Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 93 94 95 96 97 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE WrestleMania 38 - לילה 1

עמודים (11): « הקודם 1 ... 7 8 9 10 11 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE WrestleMania 38 - לילה 1
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-04-2022, 01:15 PM
(04-04-2022, 12:41 PM)master of doom כתב:  אני שואל את עצמי אם זה נגרם בגלל הקרב או בגלל האיפור הכבד על העין
אם זה היה בגלל האיפור היינו גם רואים בעין השנייה. והיא משתמשת באיפור בתדירות גבוהה אז זה רק מוריד את החשד.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,108
אשכולות: 1,863
Likes Given: 5,124
04-04-2022, 01:24 PM
(04-04-2022, 12:56 PM)Jon_M0xley כתב:  לא מבין מה כולם בוכים פה

שאלת השאלות אח יקר, שאלת השאלות.
חבל שהרצת ברצף את ההתחלה כי מקנטייר דפק חתיכת הופעה והקרב זוגות של לוגאן פול היה מעולה, הוא דפק הופעה גדולה, שווה להשלים.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
04-04-2022, 03:10 PM
(04-03-2022, 09:03 PM)m0tti כתב:  זה לא סותר. סלביק טען שזה ״ליצנות״
בזמן שבערך חצי מהרוסטר של AEW הם מה שהם בזכות העבר שלהם בWWE

עוד לא קראת מה סלביק טוען.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,456
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
04-04-2022, 03:54 PM
(04-04-2022, 01:24 PM)lidoradir כתב:  שאלת השאלות אח יקר, שאלת השאלות.
חבל שהרצת ברצף את ההתחלה כי מקנטייר דפק חתיכת הופעה והקרב זוגות של לוגאן פול היה מעולה, הוא דפק הופעה גדולה, שווה להשלים.

בדוק שמקנטייר נתן הופעה טובה, פשוט לא עניין אותי קורבין. אותו דבר המיסטיריוס והמיזים, לא מעניין אותי.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,456
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
04-04-2022, 04:00 PM
(04-03-2022, 06:22 PM)SwitchBlade כתב:  למרות שיש לי מבחן עוד יומיים ראיתי את החזרה של קודי פעמיים.
לא כי זה ממש ממש טוב, אלא בעיקר כדי להבין מה ראיתי פה, מה זה אומר, מה ההשלכות ולאן הולכים מכאן.

מהצד השני, גם לומר שזה גרוע אני לא יכול - גם אם הייתי רוצה. (ואני רוצה מאוד)
הקרב היה טוב, סוליד 3.5-4, החזרה הייתה גדולת מימדים, הסוד היה לא שמור בכלל ועדיין קיבלנו פה משהו שכן שווה לראות.

אני רוצה לציין לשבח את סת' שהיה הכר המושלם לחזרה הזאת. 
לא רק שהוא מתאבק מעולה, אלא גם שמבחינה עלילתית הוא יושב בול, ומבחינת יכולת ביטוי רגשי בזירה הוא top notch. המבט שלו כשקודי הגיע משתווה למבט המפורסם של סאמי זיין כששינסקה עשה דיביוט בNXT. רק העצים את הרגע. אם היינו לוקחים מישהו יותר מוגבל רגשית, כמו ריינס, היינו מקבלים מבט מופתע זול למדי + סינון מילים כמו "אני מרגיש מופתע עכשיו" כי ריינס לא באמת מסוגל לבטא רגשות מבלי לדובב אותן מיד אח"כ. אבל רולינס קורץ מחומר יותר טוב בתור מתאבק והוא סחב את האמוציות כמו מלך.

רולינס קשור לטריפל H בדרך ההפוכה מקודי - אם קודי מתנגד לדוקטרינה של האנטר, סת' הוא הפרי הראשון שלה. אלוף הNXT הראשון, הבחור שבגד בשילד כדי לחבור למורה שלו. זה שעמד לצידו של דאסטי והאנטר ברגע ההכתרה, מול הבן המתוסכל של האחד והאויב המושבע של האחר. כשקודי עושה פדיגרי המהלך מקבל הקשר אירוני ולעגני, כשרולינס עושה פדיגרי זה הטריביוט האולטימטיבי - עד כדי כך קודי ורולינס הם הפכים. 

השאלה שחייבים לענות עליה היא - מי ניצח במפגש הזה?
"אבל רגע, יא מצחיקול, התשובה היא ברורה ומובנת - קודי הצמיד ל3"
נכון, קודי הצמיד, אבל האם הוא ניצח?

[Image: 1301800-seth.jpg]

המבט שרולינס נעץ בקודי במהלך הכניסה שלו המחיש בעיניי את ההפסד שקודי ספג מהרגע שהוא נכנס לאולם. 
קודי נטש את מפעל חייו והנמיך את עצמו למעמד בו הוא נכנס לבמה שסת' שולט בה, לזירה שסת' בנה בה את הקריירה, לארגון שסת' מייצג. הכל רק כדי להופיע באירוע שסת' רגיל להופיע בו כל שנה, ורק כדי לזכות באליפות שסת' זכה בה כבר מס' פעמים. 
ב2019 סת' היה הילד העשיר-אך-לא-מגניב בשכונה. הוא זרק את השם של קני אומגה והמגניבים מהאליט בכל ראיון כדי להרוויח תשומת לב, אם הוא היה פוגש בקודי זה בוודאי היה מעמדת נחיתות. 
ב2022 סת' הוא אליל המארקים והסמארקים גם יחד, הוא בכושר שיא בזירה, הוא מבוסס היטב במעמד שלו והוא עומד בגאון במרכז הזירה שלו בארגון שלו, וקודי המגניב-לשעבר והעתה-שנוא צריך להגיע כל הדרך אליו.

אחרי הראיון של קודי אין לי ספק שזו בחירה שהוא עשה בלב כבד. אם היו אוהבים אותו בארגון הבית שלו - הוא היה נשאר. הנחיתה הזאת בWWE היא ביטוי של גחמה אגואיסטית עלובה וקטנה של אדם עם צ'יפ עצום על הכתפיים. קודי התמודד עם הביקורת בכך שהוא התקפל לחלוטין עד לכדי לעזוב את הארגון אותו הוא הקים ועליו הוא ניצח, כאשר ב2019 סת' התמודד עם הביקורת בכך שלקח צעד אחורה, התמקד בעצמו והוכיח לכל העולם כמה הוא מעולה. תאמרו לי אתם מי ניצח.

עד פה מסכים(במיוחד מה שמודגש), השאר אני לא מסכים וזה נראה שהמשכת רק בשביל הראנט על אוטומט...
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
04-04-2022, 07:10 PM
אוקיי, זמן למגילת דעות.

אני אפתח בזה שהיה אירוע טוב שהתעלה על הציפיות שלי.
אבל - זה לא עושה אותו למושלם ולא עושה אותו לחסין מביקורת, אז בבקשה תחזירו את המוצץ בצורת לוגו W לפה שלכם, תתאפקו קצת עם הדמעות ותקראו.
מצטער שאני לא איש שיווק של וינס (אלא אם הוא ישלם לי), אז אני לא רושם כאן תגובות של "וואו היה מושלם הייפ בייבי גמרתי קודי ריינס לסנר וינס בייבי הייפ שפיך ראו סמאקדאון סת' פריקין רולינס" וכו'.

אוסוס נגד בוגז ונקאמורה זה לא קרב לרסלמניה, בטח שלא לאופנר. אולי לקיקאוף. זה קרב TV ממוצע שרואים כל שבוע בסמאקדאון. זה היה בדרך לתואר "קרב TV נחמד" כשבוגז נפצע, שזה בעיקר מבאס, אבל אני בספק שהפסדנו כאן קלאסיקת רסלינג ורסלמניה מומנט בלתי נשכח.

מקנטייר נגד קורבין היה ארוך מידי לטעמי. אפשר היה לחתוך שומן עודף, להשאיר את הקיקאאוט מEOD, הסיום והשיט עם החרב. זה היה הרבה יותר זכור אם זה היה קצר.
בפועל זה אכל יותר מידי זמן ובשביל מה? קרב טוב יחסית של קורבין - שזה עדיין קרב ממוצע לחלוטין. 
בעוד כמה שנים, כשנדבר על קרבות רסלמניה של דרו מקנטייר, זה יהיה קרב שאף אחד לא יזכור. זה יגרור סיבוב לויקי ותגובה של "אה נכון, קורבין".

מיז ולוגאן פול נגד המסטריוס היה קרב שהתעלה על הציפיות שלי.
ועדיין... דומיניק. איכשהו הוא הצליח לתת את ההופעה הכי טובה בקריירה שלו, ועדיין להיות החוליה החלשה בזירה. בקרב שכלל את לוגאן פול. הוא איכשהו היה המתאבק האחד שרק רציתי שיזוז מהדרך. 
אם אבא של דומיניק לא היה מתאבק מפורסם, הוא היה מתקשה עכשיו באינדיז, אבל אנחנו צריכים לסבול אותו בקרב בפרופיל גבוה ברסלמניה.
לוגאן פול לעומת זאת היה מאוד טבעי בכל מה שהוא עשה. היל טבעי. אם לא הייתי יודע, הייתי חושב שדומיניק זה הסלב השוקיסט שלא בטוח בעצמו ובספוטים שלו. 
אני מאוד מאוד מקווה שאנחנו לא מקבלים קרב של מיז נגד לוגאן פול, זה רעיון נוראי. במיוחד כי הם ינסו לעשות את לוגאן פייס. 

בקי-בלאייר היה MOTYC. ההופעה הכי טובה של בקי לינץ' מזה המון זמן, וביאנקה בלאייר עדיין הצליחה להתעלות עליה. אמרתי כאן פעם שאם WWE לא היו כאלה בולי עץ כשזה מגיע לבוקינג, ביאנקה בלאייר הייתה מתאבקת השנה, כל שנה. היא עד כדי כך טובה. 
זה היה קרב רסלינג שבנוי סביב זה שלכל אחת מהמתאבקות יש יתרון מסויים על היריבה שלה, והקהל אכל את זה. היו שם רגעים סטיפיים, הייתה דרמה והיה את הסיום הכי נכון בעולם. ביאנקה בלאייר מנצחת נקי עם הפינישר שלה במרכז הזירה. 
זה היה סוף יפה לסאגה של לינץ'-בלאייר, והתחלה מושלמת לריין האמיתי של ביאנקה. עכשיו רק שלא יפשלו איתה ולא יעשו בולשיט.

קודי רודס הוא איש מצחיק שלא יכול להסתיר כמה הוא מונע ע''י אגו.
WWE הם חברה מצחיקה שלא מסוגלת להסתיר כמה היא מונעת ע''י אגו.
אז למה WWE ליצנים בעיניי? לא בגלל שהם החתימו מתאבק מחברה אחרת, זה תמיד קרה ותמיד קורה. יהיה מטומטם מצידי להגיד שזה טאבו מסיבה כלשהי.
WWE הם ליצנים כי הם ארגון שלא מכיר בשום דבר מחוץ לWWE (או לפחות תוכן שלא בבעלות WWE). זוכרים כשסטינג הגיע לWWE והם התנהגו כאילו הוא פשוט נעלם אחרי שWCW נסגרו וצץ שוב בSVS 2014? יש להם ראיה מאוד סלקטיבית. 
בעיני "המעריץ המזדמן" שמעריצי WWE אוהבים לדבר עליו - קודי רודס כביכול נעלם בשנת 2016. הפעם האחרונה שהם ראו אותו הייתה כנראה בתור סטארדאסט, ועכשיו הוא חוזר והוא בלונדיני משום מה ונראה כמו כוכב גדול. מה קרה? 
אבל... 77 אלף איש (פחות, אבל זה המספר שהם פרסמו אז אני אזרום) הגיבו לו כמו לכוכב גדול. צ'אנטים של קודי. אני לא זוכר שהוא היה ככה כשהוא עזב ב2016. לא היו צ'אנטים כל כך גדולים לסטארדאסט.
לידור מפרסם בדיבורים כל שבוע מספרים של רייטינג ודואג לשים את המספר של AEW בקטן, כאילו כדי להראות שאף אחד לא צופה בAEW, אבל 77 אלף איש הכירו את קודי רודס עם הפרזנטציה החדשה שלו. 77 אלף איש קיבלו אותו כמו קינג.
עכשיו - מישהו כאן שמע פעם את שיר הכניסה של קודי? אבל באמת הקשיב למילים? כל השיר הזה הוא "אנטי WWE". זה שיר שמדבר על כך שלקחו לו את הכל, גזלו ממנו את החופש שלו, הרסו את החלום שלו, אבל הוא פרץ את הדלת והקים ממלכה משלו שבה הוא המלך, ו"אתם" לא יכולים לעצור אותו עכשיו. אפילו השורה הקטנה בהתחלה "Wrestling has more than one royal family" - זה מתייחס למשפחת מקמה'ן, שבעיניי רבים היא משפחת המלוכה של הרסלינג.
ועכשיו קודי נכנס עם שיר הכניסה הזה לרסלמניה. עם השורה בהתחלה, עם הכל. חלק יראו בזה W ענק שלו. אבל האם זה באמת? אני רואה את זה בתור קודי רודס נכנס בחזרה בדלת שהוא "פרץ" בשיר שלו, סוגר אותה אחריו ומנשק את המנעול. 
הקרב היה קרב טוב. אף אחד מעולם לא אמר שקודי רודס לא טוב בין החבלים, וגם סת' רולינס יכול להיות מעולה כשהוא רוצה. אני לא חושב שיש תסריט שבו נותנים לשניים האלה קרב PPV וזה לא קרב של 4 כוכבים. 
אני כן אתייחס לזה שניב אמר שזה שהפצצת הפינישרים הזאת לא הורידה מקודי - היא כן. בקרב השני של הערב ראינו את הערך של פינישר מוגן. מעולם לא היה קיקאאוט מEOD, וכשמקנטייר הצליח לצאת מזה - זה היה ביג דיל. יש ערך גדול בפינישר שתמיד מנצח. זה מוסיף מתח לקרב, זה נותן משמעות חזקה למהלך ובסופו של דבר - כשהקיקאאוט קורה - זה יוצר רגע ענק, ובנסיבות הנכונות יכול להעלות את היריב שהצליח. קודי טינף את הערך של הפינישר שלו כבר בקרב הראשון שלו בחזרה. זה לא סוף העולם, זה פשוט מצחיק לראות מישהו שמנסה להציג את עצמו כאחד עם ראש "אולד סקול" שאין לו את התפיסה הזאת.

אז אחרי שפרקתי את מה שהיה לי לפרוק על קודי - אין לי מה לומר על שארלוט שלא אמרתי בעבר.
הקרב שלה היה הקרב הרע של הערב. הקרב הכי גרוע על אליפות הנשים ברסלמניה מאז 2016. בערב שבו WWE הצליחו לגלות איפוק ולא להריץ סיומי בולשיט - הקרב של שארלוט היה הקרב האחד שנגמר עם בולשיט.
זה לא התחבר, לא היה שום דבר זכור, וכמובן ששארלוט היא הראשונה לנצח את ראוזי בקרב 1 על 1, כי שארלוט צריכה לקבל כל הישג, אבל ההישג הכי גדול שלה זה שהיא הכתם הגדול והמכוער על אירוע רסלינג טוב. 
פאק שארלוט פלייר, ושאף אחד לא יעז להגיד לי שהיא המתאבקת הכי טובה כשביאנקה בלאייר פעילה באותו ארגון. 

אז... אוסטין ואואנס.
אני חושב שזה מאוד סימבולי ומאוד מתאים למוצר של WWE ב2022 שהמאין אבנט של רסלמניה זה סגמנט טוקשואו של ראו. אני חושב שזה מאוד אופנייני למוצר שלהם שהם צריכים להוציא מאין אבנטר מלפני 20 שנה מהפרישה שלו כדי למכור אירוע.
אני לא אחרבן על אואנס ואוסטין, אני לא יכול. הם עשו עבודה מצויינת. גם בסגמנט שלהם, גם בקרב שהיה בנוי בצורה מושלמת סביב המגבלות של אוסטין בגיל 57 ועם כמות הפציעות שלו. אואנס הצדיק כאן את החוזה החדש שלו ואני מקווה שגם קיבל על זה בונוס טוב, ואני מקווה שהם פרקו משאית של מזומנים בבית של אוסטין על הקרב הזה.
יום אחד יגמרו לWWE כוכבי העבר, והיום הזה הולך ומתקרב. 
שוב, שום דבר נגד אוסטין או נגד אואנס.

הגב
The following 3 users Like KillSwitch's post:
  • GobbledyGooker, NoamRR, RoeeHardy
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,108
אשכולות: 1,863
Likes Given: 5,124
04-04-2022, 07:33 PM

[Image: 624b14493a5aa.image.jpg?crop=1983,1041,0...rop,resize]

הודעה רשמית של WWE :
156,352 צופים. כן, WWE מנצפים כל שיא אפשרי ברסלמניה, מעל 156 אלף צופים ב-2 לילות קסומים.
רסלמניה 38 היא האירוע שהגיעו אליו הכי הרבה צופים בהיסטוריה, שוברים את השיא מרסלמניה 32.
2 לילות אדירים, אקסטרה-ואגנזה, רגעים גדולים, קרבות אדירים של 5 כוכבים, פרופשנל רסלינג ובידור, WWE עושים זאת שוב.

תודה שזכינו.

[Image: Screenshot-1.jpg]

[Image: Screenshot-2.jpg]

#אחי היו סלבס.

[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
04-04-2022, 07:37 PM
התזכורת השנתית שוינס מקמה'ן עצמו הודה שהמספר שWWE מפרסמים הוא וורק, זה חלק מהמופע.

הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,235
אשכולות: 9
Likes Given: 493
04-04-2022, 07:40 PM
(04-04-2022, 07:10 PM)Rainmaker כתב:  אני כן אתייחס לזה שניב אמר שזה שהפצצת הפינישרים הזאת לא הורידה מקודי - היא כן. בקרב השני של הערב ראינו את הערך של פינישר מוגן. מעולם לא היה קיקאאוט מEOD, וכשמקנטייר הצליח לצאת מזה - זה היה ביג דיל. יש ערך גדול בפינישר שתמיד מנצח. זה מוסיף מתח לקרב, זה נותן משמעות חזקה למהלך ובסופו של דבר - כשהקיקאאוט קורה - זה יוצר רגע ענק, ובנסיבות הנכונות יכול להעלות את היריב שהצליח. קודי טינף את הערך של הפינישר שלו כבר בקרב הראשון שלו בחזרה. זה לא סוף העולם, זה פשוט מצחיק לראות מישהו שמנסה להציג את עצמו כאחד עם ראש "אולד סקול" שאין לו את התפיסה הזאת.

הייתי מסכים אם היה מדובר בחברה שמראש מחליטה לרוץ על העניין הזה לטווח הרחוק, אבל זה לא המצב. בדיוק כמו הרצף הקדום של רומן ריינס שלא הוצמד/נכנע X זמן אחרי פירוק השילד או מה שזה לא היה. בסוף היה על זה דיבור ברשת כמה שבועות, ה-WWE ראו שיש רעש וקיבלנו את ביג שואו מסיים את זה. אותו דבר קורבין וה-EOD. לאף אחד לא אכפת שמקינטייר שבר את זה.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
04-04-2022, 07:42 PM
(04-04-2022, 07:40 PM)ser duncan the tall כתב:  הייתי מסכים אם היה מדובר בחברה שמראש מחליטה לרוץ על העניין הזה לטווח הרחוק, אבל זה לא המצב. בדיוק כמו הרצף הקדום של רומן ריינס שלא הוצמד/נכנע X זמן אחרי פירוק השילד או מה שזה לא היה. בסוף היה על זה דיבור ברשת כמה שבועות, ה-WWE ראו שיש רעש וקיבלנו את ביג שואו מסיים את זה. אותו דבר קורבין וה-EOD. לאף אחד לא אכפת שמקינטייר שבר את זה.

שמע, זה קורבין, רמת העניין של הקהל במה שהוא עושה יורדת אוטומטית.
ובכל זאת, היה יותר ערך בקרב של קורבין-מקנטייר עם הקיקאאוט מEOD מאשר הקרב של קורבין-מקנטייר בלי הרגע הזה. זה הספוט הזכור האחד מקרב ממוצע שלולא הספוט הזה - לא היה שייך לרסלמניה.

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (11): « הקודם 1 ... 7 8 9 10 11 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-20-2026, 03:50 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר