את התפקיד שלו אלא בקטע שהוא מסריח את המסך. על טריפל H פייס אני אפילו לא רוצה לדבר, זה מביך.

לגבי הקרבות שלו במניות האחרונות - מצד אחד אני מסכים שחלק מהקרבות יכלו לחסוך בזמן שהם קיבלו והמסר עדיין היה מועבר ושחלקם לא סיפקו את הסחורה, מצד שני קודם כל זה לא היה רק באשמתו, והוא בדר"כ שם אובר את מי שהיה צריך את זה, כולל רונדה. גם את לסנר הוא אמנם ניצח ברסלמניה בקרב שלדעתי היה לא רע, אבל הוא שם את לסנר אובר בסוף. אני גם לא חושב שהקרבות שלו ניסו לגנוב את ההצגה. הבנייה של הקרב שלו עם רולינס הייתה זוועה, לקרב עם ריינס זה די ברור שיהיה כמה חודשים כי ריינס היה בפיוד עם האות'וריטי ושיימוס לא היה שם למיינאבנט של רסלמניה. הם לא ניסו להוציא את הקרבות שלו יותר ממה שהם, אולי חוץ מבטיסטה שהיה נחמד אבל לא באמת מעניין.

לגבי המיינאבנטים - הקרב נגד אורטון היה בינוני, אבל עם קהל מותש אחרי הקרב הגדול בתולדות רסלמניה ( Wink ) היה להם קשה לייצר מיינאבנט טוב. הקרב נגד ג'ריקו היה חלש הרבה בגלל סיפור אידיוטי ולא מעניין, אם הם היו עושים אוסטין-האנטר במניה אני בטוח שזה היה מיינאבנט הרבה יותר טוב למרות שאוסטין היה אחרי שיאו. נגד ריינס המיינאבנט היה גרוע כי מלכתחילה ידעת איך זה ייגמר ולא רק מבחינת התוצאה, לא היה שם משהו שידביק אותך למסך או יגרום לך להפתעה. זה היה מיינאבנט חסר רגש. גם אם הם היו נותנים שם הצגת רסלינג ענקית בזירה זה לא היה הופך את זה למיינאבנט טוב.

אני לא חושב שטריפל H מבחינת רגש/עניין ברמה של מייקלס, אוסטין או רוק, ומבחינת סט יכולות סינה מתעלה עליו. אני חושב שהוא לא כזה גרוע כמו שאתה מצייר אותו. חוץ מזה, בהתחשב בזה שהראן שלו ב-NXT הוא אחת התקופות הטובות ביותר של ארגון רסלינג בשנים האחרונות, אני חושב שמגיע לו קרדיט.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,729
אשכולות: 19
Likes Given: 1,269
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#1,314
04-23-2022, 11:52 PM
(04-23-2022, 11:06 PM)Shalev_the rock כתב:  למה ב-2016 הוא צריך לזכות ברויאמל ראמבל בתור דמות ניהול ובעקיפין לקבור את כל מי שהוא לא רומן ריינס>>>כדי לקדם את ריינס? בתור הדמות עם הכוח של הקריאיטיב אתה יודע שאתה עוסק בעיקר במאחורי הקלעים, לא ראוי לתת למישהו אחר את זמן ה-TV? את הפוש? את האליפות? יריב שאחר כך תוכל להריץ עם ריינס למשך שנים?
ולמה להילחם איתו חצי שעה ולא עשר דקות?

אני באמת חושב שיש 3-4 אנשים שהוא נתן להם לצאת אובר בלב שלם עליו ובלי שהוא יצא עם היט גדול יותר בפיוד. זה באטיסטה הצעיר, זה בריאן בעל כורחו וזה השילד, ביחד לא בנפרד.

זה שבריי וויאט וזיגלר יצאו נקניקים בראמבל אני מסכים שאבסורד, אבל זה לא רק הוא. אי אפשר להגיד שההתנהלות הזאת של ה-WWE היא טריפל H, אתה צופה בכלל במוצר? הרוב המוחלט של המתאבקים הם ליצנים מוחלטים. הנה, עכשיו הוא כבר לא יכול להתאבק, אז מי שמתאבק נגד ריינס זה כוכב עולה חדש וצעיר בשם ברוק לסנר. הם לא היו נותנים את הראמבל לשיימוס, ולא יכלו לשים את ריינס נגד לסנר כי הם לא רצו שהוא יוצמד, ולא נגד אמברוס שקרב נגדו היה קובר את ריינס בהיטים. אני יכול להבין את הזכייה שלו.

למה להילחם נגדו חצי שעה ולא 10 דקות? זה לא הקרב הנכון. מיינאבנט צריך לדעתי להיות לפחות רבע שעה 20 דקות. אני יכול להבין גם את זה, הרעיון היה ליצור פיוד קשה שמסתיים בקרב קשה, אנחנו פשוט לא קנינו את זה כי זה היה מיינאבנט חסר רגש בגלל שזה צפוי, כי ריינס נדחף לגרון, כי ראינו את זה בצורה הרבה הרבה יותר טובה שנתיים לפני.

ממש לא אכפת לי אם הוא מרגיש טוב או רע לגבי כאלה שהוא שם אובר. כל עוד על המסך זה נראה טוב, אני אחיה עם זה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • SaHBK
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,269
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
#1,315
04-24-2022, 12:10 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-24-2022, 12:12 AM על ידי Jon_M0xley.)
וואלה אני חיכיתי כל שנה למניה רק כדי לראות שוב את האנטר על המסך. רציתי לשמוע אותו חותך פרומו, רציתי לראות אותו בונה את הקרב מול היריב שלו השנה. הבנייה עם לסנר לדעתי הייתה טובה, עם בטיסטה גם, עם ריינס היה נחמד כי זה היה שקוף. הבנייה עם בראיין הייתה מעולה וגם הוציא את בראיין מצויין, הבנייה מול השילד בכללי היה אחלה.
בשבילי האנטר הוא ה-כוכב ורק בגללו אני רואה היאבקות, כל קרב שלו במניה רציתי שינצח(בראיין, טייקר, לסנר, סטינג, רולינס, ריינס, אנגל וראוזי) אבל ידעתי שזה לא יקרה כי צריך לבנות מתאבקים חדשים.
הייתי בעננים שהאנטר זכה בראמבל ובאליפות, לראות ריין שלו בתור בן אדם בוגר שמבין יותר בהאבקות מאשר ילד בן 12 ב2008.
אגב כדמות סמכותית באוטורות'י הוא היה זהב ושם אובר את בראיין, השילד, רולינס.

לגבי nxt האנטר לא היה צריך להתאבק שם וגם בקושי ראו אותו במסך שם. הוא נתן מוצר איכותי והיה ל"אלטרנטיבה" עד שaew הגיעו. אני מת שהוא ייקח את המושכות מוינס ואז אפשר לשבת ולהנות מהאירועים/ תוכניות שיהיו בראשי ולדעתי הן יהיו יותר מוצלחות ממה שיש כיום.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#1,316
04-24-2022, 08:44 AM
שליו, בגדול אתה צודק.
אבל - זאת התנהגות של כל מתאבק גדול בשלושים שנה האחרונות.
רוצה לשאול - איזה טופ-3 לא קבר מתאבקים אחרים בדרך?
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,377
אשכולות: 76
Likes Given: 1,289
#1,317
04-24-2022, 11:05 AM
אחד הז׳אנרים האהובים עליי ברסלינג זה שליו וריגל מלכלכים על טריפל.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
#1,318
04-24-2022, 02:03 PM
הרחבה קצרה שלי למה שנכתב על ריינס/קודי/סמאקדאון:

התחזית שלי לסמאקדאון 2022 היא עגומה, 
אבל ראו נראית הרבה יותר מעניינת.

לא צריך ללכת רחוק כדי להבין את מאזן המשקל בWWE ב2022,
פשוט תגללו קצת למעלה לבאנר שלנו ותראו את היחס שם:
3 כוכבים של ראו - קודי, רולינס וביאנקה, מול כוכב 1 של סמאקדאון - הכוכב היחיד של סמאקדאון, ריינס. 

במהלך הדיונים על הבאנר אני לא חושב שאנשים אחרים מסמאקדאון עלו בדיבור, ריינס דאג להוריד את כל מי שהרים את הראש מעל לרמה מסוימת. תראו את מקנטייר כדוגמה.
ראו לעומת זאת הוכיחה בעבר שכשאין שליט בלתי מעורער בסביבה - הטאלנט שם פורח. לפני שלסנר הגיע להחריב את ראו (ובטעות הפך להיות מעולה), ראו הייתה מקלט מושלם מההרס שריינס עשה בWWE. לאשלי, מיז, מקנטייר, ביגי, רולינס, אוונס - כולם היו במצב מאוד מאוד טוב בראו, ללא מתאבק באנקר שיהרוס להם. אני מניח שאנחנו נראה תקופה דומה, כבר עכשיו אוונס, רולינס, ת'אורי וRkBro הרימו את הראש, קודי חזר לראו אבל הוא לא באנקר, ביאנקה עשתה את הבלתי יאומן (כי היא כל כך מוכשרת) והעיפה לעזאזל את בקי, ושארלוט אפילו לא נמצאת שם כדי להרוס הכל. ההנחה שלי היא שראו עוקפת את סמאקדאון, בזמן שהבראנד הכחול מתייבש לגמרי במהלך 2022. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • KillSwitch
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
#1,319
04-24-2022, 02:11 PM
(04-23-2022, 11:38 PM)master of doom כתב:  לגבי הקרבות שלו במניות האחרונות - מצד אחד אני מסכים שחלק מהקרבות יכלו לחסוך בזמן שהם קיבלו והמסר עדיין היה מועבר ושחלקם לא סיפקו את הסחורה, מצד שני קודם כל זה לא היה רק באשמתו, והוא בדר"כ שם אובר את מי שהיה צריך את זה, כולל רונדה. גם את לסנר הוא אמנם ניצח ברסלמניה בקרב שלדעתי היה לא רע, אבל הוא שם את לסנר אובר בסוף. אני גם לא חושב שהקרבות שלו ניסו לגנוב את ההצגה. הבנייה של הקרב שלו עם רולינס הייתה זוועה, לקרב עם ריינס זה די ברור שיהיה כמה חודשים כי ריינס היה בפיוד עם האות'וריטי ושיימוס לא היה שם למיינאבנט של רסלמניה. הם לא ניסו להוציא את הקרבות שלו יותר ממה שהם, אולי חוץ מבטיסטה שהיה נחמד אבל לא באמת מעניין.

לגבי המיינאבנטים - הקרב נגד אורטון היה בינוני, אבל עם קהל מותש אחרי הקרב הגדול בתולדות רסלמניה ( Wink ) היה להם קשה לייצר מיינאבנט טוב. הקרב נגד ג'ריקו היה חלש הרבה בגלל סיפור אידיוטי ולא מעניין, אם הם היו עושים אוסטין-האנטר במניה אני בטוח שזה היה מיינאבנט הרבה יותר טוב למרות שאוסטין היה אחרי שיאו. נגד ריינס המיינאבנט היה גרוע כי מלכתחילה ידעת איך זה ייגמר ולא רק מבחינת התוצאה, לא היה שם משהו שידביק אותך למסך או יגרום לך להפתעה. זה היה מיינאבנט חסר רגש. גם אם הם היו נותנים שם הצגת רסלינג ענקית בזירה זה לא היה הופך את זה למיינאבנט טוב.

אני לא חושב שטריפל H מבחינת רגש/עניין ברמה של מייקלס, אוסטין או רוק, ומבחינת סט יכולות סינה מתעלה עליו. אני חושב שהוא לא כזה גרוע כמו שאתה מצייר אותו. חוץ מזה, בהתחשב בזה שהראן שלו ב-NXT הוא אחת התקופות הטובות ביותר של ארגון רסלינג בשנים האחרונות, אני חושב שמגיע לו קרדיט.

(04-23-2022, 11:52 PM)master of doom כתב:  זה שבריי וויאט וזיגלר יצאו נקניקים בראמבל אני מסכים שאבסורד, אבל זה לא רק הוא. אי אפשר להגיד שההתנהלות הזאת של ה-WWE היא טריפל H, אתה צופה בכלל במוצר? הרוב המוחלט של המתאבקים הם ליצנים מוחלטים. הנה, עכשיו הוא כבר לא יכול להתאבק, אז מי שמתאבק נגד ריינס זה כוכב עולה חדש וצעיר בשם ברוק לסנר. הם לא היו נותנים את הראמבל לשיימוס, ולא יכלו לשים את ריינס נגד לסנר כי הם לא רצו שהוא יוצמד, ולא נגד אמברוס שקרב נגדו היה קובר את ריינס בהיטים. אני יכול להבין את הזכייה שלו.

למה להילחם נגדו חצי שעה ולא 10 דקות? זה לא הקרב הנכון. מיינאבנט צריך לדעתי להיות לפחות רבע שעה 20 דקות. אני יכול להבין גם את זה, הרעיון היה ליצור פיוד קשה שמסתיים בקרב קשה, אנחנו פשוט לא קנינו את זה כי זה היה מיינאבנט חסר רגש בגלל שזה צפוי, כי ריינס נדחף לגרון, כי ראינו את זה בצורה הרבה הרבה יותר טובה שנתיים לפני.

ממש לא אכפת לי אם הוא מרגיש טוב או רע לגבי כאלה שהוא שם אובר. כל עוד על המסך זה נראה טוב, אני אחיה עם זה.
אני אענה לשתי ההודעות שלך פה כי זה יותר הגיוני.
אתחיל מהסוף-אני לא אומר ש-HHH גרוע. ממש לא. אני אומר, שאיך שהוא רואה את עצמו ואיך שה-WWE רוצים שאנחנו נראה אותו רחוק שנות אור מהמעמד שלו באמת. טריפל H לא בטופ 10 שלי באופן אישי ואם אין פה עניין של אהבה אמיתית אני לא חושדב שהוא צריך להיות גם בטופ 15 של אף אחד. מדבר מבחינת גדולה כמובן.
הבעיה הגדולה שלי זה שיותר מידי פעמים במהלך ה20+ שנה האחרונות תסביכי האגו שלו הגיעו למסך וחירבו תוכניות או מתאבקים אחרים.

איזה מן מתאבק מגלומן לוקח את באטיסטה שלא התאבק 5 שנים, שלא בכושר גם להתאבק יותר מידי, ויחליט שהקרב הכי ארוך ברסלמניה יהיה נגדו. איזה מין טיפוס מוכן לבזבז 24 דקות יקרות בשביל קרב פרישה של חבר שלו אחרי שהוא נזכר שהחבר הזה הוא שחקן אקשן ממש מוצלח בהוליווד? אתה תבוא ותגיד לי "רגע, אם הוא כוכב, זה אינטרס של ה-WWE שהוא יהיה ברסלמניה. הוא רוצה קרב פרישה והם נתנו לו אותו." ואתה צודק. אבל החוצפה שהקרב פרישה יהיה דווקא נגד HHH, שלא הרוויח כלום מהניצחון, ויקח את רוב הספוטלייט, על זה אני מדבר.

לגבי לסנר. הוא שם אותו אובר באירוע הפחות רלוונטי. כמה רימאצ'ים מרסלמניה אתה באמת זוכר? עזוב גם את זה. הוא רצח לו את ההיט. לסנר בתקופה שלו נגד HHH היה הכי לא מעניין שהוא היה אי פעם. רק תראה אחר כך את העבודה שלו עם פאנק בלי חשק ותבין את ההבדל. הם אשכרה עשו קרב "פרישה" של האנטר והקהל לא התעניין, והפיוד המשיך! זה בתקופה לדעתי שלסנר היה מוקצב פר הופעה עוד ולא היה נותן להם עוד הופעות.

אם ריינס כמה חודשים בפיוד עם האותורטי, והוא לא נהיה אובר, אלא ההפך, אולי יבוא פול לווק מההנהלה ויגיד לטריפל H המתאבק "שומע, הסטורליין הזה לא ממריא, בוא ננסה משהו אחר?" במקום זה הם המשיכו עם זה, מעניין למה. נתנו לו לזכות בשביל הסוף הכי צפוי ברסלמניה. ובמקום לעשות משהו מגניב, נגיד רומן דופק לו סקוואש מפתיע ב-8 דקות, הם התאבקו חצי שעה! אתה זוכר איך הקהל הגיב בקרב הזה? הם אשכרה עודדו את טריפל H. עמוק בפנים אני בטוח שהוא היה מבסוט מזה. אבל אם המטרה הייתה לבנות את ריינס, באיזה שלב פול לווק או טריפל H לא השכילו להבין שאולי מה שקורה הוא 1.לא מעניין 2.פוגע בריינס 3.פוגע בשאר הרוסטר? כמובן שכחתי שדין אמברוז הפסיד להאנטר על הדרך. זה לא שה-WWE יכלו לעשות נגיד משולש של השילד ברסלמניה. אין פה קרב מתבקש או משהו. אני גם מבקש להזכיר שהאנטר הוא לא איזה מתאבק שרק עושה מה שאומרים לו, יש לו כוח בתקופה הזאת והוא אחראי להמון דברים, במודע הוא הלך לדבר הזה במחשבה שאם הוא יוצמד על ידי ריינס המעריצים יכבדו אותו. אותה טעות הם עשו עם טייקר והם יעשו שנה הבאה עם רוק. תשים לב שאתה נותן לי תירוצים שנאמרו בזמן אמת, הכל היה ברור והוא הלך לזה בעיניים פקוחות לחלוטין. כי זה טוב לעסקים? או כי זה טוב לו להחזיק שוב באליפות, שוב לעשות פרומואים של 20 דקות, שוב להיות במיין איוונט, שוב לזכות בכל הספוטלייט...

לגבי המיין איוונטים האחרים. בכל רסלמניה יכול להיות קרב אדיר שלוקח את האנרגיה מהקהל, החוכמה של מיין איוונט זה לעניין מספיק כדי שזה לא יקרה. אז ברסלמניה 32 כל הבוקינג היה מזעזע. ברסלמניה 25, אורטון היל בשיא שלו, מה התוצאה? הפסד. פיוד של כמה חודשים ואף שנים. לא מספק את הסחורה. אגב זה היה כמעט חצי שעה אחרי הקרב של טייקר ושון.

המיין איוונט עם ג'ריקו היה כמובן צריך ללכת לפני אחרון כי היה רוק-הוגאן. אבל נחש מי עשה לובינג לזה שאליפות ה-WWE לא יכולה לא להיות המיין איוונט.

אם אתה אחראי על טאלנט בצורה כזו או אחרת, ואתה שותף למהלך שלם שאומר "זין על כל הטאלנט פה, רק אני אמין, רק אותי הוא יכול להביס" מה זה אומר שאתה חושב על הטאלנט שלך? מתוך ה-200 מתאבקים שיש ב-WWE, טריפל H לא מצא אחד ראוי לעשות לו לובינג אצל וינס ולדחוף אותו? כל החברים מ-NXT ממש מודים לו שהוא דחף אותם לכל המתחרים.

(04-24-2022, 12:10 AM)Jon_M0xley כתב:  וואלה אני חיכיתי כל שנה למניה רק כדי לראות שוב את האנטר על המסך. רציתי לשמוע אותו חותך פרומו, רציתי לראות אותו בונה את הקרב מול היריב שלו השנה. הבנייה עם לסנר לדעתי הייתה טובה, עם בטיסטה גם, עם ריינס היה נחמד כי זה היה שקוף. הבנייה עם בראיין הייתה מעולה וגם הוציא את בראיין מצויין, הבנייה מול השילד בכללי היה אחלה.
בשבילי האנטר הוא ה-כוכב ורק בגללו אני רואה היאבקות, כל קרב שלו במניה רציתי שינצח(בראיין, טייקר, לסנר, סטינג, רולינס, ריינס, אנגל וראוזי) אבל ידעתי שזה לא יקרה כי צריך לבנות מתאבקים חדשים.
הייתי בעננים שהאנטר זכה בראמבל ובאליפות, לראות ריין שלו בתור בן אדם בוגר שמבין יותר בהאבקות מאשר ילד בן 12 ב2008.
אגב כדמות סמכותית באוטורות'י הוא היה זהב ושם אובר את בראיין, השילד, רולינס.

לגבי nxt האנטר לא היה צריך להתאבק שם וגם בקושי ראו אותו במסך שם. הוא נתן מוצר איכותי והיה ל"אלטרנטיבה" עד שaew הגיעו. אני מת שהוא ייקח את המושכות מוינס ואז אפשר לשבת ולהנות מהאירועים/ תוכניות שיהיו בראשי ולדעתי הן יהיו יותר מוצלחות ממה שיש כיום.
אם אתה מארק שלו, ואני לא אומר את זה כגנאי, אז זה שלך ואני מכבד את זה. לכולנו יש מתאבקים שאנחנו עוצמים עיניים על העוולות שלהם וזה סבבה, אין לי מה לנסות לשכנע אותך שהוא מקור כל הרשע ולך לנסות לשכנע אותי שהוא מקור כל הטוב.
רק אל תתאכזב כשתגלה שוינס לא יתן לו את המושכות בחיים.
(04-24-2022, 08:44 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  שליו, בגדול אתה צודק.
אבל - זאת התנהגות של כל מתאבק גדול בשלושים שנה האחרונות.
רוצה לשאול - איזה טופ-3 לא קבר מתאבקים אחרים בדרך?
קודם כל צריך לעשות הפרדה בתקופות לדעתי בשביל לענות על השאלה הזו. לכאורה, בשנות ה-90 כאשר התעשייה רתחה והיו המון ארגונים ומתאבקים והאבקות נכנסה למיין סטרים, הייתי מבין למה מתאבק מרגיש צורך "לשמור" על המקום שלו. אתה רוצה להיות תמיד במיין איוונט, אתה רוצה למכור הכי הרבה, אתה רוצה את החוזה הכי גדול. אתה לא יודע מה יקרה עוד 3 שנים. באופן אירוני לחלוטין זאת הייתה התקופה עם הכי הרבה מיין איוונטרים.

אם תסתכל על סטון קולד נניח, הוא היה סופר שמור כי הוא היה הטופ גאי, אבל האם הוא קבר מישהו? כל מי שנכנס איתו לפיוד יצא מהדבר הזה יותר טוב כולל טריפל H (שניצח את אוסטין שישה שבועות לפני רסלמניה 17, נקי!). כמובן שגם על אוסטין יש סיפורים כי הוא בחור עם גאווה ואגו, אבל הוא תמיד ראה את טובת הביזנס קודם כל. בכלל, בגלל שהיו המון מיין איוונטרים באותה תקופה אפשר להגיד שאנשים עשו ג'ובים אחד לשני. דה רוק לדעתי הוא אחד שיצאו עליו אובר המון, לא רק בקרבות. אנדרטייקר שהיה צריך שכב שכב בשביל כל אחד בקריירה שלו. כולל פאקינג קאלי.
מיק פולי היה טופ גאי והוא בנה קריירה לטריפל H, אורטון ואדג'. נתן לאוסטין, רוק וטייקר לצאת עליו אובר כמה וכמה פעמים.

אם תלך עשר שנים אחורה לעידן של הוגאן מן הסתם תגלה תמונה שונה וזה כי האלק הוגאן הוא חלאה אמיתית שעסק בלי הפסקה מאמצע שנות ה-80 עד אמצע שנות ה-2000 בקידום מאסיבי של איש אחד ושמו האלק הוגאן. הוא ללא ספק שם את האנטר בכיס הקטן ויכול ללמד אותו פוליטיקה. מהצד השני האלק הוגאן הוא באמת טופ 3 דראו בכל הזמנים, הוא באמת הוביל את החברה ליטרלי עשור ואחר כך הלך לחברה אחרת ויצר את האקט הכי חם למשך שנה וחצי. אז אומנם אני לא מצדיק את המעשים שלו אבל אני כן נותן לזה לגיטימציה. האנטר, אף פעם לא היה במעמד הזה וגם לא קרוב.

יותר מזה, תקופת השליטה שלו היא פאקינג שנות ה-2000! ב-2002 היה ל-WWE את הרוסטר הכי מוכשר שלהם אי פעם, הם לקחו כל מה שטוב מהמתחרים שלהם, רק הרוסטר המוגזם שלהם לפני 3-4 שנים והרוסטר של AEW היום יכולים להשתוות מבחינת טאלנט. בתקופה הזו, שהם מונופול שאין לו סכנה, שאפילו TNA עוד לא הוקמה, הוא שלט ביד רמה ופשוט חיסל מתאבקים. הרי כל השליטה אצלם, אפשר לעשות מה שרוצים, ודווקא אנחנו רואים 3 שנים של טריפל H שולט לסירוגין באליפות העולם, למה? האם היו לו קבלות? חודש אחרי רסלמניה 18 הוא הפסיד את האליפות שלו להאלק הוגאן (!) זה כמה וינס היה מרוצה מ-HHH הפייס ובצדק. ריין הטרור אחר כך זה משהו שאפשר למצוא עליו המון סרטונים ביוטיוב ואני אשמח לשלוח פי למי שרוצה. רשימת המתאבקים שהוא קבר ב-3 שנים האלה מרשימה. שימו לב, אני לא אומר ניצח, כי יש כאלה שהוא ניצח בצורה הגיונית, אלא קבר. אם זה קיין והדמות שלו, או RVD, הפיוד עם בוקר T, האיחור בג'וב לגולדברג שהרס לו את כל המומנטום וגם לו לרצות לעזוב את החברה ועוד ועוד. לא מדבר על סתם פיודים גרועים נגד סקוט סטיינר או פאקינג קווין נאש. כשהוא לא היה עם שון מייקלס בזירה, 95 אחוז מהזמן הוא הסריח אותה או קבר מתאבקים אחרים.
(04-24-2022, 11:05 AM)RoeeHardy כתב:  אחד הז׳אנרים האהובים עליי ברסלינג זה שליו וריגל מלכלכים על טריפל.

שתבין שפעם הייתי מלכלך איתו על האנטר אבל שומר לו מקום חם בלב. היום גם זה לא.

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
#1,320
04-24-2022, 02:15 PM
כמה שנים אנחנו אחרי ההילה של NXT, כבר שנתיים מהשיא? ומה יצא מזה באמת? בוקר ראשי זאת עבודה מאוד קשה, אבל לקבל יד חופשית ותקציב של WWE מכניס את זה לפרופורציה. בסוף, כמה כוכבים הוא יצר? כמה אנשים יהיו אלופים ראשיים בעוד 5 שנים?
כשהשילד היו בפיתוח אני זוכר הודעות בכספ שאומרות שעוד 5 שנים שלושתם יהיו אלופי עולם וזה באמת התגשם, וגם רולינס וגם אמברוס לא נראים כמו "WWE GUY" וזכו באליפויות, אז גם התירוץ הזה לא תופס.

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (712): « הקודם 1 ... 130 131 132 133 134 ... 712 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-06-2026, 03:15 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר