04-16-2022, 05:26 PM
![[Image: 20231028-191921.gif]](https://i.ibb.co/y5XXMQx/20231028-191921.gif)
|
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 15.4.2022
|
|
04-16-2022, 05:26 PM
![]()
04-16-2022, 06:19 PM
באמת שהייתי משוכנע שדרו גולאק שוחרר באיזה גל שחרורים לפני שנה.
זה מצחיק, כי אני חושב שהוא ובריאן היו אמורים להיות סוג של גרסא מוקדמת של הBCC בשלב כלשהו, ואיפה הם היום...
04-16-2022, 08:03 PM
רידל ואורטון הם פשוט טאג נהדר.
בחייאת שלא יפרקו אותם. עדיין. בחייאת (2) - גם אם יפרקו אותם, שיתאמצו על סטוריליין טיפה יותר מורכב מאורטון התהפך על רידל.
04-16-2022, 08:06 PM
(04-16-2022, 06:19 PM)Rainmaker כתב: באמת שהייתי משוכנע שדרו גולאק שוחרר באיזה גל שחרורים לפני שנה. הוא שוחרר לפני שנתיים, ממש לפני רסלמניה 36. החתימו אותו כמה חודשים אחרי זה, לא זוכר למה.
04-16-2022, 08:09 PM
(04-16-2022, 08:06 PM)DarkArts כתב: הוא שוחרר לפני שנתיים, ממש לפני רסלמניה 36. זה היה משהו אחר לגמרי. החוזה שלו נגמר, הוא עזב ואז חתם על חוזה חדש וחזר.
04-16-2022, 08:10 PM
(04-16-2022, 08:06 PM)DarkArts כתב: הוא שוחרר לפני שנתיים, ממש לפני רסלמניה 36. לדעתי הכל תוכנן בשביל האנגל הזה עם שארלוט. תחשוב על זה, הוא משוחרר לפני שנתיים לא בצדק ואחרי קרב מעולה עם בריאן, ה-WWE יצרו היט נגדם והייפ לחזרה שלו, ועד שהם החזירו אותו הם השאירו אותו בהקפאה כמה חודשים. ואז בצעד גאוני הם מחזירים אותו ביחד עם הטופ היל של הנשים, שארלוט פלייר, כדי לבנות אפילו יותר הייפ בשבילו, ואז כדי להוציא את שארלוט אולטרה חזקה הם מוציאים אותה אובר על בייביפייס אהוב של הקהל שחזר אחרי שנתיים בערך מחוץ למסך. סטוריטלינג במיטבו. עכשיו אפשר לומר ששארלוט באמת שנואה בקייפייב.
04-16-2022, 08:16 PM
פרק מעולה של סמאקדאון השבוע, דעות בייבי :
- רומן ריינס יכול לקחת שבוע מנוחה ולא להופיע ב-TV, הוא הרוויח את זה בענק, הסטוריליין של רנדי אורטון ורידל נגד האוסוס בקלילות יכולים לתפוס את הספוט הזה, סגמנט פתיחה וסגירת התוכנית, לא הרגשתי את חסרונו של ראש השבט הפעם. - ריה ריפלי נגד נעומי היה טוב, מאצ'אפ טוב, כימיה נהדרת של השניים, זאת הריה ריפלי שאנחנו צריכים לראות. - אחלה מאדקאפ מוס שבעולם, הוא סבבה לגמרי בזירה, אחלה של קרב נגד הומברטו ואפילו הקהל לקראת הסוף תמך בו ונתן קצת פופים, אני מקווה שבשבוע הבא הוא ינצח גם את אנג'ל, זה כמובן יוביל לקרב נגד האפי קורבין ואני מקווה שגם שם יתנו למוס לנצח אותו ולהתקדם קצת בקארד. מאדקאפ מוס צריך שינוי גיר בדחיפות, אחרי שנעבור את זה נגיע לשיר שלו. - שארלוט פלייר נתנה פרומו מצוין, אחד מהטובים שלה בזמן האחרון זה בטוח, דרו גולאק חי, ביטדאון מעולה של הגדולה מכולם על הג'ובר גולאק, מגיע לו הספוט הזה, עדיין יש לי סיוטים מהחרא קרב שבירת אצבעות נגד בריאן שהוא נתן לפני כמה שנים. מקווה שברסלמניה באקלאש השניים ינצלו את הסטיפולציה וישתמשו בחפצים ונקבל מה שמגיע לנו, קרב הרבה יותר טוב מרסלמניה. - דרו מקנטייר נגד סמי זיין זה אחלה של פיוד. מקנטייר מצוין וחייב בחודשי הקיץ(יולי-אוגוסט-ספטמבר) להיות בקרבות המרכזיים על אחת מהאליפויות הראשיות, אני מוצא את עצמי נהנה ממש מסמי זיין, לא משנה מה הפיוד שלו, לא משנה מה זורקים עליו... הוא פשוט מוציא את המקסימום מכל דבר ואני נהנה מזה, שאפו. - ריקושט נגד ג'ינדר מאהל היה טוב מאוד, יופי של קרב מהיר, אני לא חושב שיש קרב של ריקושט שאי אפשר להנות ממנו, הוא פשוט אדיר, כל הספוטים שהוא עושה מצוינים, שמח לראות את ריקושט שומר פעם שנייה ברציפות על האליפות הביניבשתית. - רידל נגד ג'ימי אוסו היה תענוג כמובן, פיוד גדול על איחוד אליפות הזוגות, ה-RKO של רידל על ג'ימי אוסו היה מטורף. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|