04-22-2022, 03:03 PM
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
04-22-2022, 05:50 PM
באמת שאני לא זוכר תקופה שבה החגורות כל כך משעממות ופשוט עיצוב מסריח. (WWE)
![]()
04-22-2022, 06:32 PM
(04-22-2022, 05:50 PM)SaHBK כתב: באמת שאני לא זוכר תקופה שבה החגורות כל כך משעממות ופשוט עיצוב מסריח. (WWE) אני לא אוהב את העיצוב, אבל הם לא ישנו אותו כי הם מתים על זה שהם יכולים לדחוף את הלוגו שלהם במקומות. כמו בסופרבול - הם העניקו חגורה לזוכים שזה חמוד ונחמד, ובזכות זה הלוגו שלהם היה בגדול על המסך. פרסום חינמי.
04-22-2022, 06:56 PM
(04-22-2022, 06:51 PM)lidoradir כתב: נקווה שדאריוס יחלים יחסית מהר, בינתיים נמשיך את הפוש יחידים לדאנטה.
04-22-2022, 07:32 PM
(04-22-2022, 06:51 PM)lidoradir כתב: וואי דאריוס אחד האנשים עם הכי פחות חוסר מזל ששמעתי עליהם. הוא רק בן 22 ובשנתיים האחרונות עבר כבר איזה 3 פציעות קשות.... רק בריאות והחלמה מהירה!
04-22-2022, 08:43 PM
תזכרו - לא משנה כמה אתם שונאים אותי בגלל שאני חושב שכריסטיאן יותר טוב מאדג', זה לא מתקרב לשנאה שיש לי כלפי עצמי בכל פעם שאני מקבל רעיון לאשכול גדול אחרי שאמרתי שאני לא פותח כאלה יותר.
04-23-2022, 01:11 AM
(04-22-2022, 08:43 PM)Rainmaker כתב: תזכרו - לא משנה כמה אתם שונאים אותי בגלל שאני חושב שכריסטיאן יותר טוב מאדג', זה לא מתקרב לשנאה שיש לי כלפי עצמי בכל פעם שאני מקבל רעיון לאשכול גדול אחרי שאמרתי שאני לא פותח כאלה יותר. הייפ. פאקינג הייפ.
04-23-2022, 01:53 AM
(04-22-2022, 06:51 PM)lidoradir כתב: לפעמים זה מרגיש כאילו יש כוחות על-טבעיים שמושכים לכיוון של דנטה מרטין כמתאבק יחידים. דאריוס יכל להיות אחלה בתור עצמו, אבל הוא נידון להיות מס' 2 לאחיו - בשלב הזה לפחות. נראה כאילו זה יצטרך להיות קרב במעלה הגבעה עבורו. מאחל לו החלמה מהירה.
04-23-2022, 02:35 AM
(04-21-2022, 06:59 PM)SaHBK כתב: מה הקטע של הדמות החדשה של רולינס? כדי להבין את רולינס של 2022 חייבים לחזור ל2019, או - השנה האחרונה בה סת' היה מיין איבנטר. הריין הגדול הראשון בתור פייס ראשי הוא לרוב חוויה מצלקת ב99% מהמקרים. וב2019 רולינס היה אחד הקורבנות הכי קשים שראיתי למקרה הזה ממש. תחשוב מה זה - אתה משקיע 15 שנה מהחיים שלך כדי להגיע לטופ של הארגון, סת' זוכה כפייס בצורה אותנטית באליפות האוניברסלית, סוף סוף מנצח את לסנר, סוף סוף יוצא מהצל של ריינס, סוף סוף עושה הכל לא כהיל עם צחוק גרוע - אלא כפייס שהקהל אשכרה תומך בו. ואז פתאום כל העולם משתבש. פתאום כולם התחילו להיות פמיניסטיים, והעולם בוחר בלא אחרת מאשר אישתך כדי להיות כוכבת יותר גדולה ממך. במשך 20 שנה לא היה ארגון אחר ברדאר, ופתאום - דווקא ב2019, דווקא בשנה של סת' - אספסוף מיפן מחליטים לגנוב את כל תשומת הלב ולפתוח ארגון WCW משלהם. אה - והזכרתי את הארגון הזה של האספסוף מיפן? כן, אז החבר הכי טוב שלו מחליט לעזוב את 'כלוב הזהב' התאגידי וללכת לחבר'ה האלה. פתאום בריי וויאט מחליט להכות בתדהמה את כל עולם הרסלינג עם הפינד, שברגע אחד בסאמרסלאם 2019 הופך להיות שיחת היום היחידה בתעשייה. פתאום ב2019 WWE נהיו לא קול, ובהתאם - סת' בעצמו נצבע (בעל כורחו) בצבע בז' מעפן ומזעזע של התאגיד, פתאום כולם אנטי, כולם סמארקים. מיותר לציין שסת' לא הגיב לזה בממלכתיות שמאפיינת אלוף ראשי בתאגיד של מאות מיליוני דולרים. פתאום סת' נכנס לויכוחי טוויטר עלובים, ועוד מעיז להפסיד בהם. פתאום הוא בטעות יוצר חולצה נמכרת בPWT הארורים, אלה של הבאקס. הריין שלו נאלץ להסתיים לפני שהוא רצה בגלל שהפינד (האקט בפועל הכי אובר ברסלינג באותה התקופה) הוכרז לקרב אליפות, אבל נתנו לסת' לנצח, אז במקום לאבד את האליפות - הוא איבד את הקהל, באחד מקרבות המפנה הכי מהותיים באותה התקופה (HIAC 2019). לא רק שזה לא הספיק, אלא גם שWWE מיהרו לתקן את הטעות ולהעיף מסת' גם את האליפות עצמה, ועכשיו הוא נשאר בלי כלום - בלי האליפות, בלי הקהל, בלי חברו הטוב, בלי תשומת הלב, אפילו בלי מקומו הטבעי כגבר של ביתו ומשפחתו. בלי כלום. בלי פקירין' כלום. וכל זה עוד לפני הקורונה. ב2020 הוא איבד חלק גדול מהויזואליות שלו כמתאבק - הוא התחיל להקריח ובו זמנית התחיל להשמין ולאבד שריר. הסטייבל שלו כשל והוא דה-פקטו הורד למיד/אפרקארד כדי לבדר את ריי ואת בנו המעפן דומיניק בסדרת קרבות מטישה שמשום מה התמקדה בעיניים. השלב הנוכחי של סת' - בתור ה.."דריפ גוד", נושא חלקים מכל התקופות האלה. בעיקרון בWWE יש רק דריפ אחד שבעצם משנה - האליפות הראשית. סת' נכנס למצב מנטלי בו הוא לא מאמין ביכולת של עצמו. אז הוא מכסה את עצמו בתלבושות מהודרות כדי להסתיר את העובדה שהוא עירום מאליפויות. לפני רסלמניה ב2020 לסת' היה פרומו מעניין בו הוא, לרגע אחד, נזכר מי הוא - הוא השפיל את אוונס על המיק' ממש לפני רסלמניה בכך שפשוט טרח להזכיר לאוונס את ההישגים האדירים שלו, ואוונס (מוכשר ככל שיהיה) לא מסוגל להתמודד עם עובדות כל כך חותכות. אבל מה - סת' עדיין הפסיד. והוא הפסיד שוב ושוב ושוב מאז. לאוונס, לסזארו, לאדג', לריינס, לקודי. סת' מפסיד קרבות גדולים. חוץ מSVS האחרון. הצלקת מ2019 מגיעה יחד עם חוסר אמון בעצמו. לקראת רסלמניה 38 סת' העביר עלילה בה הוא "מנסה להרוויח את מקומו ברסלמניה", מה שנראה לכל האחרים כמו בדיחה - הרי סת' הרבה מעל לרמה הזאת של לחפש בנרות מקום באירוע הכי גדול בשנה. הוא אחד הכוכבים הכי גדולים של הארגון. סת' הוריד את עצמו לרמה של אחרים כי הוא האמין שאין לו מקום טבעי (בניגוד לאשתו, לאדג', לריינס וכוכבים גדולים נוספים) ברסלמניה, והוא היה צריך סטירה מוינס מקמהן בעצמו שיזכיר לו לרגע אחד שהוא כוכב ענק. הרגעים הכי יפים בפרומואים של סת' הם כשהוא לרגע הופך להיות רציני לגמרי. לרוב באינטרקציות עם ריינס (הדמות המעניינת ביותר בהקשר של רולינס, כי על אף שרולינס הפסיד לריינס בראמבל, הוא שחרר את כל הארסנל שלו על ריינס בקלילות מדהימה וגרם לריינס לקרוס לגמרי מבחינה מנטלית), בפרומו מול סטיילס ברגע שסת' נלחץ ואומר שנגמר לו הזמן, כשאדג' מעיז לקרוא לסת' "אדג' לייט" והלאה. החלק המעניין בכל התהליך של סת' ב2022 הוא שלאט לאט סת' הרוויח את רוב הדברים שהפסיד ב2019. הוא יותר אובר מאשתו, שזה כבר סימן חיובי גדול עבורו. הוא חזר לכושר הזירה שהיה לו ב2019 - הוא קיבל את הריבועים בחזרה, הוא מצליח להשתמש ב100% מהארסנל שלו (כולל הפיניקס ספלאש, המהלך המורכב ביותר שלו, שהוא החזיר בסאמרסלאם 2021). הוא פתאום קול שוב - שזה הולם את הקהל הסמארקי. כשאתה מתאמץ אתה חרא, כשאתה זורק אתה מגניב. פתאום WWE נותנים פייט לAEW. החסמים היחידים שנשארו אצל סת' הם בעיקר פנימיים - הוא בפועל לוזר, אבל זה נטו כי הוא מאמין שהוא עדיין כזה. מנקודת המבט הזו - האינטרקציה שלו עם קודי מעניינת, כי קודי עשה את המסלול ההפוך לגמרי. 2019 הייתה (ותישאר תמיד) השנה הטובה ביותר בקריירה שלו, והוא צנח ב2021 ואיבד את כל הרלוונטיות שלו. כמו שתי רכבות עם אותו המסלול רק בכיוונים שונים - שחולפות זו על פני זו. האחד מצהיר שהוא מעוניין באליפות הראשית וטוב יותר מהאלוף הנוכחי, אבל בפועל לא ראוי למעמד הזה. והאחר שלא מאמין בעצמו מספיק כדי לזכות באליפות, אבל הרוויח את מקומו ואין ראוי יותר ממנו.
The following 13 users Like SwitchBlade's post:
• ANYS, Breakker, DarkArts, DGRI96, DvirTal, HandsomeDevil, Jon_M0xley, KB24, KillSwitch, master of doom, SaHBK, Shalev_the rock, The Tribal FISH |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|