04-14-2022, 10:03 PM
מוקדם מדי להגיד ביי ברצלונה?
![[Image: main-large.gif]](https://i.ibb.co/3y6GvDGh/main-large.gif)
|
|
|
04-14-2022, 10:25 PM
3 פרנקפורט
זה משחק בית של פרנקפורט, עשרות אלפי צופים שלהם בתוך הקאמפ נואו, הקאמפ נואו צבוע לבן. ברצלונה בדרך להדחה ענקית וסיום עונה בלי שום תואר. ![]()
04-14-2022, 11:31 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-14-2022, 11:33 PM על ידי ParadigmShift.)
(04-14-2022, 10:25 PM)lidoradir כתב: 3 פרנקפורט אני מתבייש בקהל של בארסה. מזכירים את הקהל של מכבי כדורסל בפינוק ובאהדת ההצלחות. לפחות קלאסיקו היסטוריה עשינו מהעונה המקוללת הזאת עריכה: לפי מה שהבנתי, הקהל של פרנקפורט קנה כרטיסים מהאתר של בארסה, וההנהלה ישבה בחיבוק ידיים. בגלל זה הייתה מחאת אוהדים למי ששם לב במחצית השנייה
04-15-2022, 12:06 AM
אני אמנם לא בנאדם מבוגר במיוחד, אבל עברתי הרבה חרא עם בארסה. עברתי השפלות, עברתי מהפכים שהקבוצה קיבלה בראש, עברתי 8-2 ו 4-0 על הבמה הכי גדולה שיש, עברתי השפלות מרונאלדו ומדריד. היום אני מתבייש להיות אוהד של בארסה יותר מכל יום אחר. הייתי מעדיף לקבל 6-0 על הדשא עם 60 אלף אוהדים בלאוגראנה ולא להפסיד 3-2 עם 60 אלף אוהדי פרנקפורט בקאמפ נואו. בעמוד הרשמי שלהם הם אשכרה הסתלבטו עלינו וכתבו שלא צריך שערי חוץ כשיש לך שני משחקי בית.
אם חשבתי שה8-2 היה אם כל הביזיונות, כנראה שתמיד יש תחתית גדולה יותר לרדת אליה. העניין זה שהכתובת הייתה על הקיר, פשוט לא טיפלו בזה. בקלאסיקו הסופרקופה ב-2017 שהפסדנו למדריד 3-1 גם הייתה כמות מטורפת של אוהדי ריאל ביציעים, ובמקום לתת בראש לאותם מנויים חארות המועדון לא עשה כלום וזאת התוצאה. אפילו לא באלי לדבר מקצועית על המשחק. אני רק אגיד שזאת קריאת השכמה די טובה, שלמרות הקלאסיקו ולמרות הכל עדיין יש לנו חוסרים בהרבה עמדות והדרך לשיקום עוד ארוכה, אנחנו רחוקים מהטופ האירופי. אני באמת מלא בגועל עכשיו.
04-15-2022, 12:08 AM
(04-14-2022, 11:31 PM)ParadigmShift כתב: אני מתבייש בקהל של בארסה. מזכירים את הקהל של מכבי כדורסל בפינוק ובאהדת ההצלחות. לפחות קלאסיקו היסטוריה עשינו מהעונה המקוללת הזאת יכול להיות שההנהלה באמת שמה זין על זה שהם קנו כרטיסים ואם כן הם צריכים ללכת הביתה. יותר הגיוני לי שזה ספסרים, כי הקטאלונים הם עם חרא בכל מה שנוגע לכדורגל וללתמוך בקבוצה, הם הקהל הכי גרוע בעולם. שים 60 אלף קוקסינלים כמוהם מול 100 כמוני ולא ישמעו אותם לרגע, מבטיח לך.
04-15-2022, 12:29 AM
(04-15-2022, 12:08 AM)master of doom כתב: יכול להיות שההנהלה באמת שמה זין על זה שהם קנו כרטיסים ואם כן הם צריכים ללכת הביתה. יותר הגיוני לי שזה ספסרים, כי הקטאלונים הם עם חרא בכל מה שנוגע לכדורגל וללתמוך בקבוצה, הם הקהל הכי גרוע בעולם. שים 60 אלף קוקסינלים כמוהם מול 100 כמוני ולא ישמעו אותם לרגע, מבטיח לך. זה לא הקטאלונים, זה התיירים. כל האידיוטים השימושיים שבאים למגרש חמושים במקלות סלפי וחיוך מאוזן לאוזן שבא לך לשבור להם שן. אספר לך סיפור: לפני 4 שנים בערך הייתי במשחק של בארסה ולידי ישב סיני יחד עם חמולה של סינים. כשניגנו את ההמנון של בארסה הוא שאל אותי אם זה ההמנון הספרדי. כשפיקה הבקיע הוא צעק מסי מסי. כשג׳ירונה הבקיעה הוא בדיוק צילם לייב לאינסטגרם וצרח משמחה בגול. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות. אחרי שהבנתי שלשם הולך הכדורגל האהוב שלנו אז הבנתי שלבכות. הקטאלונים עצמם אמנם לא אולטראס סרבי, אבל אוהדים נאמנים וחלקם אפילו די פנאטים (אוהדי בארסה אפילו רצחו פעם אוהד אספניול בלינץ׳). האמריקאים, ההודים, הסינים והקוריאנים זה הסרטן של המועדונים הגדולים. לא אכפת לי כמה כסף הם מכניסים אם הם לוקחים את הנשמה.
04-15-2022, 12:45 AM
(04-15-2022, 12:29 AM)ParadigmShift כתב: זה לא הקטאלונים, זה התיירים. כל האידיוטים השימושיים שבאים למגרש חמושים במקלות סלפי וחיוך מאוזן לאוזן שבא לך לשבור להם שן. אספר לך סיפור: לפני 4 שנים בערך הייתי במשחק של בארסה ולידי ישב סיני יחד עם חמולה של סינים. כשניגנו את ההמנון של בארסה הוא שאל אותי אם זה ההמנון הספרדי. כשפיקה הבקיע הוא צעק מסי מסי. כשג׳ירונה הבקיעה הוא בדיוק צילם לייב לאינסטגרם וצרח משמחה בגול. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות. אחרי שהבנתי שלשם הולך הכדורגל האהוב שלנו אז הבנתי שלבכות. הקטאלונים עצמם אמנם לא אולטראס סרבי, אבל אוהדים נאמנים וחלקם אפילו די פנאטים (אוהדי בארסה אפילו רצחו פעם אוהד אספניול בלינץ׳). האמריקאים, ההודים, הסינים והקוריאנים זה הסרטן של המועדונים הגדולים. לא אכפת לי כמה כסף הם מכניסים אם הם לוקחים את הנשמה. אחי הכרטיסים האלה שייכים לקטאלונים, לחברי מועדון שמספסרים אותם אחר כך למי שרוצה בסכום גבוה יותר. בקלאסיקו שהייתי בו ספסרו כרטיסים ב-2500 יורו, מבחינתם זה עסק לכל דבר. התיירים האלה הם בדיוק כמו אוהדי פרנקפורט, אנשים ששילמו כסף לחבר מועדון של בארסה כדי שיוכלו לראות את המשחק ביציע של בארסה. אולי באמת הגיע הזמן להחזיר את הבוישוס... ולשסות אותם בכל החארות האלה שמחזיקים בכרטיסי מנוי של בארסה ומונעים מאחרים שרוצים לעודד גישה למשחקים, כדי לנפח את הכיס שלהם. אנשים כאלה צריכים להיות מורחקים לכל החיים מברצלונה, לא לתת להם גישה לערוץ בטלוויזיה אפילו. מביש כמה האוהדים שלנו לא אוהבים כדורגל, ביזיון.
04-15-2022, 07:28 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-15-2022, 07:28 AM על ידי ParadigmShift.)
(04-15-2022, 12:45 AM)master of doom כתב: אחי הכרטיסים האלה שייכים לקטאלונים, לחברי מועדון שמספסרים אותם אחר כך למי שרוצה בסכום גבוה יותר. בקלאסיקו שהייתי בו ספסרו כרטיסים ב-2500 יורו, מבחינתם זה עסק לכל דבר. התיירים האלה הם בדיוק כמו אוהדי פרנקפורט, אנשים ששילמו כסף לחבר מועדון של בארסה כדי שיוכלו לראות את המשחק ביציע של בארסה. מסכים עם כל מילה. שיבינו שיש משהו מאחורי הקאמפ נואו ושזה לא מקום להצטלם למחוא כפיים ולסמן וי. זה ככה גם בקבוצות אחרות אבל המצב בברצלונה חמור יותר
04-15-2022, 01:43 PM
(04-15-2022, 07:28 AM)ParadigmShift כתב: מסכים עם כל מילה. שיבינו שיש משהו מאחורי הקאמפ נואו ושזה לא מקום להצטלם למחוא כפיים ולסמן וי. זה ככה גם בקבוצות אחרות אבל המצב בברצלונה חמור יותר שמע האנשים האלו קנו מנוי שלמו עליו כהוגן, זכותם לעשות איתו מה שהם רוצים.
Mission Complete
04-15-2022, 03:03 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-15-2022, 03:04 PM על ידי ParadigmShift.)
(04-15-2022, 01:43 PM)Vincent McMahon כתב: שמע האנשים האלו קנו מנוי שלמו עליו כהוגן, זכותם לעשות איתו מה שהם רוצים. גם זכותי ביום כיפור ללכת מול דתי ולאכול ולשתות מול הפנים שלו ברעש. יש הבדל בין אני יכול לעשות ובין אני אעשה. אני לא צריך להסביר לך מה קבוצה מסמלת בחיים של האוהדים שלה, בטח קבוצת אוהדים כמו ברצלונה. אבל למי אני מנסה להסביר, וינסנט קנדי… בנאדם שמחכה לחגים ולימי הולדת כדי לפטר עובדים.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|