Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 91 92 93 94 95 129 הבא »

דעה לא פופלרית - רומן ריינס הורס את הWWE

סקר: מסכימים עם הדעה?
כן
לא
[הצג את תוצאות הסקר]

עמודים (6): 1 2 3 4 5 6 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
דעה לא פופלרית - רומן ריינס הורס את הWWE
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,053
אשכולות: 45
Likes Given: 646
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-08-2022, 07:53 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-08-2022, 08:02 PM על ידי Cenation.)
אני אציג דעה אישית שלי שיכול להיות שהיא לא פופולרית ומעניין אותי לשמוע גם מה הדעות של החברים פה בפורום

רומן ריינס והדמות שיצרו לו פשוט הורסת את הWWE

כשאני אומר את זה אני לא מתכוון לרומן ריינס עצמו, וזה למה אני מתחיל דווקא עם זה כי חשוב להדגיש שאני מעריך מאוד את רומן ריינס ואין לי בכלל ספק שבסופו של דבר הוא יחשב לאחד המתאבקים הגדולים ביותר שיצאו מהארגון הזה, ככל הנראה TOP 5 בהיסטוריית הארגון.

אבל הדמות שבארגון יצרו לו פשוט הורסת לגמרי את כל העניין וכל "הריגוש" בצפייה בWWE.
זה לא סוד שבשנתיים-שלוש האחרונות הWWE דיי בירידה משמעותית ממה שהיה בתחילת העשור הקודם, זה קרה גם בגלל הקורונה, גם בגלל נשירה של מתאבקים איכותיים מאוד לAEW (פאנק, בריאן, ג'ריקו, אמברוז, אדם קול, קית לי, הארדי בויז, ביג שואו, סמואה ג'ו וכו'), גם בגלל שחרור של מתאבקים איכותיים (דה פינד, סטראומן וכו') ומעוד כמה סיבות נוספות.

עכשיו הרוסטר הנוכחי של הWWE הוא דיי חלש ומאוס, מעבר למספר מתאבקים בודדים (רולינס, ריינס, אדג', סטיילס, אורטון, לסנר, לאשלי, אואנס, מקינטייר ובאלור) כל שאר הרוסטר בינוני עד חלש ברמה דיי עלובה, וגם מהשמות שציינתי החזקים ביותר הם רק השישה הראשונים.

כבר תקופה ארוכה מאוד שבWWE מתקשים להביא סופרסטארים חדשים שבאמת יכנסו ויעשו פה טירוף, כאילו הדבר האחרון האמיתי שWWE ייצרו היה דה שילד לפניי עשור ומעבר לזה חוץ ממקרים מאוד בודדים לא הצליחו לייצר סופרסטארים חדשים שיישנו את כללי המשחק ויכניסו באמת קצב אמיתי לאירגון.

עכשיו איך כל זה קשור לדעה שלי שרומן ריינס פוגע בארגון?
אז אני אסביר - כבר למעלה משנה וחצי שריינס מחזיק באליפות, בהתחלה זה היה נחמד והכל טוב ויפה, אבל עכשיו זה לדעתי כבר פשוט מאוס ודיי עלוב לדעתי, הוא הצליח לרמוס כל סופרסטאר אפשרי, מג'ון סינה ועד ברוק לסנר, באמת עבר כל מתאבק אפשרי בדרך שלו ולא השאיר סיכוי לאף אחד שנכון לעכשיו בטווח הקרוב נראה שבאמת מתאים לנצח אותו.

עכשיו, כשהארגון נמצא בתקופה קשה שאפילו לרסלמניה לא מצליחים שנתיים ברציפות להעמיד קארד חלומי כמו שמתבקש, להמשיך עם הדמות הזאת של ריינס זה פשוט טעות גדולה בעיניי, זה מרגיש שהוא OWERPOWER בצורה מוגזמת מאוד לעומת שאר המתאבקים באופן שזה כבר לא פרופורציונלי ובשבילי לפחות הקרבות שלו הפכו כבר ללא מעניינים ולא מרגשים כי כל פעם במשך תקופה ארוכה מאוד הכל פשוט חוזר על עצמו ואין שום דבר חדש.

בנוסף לזה כל הבנייה שלו היא על הפנים, כל המשחק הזה עם פול היימן ולסנר, והאוסוס שכל פה עוזרים לו לנצח לא נקי, זה פשוט מסריח.
גם בתקופות של פעם שפאנק למשל החזיק באליפות לזמן ארוך מאוד, לפחות הקרבות שלו היו קרבות טובים עם סיפור באמת מעניין מאחורי הכל והיו מתאבקים מספיק חזקים בארגון שהיו יכולים לספק הרבה קרבות טובים נוספים לאירועים שהיו.

לסיכום לדעתי בWWE צריכים לעשות בקרבות שינוי של 180 מעלות ולחשוב על דרך יצירתית חדשה לעניין את הצופים ואו לחילופין להחזיר מתאבקים איכותיים מAEW או להתחיל לתת פוש למתאבקים צעירים עם פוטנציאל, כי לפי איך שזה נראה אנחנו נכנסים לבור ללא תחתית שהכל פשוט חוזר על עצמו והופך ללא מעניין

[Image: Screenshot-3.png]
הגב
The following 1 user Likes Cenation's post:
  • RoeeHardy
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,825
אשכולות: 59
Likes Given: 4,469
04-08-2022, 09:48 PM
אני מחבב את הדעה, אבל לא מסכים איתה ב100.

תראה - אפשר לומר שריינס הורס את WWE, אבל בתור מה - בתור ארגון היאבקות?
WWE הם כבר מזמן לא ארגון היאבקות. 

אחת המסקנות שנפלו עליי במהלך רסלמניה הייתה שWWE השלימו לגמרי את המעבר שלהם מרסלינג לבידור, ב100%.
אנשים פה מדברים על כמה כוכבים היה ריינס לסנר ועל האם מלצר צודק או טועה, כשבפועל זה קרב שהצלחתו נמדדת באופן הרבה יותר מדויק עם מטריקות אחרות כמו - כמה דיברו עליו ברשתות החברתיות, כמה קונים היו לאירוע, כמה אנשים הגיעו לאולם וכמה מנויים חדשים נוספו לנטוורק. 

כתבתי בעבר שהבעיה הגדולה בריינס היא שהוא פשוט לא כזה מוכשר, ואני עומד מאחורי המילים האלה.
הוא מתאבק שנעזר במיליון ואחד עזרים כדי להתנהל בפרומואים ובזירה, הוא רחוק מלהיות חכם ומוכשר כמו סינה, אוסטין, ברט, טייקר והאנשים הנוספים שסחבו את הארגון עליהם. הוא נושא הלפיד הגרוע ביותר, מבחינת איכות טאלנט, ב20-30 שנה האחרונות. 

מצד שני - ריינס הוא גם הראשון שלא באמת מנסה להיות מתאבק.
קח את ברט הארט, זה רסלר בכל רמ"ח איבריו, זה הבאנר שהוא נשא על עצמו ועל הקריירה שלו, קח את סינה או רוק - אלה יצורים קצת יותר היברידיים, אבל עדיין מתאבקים ללא ספק.
קח את ריינס, תסתכל עליו, ותראה שהאפיל בהופעה שלו הוא יותר דומה לזה של שחקן מאשר לזה של מתאבק. 

הלחם והחמאה של מתאבק זה לשדר לך את תחושותיו בזירה באמצעים לא מילוליים, אבל השחקן ההוליוודי הממוצע לא מסוגל לעשות את זה (וגם לא צריך, כדי להיות מוצלח), אז בהתאם ריינס השחקן יאמר לך מה הוא מרגיש, מה כואב לו ומה עובר עליו. הסצנה בה ריינס מאבד את הכתף שלו אחרי הקימורה של לסנר יותר מזכירה סצנת-שיא בסרט של מארוול מאשר קרב רסלינג, זה לא רסלינג - זה בידור. 

אם אנחנו שופטים את WWE במטריקות של NJPW ושל AEW - אתה מקבל ארגון גרוע מאוד. אין לך כמעט רסלינג, הכל שטחי וטיפשי, הזלזול באינטליגנציה של האוהד הקבוע הוא מעליב, אין אפיל של רסלינג.
אם אתה מסתכל על WWE כמו שאתה מסתכל על too hot to handle בנטפליקס - אתה מקבל תמונה יותר מדויקת של מה הם מנסים להיות, ואתה יותר נהנה. 

אגב זה גם עובד הפוך - כשAEW מנסים להיות WWE (שיט בידורי כמו שאקיל אוניל או סטיפן אמל, כל החברים המפורסמים של קודי, באטל רויאל גורים, קרב בריכת המיץ תפוזים), אתה מקבל זבל טהור. הם לא טובים בזה כמו WWE. יש לך מישהו כמו סת' רולינס שלא רוצה להיות בזירה במינון גבוה, לעומת מישהו כמו מוקסלי או דניאלסון - וכל טאלנט בוחר בהתאם את הארגון אליו הוא משתייך.

WWE מביאים אותו קהל לאירועים שלהם - אותו בן אדם שאמור להינות מלוגאן פול מול מיז אמור להינות מרומן ריינס מול לסנר, בהתאם - ריינס מול לסנר לא יכול להיות אומגה מול אוקדה. 

ספציפית בנוגע לריינס - הוא שורף טאלנט בקצב מסחרר, כי הוא לא מאוד מאוד טוב ולא באמת יודע איך להעצים את היריבים שלו. אבל זה בסדר, בסרט הבא יצא גיבור חדש שיתגבר על ריינס.
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 5 users Like SwitchBlade's post:
  • Cenation, Kamigoye, karusi, KillSwitch, SaHBK
חפש
הגב
TwistedBliss מנותק
The All Mighty
**
תגובות: 326
אשכולות: 0
Likes Given: 79
04-09-2022, 10:12 AM
קצת צבוע מצידך להגיד את זה בתור מעריץ של ג'ון סינה.

רומן לא הורס את WWE הוא הציל את הWWE.
[Image: ezgif-com-effects.gif]
[Image: ric-flair.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,164
אשכולות: 9
Likes Given: 483
04-09-2022, 10:27 AM
ג'ון סינה של 2006 ועד לאיזו שנה שתבחר. כשהשיא הוא ג'ון סינה פצוע, מודיע שחוזר, מקבל משום מקום קרב מול כריס ג'ריקו ועוד מנצח.

אז כמו שסינה השתפר לאורך השנים, למד לשכב על הגב עבור מתאבקים אחרים ולהוציא סטוריליינים אדירים ולא רק קרבות של 15 דקות מפוצצים אותו ואז 5 מהלכים וניצחון - גם ריינס עוד יעלה רמה.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
04-09-2022, 10:49 AM
(04-09-2022, 10:27 AM)ser duncan the tall כתב:  ג'ון סינה של 2006 ועד לאיזו שנה שתבחר. כשהשיא הוא ג'ון סינה פצוע, מודיע שחוזר, מקבל משום מקום קרב מול כריס ג'ריקו ועוד מנצח.

אז כמו שסינה השתפר לאורך השנים, למד לשכב על הגב עבור מתאבקים אחרים ולהוציא סטוריליינים אדירים ולא רק קרבות של 15 דקות מפוצצים אותו ואז 5 מהלכים וניצחון - גם ריינס עוד יעלה רמה.

אני לא חושב שסינה השתפר לאורך השנים מהבחינה הזאת.
כן - ג'ון סינה של 2006 הוא לא באמת טאלנט שמסוגל להרים טאלנט אחר, אבל ג'ון סינה של 2010 והלאה היה יכול בקלות להרים את כל מי שרצה, אבל בחר שלא לעשות כך. 

סינה ב2009-2013 זה מישהו שאפשר להקביל לביבי, במובן של.. הוא כל כך חכם יותר מכולם - שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה. וזה מה שהיה מפחיד כל כך בלעבוד עם סינה. סינה בחר לא להרים את נקסוס, זה לא שהוא לא יכול (כמו ריינס). 
מה שסינה עשה לזאק ריידר ב2012.. וואה וואה, זה שיעור למופת בפוליטיקה והרס. זה היה פשוט מדהים. סינה יכל להרים את הבחור הזה אם הוא באמת היה רוצה, או יותר טוב מזה, לעזוב אותו לנפשו. אבל סינה אקטיבית שרף טאלנט בתקופה הזאת - בשונה מריינס בעיניי.
זו גם התקופה בה הנרטיב של סינה סביב העבודה שלו והמהות שלו בWWE התחיל להתעצב, ואז אפשר לראות בדיעבד כמה הוא חכם - הרבה יותר מכל מתאבק אחר שהיה באזור באותה התקופה. 
הטאלנט הראשון שסינה קידם בצורה לא אירונית היה סת' רולינס ב2015. עד אז לא היה דבר כזה לעבוד עם סינה ולהרוויח מזה, אפשר לשאול את ריידר, נקסוס או אפילו את בריי וויאט. וזה כי ג'ון סינה בחר לא לקדם אותם על אף שהיה יכול.

ריינס זה מישהו שאני מניח שאין לו כוונות זדוניות כמו של סינה. הוא יודע שהוא על דרך המלך ואף אחד לא יוכל להזיז אותו משם. חוץ מתקופה בה מקנטייר עקף אותו - יש לו מאז 2012 את הלוק הכי טוב בפער בWWE (למעט תקופת השומן והזקן הצרפתי של 2017). הוא בן משפחה של רוק, הוא תכף בהוליווד, הוא מסודר. אם הוא היה מספיק מוכשר כדי להרים אחרים - הוא היה עושה את זה. אבל הוא לא. בשלב הזה בקריירה שלו - סינה יכל להרים את מי שרצה. לכל אחד מהם יש סיבות אחרות לגמרי ללמה הם לא טובים בספוט שלהם. 
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
Likes Given: 445
04-09-2022, 12:26 PM
חייב להגיד, סיפור עם נבל ממש חזק שאי אפשר לנצח הוא לא בהכרח רע, אפשר לעשות אותו טוב.
האחריות היא על הכתיבה והביצוע וכל זה מן הסתם.
בספורט בכללי הנרטיב של "קבוצה בלתי מנוצחת שאי אפשר לעצור" יוצרת את הרגעים הכי טובים, אני ספציפית חושב על הNBA, הגמר ב2011 ו2016 בוקינג מושלם של אנדרדוג נגד גוליית מפלצתי (ערבוב אנלוגיות תסלחו לי).
אבל ראינו את זה גם בהיאבקות, אוקדה הוא הדוגמה הכי טובה.
ורומן כן ממש מוכשר לדעתי (לא אוקדה אבל ממש מוכשר), הוא סופרסטאר נדיר, לא תמצאו הרבה כמוהו, במיוחד בגרסה הנוכחית שלו.
זה פשוט נכשל בדקויות וכל מב שסביבו.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
04-09-2022, 12:55 PM
(04-09-2022, 12:26 PM)Kamigoye כתב:  בספורט בכללי הנרטיב של "קבוצה בלתי מנוצחת שאי אפשר לעצור" יוצרת את הרגעים הכי טובים, אני ספציפית חושב על הNBA, הגמר ב2011 ו2016 בוקינג מושלם של אנדרדוג נגד גוליית מפלצתי (ערבוב אנלוגיות תסלחו לי).

גרמת לי לחשוב על אלה שכתבו את התנ"ך כזה יושבים בישיבת קריאטיב..
מישהו מהם אומר שצריך לשים את דויד המלך אובר כדי שיהיה האלוף הראשי הבא של היהודים, אבל שאול מסרב לקחת את ההצמדה בשלב הזה, אז הם בונים את גוליית כמונסטר היל נטו כדי שדויד ינצח אותו, ואז דויד מקבל קרב אליפות ואשכרה מנצח את גוליית בסקוואש. 

צוות הקריאטיב של התנ"ך > צוות הקריאטיב של WWE
הגב
The following 8 users Like SwitchBlade's post:
  • Agent O22, Coquina Clutch, DarkArts, m0tti, Mad King, Rollins, SaHBK, The Visionary
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
Likes Given: 445
04-09-2022, 01:09 PM
(04-09-2022, 12:55 PM)SwitchBlade כתב:  גרמת לי לחשוב על אלה שכתבו את התנ"ך כזה יושבים בישיבת קריאטיב..
מישהו מהם אומר שצריך לשים את דויד המלך אובר כדי שיהיה האלוף הראשי הבא של היהודים, אבל שאול מסרב לקחת את ההצמדה בשלב הזה, אז הם בונים את גוליית כמונסטר היל נטו כדי שדויד ינצח אותו, ואז דויד מקבל קרב אליפות ואשכרה מנצח את גוליית בסקוואש. 

צוות הקריאטיב של התנ"ך > צוות הקריאטיב של WWE

בוקינג מוצלח רק חבל שהם זרקו ככה את הפוש של שאול בשביל דוד אני אהבתי אותו בזירה
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב
The following 6 users Like Kamigoye's post:
  • Bam Bam Bigelow, Coquina Clutch, Generico, m0tti, Mad King, RoeeHardy
אתר חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,697
אשכולות: 19
Likes Given: 1,260
הצטרף בתאריך: Jun 2021
04-09-2022, 01:36 PM
(04-09-2022, 01:09 PM)Kamigoye כתב:  בוקינג מוצלח רק חבל שהם זרקו ככה את הפוש של שאול בשביל דוד אני אהבתי אותו בזירה

לא אהבו בקריאייטיב את הסגמנט שהוא פשוט עזב את הזירה כדי לחפש אתונות
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,372
אשכולות: 76
Likes Given: 1,288
04-09-2022, 01:37 PM
(04-09-2022, 01:36 PM)master of doom כתב:  לא אהבו בקריאייטיב את הסגמנט שהוא פשוט עזב את הזירה כדי לחפש אתונות

על מה אתה מדבר זה היה סגמנט כל כך מוצלח שישר שמו עליו את האליפות הראשית בסיום שלו.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (6): 1 2 3 4 5 6 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-03-2026, 01:29 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר