Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (712): « הקודם 1 ... 129 130 131 132 133 ... 712 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#1,301
04-22-2022, 11:02 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-22-2022, 11:03 PM על ידי wwehof.)
תלוי מי אתה ומה אתה.
סטרומן בתקופת הזהב שלו לא היה מדבר הרבה. הוא היה בא והופך אמבולנס. בא ולוקח איזה ענק (חושב שזה היה ביג שואו) מרים אותו ומעיף אותו דרך כלוב.

אני כבר לא רואה אז אני לא יודע מה העלילה יותר. רונדה היתה צריכה להגיע ולשבור כמה ידיים למתאבקות הפחות מוכשרות כמו נטליה (איך המתאבקת הגרועה הזאת נמצאת כל כך הרבה שנים בחברה. היה לה ואולי עדיין יש לה כל מיני קולות מעצבנים שהיא היתה עושה בקרב). הייתי מקריב גם את סשה בנקס. ממה שקראתי, הרבה רשמו כאן שהיא מוכשרת. אני פחות התרשמתי.

עריכה: אני רק אציין שסטרומן נראה הרבה יותר לגיטימי כאלוף מאשר ריינס הפחון בזמנו
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#1,302
04-22-2022, 11:28 PM
(04-22-2022, 11:02 PM)wwehof כתב:  תלוי מי אתה ומה אתה.
סטרומן בתקופת הזהב שלו לא היה מדבר הרבה. הוא היה בא והופך אמבולנס. בא ולוקח איזה ענק (חושב שזה היה ביג שואו) מרים אותו ומעיף אותו דרך כלוב.

אני כבר לא רואה אז אני לא יודע מה העלילה יותר. רונדה היתה צריכה להגיע ולשבור כמה ידיים למתאבקות הפחות מוכשרות כמו נטליה (איך המתאבקת הגרועה הזאת נמצאת כל כך הרבה שנים בחברה. היה לה ואולי עדיין יש לה כל מיני קולות מעצבנים שהיא היתה עושה בקרב). הייתי מקריב גם את סשה בנקס. ממה שקראתי, הרבה רשמו כאן שהיא מוכשרת. אני פחות התרשמתי.

עריכה: אני רק אציין שסטרומן נראה הרבה יותר לגיטימי כאלוף מאשר ריינס הפחון בזמנו

סטרומן סיפר ככה סיפור: "אני ממש חזק, אני מסוגל להפוך דברים, אני הולך לנצח את X ולהשיג את הY". זה גם לספר סיפור, אתה לא רואה מתאבק UFC כל שבוע עושה את המכונה של האגרוף עם המדד עוצמת פגיעה.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
#1,303
04-23-2022, 11:21 AM
אנחנו בנקודה שאני מעדיף את ג'יי אוסו כמתאבק יחידים.
ג'יי השתפר בתקופה שג'ימי היה פצוע, וג'ימי חזר פחות טוב. הקרבות של האוסוס עכשיו לא באותה רמה שהם היו לפני כמה שנים.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
#1,304
04-23-2022, 10:06 PM
-רונדה ראוזי כבר לא מעניינת ונראה שכבר לא דראו כמו פעם ואני מקווה שלא יהיה שנה הבאה ראוזי-לינץ'. תנו לסשה לגנוב עוד מופע.
-קודי רודס עשה צעד נכון ואני מקווה שיהיה אלוף ראשי השנה.
-לאדג' יש כמה קרבות טופ 10 בכל מיני סטיפולציות שונות (TLC יחידים וזוגות, הארדקור), וזה צריך לבוא לזכותו ולא לרעתו בראייה היסטורית.
-אחרי האלק הוגאן, טריפל H הוא החרא הכי גדול בתולדות התעשייה הזו. מלבד לרוצחים\אנסים כמובן. בדבר אחד בקריירה שלו טריפל H עקף את שון מייקלס, בלהיות חתיכת חרא. מקווה שהוא לא יהיה דמות סמכותית אף פעם בשום צורה. לא רוצה לשמוע פרומואים של 20 דקות ולא רוצה לראות את סטפני ואותו קוברים את כל הרוסטר. הוא המיין איוונטר הכי גרוע אי פעם (בטח ברסלמניה) והוא אף פעם לא היה דראו גדול כמו שהוא רוצה לחשוב.
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
#1,305
04-23-2022, 10:27 PM
(04-23-2022, 10:06 PM)Shalev_the rock כתב:  -רונדה ראוזי כבר לא מעניינת ונראה שכבר לא דראו כמו פעם ואני מקווה שלא יהיה שנה הבאה ראוזי-לינץ'. תנו לסשה לגנוב עוד מופע.
-לאדג' יש כמה קרבות טופ 10 בכל מיני סטיפולציות שונות (TLC יחידים וזוגות, הארדקור), וזה צריך לבוא לזכותו ולא לרעתו בראייה היסטורית.
-אחרי האלק הוגאן, טריפל H הוא החרא הכי גדול בתולדות התעשייה הזו. מלבד לרוצחים\אנסים כמובן. בדבר אחד בקריירה שלו טריפל H עקף את שון מייקלס, בלהיות חתיכת חרא. מקווה שהוא לא יהיה דמות סמכותית אף פעם בשום צורה. לא רוצה לשמוע פרומואים של 20 דקות ולא רוצה לראות את סטפני ואותו קוברים את כל הרוסטר. הוא המיין איוונטר הכי גרוע אי פעם (בטח ברסלמניה) והוא אף פעם לא היה דראו גדול כמו שהוא רוצה לחשוב.

אני מסכים לגבי הרוב בגדול.

הטייק שלי לגבי אדג' הוא לא "אדג' רע, כריסטיאן טוב".
אדג' אחלה. היו לו קרבות מעולים לאורך הקריירה, אני לא לוקח ממנו את זה.
אבל.
פיק אדג' תמיד נשען יותר על דמות מאשר יכולות זירה ונעזר בהארדקור בשביל להסתיר את העובדה שיכולות הזירה שלו ירדו אחרי פציעת הצוואר ב2002.
אדג' בפיק שלו היה היל WWE סטייל שהעלה קרבות טובים עם החשודים הקבועים, אלה שתמיד מעלים קרבות טובים, אבל לא מישהו שלקח יריב פחות טוב לקרב גדול.

יש מצב שאני פשוט מריר כלפי אדג' לאחרונה כי כבר תקופה ארוכה שאני לא אוהב את מה שהוא עושה.
זה מרגיש קצת כמו משבר גיל ה40 שלו שאנחנו רואים בשידור חי. כאילו הוא מודע לכך שברסלינג צריך להמציא את עצמך מחדש, אבל מה שיש לו בראש זה "אני אהיה אפל ומגניב" ולא רעיון אמיתי.
במשך שנה הוא חתך את הפרומואים הארוכים של "אני הולך לצד האפל שלי", ובהתחלה כולם חשבו שהוא פשוט הולך להיות ההיל שהיה פעם. מנצל ההזדמנויות האולטימטיבי. מניאק, נוכל ורמאי שמתגאה בכך. אבל זה לא זה. זה הברוד. זה בריי וויאט לייט. 
הקטע הוא שזה כמעט תמיד חרא. גם עם בריי וויאט היה המון המון המון חרא, אבל וויאט היה טוב בהנגשה של הדברים האלה ובאמת היה לו מוח יצירתי, אז לפעמים זה עבד. מלאכי בלאק עושה אותו דבר בארגון השני, וגם שם זה לא טוב. 
אבל אני לא חושב שזה רעיון רע מקריאטיב גרוע, אני חושב שזה באמת מה שאדג' רוצה לעשות. אני באמת מאמין שהוא חושב שזה הדבר הכי מגניב בעולם ושהוא הולך לקדם את דמיאן פריסט.

הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,729
אשכולות: 19
Likes Given: 1,269
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#1,306
04-23-2022, 10:31 PM
(04-23-2022, 10:06 PM)Shalev_the rock כתב:  -אחרי האלק הוגאן, טריפל H הוא החרא הכי גדול בתולדות התעשייה הזו. מלבד לרוצחים\אנסים כמובן. בדבר אחד בקריירה שלו טריפל H עקף את שון מייקלס, בלהיות חתיכת חרא. מקווה שהוא לא יהיה דמות סמכותית אף פעם בשום צורה. לא רוצה לשמוע פרומואים של 20 דקות ולא רוצה לראות את סטפני ואותו קוברים את כל הרוסטר. הוא המיין איוונטר הכי גרוע אי פעם (בטח ברסלמניה) והוא אף פעם לא היה דראו גדול כמו שהוא רוצה לחשוב.

טריפל H בתור דמות סמכותית ב-NXT הוכיח את עצמו, אנשים משתנים. והוא לא המיינאבנטר הכי גרוע אי פעם, רחוק מזה. הוא אף פעם לא היה ה-דראו, תמיד מי שהיה איתו היה המתאבק שעליו היו העיניים, אבל הוא כן אחד ההילים הכי גדולים בהיסטוריה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#1,307
04-23-2022, 10:33 PM
(04-23-2022, 10:06 PM)Shalev_the rock כתב:  -רונדה ראוזי כבר לא מעניינת ונראה שכבר לא דראו כמו פעם ואני מקווה שלא יהיה שנה הבאה ראוזי-לינץ'. תנו לסשה לגנוב עוד מופע.

אני מבין את מה שאמרת על האנטר..אבל אפשר הסבר איך הוא עבר את מייקלס של ה90s? אולי יש דברים שאני לא שמעתי..
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
#1,308
04-23-2022, 10:41 PM
(04-23-2022, 10:31 PM)master of doom כתב:  טריפל H בתור דמות סמכותית ב-NXT הוכיח את עצמו, אנשים משתנים. והוא לא המיינאבנטר הכי גרוע אי פעם, רחוק מזה. הוא אף פעם לא היה ה-דראו, תמיד מי שהיה איתו היה המתאבק שעליו היו העיניים, אבל הוא כן אחד ההילים הכי גדולים בהיסטוריה.

טריפל H כנוכחות מאחורי הקלעים ≠ טריפל H כדמות סמכותית על המסך.
אני חושב שעל המסך אנשים כמו האנטר, מייקלס והוגאן לא יכולים שלא לשים את עצמם אובר. הסיפור של דאקס הארווד על מייקלס מלפני כמה חודשים הוא הוכחה ברורה.

והנה נקודה למחשבה - אם המתאבקים של NXT היו כל כך חשובים לטריפל H והוא כל כך האמין בהם, למה הוא אף פעם לא שם אף אחד מהם אובר? למה הוא לא עשה את הג'וב לאדם קול או תומאסו צ'אמפה או ג'וני גרגאנו כל עוד הוא יכל?

הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,729
אשכולות: 19
Likes Given: 1,269
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#1,309
04-23-2022, 10:49 PM
(04-23-2022, 10:41 PM)McRainmaker כתב:  טריפל H כנוכחות מאחורי הקלעים ≠ טריפל H כדמות סמכותית על המסך.
אני חושב שעל המסך אנשים כמו האנטר, מייקלס והוגאן לא יכולים שלא לשים את עצמם אובר. הסיפור של דאקס הארווד על מייקלס מלפני כמה חודשים הוא הוכחה ברורה.

והנה נקודה למחשבה - אם המתאבקים של NXT היו כל כך חשובים לטריפל H והוא כל כך האמין בהם, למה הוא אף פעם לא שם אף אחד מהם אובר? למה הוא לא עשה את הג'וב לאדם קול או תומאסו צ'אמפה או ג'וני גרגאנו כל עוד הוא יכל?

אני חשבתי שהוא התכוון כדמות סמכותית מאחורי הקלעים, אבל בסדר. גם על המסך בסופו של דבר הוא שם אובר את בריאן, את השילד, את ריינס ורולינס כל אחד לחוד. הוא היה בטופ בקייפייב כשלבש את מגפי ההיאבקות באותה תקופה, אבל לא יצר לעצמו רגעים על הגב של מי שבאמת היה צריך את זה.

אם הוא היה פותח בפיוד ב-NXT עם מישהו אנשים היו מוצאים על מה להתלונן, על זה שהוא שוב דוחף את עצמו לסצנה כשלא צריך וכו', הוא לא היה צריך להתערב. אדם קול, צ'אמפה וגרגאנו היו מעולים בזכות עצמם, הם היו מגה אובר ולא היית צריך את טריפל H בשביל זה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • Jon_M0xley
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
#1,310
04-23-2022, 10:52 PM
(04-23-2022, 10:31 PM)master of doom כתב:  טריפל H בתור דמות סמכותית ב-NXT הוכיח את עצמו, אנשים משתנים. והוא לא המיינאבנטר הכי גרוע אי פעם, רחוק מזה. הוא אף פעם לא היה ה-דראו, תמיד מי שהיה איתו היה המתאבק שעליו היו העיניים, אבל הוא כן אחד ההילים הכי גדולים בהיסטוריה.
קיבל ערימה של מתאבקים מאוד מוכשרים ונתן להם זמן בזירה, כל הכבוד. לא המציא איזה משהו ולא עשה מהפכה. דאג תוך כדי שאתה ואני וכל אחד נבין שהוא המאסטרמיינד מאחורי זה ושהוא מגיע לכל אלוף ועושה איתנו תמונה ואל תשכח לתת קרדיט להאנטר!

תסתכל על כל הקרבות רסלמניה האחרונים שלו, לא משנה אם ניצח או הפסיד, תמיד הכי הרבה זמן, תמיד הבנייה היא כמה חודשים כי קודם כל חושבים על הקרב שלו. תמיד הוא לא עולה על הציפיות. הכי הרבה זמן ברסלמניה נגד באטיסטה, נגד רולינס, נגד אנגל וראוזי (!) נגד סטינג. אין אקט שלו שלא לקח את רוב הספוטלייט, כאילו הוא סטון קולד או האלק הוגאן. עזוב, הוא לא דה רוק או ג'ון סינה, וגם לא שון או ברט. האיש לא הוציא כלום מברוק לסנר בקרב שהסטיפולציה שלו הייתה שאם הוא מפסיד הוא פורש. אשכרה האקט הכי חם שלהם למשך כמה שנים בעשור הקודם כמעט נהרס בגללו. לפחות ברסלמניה נגדו הקרב של האנטר היה השני הכי ארוך, שנייה פחות מהיין איוונט.

ולמה שלא נדבר על מיין איוונטים. נגד אורטון ב-25? כישלון. נגד ג'ריקו ב-18? כישלון. נגד ריינס ב-32? נ ריין מגלומני ודוחה עם קרב של חצי שעה שלדעתי עובר ברמת הגועל שלו כל מיין איוונט כולל אלה של הרסלמניות הראשונות. בוודאי בעידן המודרני הכי גרוע. נגד סינה ב-22? אחלה קרב 3.25 כוכב. היה כיף להוריד לאדג' את האליפות בשביל זה.

הקרבות שלו הכי משעממים וגרועים וברט הארט צדק בנושא. יש לו כמה פיקים כהיל, בצורה אורגנית זה בשנת 2000 שהוא היה שם מדהים. בשנת 2002-2005 הרגעים הכי טובים היה לראות אותו מפסיד. ולא בקטע שהוא עושה את התפקיד שלו אלא בקטע שהוא מסריח את המסך. על טריפל H פייס אני אפילו לא רוצה לדבר, זה מביך.
(04-23-2022, 10:33 PM)SaHBK כתב:  אני מבין את מה שאמרת על האנטר..אבל אפשר הסבר איך הוא עבר את מייקלס של ה90s? אולי יש דברים שאני לא שמעתי..

ההבדל בין שון להאנטר הוא כזה.
שון היה חתיכת חרא מסומם ולא מקצועי שחשב רק על עצמו ורצה לקדם רק את עצמו ואת החברים שלו. הוא שינה כמה החלטות ולקח כמה אליפויות אבל הוא לא אחראי ישיר לקבירה של כל כך הרבה אנשים. הוא כן התנהג כמו חרא רציני.
בנוסף, שון היה מסומם כל התקופה. האנטר במודעות וללא חומרים במשך שנים דפק טאלנט אחרי טאלנט אחרי טאלנט. מ-RVD וג'ף הארדי עד דה רוק ובוקר T או קיין או אפילו אורטון ואדג'. על כל אחד מהם יש דוגמא וגם יש עו. כל פעם אני מגלה שהוא חתר אחרי עוד מישהו ועוד מישהו.
ההבדל שבניגוד לשון שעמדת הכוח שלו היא אליפות, עמדת הכוח של האנטר הייתה תמיד האוזן של וינס וסטפני.
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב
The following 1 user Likes Shalev_the rock's post:
  • RoeeHardy
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (712): « הקודם 1 ... 129 130 131 132 133 ... 712 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-06-2026, 03:16 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר